2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
boyum kısa ama halen şişkoyum 163 boyum 75 ile gebe kaldım

Doğumdaki boy ve kiloyla sonraki gelişimin paralel olduğunu düşünmüyorum ben zaten. Genetik önemli tabii ama yedi aylık bir kilo civarı doğan 1.80'li boylarda bir bayan arkadaşım var.

Ama 61 cm bebek oluyor demek

O kadar da fazla değil yahu kilon, abartma. Hamilelikte daha avantajlı oluyormuş biraz daha kilolu olanlar zaten. Sonuçta birkaç ay sonra hepimiz şişko olacağız kaçış yok :)

Ya bende bunu düşünmüyor değilim 2 doktor'a gitmeyi,1 doktor'a gidiyorum 4 haftada bir çağırıyor,ama ben meraklıyım çok 4 hafta bekleyemem,bende 2.ci bir doktor bulucam artık,gerçi fazla ultrason bebeğe zararlıymış ama napim

Paşam sen kaç haftalık oldun?
rabbim nasip ederse 11 hafta 2 günlük teyzesi cumadan cumaya günüm doluyor

ben 113 kilo geliyordum 80 kiloya düştüm 33 kilo verdim 81 700 hamile kaldım şuan 82 500 geliyourm diyetteyim bu bebek bol meyve yiyor allahımm esirgesin bebegimi uyurkende eşim ballı sütü içiriyor uykumun arasında ılık ılık normlade çokz ro içiyorum süt kokusunu sevmiyorum
boyum 160 doktorum kilo alm adahada ver dedi azimliyim veriyourm zarralı şeyler yemiyorum bol saglıklı besleniyorum olan oluyor bol meyve yiyorum kilo alma dedi bu bebek karnımda büyüdükçe nasıl olucek anlamış degilm kızlar sabahtan beri bebegin oldugıu yer kelebek gibi oluyor pıt pıt atıyor damar atısı gibi gaz gibi degil rahmetli oglumda böyle hissetmiştim en son

Hayırlısı olsun canım,seninde cinsiyetini öğrenmeye az kalmış

Hayırlısı olsun canım,seninde cinsiyetini öğrenmeye az kalmış

kız olsun erkek olsun benim için farketmez inan 3 bebegim cennet gitti bu gitmez işşallah her şeye razıyıms aglıklı saatli hayırlı evlat olsunda herşey kabulum
benim çıkam lazım eşiem hizmet etmem lazım çay bekler abdestim varkende yassıyı kılıyım ignemi yapıyım ilaçlarımı içiyim tespihimi az çekiyim peygamber efendiniz için çekiyoruz kabede dualanıcak işşallah sabah allah nasip ederse görüşrüz hepinizle

merhaba

bende ferro sanol kullanıyorum siyahlaşma var ama bende kabızlık mevcut 3-4 günde bir gidebiliyorum .üstelik birda hemoroid oldu çok acım var vallah

sağol canım. neyseki akşama biraz hafifledi de rahatladım. paşam bebeğin senle kalacak Allah'ın izni ile
ve doktorun ağzından o kısa ve sihirli cümle döküldü......"PİPİ BU"
anaaaaaam pipilin hayırlı olsun

ooh ne güzel hasta yaw. bi koşu idrar tahlili yaptırıver yarına

Dayanamıyorsun dimi ayda bir gitmeye :)
Yok canım, 15. haftadasın artık, doğrudur bence.
yok canım yaa 2 haftadan fazla beklemeyi de denedim olmuyo valla
bi de 2 düşükten sonra hep tedirginim sanki görmesem kötü bişeyle karşılaşcam gibi allah korusun hep merak ediyorum.
ben de bazen öyle diyorum adam bu haftada da görmediği şeyi söylemez heralde
bi de ihtimal falan filan demedi direk pipi bu dedi tanıyom der gibi

pipilimi geliyor anacım hay maşşallah darısı ban işşallah ögrenmeye benim çok var ya 23 temmus aman saglıklı olsunda geriis boş
sağol paşam yaa sağlıklı hayırlı evlat olsunlar hepsi.sen de gittiğinde doktorun inatçı değilse öğrenirsin artık
ama bu sene erkek senesi diyolar ankete baknca belli oluyo
bana çin takvimi kız demişti yaw
Matrak bir Dr herhalde...%50 % 50 hesabı yapan dr mu bu?
Bir erkek bebek daha geliyor yani... Hadi bakalım gözün Aydın sen öğrendin... Darısı bizim başımıza
sağol canım amiiin yüzde 50 muhabbetini yapan başka,asıl doktorum canım
bana normal bi doktor denk gelmedi o doktorum ne derse o,kız derse şaşırmicam niyeyse kız fikri vardı herkes bana kız dedi şimdi hala kız gibi hissediyorum
valla ne bilim canım benim 2 doktor da öyle dakikalarca bakmıyo yani kalp atışı bakıyo bikaç yerini gösterip kapatıyo
uzun uzun incelemiyoruz.ikili bile 5 dk sürmemiştir.inşallah zararlı değildir.
benim bide riskli gebelik olduğu için 1 doktorum daha olsun istiyodum.2 hafta birine 2 hafta birine gidiyorum
hem de beyin fırtınası olmuş oluyo
anaaaaaam pipilin hayırlı olsun
sağol canım seninkileri de merak ettim bir değil 2 tane 2 kat meraklanıyo insan

benımde hamıle olmadan once ara ara olurdu ve her doktora gıttıgımde antibiyotık yazarlardı bana enfeksıyon dedıler wc ye cıktıgımda sankı tutup bırkaıyorum dedıgınız gıbı kesık kesık oluyordu bence doktora görun vakıt gecırme ıcın rahat etsın kendını sıcak tutunca gecıyor gıbı ama sen bekletme suan hamılesın canım vakıt kaybetme gıt doktora cok gecmıs olsun ıns önmelı bısey deıldır

ve doktorun ağzından o kısa ve sihirli cümle döküldü......"PİPİ BU"

hayırlı olsun canım :) inş bizde yakında ögrenırız yaramaz uyumaz o an

bütün besinlerin fazlası zarar, hepsinden yemek lazım, ben de severim patlıcan özellikle kızartma ve oturtma bu gün de canım fena halde tulumba çekti ama almadan döndük çarşıdan aklımda kaldı yarın kocaya emredeyim bari ben hiç tatlı yiyemiyorum ya mahvediyor midemi, normalde sınırsız tatlı yiyebilen bir insanım çok üzülüyorum kendi halime

benim boyum da 1.60 ilk hamileliğime 75 kiloyla başladım 84le doğurdum 9 kilo mükemmel bunda da hemen hemen aynı kiloda başladım bakalım ne olacak kilolu insanlar fazla kilo almayabiliyor, sağlıklı beslenmeye dikkat etmek lazım. çok az kilo alıp 2 ayda hamilelik öncesi kilona dönmen mümkün senin olumlu bak

Ama ama ama sancım yok benim
Zaten cumartesileri işe gitmiyorum artık, iyice salladım. Yarın da doktora gidersem patron vurur beni.
Çok su içersem düzelir belki. Bir kaç gün beklesem olmaz mı ki?
canım aile hekiminiz yakınsa hemen 5 dk da idrarı verir kaçardın. ama çok zorsa bekle madem
kız ben de meraktan çatlıyorum. bence 1 kız bir erkek. bakalım tutacak mı

hayırlı olsun canım :) inş bizde yakında ögrenırız yaramaz uyumaz o an
sağol canım sen çikolataları ye öyle git
bizimkinin eli kolu dışında pek bi durgundu dün
Hayirli uğurlu sağlıklı gelsin oğlun canım. Benim hala netlesmedi 17 temmuz randevum.. bakalim hala erkekmi :)
sağol canım hepimizin inşallah
sen öyle deyince ben de aynı şeyleri düşündüm 2 hafta sonra kendi doktoruma gidicem bakalım hala erkek mi
bence senin erkek erkek wuuuuu evde 3 erkek olur

günaydın kızlar güzel bir hafta olsun inşallah..
ramazanın arefesi bugün bütün Müslüman alemine hayırlı uğurlu olsun ramazanın ruhuna uygun bir ay geçirmek dileğiyle...

minikkelebek gözün aydın hayırlı olsun sen öğrendin merakın gitti darısı bize olsun..

genelde embryolog bildiği cinsiyetleri çift transferde bir kız bir erkek transferi yapılıyor..
oyüzden bencede seninki bir kız bir erkek bnmki dondurulmuş transferi olduğu için geriye kalan iki tane neyse ona kısmet :) ALLAHım sağlıkla versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…