boyum kısa ama halen şişkoyum 163 boyum 75 ile gebe kaldım
Sağol canım darısı başına.içimden hep kızmış gibi geliyodu doktor pipi deyince gülme krizine girdim
sağol canım ya hala şüpheliyim aslında
bacak arasında ben bişey görmedim :26: sonra doktor nerden gördüyse bi çıkıntı gördü pipi bu dedi
2 hafta sonra asıl doktoruma gidicem o ne dicek bakalım
bu dün gittiğim doktor benim yedek doktorum ayda 1 kere de buna gidiyorum
rabbim nasip ederse 11 hafta 2 günlük teyzesiPaşam sen kaç haftalık oldun?
rabbim nasip ederse 11 hafta 2 günlük teyzesicumadan cumaya günüm doluyor
ben 113 kilo geliyordum 80 kiloya düştüm 33 kilo verdim 81 700 hamile kaldım şuan 82 500 geliyourm diyetteyim bu bebek bol meyve yiyor allahımm esirgesin bebegimi uyurkende eşim ballı sütü içiriyor uykumun arasındaılık ılık normlade çokz ro içiyorum süt kokusunu sevmiyorum
boyum 160doktorum kilo alm adahada ver dedi azimliyim veriyourm zarralı şeyler yemiyorum bol saglıklı besleniyorum olan oluyor bol meyve yiyorum kilo alma dedi bu bebek karnımda büyüdükçe nasıl olucek anlamış degilm kızlar sabahtan beri bebegin oldugıu yer kelebek gibi oluyor pıt pıt atıyor damar atısı gibi gaz gibi degil rahmetli oglumda böyle hissetmiştim en son
Hayırlısı olsun canım,seninde cinsiyetini öğrenmeye az kalmış
selam arkadaslar sizlere bisey sormak istiyorum aranızda demir hapı (Vegaferon) ve Vitamin hapı (Elevit) kulananlar varmı ??? ben vegaferon kulanma talimatını okudum büyük abdest siyahlasırsa doktora görünmeliymisim...bende siyahlasdı koyulasdı yani ve ishal oldum tam ishal degil ama ishal gibi oysa daha 4 gündür bu hapları kulanıyorum..sizlerden kulanan varmı yan etki oldumu ishal gibi büyük abdestin koyulasması gibi ??? cvp lar icin simdiden tskler..
sağol canım. neyseki akşama biraz hafifledi de rahatladım. paşam bebeğin senle kalacak Allah'ın izni ileay kıyamam benim pokemonlar nasıl beslenicek ozamanallahım işşallah bulantıların gider
bugündür dikkat ediyorum bebegin oldugu yer pıt pıt atıyor yeminleay atmasını bilem ne özlemişim işşallah 1 ay sonra tam hissedirim bebegimi benle kalsınd iye dua ediyorum hergün
anaaaaaam pipilin hayırlı olsunve doktorun ağzından o kısa ve sihirli cümle döküldü......"PİPİ BU"
Arkadaşlar bir problemim bar. Ben idrara çıkarken zorlanıyorum. Sancı, ağrı hiçbir şey yok ama çok yavaş çıkıyorum idrara. Kesik kesik çok tuhaf. normal mi böle olması? Enfeksiyon başlangıcı falan eğildir umarım.
Aldım elime uyumu içiyorum şu an. Su iç diyeceksiniz biliyorum, peşin peşin cevap yazayım dedim
ooh ne güzel hasta yaw.bi koşu idrar tahlili yaptırıver yarına
ve doktorun ağzından o kısa ve sihirli cümle döküldü......"PİPİ BU"
yok canım yaa 2 haftadan fazla beklemeyi de denedim olmuyo vallaDayanamıyorsun dimi ayda bir gitmeye :)
Yok canım, 15. haftadasın artık, doğrudur bence.
sağol paşam yaapipilimi geliyor anacım hay maşşallah darısı ban işşallah ögrenmeye benim çok var ya 23 temmus aman saglıklı olsunda geriis boş
sağol canım amiiinMatrak bir Dr herhalde...%50 % 50 hesabı yapan dr mu bu?
Bir erkek bebek daha geliyor yani... Hadi bakalım gözün Aydın sen öğrendin... Darısı bizim başımıza
valla ne bilim canım benim 2 doktor da öyle dakikalarca bakmıyo yani kalp atışı bakıyo bikaç yerini gösterip kapatıyoYa bende bunu düşünmüyor değilim 2 doktor'a gitmeyi,1 doktor'a gidiyorum 4 haftada bir çağırıyor,ama ben meraklıyım çok 4 hafta bekleyemem,bende 2.ci bir doktor bulucam artık,gerçi fazla ultrason bebeğe zararlıymış ama napim
sağol canımanaaaaaam pipilin hayırlı olsun
Pipi haaaHayırlı olsun canım oğluşun
Arkadaşlar bir problemim bar. Ben idrara çıkarken zorlanıyorum. Sancı, ağrı hiçbir şey yok ama çok yavaş çıkıyorum idrara. Kesik kesik çok tuhaf. normal mi böle olması? Enfeksiyon başlangıcı falan eğildir umarım.
Aldım elime uyumu içiyorum şu an. Su iç diyeceksiniz biliyorum, peşin peşin cevap yazayım dedim
kızlar patlıcan niye yasakki ? paşam sen mi demiştin yasak diye başkası mı dedi? valla ben patlıcansız yaz düşünemem bayılırım her çeşidine, bu arada kızlar benim kokulara hassasiyetim oldu . mesela vernelin mor şişesi öldürüyor beni, yemek yiyorum ama hemde bol bol. yemeyince halsizleşiyorum ve midem çok bulanıyor. sadece biraz mangal türü etlerle aram iyi değil
canım aile hekiminiz yakınsa hemen 5 dk da idrarı verir kaçardın. ama çok zorsa bekle mademAma ama ama sancım yok benim
Zaten cumartesileri işe gitmiyorum artık, iyice salladım. Yarın da doktora gidersem patron vurur beni.
Çok su içersem düzelir belki. Bir kaç gün beklesem olmaz mı ki?
yok canım yaa 2 haftadan fazla beklemeyi de denedim olmuyo valla
bi de 2 düşükten sonra hep tedirginim sanki görmesem kötü bişeyle karşılaşcam gibi allah korusun hep merak ediyorum.
ben de bazen öyle diyorum adam bu haftada da görmediği şeyi söylemez heralde
bi de ihtimal falan filan demedi direk pipi bu dedi tanıyom der gibi
sağol paşam yaasağlıklı hayırlı evlat olsunlar hepsi.sen de gittiğinde doktorun inatçı değilse öğrenirsin artık
ama bu sene erkek senesi diyolar ankete baknca belli oluyo
bana çin takvimi kız demişti yaw
sağol canım amiiinyüzde 50 muhabbetini yapan başka,asıl doktorum canım
bana normal bi doktor denk gelmedio doktorum ne derse o,kız derse şaşırmicam niyeyse kız fikri vardı herkes bana kız dedi şimdi hala kız gibi hissediyorum
valla ne bilim canım benim 2 doktor da öyle dakikalarca bakmıyo yani kalp atışı bakıyo bikaç yerini gösterip kapatıyo
uzun uzun incelemiyoruz.ikili bile 5 dk sürmemiştir.inşallah zararlı değildir.
benim bide riskli gebelik olduğu için 1 doktorum daha olsun istiyodum.2 hafta birine 2 hafta birine gidiyorum
hem de beyin fırtınası olmuş oluyo
sağol canımseninkileri de merak ettim bir değil 2 tane 2 kat meraklanıyo insan
sağol canım sen çikolataları ye öyle githayırlı olsun canım :) inş bizde yakında ögrenırız yaramaz uyumaz o an
sağol canım hepimizin inşallahHayirli uğurlu sağlıklı gelsin oğlun canım. Benim hala netlesmedi 17 temmuz randevum.. bakalim hala erkekmi :)
bence senin erkek erkek wuuuuu evde 3 erkek olurkız ben de meraktan çatlıyorum. bence 1 kız bir erkek. bakalım tutacak mı
günaydın herkeşeee
kız ben de meraktan çatlıyorum. bence 1 kız bir erkek. bakalım tutacak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?