2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Günaydın.... Benim bugün ikide Dr randevum var... Önce Biraz çalışayım sonra iyi haberlerle gelirim inşaallah
oooooh senin için ne güzel bir gün. seninkinin cinsiyeti belli olmuş muydu? ben inanıyorum inşallah güzel haberlerle geleceksin
kız ne diyon. ya babaya da çekerlersekız ne çekecem beeeen yaaa
günaydın ikiz anamnassın?
koca bir amiiiiiiiiiin diyorum dileğine

sağol canım şu an daha çok meraktayım nedense doktor yanlış gördü gibi geliyo,hayırlısı
şu mübarek günler inşallah hayırlara vesile olsun dualarımız kabul olsun yavrularımız sağlıkla gelsin
kız ne diyon. ya babaya da çekerlersekız ne çekecem beeeen yaaa

kız halaya-oğlan dayıya derler canım korkma erkek olursa sizin tarafa çeker
ben de eşimden 2 tane daha düşünemiyorum evde cıngar çıkar

çok şükür cnm ya sen nasılsın..
ben kabus görüyorum sürekli bebeklerimle ilgili ağlayarak uyanıyorum uykudan moralsizim biraz bu yüzden sizede oluyormu bu kabuslar ben doğurana kadar kafayı yemesem iyi

yaaaa bak bunu bilmiyordum. ben de bana bu kadar çektiren kusturan, ekşi aşerdirtenin kız olduğunu düşünüyorum. bir de şu genital nub teorisine baktım görünüm kıza benziyordu

Günaydın canım hayır olsun noldu?bişeye mi canın sıkıldı

canım ya kasıklarımda 2 gündür bişey hissetmiyorum ya bebek yukarı çıktı yada bişey oldu bilmiyorum 2 gündur çok rahat geçio ve endişeliniyorum en gittigimde doktor bebek kasıklarda daha yukarı çıkmamış demişti of bilmiyorumharekette hissetmiyorum çok moralim bozuk suratımı görsen bin parça

evde üç erkek fikri benide korkutmuyor değil valla sürekli temizlik yapmam gerekir babaları gibi olurlarsa uhhuuuuu duşlar alınır etraf berbat kıyafet değiştirilir sürekli sağa sola atılır kirli çorapla basket denemeleri bu akşam yemeği ben hazırlayacamlar ve mutfakta savaş çıkmış havası aman allahımmmmmmmmmmm çıldırırım heralde :)

günaydın kızlarr hiç keyfim yok moralim bozukk
canımcım ne oldu moralini ne bozdu bakiim:44:
çok şükür cnm ya sen nasılsın..
ben kabus görüyorum sürekli bebeklerimle ilgili ağlayarak uyanıyorum uykudan moralsizim biraz bu yüzden sizede oluyormu bu kabuslar ben doğurana kadar kafayı yemesem iyi

kusmalar olmasa iyi yani. ben bebeklerle ilgili sanırım biraz rahatladım. çok renkli yorucu rüyalar görüyorum ben de. bir de gece yatarken çok ağrım sızım oluyo bu ara. kemiklerim sızlıyo.

bu haftayı rahat geçirdim diye üzülmüştüm bende ama cumartesi günü başlayan ve pazar günümü zehir eden çıkarmalarla beraber kasık ağrıları aman dedim ağzımı açmıycam rahat geçirince :)
ve artık sen 16. haftana girmişsin maşalalh rahatlaman normaldir canını sıkma

canımcım ama her gün bir şey hissedeceğiz diye bir şey yok ki. maşallah 2. trimestere de girmişsin. rahatlık günlerin başlamış ne güzel

canımcım ama her gün bir şey hissedeceğiz diye bir şey yok ki. maşallah 2. trimestere de girmişsin. rahatlık günlerin başlamış ne güzel

inş. öyledir kızlar bebek geridende gelince endişeleniyorum acaba bişeymi oldu die doktorada temmuz 1 gittim nasıl sabredicem bilemiyorum

allah korusun canım ya.. randevun nezaman?

azalarak bitecek sanırım benmkiler haftada iki güne fln dştü sanki
yaaaa bak bunu bilmiyordum. ben de bana bu kadar çektiren kusturan, ekşi aşerdirtenin kız olduğunu düşünüyorum. bir de şu genital nub teorisine baktım görünüm kıza benziyordu

genital nuba göre eğer yanlış görmediysem bnmkiler kıza benziyordu bakalım anlıyormuyum bu işten ..
bende genelde tuzlu, ekşi ve bulantım yoksa tatlı isteği oluyor bakalım belki bi kız bi erkek çıkar bnmkilerde inşallah..

şaka bir yana da Allah hayırlısını versin. kontrolün ne zamandı?

inş. öyledir kızlar bebek geridende gelince endişeleniyorum acaba bişeymi oldu die doktorada temmuz 1 gittim nasıl sabredicem bilemiyorum

geriden gelme den korkma cnm bnmkinin biride geriden geliyordu bi baktım diğerini geçmiş bu değişir canını sıkma sakın bi geride bi ileride çıkabilir ölçümlerde sağlıklı ise güzel bi yerde tutundu ise tamamdır allahın izni ile rabbim sağlıkla versin..

melekim ne güzel işte artık rahat döneme girdik benim de ağrım sızım yok yani çook nadir nerdeyse hiiç olmuyo bulantım da çok az
geçen gün doktora gittik plasenta aşağı yerleşmiş dedi bana.seninki de aynı durum sanırım
rahim ağzına çok yakın dedi.ama bu durum 20 li haftalarda değişirmiş.rahim büyüyünce bebek de yukarı çıkarmış
sen moralini bozma sakın.iyidir o annesi.hem 1 haftaya kadar geriden gelmesi normal demişti doktorum bana
günleri hesaplayınca kızmıştı.önemli olan aynı düzende büyümesi canım
bebekini üzmeee

aynen öyle canımm benim k valide senelerdir 3 erkekle neler çekmiş eşim kardeşi ve kocası kadını hep çalıştırmış saçını süpürge etmiş kadın.o yüzden yetiştirme çok önemli.mutlaka sorumluluğu paylaştırmak lazım öyle bi durumda
ama biz kadınlar kıyamıyoruz deyip kendimize kıyıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…