oooooh senin için ne güzel bir gün. seninkinin cinsiyeti belli olmuş muydu? ben inanıyorum inşallah güzel haberlerle geleceksinGünaydın.... Benim bugün ikide Dr randevum var... Önce Biraz çalışayım sonra iyi haberlerle gelirim inşaallah
sağol canım sen çikolataları ye öyle git
bizimkinin eli kolu dışında pek bi durgundu dün
sağol canım hepimizin inşallah
sen öyle deyince ben de aynı şeyleri düşündüm 2 hafta sonra kendi doktoruma gidicem bakalım hala erkek mi
bence senin erkek erkek wuuuuu evde 3 erkek olur
günaydın ikiz anamgünaydın kızlar güzel bir hafta olsun inşallah..
ramazanın arefesi bugün bütün Müslüman alemine hayırlı uğurlu olsun ramazanın ruhuna uygun bir ay geçirmek dileğiyle...
minikkelebek gözün aydın hayırlı olsun sen öğrendin merakın gitti darısı bize olsun..
sağol canım şu an daha çok meraktayım nedense doktor yanlış gördü gibi geliyo,hayırlısıgünaydın kızlar güzel bir hafta olsun inşallah..
ramazanın arefesi bugün bütün Müslüman alemine hayırlı uğurlu olsun ramazanın ruhuna uygun bir ay geçirmek dileğiyle...
minikkelebek gözün aydın hayırlı olsun sen öğrendin merakın gitti darısı bize olsun..
kız ne diyon. ya babaya da çekerlerse kız ne çekecem beeeen yaaa
günaydın kızlarr hiç keyfim yok moralim bozukk
oooooh senin için ne güzel bir gün. seninkinin cinsiyeti belli olmuş muydu? ben inanıyorum inşallah güzel haberlerle geleceksin
kız ne diyon. ya babaya da çekerlerse kız ne çekecem beeeen yaaa
günaydın ikiz anamnassın?
koca bir amiiiiiiiiiin diyorum dileğine
genelde embryolog bildiği cinsiyetleri çift transferde bir kız bir erkek transferi yapılıyor..
oyüzden bencede seninki bir kız bir erkek bnmki dondurulmuş transferi olduğu için geriye kalan iki tane neyse ona kısmet :) ALLAHım sağlıkla versin...
Günaydın canım hayır olsun noldu?bişeye mi canın sıkıldı
sağol canım şu an daha çok meraktayım nedense doktor yanlış gördü gibi geliyo,hayırlısı
şu mübarek günler inşallah hayırlara vesile olsun dualarımız kabul olsun yavrularımız sağlıkla gelsin
kız halaya-oğlan dayıya derler canım korkma erkek olursa sizin tarafa çeker
ben de eşimden 2 tane daha düşünemiyorum evde cıngar çıkar
canımcım ne oldu moralini ne bozdu bakiim:44:günaydın kızlarr hiç keyfim yok moralim bozukk
çok şükür cnm ya sen nasılsın..
ben kabus görüyorum sürekli bebeklerimle ilgili ağlayarak uyanıyorum uykudan moralsizim biraz bu yüzden sizede oluyormu bu kabuslar ben doğurana kadar kafayı yemesem iyi
canım ya kasıklarımda 2 gündür bişey hissetmiyorum ya bebek yukarı çıktı yada bişey oldu bilmiyorum 2 gündur çok rahat geçio ve endişeliniyorum en gittigimde doktor bebek kasıklarda daha yukarı çıkmamış demişti of bilmiyorumharekette hissetmiyorum çok moralim bozuk suratımı görsen bin parça
canım ya kasıklarımda 2 gündür bişey hissetmiyorum ya bebek yukarı çıktı yada bişey oldu bilmiyorum 2 gündur çok rahat geçio ve endişeliniyorum en gittigimde doktor bebek kasıklarda daha yukarı çıkmamış demişti of bilmiyorumharekette hissetmiyorum çok moralim bozuk suratımı görsen bin parça
bu haftayı rahat geçirdim diye üzülmüştüm bende ama cumartesi günü başlayan ve pazar günümü zehir eden çıkarmalarla beraber kasık ağrıları aman dedim ağzımı açmıycam rahat geçirince :)
ve artık sen 16. haftana girmişsin maşalalh rahatlaman normaldir canını sıkma
canımcım ama her gün bir şey hissedeceğiz diye bir şey yok ki. maşallah 2. trimestere de girmişsin. rahatlık günlerin başlamış ne güzel
inş. öyledir kızlar bebek geridende gelince endişeleniyorum acaba bişeymi oldu die doktorada temmuz 1 gittim nasıl sabredicem bilemiyorum
azalarak bitecek sanırım benmkiler haftada iki güne fln dştü sankicanımcım ne oldu moralini ne bozdu bakiim:44:
kusmalar olmasa iyi yani. ben bebeklerle ilgili sanırım biraz rahatladım. çok renkli yorucu rüyalar görüyorum ben de. bir de gece yatarken çok ağrım sızım oluyo bu ara. kemiklerim sızlıyo.
yaaaa bak bunu bilmiyordum. ben de bana bu kadar çektiren kusturan, ekşi aşerdirtenin kız olduğunu düşünüyorum. bir de şu genital nub teorisine baktım görünüm kıza benziyordu
azalarak bitecek sanırım benmkiler haftada iki güne fln dştü sanki
genital nuba göre eğer yanlış görmediysem bnmkiler kıza benziyordu bakalım anlıyormuyum bu işten ..
bende genelde tuzlu, ekşi ve bulantım yoksa tatlı isteği oluyor bakalım belki bi kız bi erkek çıkar bnmkilerde inşallah..
inş. öyledir kızlar bebek geridende gelince endişeleniyorum acaba bişeymi oldu die doktorada temmuz 1 gittim nasıl sabredicem bilemiyorum
bir dahaki kontrol ne zaman?
allah korusun canım ya.. randevun nezaman?
melekim ne güzel işte artık rahat döneme girdik benim de ağrım sızım yok yani çook nadir nerdeyse hiiç olmuyo bulantım da çok azcanım ya kasıklarımda 2 gündür bişey hissetmiyorum ya bebek yukarı çıktı yada bişey oldu bilmiyorum 2 gündur çok rahat geçio ve endişeliniyorum en gittigimde doktor bebek kasıklarda daha yukarı çıkmamış demişti of bilmiyorumharekette hissetmiyorum çok moralim bozuk suratımı görsen bin parça
evde üç erkek fikri benide korkutmuyor değil valla sürekli temizlik yapmam gerekir babaları gibi olurlarsa uhhuuuuu duşlar alınır etraf berbat kıyafet değiştirilir sürekli sağa sola atılır kirli çorapla basket denemeleri bu akşam yemeği ben hazırlayacamlar ve mutfakta savaş çıkmış havası aman allahımmmmmmmmmmm çıldırırım heralde :)
amin cnm cumaya randevumuz inşallah...şaka bir yana da Allah hayırlısını versin. kontrolün ne zamandı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?