2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Dün mothercare den bady aldık çok tatlılar beyaz aldım olurya kıza dönerse doktorun söylemi diye.. aldıklarımızı paylaştığımız sayfada paylaşıcam kahvaltı yapayım fotoları görürsünüz teyzeleri..

bir sorun görse doktorum gel derdi belki yada demezmiydi kimseye güven olmuyorki bi sıkıntın olmazsa 1 ay sonra gel dedi doktorum bebek biraz aşağıda dediginde bunun tehlikeli olup olmadıgı sordum hayır hayır dedi korkulcak bişey yok dedi benimki 5 gün önce gidiyodu son gittigimde 2 gün gerideydi onu sormadım korkuyorum o sebepten yoksa her gittigimde kalp atışlarınıda dinnletiyor bana off bilmiyorum millet dogru söylüyo bende bu evham varken ben aylık dogururum :18:

valla yetiştirme konusunda kız çocuk daha eğitilebilir gibi geliyor bana erkek çocuk sallamıyor doğası gereği :)
e davranışsal özelliklerini babadan almış olursa kadın bitiyor tabi valla iki oğlun olacak dese doktor eminim ilk aklıma gelen süerkli temizlik yapan ben olur ALLAhım sağlıkla sıhhatle versin:)

1 agustos bilmiyorum nasıl beklerim
çok da kalmamış. 3 hafta kalmış. dayanama diyorsan haftaya bir git istersen. ama hakikaten öyle her gün ağrı olacak diye bir şey yok. vücudumuz gebeliğe alışıyor.
ah onlar bi gelsinler onlara nasıl kıyacam görsünler
amin cnm cumaya randevumuz inşallah...
oh ne güzel bir şey kalmamış kız. canım biz bu arada muhtemelen Aralık sonu Ocak ayı başı doğurabiliriz (Allahın izni ile). ikizleri 40 haftaya bekletmiyorlar çünkü

için rahat etmiyorsa git cnm kendi kendini neden yiyeceksinki ama rahat ol bence bişey olmaz doktorun tutunma açısından bi sıkıntı görmediyse sorun yok demektir yoksa sana derdi riskli yerde tutunmuş diye seni anlıyorum cnm inan her gün aklımda sağlıklılarmı herşey yolundamı diye gelsin şu ocak hayırla inşallah...

bak gördün mü kendin demişsin tabii ki dr un kötü bir şey olsa çağırırdı. şöyle seni mutlu edecek eğlendirecek bir şeylerle uğraşsan. accık bebek alışverişi mi yapsan

bak gördün mü kendin demişsin tabii ki dr un kötü bir şey olsa çağırırdı. şöyle seni mutlu edecek eğlendirecek bir şeylerle uğraşsan. accık bebek alışverişi mi yapsan

ben herkese yasakladım kimse 8 aya kadar birsey almıcak ilk hamileligimde birberon suluk filan almış kuzenim hemen kaldırdım dolabı en dibine nasıl bir korkuysa ama yalnız kalmamam lazım yoksa aklımı kendime takıyorum kedimi dinliyorum

evet cnm doktorum en erken 35. haftayı atlatırsak iyi dedi tabiki ideali 37 haftayı doldurmak imiş inşallah kilolarıda iyi olursa oh alır evimize gideriz gel aralık sonu ocak başı gelll :)
ben bu gittiğimde serklajıda sorcam bakalım ne diycek...

biraz daha bekleyeyim giderim tutunma açısından sıkıntı yok zaten rahmi en tepesinde tutunmuş burası güvenli bi yer demişti zaman sanki durmuş gibi ne kadar agır ilerliyo herkes dioki zaman çabuk geçiyo hayır geçmio ocaga daha çokk var neyse geç olsunda güç olmasın diyorum dualara sıgınıp bekliyorum

cnm takvimde en ileri olan snsin aramızda bende sana özeniyorum takvimine baktıkça bende bu haftaya gelsem diye:)
ramazanda biraz zor geçer vakit ama sonrası su gibi geçer inşallah..

Gunaydin sekerlerim ve minik kaymaklarim ya artik 14. Haftadayim erkenmi bilmem en son 12.haftada bebisim adagidaydi yukari ciktimi cikmadiysa bu gobek neyis nedi kocaman oldi bide ben bebek yagi we bagdem yagi kullaniyorum fakat cildim yahli olmasina ragmen cildim pul pul dokuluyor anlamadim boyle olan warmi dogal halledeyim dedim ama heralde dr sorup bi krem ismi almaliyim cildim çıtır çıtır 2 sise soda iciyorum rahatladigimi hissediyorum bide yumurta falan hic yiyemiyorum.... a iliski durumunuz nadil ben sormadim doktora esimde sormadi 50 kere dedim adama sor diye oda sormadi internetten baktigim kadar iste

canım benim korkunu anlıyorum ben de 3 bebek kaybettim. ama bu korku bizi beter etmekten başka bir şeye yaramıyor. ben önceki gebeliklerde bir şey almamıştım ama bunda aldım ve sanki ne bileyim daha mutlu huzurlu hissettirdi bana. artık eskisi gibi korkum yok. Allahın izni ile bebeklerim benimle kalacaklar. seninki de seninle inşallah

benin srviks uzunluğu şimdilik baya iyiymiş. şimdilik serklej söz konusu değil. kız inşallah bu cuma seninkilerin cinsiyeti belli olur

günaydın canıımbenim karın da büyüdü ama hala yumuşak. bir de çatlak önleyici lierac jel aldım onu kullanıyorum. bizim dr cinsel ilişkinin nasıl olacağı ile ilgili resimli notlar verdiama size yasak dedi. çoğul gebeliklerde ve önceden düşük varsa bu konuda temkinli davranıyorlar

ben okadarda içemiyorum su 1 bardak 2ciyi zoraki

ayyy canım ama cok az sende bunun farkındasındır da az oldugunun ama eger kusmakdan mide bulantısıdan icemiyorsan serum takdırsana hergün olmazmı ??? böyle bir sansın yokmu ?? sonucta su cok önemliymis heleki gebelikte...ben 2 bucukdan fazla icemiyorum diye üzülüyorum düsünsene...

cnm takvimde en ileri olan snsin aramızda bende sana özeniyorum takvimine baktıkça bende bu haftaya gelsem diye:)
ramazanda biraz zor geçer vakit ama sonrası su gibi geçer inşallah..

evet sizlerden biraz öndeyim inş. hepmizinkini rabbim tamamına erdirir inş. cabucak gelse su ocak ayı herbirimiz rahat bir nefes alsak daha eler var kim bilir takılacagımız

:))) doktor bana haftada iki kere olabilir dedi ama ben hamile oldugumu ögrendikten sonra sadece bir kez yaptık bişey olcak diye kendimi kasıyorum ve zarar verir die endişeleniyorum yeterince kafama takacak sey var birde onu takamam

günaydınnnnnnnnn herkese inşallah hepiniz iyisinizdir?

günaydınn canımcım...maşallah döktürmüşsün yine Allah nazarlardan sakınsın...O kadar uğraşmışsın beğenmiştir artık... Maşallah yeğeninide aferim ona gurur verici tabiiiki nasıl gurur duymuşsunuzdur ailecek ...
ikimizde hamiş olunca uygulayabileceğim en iyi şiddet saçlarını tiftifklemekti ama bugün artık masajı hakettin aferinnnn böyle devam bende senle gurur duydum,kim olursa olsun seni üzenleri önemsemek yok artık,umurunda olmasın

inş. canım inş. senin gibi pozitif olabilsem zaten hersey yoluna gircek ama işte orda bi sıkıntı var çözmeme gereken problemlimiyim neyim

bana doktor iyi dedi cnm rahim ağzı uzunluğu ama ben yinede tekrardan soracam benden bıkacak bu doktor allah sonumuzu hayır etsin :) cinsiyet konusunda belki benzetme yapar diye düşünüyorum inşallah artık hayallerimi tam manasıyla oluşturmaya başlarım kabarık etekli prenseslermi yoksa bamyali bi prenslermi yoksa her ikisimi heycanlandım bak şimdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…