geriden gelme den korkma cnm bnmkinin biride geriden geliyordu bi baktım diğerini geçmiş bu değişir canını sıkma sakın bi geride bi ileride çıkabilir ölçümlerde sağlıklı ise güzel bi yerde tutundu ise tamamdır allahın izni ile rabbim sağlıkla versin..
melekim ne güzel işte artık rahat döneme girdik benim de ağrım sızım yok yani çook nadir nerdeyse hiiç olmuyo bulantım da çok az
geçen gün doktora gittik plasenta aşağı yerleşmiş dedi bana.seninki de aynı durum sanırım
rahim ağzına çok yakın dedi.ama bu durum 20 li haftalarda değişirmiş.rahim büyüyünce bebek de yukarı çıkarmış
sen moralini bozma sakın.iyidir o annesi.hem 1 haftaya kadar geriden gelmesi normal demişti doktorum bana
günleri hesaplayınca kızmıştı.önemli olan aynı düzende büyümesi canım
bebekini üzmeee
aynen öyle canımm benim k valide senelerdir 3 erkekle neler çekmiş eşim kardeşi ve kocası kadını hep çalıştırmış saçını süpürge etmiş kadın.o yüzden yetiştirme çok önemli.mutlaka sorumluluğu paylaştırmak lazım öyle bi durumda
ama biz kadınlar kıyamıyoruz deyip kendimize kıyıyoruz
çok da kalmamış. 3 hafta kalmış. dayanama diyorsan haftaya bir git istersen. ama hakikaten öyle her gün ağrı olacak diye bir şey yok. vücudumuz gebeliğe alışıyor.1 agustos bilmiyorum nasıl beklerim
ah onlar bi gelsinler onlara nasıl kıyacam görsünlermelekim ne güzel işte artık rahat döneme girdik benim de ağrım sızım yok yani çook nadir nerdeyse hiiç olmuyo bulantım da çok az
geçen gün doktora gittik plasenta aşağı yerleşmiş dedi bana.seninki de aynı durum sanırım
rahim ağzına çok yakın dedi.ama bu durum 20 li haftalarda değişirmiş.rahim büyüyünce bebek de yukarı çıkarmış
sen moralini bozma sakın.iyidir o annesi.hem 1 haftaya kadar geriden gelmesi normal demişti doktorum bana
günleri hesaplayınca kızmıştı.önemli olan aynı düzende büyümesi canım
bebekini üzmeee
aynen öyle canımm benim k valide senelerdir 3 erkekle neler çekmiş eşim kardeşi ve kocası kadını hep çalıştırmış saçını süpürge etmiş kadın.o yüzden yetiştirme çok önemli.mutlaka sorumluluğu paylaştırmak lazım öyle bi durumda
ama biz kadınlar kıyamıyoruz deyip kendimize kıyıyoruz
oh ne güzel bir şey kalmamış kız. canım biz bu arada muhtemelen Aralık sonu Ocak ayı başı doğurabiliriz (Allahın izni ile). ikizleri 40 haftaya bekletmiyorlar çünküamin cnm cumaya randevumuz inşallah...
çok da kalmamış. 3 hafta kalmış. dayanama diyorsan haftaya bir git istersen. ama hakikaten öyle her gün ağrı olacak diye bir şey yok. vücudumuz gebeliğe alışıyor.
bir sorun görse doktorum gel derdi belki yada demezmiydi kimseye güven olmuyorki bi sıkıntın olmazsa 1 ay sonra gel dedi doktorum bebek biraz aşağıda dediginde bunun tehlikeli olup olmadıgı sordum hayır hayır dedi korkulcak bişey yok dedi benimki 5 gün önce gidiyodu son gittigimde 2 gün gerideydi onu sormadım korkuyorum o sebepten yoksa her gittigimde kalp atışlarınıda dinnletiyor bana off bilmiyorum millet dogru söylüyo bende bu evham varken ben aylık dogururum :18:
bir sorun görse doktorum gel derdi belki yada demezmiydi kimseye güven olmuyorki bi sıkıntın olmazsa 1 ay sonra gel dedi doktorum bebek biraz aşağıda dediginde bunun tehlikeli olup olmadıgı sordum hayır hayır dedi korkulcak bişey yok dedi benimki 5 gün önce gidiyodu son gittigimde 2 gün gerideydi onu sormadım korkuyorum o sebepten yoksa her gittigimde kalp atışlarınıda dinnletiyor bana off bilmiyorum millet dogru söylüyo bende bu evham varken ben aylık dogururum :18:
bak gördün mü kendin demişsintabii ki dr un kötü bir şey olsa çağırırdı. şöyle seni mutlu edecek eğlendirecek bir şeylerle uğraşsan. accık bebek alışverişi mi yapsan
çok da kalmamış. 3 hafta kalmış. dayanama diyorsan haftaya bir git istersen. ama hakikaten öyle her gün ağrı olacak diye bir şey yok. vücudumuz gebeliğe alışıyor.
ah onlar bi gelsinler onlara nasıl kıyacam görsünler
oh ne güzel bir şey kalmamış kız. canım biz bu arada muhtemelen Aralık sonu Ocak ayı başı doğurabiliriz (Allahın izni ile). ikizleri 40 haftaya bekletmiyorlar çünkü
için rahat etmiyorsa git cnm kendi kendini neden yiyeceksinki ama rahat ol bence bişey olmaz doktorun tutunma açısından bi sıkıntı görmediyse sorun yok demektir yoksa sana derdi riskli yerde tutunmuş diyeseni anlıyorum cnm inan her gün aklımda sağlıklılarmı herşey yolundamı diye gelsin şu ocak hayırla inşallah...
biraz daha bekleyeyim giderim tutunma açısından sıkıntı yok zaten rahmi en tepesinde tutunmuş burası güvenli bi yer demişti zaman sanki durmuş gibi ne kadar agır ilerliyo herkes dioki zaman çabuk geçiyo hayır geçmio ocaga daha çokk var neyse geç olsunda güç olmasın diyorum dualara sıgınıp bekliyorum
canım benim korkunu anlıyorum ben de 3 bebek kaybettim. ama bu korku bizi beter etmekten başka bir şeye yaramıyor. ben önceki gebeliklerde bir şey almamıştım ama bunda aldım ve sanki ne bileyim daha mutlu huzurlu hissettirdi bana. artık eskisi gibi korkum yok. Allahın izni ile bebeklerim benimle kalacaklar. seninki de seninle inşallahben herkese yasakladım kimse 8 aya kadar birsey almıcak ilk hamileligimde birberon suluk filan almış kuzenim hemen kaldırdım dolabı en dibine nasıl bir korkuysa ama yalnız kalmamam lazım yoksa aklımı kendime takıyorum kedimi dinliyorum
evet cnm doktorum en erken 35. haftayı atlatırsak iyi dedi tabiki ideali 37 haftayı doldurmak imiş inşallah kilolarıda iyi olursa oh alır evimize gideriz gel aralık sonu ocak başı gelll :)
ben bu gittiğimde serklajıda sorcam bakalım ne diycek...
Gunaydin sekerlerim ve minik kaymaklarim ya artik 14. Haftadayim erkenmi bilmem en son 12.haftada bebisim adagidaydi yukari ciktimi cikmadiysa bu gobek neyis nedi kocaman oldi bide ben bebek yagi we bagdem yagi kullaniyorum fakat cildim yahli olmasina ragmen cildim pul pul dokuluyor anlamadim boyle olan warmi dogal halledeyim dedim ama heralde dr sorup bi krem ismi almaliyim cildim çıtır çıtır 2 sise soda iciyorum rahatladigimi hissediyorum bide yumurta falan hic yiyemiyorum.... a iliski durumunuz nadil ben sormadim doktora esimde sormadi 50 kere dedim adama sor diye oda sormadi internetten baktigim kadar iste
ben okadarda içemiyorum su 1 bardak 2ciyi zoraki
cnm takvimde en ileri olan snsin aramızda bende sana özeniyorum takvimine baktıkça bende bu haftaya gelsem diye:)
ramazanda biraz zor geçer vakit ama sonrası su gibi geçer inşallah..
Gunaydin sekerlerim ve minik kaymaklarim ya artik 14. Haftadayim erkenmi bilmem en son 12.haftada bebisim adagidaydi yukari ciktimi cikmadiysa bu gobek neyis nedi kocaman oldi bide ben bebek yagi we bagdem yagi kullaniyorum fakat cildim yahli olmasina ragmen cildim pul pul dokuluyor anlamadim boyle olan warmi dogal halledeyim dedim ama heralde dr sorup bi krem ismi almaliyim cildim çıtır çıtır 2 sise soda iciyorum rahatladigimi hissediyorum bide yumurta falan hic yiyemiyorum.... a iliski durumunuz nadil ben sormadim doktora esimde sormadi 50 kere dedim adama sor diye oda sormadi internetten baktigim kadar iste
anladım canım dikkat et kendine beyaz leblebi kıraker ye peynirli tuzlu
sabahtan beri anca topigin yolunu buldum bebem evleri çektiridm ütümü yaptım ni hayayet duş aldım namazı kıldı dedim bakıyım nepiyolar yemegimide yaptım il k defa yaptım eşim beyenir işşallah yanınada ek yapıcem olucek biticek eskiden arı gibiydim lşimdi gebeliktenmi yoruldum bugün ablam aradı oglu halterci deid teyzesi gir bak allahım görünce ne agladım yavrumu guru duydum türkiye sıralamasında oglum 10 teyzesi okadar gru duyuyorumki oglumla bugün diyorum daha dün altını alıyordum kocaman oldu benim oglum rahmetli babamda olaydı gurur duyardı kesin
sinirime gelince bu sefer kendi sülalem bebem erkek kardeşim yetti kör şeytan diyor ne araralarsa aç nede konuş bir yetrede gitmicem zaten gittigim yerde canımı sıktı bundan sonra dogumuma kadar evimdeyim kimsede gelirse kişelicem olucak biticek işte o kesen beni saçlarımı titftiklicegime şöyel bir masj yapsan ne ka iyi gider biliyinmi
bundan sonra hiç kimse ilglendirmiyor beni malesef umrumd egil ahanda böyleyim bugün inan
canım benim korkunu anlıyorum ben de 3 bebek kaybettim. ama bu korku bizi beter etmekten başka bir şeye yaramıyor. ben önceki gebeliklerde bir şey almamıştım ama bunda aldım ve sanki ne bileyim daha mutlu huzurlu hissettirdi bana. artık eskisi gibi korkum yok. Allahın izni ile bebeklerim benimle kalacaklar. seninki de seninle inşallah
canım benim korkunu anlıyorum ben de 3 bebek kaybettim. ama bu korku bizi beter etmekten başka bir şeye yaramıyor. ben önceki gebeliklerde bir şey almamıştım ama bunda aldım ve sanki ne bileyim daha mutlu huzurlu hissettirdi bana. artık eskisi gibi korkum yok. Allahın izni ile bebeklerim benimle kalacaklar. seninki de seninle inşallah
benin srviks uzunluğu şimdilik baya iyiymiş. şimdilik serklej söz konusu değil. kız inşallah bu cuma seninkilerin cinsiyeti belli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?