günaydın arkadaslar herkese...cuma günü kontrolümüz vardı...doktor erkege benzettm ama emin deglm dedi tabi ailecek sevindirk olduk...hersey yolundaymıs cok şükür...bebişim nerdeyse 100 gr olmus
evet cok minik hala teyzesi...maşallah paşana ozman hadi gözün aydın 100 gram yahuu peynir alıyoruz o bile en az 250 gr
günaydın canıımbenim karın da büyüdü ama hala yumuşak. bir de çatlak önleyici lierac jel aldım onu kullanıyorum. bizim dr cinsel ilişkinin nasıl olacağı ile ilgili resimli notlar verdi ama size yasak dedi. çoğul gebeliklerde ve önceden düşük varsa bu konuda temkinli davranıyorlar
ayyy canım ama cok az sende bunun farkındasındır da az oldugunun ama eger kusmakdan mide bulantısıdan icemiyorsan serum takdırsana hergün olmazmı ??? böyle bir sansın yokmu ?? sonucta su cok önemliymis heleki gebelikte...ben 2 bucukdan fazla icemiyorum diye üzülüyorum düsünsene...
:))) doktor bana haftada iki kere olabilir dedi ama ben hamile oldugumu ögrendikten sonra sadece bir kez yaptık bişey olcak diye kendimi kasıyorum ve zarar verir die endişeleniyorum yeterince kafama takacak sey var birde onu takamam
evet cok minik hala teyzesi...
günaydın arkadaslar herkese...cuma günü kontrolümüz vardı...doktor erkege benzettm ama emin deglm dedi tabi ailecek sevindirk olduk...hersey yolundaymıs cok şükür...bebişim nerdeyse 100 gr olmus
Canim biz bu zamana kadar bise yapmadik onu dusunecek halimiz yoktu:) oldugundada cok aci hissediyorum vicdanim sizladi heralde zaten esim cok korkuyo normal dogum istiyorum rabbim kismet ederse diyorki eski hatunlar iliski tehlike yoksa iyidir ama olmazsada yapcak bise yok
ayy uzun ara vercez dogum sonrasıda dikiş olunca terar ilk gece gibi ayy düşümek bile istemiyorumm zor olcak
oo maşallah paşana ozaman benm doktor kıza çevirdi yanıldı yani bakalım kısmet şimdi bir kaç sorum olcak benim kasıklarımdaki agrılar kayboldu sende varmı bebek yukarımı çıktı acaba diyorum 2. bebegin hareketlerini hissediyomusun 3. dogum tarihiniz nasıl ve neye göre degişti bu 3 sorumu cvbını istiyorum muckss
Kızlar ve bebişlerii günaydınlar iyi haftalar olsun herkese.Pancar gibi burnumla işimin başındayım yine,dün gece uyuyamadım doğru düzgün kocaman bir gazman göbeği birde sıcak.Rabbim hayırlısıyla şu sıcakları rahat geçirmemize yardım etsin inşallah.Herkese hayırlı ramazanlar olsun şimdiden.içimi bir sevinç kapladı bu sabah,kahvaltıda eşime dedim.İnşallah birdahaki ramazanda minnoşumuzda bizimle olacak ayyyy çok heyecanlıı ama zaman geçmiyorkiiii
bacım arada ilgilen adamla hepten baglantıyı koparmayınayy uzun ara vercez dogum sonrasıda dikiş olunca terar ilk gece gibi ayy düşümek bile istemiyorumm zor olcak
Günaydın! Dün gece ben de sıcaktan uyuyamadım normalde eli ayağı yazın bile donan bir insanım ama neden böyle oldu bilmem. Karnım da şiş. Sabahları yok oluyordu şimdi sabahları da şiş.Sizinki nasıl ki?
Günaydın! Dün gece ben de sıcaktan uyuyamadım normalde eli ayağı yazın bile donan bir insanım ama neden böyle oldu bilmem. Karnım da şiş. Sabahları yok oluyordu şimdi sabahları da şiş.Sizinki nasıl ki?
Aynen canım bende aynı durumdayım karnım hep şiş zaten şişkoyum bide gaz eklenince hamile görüntüm şimdiden oluştu.Haftaya doktor randevum var gelsin Pazartesi zaman geçmiyoo
Benim de ayın 15'inde randevum. Ben zayıfım bu yüzden komik bir görüntü oluyor sadece şiş bir göbek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?