- 29 Nisan 2013
- 252
- 9
- 296
günaydın kızlar. herkese merhaba. çarşamba doktor randevumuz var heyecanla bekliyoruz.
günaydın kızlar. herkese merhaba. çarşamba doktor randevumuz var heyecanla bekliyoruz.
ikimizde aynı gün görcez inşallah bebişlerimizi.Bu ara çok merak ediyorum belirtim hiç yok gibi gaz dışında,o yüzden sağlıklı mı minnoşum ne yapıor merakla randevuyu bekliyorum.
hemen cevaplayayım sorularını...benm agrılarım da kayboldu..hatta dün uzun bi yürüyüş yaptgm halde hiç kasık agrım yoktu...bebek hala asagıda ultrason cihazını baya asagılarda oynattı doktor..hareket hissetmiyorum henüz erken zaten...dogum tarihi konusnda da bizimki gec döllenmeydi...bu ayda bebek ataga gecmiş normal haftasına yetişmiş...o sebepten tarih de normale döndü...
Ben hafta olarak sizden gerideyim ama benim de kasık ağrım azaldı. yok gibi hatta. bir kadın doğumcu akrabam olsaydı iyiydi. :44:
bacım arada ilgilen adamla hepten baglantıyı koparmayın
o akrabada bizle bidaha görüşmezdi herhalde.Ben çok evhamlıyım çünkü zırt pırt herşeyi soruyorum kendi doktoruma bile fenalık geldi.Adamcağız her muayenede tehdit ediyo böyle yaparsan bakmıycm sana bidaha diye.Ama napim insanın başından kötü tecrübeler geçince de aklı hep kötüye gidiyo malesef...
o akrabada bizle bidaha görüşmezdi herhalde.Ben çok evhamlıyım çünkü zırt pırt herşeyi soruyorum kendi doktoruma bile fenalık geldi.Adamcağız her muayenede tehdit ediyo böyle yaparsan bakmıycm sana bidaha diye.Ama napim insanın başından kötü tecrübeler geçince de aklı hep kötüye gidiyo malesef...
ayy ne güzel hakkatten az kalmış güzel haberlerle dön inşallah.
Ben doktorumu bıktıramadım çünkü gitmeden tasarladığım bütün soruları bebeği gördüğüm anda unutup sırıtıp iyi günler dileyip ayrılıyorum.Sonra tüh şunu sormadım bunu sormadım diye hayıflanıyorum.
bu sefer benim çocuğum küsüp arkasını dönmezse cinsiyetini öğrenicez. o yüzden bu randevu daha bi heyecanlı
gözün aydın canım. Allah hayırlı evlat etsingünaydın arkadaslar herkese...cuma günü kontrolümüz vardı...doktor erkege benzettm ama emin deglm dedi tabi ailecek sevindirk olduk...hersey yolundaymıs cok şükür...bebişim nerdeyse 100 gr olmus
valla canım yumuşacık oldu sürdüğüm yerler. ben göğsüme, karnıma, kaçalarıma ve bacaklarıma sürüyorum. cinsiyete gelince kendi dr arkadaşım genital nub teorisine göre birini kıza birini erkeğe benzetti. son kontrolde dr um birini erkeğe benzetti diğerine bir şey demedi ama değişebilir tabi dedi.Aa ne guzel dr en azindan bisey demis bigilendirmis...aman bebislerin iyi olsunda baska birsey onemli degil . aldigin jel kurulugu engelliyormu bende alirim oyleyse hala bellu degil dimi kuzucularin cinsiyeti
Bande bulanti cok cektim geçti şimdi istifra edilsede su icmek onemli ben 3lt iciyorum ayrica ayran soda filanda iciyorum aralarda
Canim biz bu zamana kadar bise yapmadik onu dusunecek halimiz yoktu:) oldugundada cok aci hissediyorum vicdanim sizladi heralde zaten esim cok korkuyo normal dogum istiyorum rabbim kismet ederse diyorki eski hatunlar iliski tehlike yoksa iyidir ama olmazsada yapcak bise yok
Kızlar ve bebişlerii günaydınlar iyi haftalar olsun herkese.Pancar gibi burnumla işimin başındayım yine,dün gece uyuyamadım doğru düzgün kocaman bir gazman göbeği birde sıcak.Rabbim hayırlısıyla şu sıcakları rahat geçirmemize yardım etsin inşallah.Herkese hayırlı ramazanlar olsun şimdiden.içimi bir sevinç kapladı bu sabah,kahvaltıda eşime dedim.İnşallah birdahaki ramazanda minnoşumuzda bizimle olacak ayyyy çok heyecanlıı ama zaman geçmiyorkiiii
Güzel annişler ve bebişler iyi haftalar olsun hepimize :)
bende bir biyolojik saat var sanırım sabahları 7 de uyanıyorum
normalde 7:30 da kalkmam gerek işe gitmek için ama her sabah erkenden uyanıyorum
birde bir kaç gündür bulantı ağrı herşey kesildi
okudum da genelde var bu durum endişeleniyorum ama sonrada diyorum ki
zaman geçiyor alışıyoruz herhalde hafta içi 2 li teste gideceğim de bebeğimi göreceğim diye mutluyum :)
günaydın kızlaaaaaaaarHayırlı sabahlar arkadaşlar,şimdiden Ramazan-ı Şerifiniz mübarek olsun hepinizin :) Rabbim hepimize bebeklerimizi hayırlısıyla sağlıklı, sıhhatli bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Cumartesi günü dr. a gittim, bebeğim gayet iyiymiş, onun hareketlerini görünce duygulandım, kuzucuğum büyümüş teyzeleri. benim dr.um bu sene oruç tutmayacaksın dedi , ben oruç tutmayı çok istiyorum. ama bebeğim tam da büyüme döneminde olduğu için onu susuz bırakmak istemiyorum, sizlerin dr. u oruç hakkında ne dedi , oruç tutacakmısınız arkadaşlar. Ben yarın tutmak istiyorum inşallah ama bebeğime bir şey olmasını da istemiyorum. Rabbim yardımcımız olsun inşallah
onu bende yapıyorum.Sonradan adamı cep telefonundan taciz ediyorum,bide randevudan 2 gün sonra bi uğruyorum hastaneye o yoğunluğun içinde hocam bişiler sorcam unuttum 2 gün önce diyorum.Bide gece arayıp acile gitme maceralarım var tabi onlardan hiç bahsetmiyim.Adam doktorum olduguna pişman bence....
onu bende yapıyorum.Sonradan adamı cep telefonundan taciz ediyorum,bide randevudan 2 gün sonra bi uğruyorum hastaneye o yoğunluğun içinde hocam bişiler sorcam unuttum 2 gün önce diyorum.Bide gece arayıp acile gitme maceralarım var tabi onlardan hiç bahsetmiyim.Adam doktorum olduguna pişman bence....
gözün aydın canım. Allah hayırlı evlat etsin
valla canım yumuşacık oldu sürdüğüm yerler. ben göğsüme, karnıma, kaçalarıma ve bacaklarıma sürüyorum. cinsiyete gelince kendi dr arkadaşım genital nub teorisine göre birini kıza birini erkeğe benzetti. son kontrolde dr um birini erkeğe benzetti diğerine bir şey demedi ama değişebilir tabi dedi.
günaydın kızlaaaaaaaar
kız sen sahiden ne evhamlıymışın. dr pişman olmuş bence de kız adamı accık rahat bırak. bak ne güzel her şey yolunda gidiyor
Sorma canım sende bir doktor olarak böyle hastalarla karşılaşma inşallahZor hastayım ben ama canım doktorum 5 yıldır tüp bebek için uğraştı,şimdi tutunca onunda zaferi oldu bu durum.Bide alıştık birbirimize abi kardeş gibi olduk iyice,çokta kızamıyo artık huyumu öğrendi.Ama bidaha çocuk istersem başka arkadaşına göndercekmiş
kızımda çok bunaldım oloyordu ne çektim :2:allah yardımcın olsunsağol canım. neyseki akşama biraz hafifledi de rahatladım. paşam bebeğin senle kalacak Allah'ın izni ile
anaaaaaam pipilin hayırlı olsun
ooh ne güzel hasta yaw.bi koşu idrar tahlili yaptırıver yarına
yok canım yaa 2 haftadan fazla beklemeyi de denedim olmuyo valla
bi de 2 düşükten sonra hep tedirginim sanki görmesem kötü bişeyle karşılaşcam gibi allah korusun hep merak ediyorum.
ben de bazen öyle diyorum adam bu haftada da görmediği şeyi söylemez heralde
bi de ihtimal falan filan demedi direk pipi bu dedi tanıyom der gibi
sağol paşam yaasağlıklı hayırlı evlat olsunlar hepsi.sen de gittiğinde doktorun inatçı değilse öğrenirsin artık
ama bu sene erkek senesi diyolar ankete baknca belli oluyo
bana çin takvimi kız demişti yaw
sağol canım amiiinyüzde 50 muhabbetini yapan başka,asıl doktorum canım
bana normal bi doktor denk gelmedio doktorum ne derse o,kız derse şaşırmicam niyeyse kız fikri vardı herkes bana kız dedi şimdi hala kız gibi hissediyorum
valla ne bilim canım benim 2 doktor da öyle dakikalarca bakmıyo yani kalp atışı bakıyo bikaç yerini gösterip kapatıyo
uzun uzun incelemiyoruz.ikili bile 5 dk sürmemiştir.inşallah zararlı değildir.
benim bide riskli gebelik olduğu için 1 doktorum daha olsun istiyodum.2 hafta birine 2 hafta birine gidiyorum
hem de beyin fırtınası olmuş oluyo
sağol canımseninkileri de merak ettim bir değil 2 tane 2 kat meraklanıyo insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?