2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
ikimizde aynı gün görcez inşallah bebişlerimizi.Bu ara çok merak ediyorum belirtim hiç yok gibi gaz dışında,o yüzden sağlıklı mı minnoşum ne yapıor merakla randevuyu bekliyorum.

Ben hafta olarak sizden gerideyim ama benim de kasık ağrım azaldı. yok gibi hatta. bir kadın doğumcu akrabam olsaydı iyiydi. :44:

hımm içimi rahatlattın saol caım ama ben yukarı çıktı gibi hissediyorum doktordan sonra ama bilemiyorum

Hayırlı sabahlar arkadaşlar,şimdiden Ramazan-ı Şerifiniz mübarek olsun hepinizin :) Rabbim hepimize bebeklerimizi hayırlısıyla sağlıklı, sıhhatli bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Cumartesi günü dr. a gittim, bebeğim gayet iyiymiş, onun hareketlerini görünce duygulandım, kuzucuğum büyümüş teyzeleri. benim dr.um bu sene oruç tutmayacaksın dedi , ben oruç tutmayı çok istiyorum. ama bebeğim tam da büyüme döneminde olduğu için onu susuz bırakmak istemiyorum, sizlerin dr. u oruç hakkında ne dedi , oruç tutacakmısınız arkadaşlar. Ben yarın tutmak istiyorum inşallah ama bebeğime bir şey olmasını da istemiyorum. Rabbim yardımcımız olsun inşallah

Ben hafta olarak sizden gerideyim ama benim de kasık ağrım azaldı. yok gibi hatta. bir kadın doğumcu akrabam olsaydı iyiydi. :44:

o akrabada bizle bidaha görüşmezdi herhalde.Ben çok evhamlıyım çünkü zırt pırt herşeyi soruyorum kendi doktoruma bile fenalık geldi.Adamcağız her muayenede tehdit ediyo böyle yaparsan bakmıycm sana bidaha diye.Ama napim insanın başından kötü tecrübeler geçince de aklı hep kötüye gidiyo malesef...

Ben doktorumu bıktıramadım çünkü gitmeden tasarladığım bütün soruları bebeği gördüğüm anda unutup sırıtıp iyi günler dileyip ayrılıyorum. Sonra tüh şunu sormadım bunu sormadım diye hayıflanıyorum.

kızlar benim teyzemin kızı ebe hemşire ben her dakika soruyprum hakikaten bıktı kızcagız birde kanaat etmiyosunuz akraba oldugu için sizi üzmemek için normal oldugu düşüncesine kapılıyosunuz samimi oldugunuz içinde her dediginden farklı anlamlar çıkarıyosunuz o sebepten olmadıgı daha iyi emin olun

onu bende yapıyorum.Sonradan adamı cep telefonundan taciz ediyorum,bide randevudan 2 gün sonra bi uğruyorum hastaneye o yoğunluğun içinde hocam bişiler sorcam unuttum 2 gün önce diyorum.Bide gece arayıp acile gitme maceralarım var tabi onlardan hiç bahsetmiyim.Adam doktorum olduguna pişman bence....

bu sefer benim çocuğum küsüp arkasını dönmezse cinsiyetini öğrenicez. o yüzden bu randevu daha bi heyecanlı

benimkide uyuyup duruyodu azıcık kıpırdadı çok belli olmadı o yüzden.Bu sefer küp şeker yiycem ultrasondan 10 dakika önce.O zaman hareketleniyomuş tecrübeli hamişlerden duydum bakalım bizim miskin hareketlencekmi?Göstercekmi?

günaydın arkadaslar herkese...cuma günü kontrolümüz vardı...doktor erkege benzettm ama emin deglm deditabi ailecek sevindirk olduk...hersey yolundaymıs cok şükür...bebişim nerdeyse 100 gr olmus
gözün aydın canım. Allah hayırlı evlat etsin
valla canım yumuşacık oldu sürdüğüm yerler. ben göğsüme, karnıma, kaçalarıma ve bacaklarıma sürüyorum. cinsiyete gelince kendi dr arkadaşım genital nub teorisine göre birini kıza birini erkeğe benzetti. son kontrolde dr um birini erkeğe benzetti diğerine bir şey demedi ama değişebilir tabi dedi.

günaydın kızlar. herkese merhaba. çarşamba doktor randevumuz var heyecanla bekliyoruz.

günaydın kızlaaaaaaaar
kız sen sahiden ne evhamlıymışın. dr pişman olmuş bence dekız adamı accık rahat bırak. bak ne güzel her şey yolunda gidiyor

Görünce hayııırrr diyordur :) Alışıktır onlar ya bir şey olmaz. Onlar sürekli hamilelerle muhatap ama biz sürekli hamile kalmıyoruz napalım..

Sorma canım sende bir doktor olarak böyle hastalarla karşılaşma inşallahZor hastayım ben ama canım doktorum 5 yıldır tüp bebek için uğraştı,şimdi tutunca onunda zaferi oldu bu durum.Bide alıştık birbirimize abi kardeş gibi olduk iyice,çokta kızamıyo artık huyumu öğrendi.Ama bidaha çocuk istersem başka arkadaşına göndercekmiş

çok karşılaşıyorum kız böyle hastalarla. onları rahatlatıp yolluyom evlerinesabırlıyımdır ben. gülerim böyle hastalara onlar da sonra kendilerine gülerler, anlaşır gideriz

sağol canım. neyseki akşama biraz hafifledi de rahatladım. paşam bebeğin senle kalacak Allah'ın izni ile

anaaaaaam pipilin hayırlı olsun

ooh ne güzel hasta yaw. bi koşu idrar tahlili yaptırıver yarına
kızımda çok bunaldım oloyordu ne çektim :2:allah yardımcın olsun pokemonlarıma iyi bak kız

artık benden pipimi kukumu çıkar oarsı muamma devlet mesleesi oldu gören kız erkek diyor

biz geldikevimi şöyle bri toparladım bulaşıkları makinaya elimde yıkadıkalrımı elimde temem bu iş beyazlılarıda attım makinaya yıkasın sonra açık renklileri yıkıcam kardesim bu sıcak ney böyle:18:banamı öyle geliryor istanbulmu çok nemli sıcak benim jeliyi doyurudm dedim bakalım en var ne yok maşşallahınız var he anca konuşmuşsunuz bende az okuyumd idim anacım nerde atladım muhabbeteee kızlar ne var ne yok görüşmeyeli bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…