biz geldikevimi şöyle bri toparladım bulaşıkları makinaya elimde yıkadıkalrımı elimde temem bu iş beyazlılarıda attım makinaya yıkasın sonra açık renklileri yıkıcam kardesim bu sıcak ney böyle:18:banamı öyle geliryor istanbulmu çok nemli sıcak benim jeliyi doyurudm dedim bakalım en var ne yok maşşallahınız var he anca konuşmuşsunuz bende az okuyumd idim anacım nerde atladım muhabbete ee kızlar ne var ne yok görüşmeyeli bakalım
çok karşılaşıyorum kız böyle hastalarla. onları rahatlatıp yolluyom evlerinesabırlıyımdır ben. gülerim böyle hastalara onlar da sonra kendilerine gülerler, anlaşır gideriz
hoş geldin kız. koş jeliyi doyur bakiim
doyurdum gıdısını aldıgım ballı sütünüde içti ilaçlarımıda içtim işim yok bir akşama pilav yapıcam salata ayran yapasın var soguk beyazlıları asıcam peşine açık renklileir atıcam temem bugün hayatım çamaşır asmakla geçicek anlıcagınah şöyle zengin degilimki eve kadın alıyım hoş eşim diyor sen genede onla evi temizlersin kimsenin yaptıgını beyenmezsin diyor adam haklı ben yapıcam içime sinicek
sen doyturudnmu pokemonlarımı bakıyım
doyurdum gıdısını aldıgım ballı sütünüde içti ilaçlarımıda içtim işim yok bir akşama pilav yapıcam salata ayran yapasın var soguk beyazlıları asıcam peşine açık renklileir atıcam temem bugün hayatım çamaşır asmakla geçicek anlıcagınah şöyle zengin degilimki eve kadın alıyım hoş eşim diyor sen genede onla evi temizlersin kimsenin yaptıgını beyenmezsin diyor adam haklı ben yapıcam içime sinicek
sen doyturudnmu pokemonlarımı bakıyım
Pokemonların annesini afişe ettim doktor diye,kızcağız evhamlı hastalardan kaçtı sanırım
merhaba kızlar
ben de ocak annelerinden olacağım inşallah,bu benım 3.çocuğum olacak,süprız yaptı kendılerı,hamıle kıyafetı alan var mı,nereden aldınız,fiyatlar nasıl,avrupa yakasındayım,bağcılar medipole gıdıyorum gıden var mı
merhaba kızlar
ben de ocak annelerinden olacağım inşallah,bu benım 3.çocuğum olacak,süprız yaptı kendılerı,hamıle kıyafetı alan var mı,nereden aldınız,fiyatlar nasıl,avrupa yakasındayım,bağcılar medipole gıdıyorum gıden var mı
Pokemonların annesini afişe ettim doktor diye,kızcağız evhamlı hastalardan kaçtı sanırım
canım sen o kadını banada yoll abri zahmetben doyurdum canım. çok iş yapma. bırak pis kalsın ortalık. ben karışmıyorum valla. kadın geliyor temizliğe tam istediğim gibi olmuyor ama ne yapayım idare ediyorum işte
sana özelden mesaj attım canım
Gunaydin sekerlerim ve minik kaymaklarim ya artik 14. Haftadayim erkenmi bilmem en son 12.haftada bebisim adagidaydi yukari ciktimi cikmadiysa bu gobek neyis nedi kocaman oldi bide ben bebek yagi we bagdem yagi kullaniyorum fakat cildim yahli olmasina ragmen cildim pul pul dokuluyor anlamadim boyle olan warmi dogal halledeyim dedim ama heralde dr sorup bi krem ismi almaliyim cildim çıtır çıtır 2 sise soda iciyorum rahatladigimi hissediyorum bide yumurta falan hic yiyemiyorum.... a iliski durumunuz nadil ben sormadim doktora esimde sormadi 50 kere dedim adama sor diye oda sormadi internetten baktigim kadar iste
orkidecimnerelerdesin ışıgın yanıyor sen yoksun allahım bu ne sıcak böyle 2 ay sonrayı düşünemiyom
Benimde göbek bölgemde kaşıntı oluyor hemde nasıl tatlı kaşınıyor.. henüz krem kullanmadım..
Öğlen yemeğinde nefis bamya yedim bol limonlu 1 aydır istiyordum :)
gerçekten acayip sıcak.... bu ay oruç tutacaklara Allahım yardım etsin inşallah rahatça tutabilsinler..
merhaba kızlar
işşallah canım ben oruc tutmayınca kendimi suçlu hissediyorum ya:18:riskim olmasa bebegime brişey olmuyacagını bilsem tutarım ama zor tutamam zaten riskim var zaten 4 gün geriden geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?