2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
hoş geldin kız. koş jeliyi doyur bakiim

çok karşılaşıyorum kız böyle hastalarla. onları rahatlatıp yolluyom evlerinesabırlıyımdır ben. gülerim böyle hastalara onlar da sonra kendilerine gülerler, anlaşır gideriz

Hehhh süpersin doktorum bizim sizin gibi doktorlara ihtiyacımız var,allah razı olsun.Bu arada sanada sorcak şeyler bulurum ben,branşın neydi şekerim???

hoş geldin kız. koş jeliyi doyur bakiim

doyurdum gıdısını aldıgım ballı sütünüde içti ilaçlarımıda içtim işim yok bir akşama pilav yapıcam salata ayran yapasın var soguk beyazlıları asıcam peşine açık renklileir atıcam temem bugün hayatım çamaşır asmakla geçicek anlıcagın ah şöyle zengin degilimki eve kadın alıyım hoş eşim diyor sen genede onla evi temizlersin kimsenin yaptıgını beyenmezsin diyor adam haklı ben yapıcam içime sinicek
sen doyturudnmu pokemonlarımı bakıyım

Pokemonların annesini afişe ettim doktor diye,kızcağız evhamlı hastalardan kaçtı sanırım

ben doyurdum canım. çok iş yapma. bırak pis kalsın ortalık. ben karışmıyorum valla. kadın geliyor temizliğe tam istediğim gibi olmuyor ama ne yapayım idare ediyorum işte

merhaba kızlar
ben de ocak annelerinden olacağım inşallah,bu benım 3.çocuğum olacak,süprız yaptı kendılerı,hamıle kıyafetı alan var mı,nereden aldınız,fiyatlar nasıl,avrupa yakasındayım,bağcılar medipole gıdıyorum gıden var mı

hayırlı olsun canım. Allah tamamına erdirsin. ben bir kaç parça lcw'dan aldım

hayırlı olsun:)
3 olunca tecrübe de fazladır tabi :)
ben de gebe mağazasından yaptım alışveriş

Pokemonların annesini afişe ettim doktor diye,kızcağız evhamlı hastalardan kaçtı sanırım

ben doyurdum canım. çok iş yapma. bırak pis kalsın ortalık. ben karışmıyorum valla. kadın geliyor temizliğe tam istediğim gibi olmuyor ama ne yapayım idare ediyorum işte
canım sen o kadını banada yoll abri zahmetyavaş yavaş dinlene dinlene yapıyourm gıdısını aldıgım 3 bebegimde yattım hep korku içinde wc giderdim bunda artık dedim ne olursa olsun herşeye hazırım acıya degil tabi esirgemiyourm kendimi allahım saklasın işşallah
sana özelden mesaj attım canım

ama ben ama

merhaba

benim ilk bebeğimde göbekte kaşıntı olmuştu bunda daha bişey yok kilo almadım.
ben ilkinde bebe yağı sabah akşam kullandım ve lierac doktor vermişti onuda kullandım
çatlak oluşmadı .ilişki konusunda en doğrusunu sizin için doktor bilir doktor bizede bişey demedi

Benimde göbek bölgemde kaşıntı oluyor hemde nasıl tatlı kaşınıyor.. henüz krem kullanmadım..

Öğlen yemeğinde nefis bamya yedim bol limonlu 1 aydır istiyordum :)

orkidecim nerelerdesin ışıgın yanıyor sen yoksun allahım bu ne sıcak böyle 2 ay sonrayı düşünemiyom

gerçekten acayip sıcak.... bu ay oruç tutacaklara Allahım yardım etsin inşallah rahatça tutabilsinler..

işşallah canım ben oruc tutmayınca kendimi suçlu hissediyorum ya:18:riskim olmasa bebegime brişey olmuyacagını bilsem tutarım ama zor tutamam zaten riskim var zaten 4 gün geriden geliyor

merhaba

hayırlı olsun medipolü bende merak ediyorum sizce nasıl fiyatlar nasıl

işşallah canım ben oruc tutmayınca kendimi suçlu hissediyorum ya:18:riskim olmasa bebegime brişey olmuyacagını bilsem tutarım ama zor tutamam zaten riskim var zaten 4 gün geriden geliyor

kış döneminde olsak vakit daha erken olacağı için belki tutulurdu ama zaten birkaç zaten açlıktan karnımız kazınıyor,devamlı su içm ihtiyacımız varken tutmak daha sakıncalı olur..Rabbim izin verirse telafi etmeye çalışırız...doktorlarda oruç tutmayı tavsiye etmiyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…