orkidecimnerelerdesin ışıgın yanıyor sen yoksun allahım bu ne sıcak böyle 2 ay sonrayı düşünemiyom
canım haklısın ben çok susanıyor ve acıkıyorurum allah nasipe ederse ötekilerde tuttum bundada işşallah tutarımkış döneminde olsak vakit daha erken olacağı için belki tutulurdu ama zaten birkaç zaten açlıktan karnımız kazınıyor,devamlı su içm ihtiyacımız varken tutmak daha sakıncalı olur..Rabbim izin verirse telafi etmeye çalışırız...doktorlarda oruç tutmayı tavsiye etmiyorlar...
sana da özel mesaj yolladım
Kızlar; bebek mağazasına gidip deli gibi alışveriş yapmak istiyorum
Mama tabakları, mama kaşıkları, biberonlar, emzikler, oğluşuma maviş ciciler, oyuncaklar, saç fırçası, tırnak makas seti vb...... aklınıza ne gelirse hepsinden almak istiyorum.
Kendime söz verdim Eylül den önce bir çöp dahi almayacağım.
Kendimi çok zor tutuyorum.
o istek bende de var hemde deli gibi ama tutmak zorundayız kendimizi,biraz kıpraşsınlar bakalım azıcık büyüsünler bende 7-8.ayda alcam kendime söz verdim
Beklemek çok zor yaa
Hele ki cinsiyeti de belli oldu ya, elim, gözüm hep erkek kıyafetlerinde.
canım haklısın ben çok susanıyor ve acıkıyorurum allah nasipe ederse ötekilerde tuttum bundada işşallah tutarım
görüdm kzılar gebelik çizeglesini becetremedim nasıl oluyor bri kaıl yapayım diyorum bri akıl yapam diyorum ben ne yapayım
Mama tabakları, mama kaşıkları, biberonlar, emzikler, oğluşuma maviş ciciler, oyuncaklar, saç fırçası, tırnak makas seti vb...... aklınıza ne gelirse hepsinden almak istiyorum.
o istek bende de var hemde deli gibi ama tutmak zorundayız kendimizi,biraz kıpraşsınlar bakalım azıcık büyüsünler bende 7-8.ayda alcam kendime söz verdim
Beklemek çok zor yaa
Hele ki cinsiyeti de belli oldu ya, elim, gözüm hep erkek kıyafetlerinde.
evet çok zor.Doktor banada kız dedi ama kesin değil henüz.Bide kız cicileri fena halde süslüüüü,dibim düşüyo mağazalarda.Bu ara çok arkadaşım doğum yaptı onların bebişlerine alcam hediye,mağazaya girince kendimi zor tutuyorum rabbim bizede göstersin en kısa zamanda o güzel minik elbiseleri inşallah....
kızlar olmuyor ama böyle ben daha 11. haftadayım. siz açtınız arayı, gidicem şubat topiğine hava atıcam.ilişki konusunda doktor yasak dedi ama belki ilk 3 ay olduğu için demiştir. eşim zaten istemiyor. 9 ay yok yani
kızlar olmuyor ama böyle ben daha 11. haftadayım. siz açtınız arayı, gidicem şubat topiğine hava atıcam.ilişki konusunda doktor yasak dedi ama belki ilk 3 ay olduğu için demiştir. eşim zaten istemiyor. 9 ay yok yani
al benden de o kadar... herkes ikili testi yaptırdı cinsiyeti öğrendi..benim ikili testi yaptırmama daha 2 hafta var nerdeyse...cinsiyet hepten muallak..
canımbenim sen kendini nasıl mutlu hissceksen o şekilde hareket et...eğer imza alanında çizelgeyi oluşturup onu gün gün görmek seni mutlu edecekse oluştur,korkma...
"alıntı yapıyorum"
Yapmanız gereken : http://www.kadinlarkulubu.com/profil...do=editprofile sayfasına girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 28-09-2012
"alıntı"
Bu alandaki Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.böyle birşey çıkıyor 31-01 -2014 yazdım olmadı neden bu çukuyor ben beceriksiizm
Bu alandaki Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.böyle birşey çıkıyor 31-01 -2014 yazdım olmadı neden bu çukuyor ben beceriksiizm
0 koymamışımoldu işallah gzüel paylaşımlar olur çizzelge beni korkutuyor riskli haftalarım gelince
0 koymamışımoldu işallah gzüel paylaşımlar olur çizzelge beni korkutuyor riskli haftalarım gelince
e kuzum olmuş işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?