Bu alandaki Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.böyle birşey çıkıyor 31-01 -2014 yazdım olmadı neden bu çukuyor ben beceriksiizm
o çizelge korkun değil umudun olsun paşam. çok dillendirme korkularını. korkuların vücud giymesin. senin Allahın izni ile tatlı mı tatlı bir bebeğin olacak Allahın izni ile
hayy aklına,ellerine,üreğine sağlık..ne güzel dedin sninle aynı fikirdeyim arkadaşım...
Canlar günaydın,
Melabebek canım çoooooooooooooook geçmişler olsun bu yasadıkların son olsun inşallah,bende dün yazdıgından beri dua okuyorum sana,rabbim bebişini sana bağışlasın.Pis virüs gitsin uzak dursun minnoşundan.Ama hiç kötü bişi olmayacak hissetmiyorum arkadaşım hamileyim ya sezgilerim güçlü inan bana
Bu arada nedense sanki hamile değil gibiyim bugun göğüslerim düşmüş,karnım yumuşamış gibi aklım çıkıyor bebeğim iyidir dimi?Napsamda hissetsem onu?
Selam kızlar bugün doktora gittim henüz çok erken ama bacak arasında bi çıkıntı görüyorum dedi doktor sanırım oğlum olacak ama kesin değil...:)
Selam kızlar bugün doktora gittim henüz çok erken ama bacak arasında bi çıkıntı görüyorum dedi doktor sanırım oğlum olacak ama kesin değil...:)
annişler nasılsınız...oruç konusunda çok kararsızım aranızda tutacak olan varmı?yoksa herkes tutmucakmı?ben sabah 06,30 da kalkıpz işe geliyorum akşam eve dönmem 18,45 oluyor ve bulantım var gün içersin sürekli sakız çiğniyorum 3 lt su içiyorum ve atıştırmalık leblebi çubuk krakerle vakit geçiriyorum napcamı bilmiyorm..bi tarafım borçlanma tut diyor diğer tarafım allah korusun bişe olur diyor napım bilmiyorum akıl verin kızlar..
annişler nasılsınız...oruç konusunda çok kararsızım aranızda tutacak olan varmı?yoksa herkes tutmucakmı?ben sabah 06,30 da kalkıpz işe geliyorum akşam eve dönmem 18,45 oluyor ve bulantım var gün içersin sürekli sakız çiğniyorum 3 lt su içiyorum ve atıştırmalık leblebi çubuk krakerle vakit geçiriyorum napcamı bilmiyorm..bi tarafım borçlanma tut diyor diğer tarafım allah korusun bişe olur diyor napım bilmiyorum akıl verin kızlar..
Hehhh süpersin doktorum bizim sizin gibi doktorlara ihtiyacımız var,allah razı olsun.Bu arada sanada sorcak şeyler bulurum ben,branşın neydi şekerim???
Hahahahahahbu süperdi nilgökçen çok alemsin :) valla bende senin gibiyim orkide bizden bıkmazsa iyidir
o çizelge korkun değil umudun olsun paşam. çok dillendirme korkularını. korkuların vücud giymesin. senin Allahın izni ile tatlı mı tatlı bir bebeğin olacak Allahın izni ile
ayyy maşallah maşallahoğluşunuz hayırlı,salıklı,vefalı olsun inşallah.. Allahım nazarlardan sakınsın...
canım işşallah bebem yaeltim uyuzu aradı demin ban dediki senin işin çok zormuş hemşire bri varmış orda o demiş kanda pırtılaşma var diye demiş kadında onun işi çöok zor demiş allhım ban bunları sayıylamı veriyorlar acaba kadın bebegim olmasın diye sevinecek nerdeyse allahım benim günahım ney
amin canım şu mübarek ramazan ayı hatrına allah hepimizin dualarını kabul etsin , evlat kokusuyla yanıp tutuşanların kucaklarını doldursun , hepimize hayırlı sağlıklı ve uslu evlatlar nasip etsin kolay bir doğum olsun inşallah....
elime aldım pabucu sırayla stres yapanlara geliyom
Orkide bence senin ikizler kız olucak,neden diye sorma ,tamamen his,öyle geldi bana nedense.
canım işşallah bebem yaeltim uyuzu aradı demin ban dediki senin işin çok zormuş hemşire bri varmış orda o demiş kanda pırtılaşma var diye demiş kadında onun işi çöok zor demiş allhım ban bunları sayıylamı veriyorlar acaba kadın bebegim olmasın diye sevinecek nerdeyse allahım benim günahım ney
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?