2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

bence bu senin için büyük bir adım :)
çizelgen sana güç versin umut ışığı versin inş. :)
kötü şeyleri silemem kafamızdan güzellikler bizimle içimizde

o çizelge korkun değil umudun olsun paşam. çok dillendirme korkularını. korkuların vücud giymesin. senin Allahın izni ile tatlı mı tatlı bir bebeğin olacak Allahın izni ile

hayy aklına,ellerine,üreğine sağlık..ne güzel dedin sninle aynı fikirdeyim arkadaşım...

Selam kızlar bugün doktora gittim henüz çok erken ama bacak arasında bi çıkıntı görüyorum dedi doktor sanırım oğlum olacak ama kesin değil...:)

annişler nasılsınız...oruç konusunda çok kararsızım aranızda tutacak olan varmı?yoksa herkes tutmucakmı?ben sabah 06,30 da kalkıpz işe geliyorum akşam eve dönmem 18,45 oluyor ve bulantım var gün içersin sürekli sakız çiğniyorum 3 lt su içiyorum ve atıştırmalık leblebi çubuk krakerle vakit geçiriyorum napcamı bilmiyorm..bi tarafım borçlanma tut diyor diğer tarafım allah korusun bişe olur diyor napım bilmiyorum akıl verin kızlar..

aynı dertten muzdaribiz canım arkadaşım o kadar çok korkuyorum ki 2 gündür niye hareket etmiyor ne oldu diye ben yavaş yavaş hissetmeye başladım kuzumu ya ondan yine piskopata bağladım bir de kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ama 2. bebebğim olacak allahın izniyle niye hala böyle yapıyorum bilmiyorum allah yardımcımız olsun hayırlısıyla alalım inş. kucağımıza

Selam kızlar bugün doktora gittim henüz çok erken ama bacak arasında bi çıkıntı görüyorum dedi doktor sanırım oğlum olacak ama kesin değil...:)
heyoo hadi hayırlısı

ben tutmayacağım. bebeklerimi riske etmek istemiyorum

bugün bir arkadaşımızda bir makale paylaşmıştı geçmişte okumanı tavsiye ederim gayet güzelce açıklamış yanlış olduğunu tutmanın
çünkü çok uzun süre aç özelliklede susuz kalmak bence çok yanlış daha sonra tutma hakkımız bedelini ödeme hakkımız var
bilmiyorum ama tutacak olanları da kınıyorum küçücük bebeği aç susuz bırakıp vücuduna zarar vermesi başlı başına bir intihar

Gebelik ve Emzirme Döneminde Oruç ? Doktor Sitesi

Hehhh süpersin doktorum bizim sizin gibi doktorlara ihtiyacımız var,allah razı olsun.Bu arada sanada sorcak şeyler bulurum ben,branşın neydi şekerim???

Hahahahahah bu süperdi nilgökçen çok alemsin :) valla bende senin gibiyim orkide bizden bıkmazsa iyidir

ayyy maşallah maşallah oğluşunuz hayırlı,salıklı,vefalı olsun inşallah.. Allahım nazarlardan sakınsın...

o çizelge korkun değil umudun olsun paşam. çok dillendirme korkularını. korkuların vücud giymesin. senin Allahın izni ile tatlı mı tatlı bir bebeğin olacak Allahın izni ile

canım işşallah bebem ya eltim uyuzu aradı demin ban dediki senin işin çok zormuş hemşire bri varmış orda o demiş kanda pırtılaşma var diye demiş kadında onun işi çöok zor demiş allhım ban bunları sayıylamı veriyorlar acabakadın bebegim olmasın diye sevinecek nerdeyse allahım benim günahım ney

ayyy maşallah maşallah oğluşunuz hayırlı,salıklı,vefalı olsun inşallah.. Allahım nazarlardan sakınsın...

amin canım şu mübarek ramazan ayı hatrına allah hepimizin dualarını kabul etsin , evlat kokusuyla yanıp tutuşanların kucaklarını doldursun , hepimize hayırlı sağlıklı ve uslu evlatlar nasip etsin kolay bir doğum olsun inşallah....

yahu sen boşversene onlarıhe çok zormuş de dalga geç. bak bende de var pıhtılaşma sorunu. her gün kan sulandırıcı iğne vurunuyorum. bunun nesi zor. hiçbir şey olmayacak Allahın izni ile. bak benim annem de sen gibi 3 bebeği 6-7 aylık doğurup kaybetmiş. daha sonra iğne vurunmuş ben doğmuşum ve ardındından kardeşlerim. ben de şimdi 3 düşüğün üstüne bebeklerimin inşallah benle kalacağına inanıyorum. tıbben üzerime düşeni yapıyorum. duamı ediyorum.

bebem seenin etrafındada ne kadar çok sopalık insan var yahuu asla inanma o gıcık karıyaaaaa uyuz oldum şimdi ... senin günahın bu çatlakları dinlemek,dinleme açma telefonunu... eltin çok fesatttttttttttttttttttttttttttt deseydin hemşirelik diplomasını nereden almış bakkaldan mı diye,kesin yalan söylüyor asl asla asla inanma içini ferah tut nice senin durumunda olupta bebeklerine kavuşanlar var korkma Rabbimin izniyle inşallah sende kavuşacaksın ...
normalde çabuk sinirlenmem,sözüme dikkat etmeye çalışırım ama çoook sinirlendim,gıcık oldumnolur sözlerimden ötürü kızma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…