canım işşallah bebem yaeltim uyuzu aradı demin ban dediki senin işin çok zormuş hemşire bri varmış orda o demiş kanda pırtılaşma var diye demiş kadında onun işi çöok zor demiş allhım ban bunları sayıylamı veriyorlar acaba kadın bebegim olmasın diye sevinecek nerdeyse allahım benim günahım ney
yahu sen boşversene onlarıhe çok zormuş de dalga geç. bak bende de var pıhtılaşma sorunu. her gün kan sulandırıcı iğne vurunuyorum. bunun nesi zor. hiçbir şey olmayacak Allahın izni ile. bak benim annem de sen gibi 3 bebeği 6-7 aylık doğurup kaybetmiş. daha sonra iğne vurunmuş ben doğmuşum ve ardındından kardeşlerim. ben de şimdi 3 düşüğün üstüne bebeklerimin inşallah benle kalacağına inanıyorum. tıbben üzerime düşeni yapıyorum. duamı ediyorum.
canım işşallah bebem yaeltim uyuzu aradı demin ban dediki senin işin çok zormuş hemşire bri varmış orda o demiş kanda pırtılaşma var diye demiş kadında onun işi çöok zor demiş allhım ban bunları sayıylamı veriyorlar acaba kadın bebegim olmasın diye sevinecek nerdeyse allahım benim günahım ney
sen de deli gibi değil de şöyle seni accık avutacak kadar minik şeyler alsanboz kız sözünü
sagol kardeşim içimi rahatlattın inanmerakımı bagışla benim gibimi kaybettin senden birşey istesem yaparmısın acaba diyorumki sen bu rahim agzını araştırsan acaba rahim agzındaki dikişmi iyi gelmedi yoksa kanda pırtılaşma yüüzndennmi kaybettim bende homosisteyin çıktı çokmu agır bir pırtılaşma sorarmsın laf olursa doktoruna çok şey istiyorum farkındayım ama sen bu surata hayır dermisin acaba:101::101::86::86:baksana ne ka şirinim
umrumd egil kardeşim inan demin diyor sen kimseyiistemiyormuşsun bu gebeliginde dedim evet istemiyorum gelmesin kimse ben kendi işimi kendim yaparım millet gelipte beni strese sokucagın agelmesin allah eşime ömrü versin dedim anabenim çirkin ördegimi aramadım ben bugün merak etmiştir arıyım bakıyım ne yapıyor:102::102::102:
kız o bebek figürü ne y öyle korktum:18:vallahi benim etrafımda çok sopalık kişiler var telefonuda bozuntuya vermedim canım ya evine parke yaptırmış kapılarıd egiştiricekmiş onun havasını atıyorbebem seenin etrafındada ne kadar çok sopalık insan var yahuu asla inanma o gıcık karıyaaaaa uyuz oldum şimdi Eki Görüntüle 750892 ... senin günahın bu çatlakları dinlemek,dinleme açma telefonunu... eltin çok fesattttttttttttttttttttttttttttdeseydin hemşirelik diplomasını nereden almış bakkaldan mı diye,kesin yalan söylüyor asl asla asla inanma içini ferah tut nice senin durumunda olupta bebeklerine kavuşanlar var korkma Rabbimin izniyle inşallah sende kavuşacaksın ...
normalde çabuk sinirlenmem,sözüme dikkat etmeye çalışırım ama çoook sinirlendim,gıcık oldumnolur sözlerimden ötürü kızma...
anam pipilimi geliyor sendede kız allahım çok sevindimsıkma canını canım hamilesin sen canını sıkmak isteyen çok olur çünkü hamilenin duası kabul olur şeytanda haliyle yanından ayrılmıcak...gül geç rabbim en hayırlısı neyse onu ver de o hayırlısını verir...banada doktor çatın açılmış düşük olma riski çok yüksek bekle dedi resmen haftalarca düşmesini bekledim ama bak cinsiyetini öğrenmek için bekliyom şimdide..doktor bi çıkıntı var dedi ama net değil....:)
Senin eltinin kafasımı güzelya da neyin kafasını yaşıyor??Yaaa böyle bir durum varsa bile hamile bir bayana söylenmezki bu!!!
Bnece eltin'le arandaki ilişkiyi gözden geçir,hatta uzaklaş ondan,herşeyinide anlatma ona,hiiiçç ser ver sır verme valla,ayy sinirlendim bak bende.Tövbe tövbe ya.
kız o bebek figürü ne y öyle korktum:18:vallahi benim etrafımda çok sopalık kişiler var telefonuda bozuntuya vermedim canım ya evine parke yaptırmış kapılarıd egiştiricekmiş onun havasını atıyorben onu hiç sevmem yıldıımız bir türlü tutmadı tutmazda 3 bebegim öldü etmedigi eziyet yok bana bu tarafın öteki tarafıda var
anam pipilimi geliyor sendede kız allahım çok sevindimaraba alır paşa teyzesi ona böyle oynar
onun kafası gzüel bebem dogru dedin neyse ya sinrilerimi zıplatamam eşimi aradım bırak şu salagı dedi
neys ekızlar ban misafır gelicekmiş ben çıkıyorum vallahi oturur gdier bri çay biskivi kek temem
anam pipilimi geliyor sendede kız allahım çok sevindimaraba alır paşa teyzesi ona böyle oynar
annişler nasılsınız...oruç konusunda çok kararsızım aranızda tutacak olan varmı?yoksa herkes tutmucakmı?ben sabah 06,30 da kalkıpz işe geliyorum akşam eve dönmem 18,45 oluyor ve bulantım var gün içersin sürekli sakız çiğniyorum 3 lt su içiyorum ve atıştırmalık leblebi çubuk krakerle vakit geçiriyorum napcamı bilmiyorm..bi tarafım borçlanma tut diyor diğer tarafım allah korusun bişe olur diyor napım bilmiyorum akıl verin kızlar..
Anneler bir şe soracağım,
ikili test yaptırıp betahcg 50'nin üstüne olup kızı olacak olan var mı?
ya da 50'nin altında olup oğlu olacak olan?Varsa burdan itibaren yazabilir mi?Bakalım o tez doğru çıkıcak mı?
hemen cevaplıyorum bebem coraspirin ve apikopal diyaformin 1000 mg folbiol içiyorum 200 olmak üzara 2 kere porgestan içiyorum 0.6 cleksi igne kullanıyorum örtmenim allah razı olsun nede bilgilisin kzı senden ögrenicegim çok şey var iyiki tanımısım senibenim düşüklerim seninki gibi değil. ama annem tıpkı senin gibi olmuş. homosistein yüksekliği çok önemli canım. ama sen kan sulandırıcını yapıyorsun. o yüzden sorun yok. bir de homosisteini düşürmek için "metioninden sınırlı diyet" var onu araştırdın mı ya da dr'una sordun mu? dr lar bunu öneriyorlar homosistein yüksekliğinde. ek olarak aspirin ve B12 kullanıyor musun?
boşver salla gitsin bebem eltileribenim bile eltinle yıldızım tutmadı ... bencil insan... hehhh eşin ne güzel demiş öyle ....neyse amannnnn zıplatma sinirlerini boşver .... hadi kolay gelsin canım benim... iyi oturmalar....bende etrafı hala silip,süpürmedim sadece çamaşırları yıkadım kalkayımda iş yapayım sonrada yemek...akşama gelemem büyük ihtimalle...yarına görüşürüz...
sanırım canım ama doktor 1 ay sonra tam belli olur dedi...
Gunaydin sekerlerim ve minik kaymaklarim ya artik 14. Haftadayim erkenmi bilmem en son 12.haftada bebisim adagidaydi yukari ciktimi cikmadiysa bu gobek neyis nedi kocaman oldi bide ben bebek yagi we bagdem yagi kullaniyorum fakat cildim yahli olmasina ragmen cildim pul pul dokuluyor anlamadim boyle olan warmi dogal halledeyim dedim ama heralde dr sorup bi krem ismi almaliyim cildim çıtır çıtır 2 sise soda iciyorum rahatladigimi hissediyorum bide yumurta falan hic yiyemiyorum.... a iliski durumunuz nadil ben sormadim doktora esimde sormadi 50 kere dedim adama sor diye oda sormadi internetten baktigim kadar iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?