2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

sıkma canını canım hamilesin sen canını sıkmak isteyen çok olur çünkü hamilenin duası kabul olur şeytanda haliyle yanından ayrılmıcak... gül geç rabbim en hayırlısı neyse onu ver de o hayırlısını verir...banada doktor çatın açılmış düşük olma riski çok yüksek bekle dedi resmen haftalarca düşmesini bekledim ama bak cinsiyetini öğrenmek için bekliyom şimdide..doktor bi çıkıntı var dedi ama net değil....:)

Güzel anneler hepinize merhaba ve hayırlı ramazanlar dilerim,
maşallah cinsiyeti belli olan var,benim gibi endişelenenler varAllah'ın izniyle hepimiz sağlıklı bebişleri kucağımıza alırız inşallah,
oruç tutmak isteyen arkadaşlara naçizane bir tavsiyem olucak,Ramazan'lar bitmez arkadaşlar,bebişleri aç bırakmayalım risk'e atmayalım,borçlanalım ben razıyım,sonrada tutarız,zaten sıcak hava,akşam 20,47 de okunuyor imsak 03,35 çok saat farkı var arada,günah olur bebişlere,bu sadece benim fikrim tabii,tutmak isteyenlerin Allah oruçlarını kabul etsin şimdiden,tekrar herkese hayırlı ramazanlar diliyorum.

sagol kardeşim içimi rahatlattın inanmerakımı bagışla benim gibimi kaybettin senden birşey istesem yaparmısın acabadiyorumki sen bu rahim agzını araştırsan acaba rahim agzındaki dikişmi iyi gelmedi yoksa kanda pırtılaşma yüüzndennmi kaybettim bende homosisteyin çıktı çokmu agır bir pırtılaşma sorarmsın laf olursa doktorunaçok şey istiyorum farkındayım ama sen bu surata hayır dermisin acaba:101::101::86::86:baksana ne ka şirinim
umrumd egil kardeşim inan demin diyor sen kimseyiistemiyormuşsun bu gebeliginde dedim evet istemiyorum gelmesin kimse ben kendi işimi kendim yaparım millet gelipte beni strese sokucagın agelmesin allah eşime ömrü versin dedim anabenim çirkin ördegimi aramadım ben bugün merak etmiştir arıyım bakıyım ne yapıyor:102::102::102:

Senin eltinin kafasımı güzelya da neyin kafasını yaşıyor??Yaaa böyle bir durum varsa bile hamile bir bayana söylenmezki bu!!!
Bnece eltin'le arandaki ilişkiyi gözden geçir,hatta uzaklaş ondan,herşeyinide anlatma ona,hiiiçç ser ver sır verme valla,ayy sinirlendim bak bende.Tövbe tövbe ya.

sen de deli gibi değil de şöyle seni accık avutacak kadar minik şeyler alsanboz kız sözünü

Yok yok bekleyeceğim :)
Eylül Ekim gibi kimse tutamaz beni.
Ama arada belki çok kanıma giren ufak tefek şeyler olursa belki sözümden dönebilirim

benim düşüklerim seninki gibi değil. ama annem tıpkı senin gibi olmuş. homosistein yüksekliği çok önemli canım. ama sen kan sulandırıcını yapıyorsun. o yüzden sorun yok. bir de homosisteini düşürmek için "metioninden sınırlı diyet" var onu araştırdın mı ya da dr'una sordun mu? dr lar bunu öneriyorlar homosistein yüksekliğinde. ek olarak aspirin ve B12 kullanıyor musun?

Son düzenleme:
kız o bebek figürü ne y öyle korktum:18:vallahi benim etrafımda çok sopalık kişiler var telefonuda bozuntuya vermedim canım ya evine parke yaptırmış kapılarıd egiştiricekmiş onun havasını atıyorben onu hiç sevmem yıldıımız bir türlü tutmadı tutmazda3 bebegim öldü etmedigi eziyet yok bana bu tarafın öteki tarafıda var
anam pipilimi geliyor sendede kız allahım çok sevindim araba alır paşa teyzesi ona böyle oynar

onun kafası gzüel bebem dogru dedin neyse ya sinrilerimi zıplatamam eşimi aradım bırak şu salagı dedi
neys ekızlar ban misafır gelicekmiş ben çıkıyorum vallahi oturur gdier bri çay biskivi kek temem

benim bile eltinle yıldızım tutmadı ... bencil insan... hehhh eşin ne güzel demiş öyle ....neyse amannnnn zıplatma sinirlerini boşver .... hadi kolay gelsin canım benim... iyi oturmalar....bende etrafı hala silip,süpürmedim sadece çamaşırları yıkadım kalkayımda iş yapayım sonrada yemek...akşama gelemem büyük ihtimalle...yarına görüşürüz ...

Selam ocak annisleri

Cok sık gelemiyorum ama gelim bebiaimin bilgisini veeiyim dedim cuma gunu gittik dr a kuzumu gordum
Ense kalinligi 1.44 ikili testimizde cikmis simdi gorustuk drla iyimis sonucumuz cok sukur
Dr erkek olabilir dedi ama tabi kesin konusmadi bende meraklandim simdi serbest betamizda 29 mus
Hepimize saglikla kucaklamak anali babali buyutmek nasib olsun insallah

kızlarrrrrrrrrrr herkese hayırlı,mutlu,güzel,sağlık sevgi dolu günler,akşamlar,geceler diliyorum... görüşmek üzere

Canım bende tutmamayı düşünyorum çünkü çok su içiyorum birde çok uzun süre diye riske almak istemiyorum açıkçası. Rabbim bir dahaki ramazanda kolaylık verir inşallah

Anneler bir şe soracağım,
ikili test yaptırıp betahcg 50'nin üstüne olup kızı olacak olan var mı?
ya da 50'nin altında olup oğlu olacak olan?Varsa burdan itibaren yazabilir mi?Bakalım o tez doğru çıkıcak mı?

bizim için çok zor olacak gelecek ramazanda bebekler hala küçük olacak ek gıdaya geçmemiş olacak ozamanda süt vercez

hemen cevaplıyorum bebem coraspirin ve apikopal diyaformin 1000 mg folbiol içiyorum 200 olmak üzara 2 kere porgestan içiyorum 0.6 cleksi igne kullanıyorum örtmenim allah razı olsun nede bilgilisin kzı senden ögrenicegim çok şey var iyiki tanımısım seni inan içime sur sreptin kan sulandırıcısından gidiyordur degilmi bebekelrim bri allahım doktoaruda anlamadı normal gebelik doktoruna gdiersen böyle olursonuç 3 yetim eltim diyorki ses vermediler sana faydası yok sevinme deid gülerekten bana dogrumudur faydasından vazgeçtim yavrularımı göremicekmiyim ben kokluyamiyıcakmıyım bu bebegimin üstün titriyourm inan meyveyis evmeyen paşa paso meyve yiyorum ardadaş dediya muz ye onu bile yiyorum sütü sevmedigim halde kızımızı eti sevmedigim halde evladım iyi olsun çok mutluyum tek istedigim yaradandan hevesim kursagımda kalmasın okadar baglandımki bu bebegime inankalp atışlarını görünce çok agladım her gittigimd ebir heyecan var doktorum çok pahalı dikişime 9400 istiyor benim kıyıda köşede param yok bugün hanım paranızda yok nasıl vericeksinzi dedi eşimi sordu işleir varmıdedi merak etme dedim senden para istemicem dünyanın borcunu ödettiler ban aonların bütün el borcunu ödedim şimdi keyfini sürüyorlar evin bana diyor parke yaptırıdm sözde param var sen daha dur diyor bir kere demediki üzülme oglumla onun oglu aynı inan ben kürtaja gittim millete bende hamileyim demiş durudm ş ben orda can çekişiyorum o nun dedigine bak vazgeçtim ben herşeyden evladım iyi olsun yeterki inan ölse biryerleriyle güler çok bencil hep kendini düşünür
boşver salla gitsin bebem eltileri
sanırım canım ama doktor 1 ay sonra tam belli olur dedi...

canım saglıklı olsunda korkumdan bebegime brişey alamıyorum alınca mutlu oluyorum her aldıgımı kokluyorum öpüyorum gebelik tşörtlerine hevesim var orkidenind edigi tşörtü çok istiyorum beyaz mavi bebek kayıktaya onu bulebilirmiyim acaba ya canım gitti tşörte kızlar 2 tane yolladılar kadınlar kulubünden ban çok şekerler allahım giydirmeyi nasıp etsin ben kaçtım geldiler

selam hanımlar bir ticker atamadım şuraya yaaa çok sinir oldum.
bebişinin cinsiyeti belli olanlara hayırlı olsun biz de bu akşam ikili testin sonucunu almaya gideceğiz belki cinsiyet de görünür.
oruç konusunu halen düşünmekte olan arkadaşlar lütfen vazgeçin, kış değil ki vücut idare edebilsin neredeyse 18 saat aç ve susuz bekleyeceğiz bu yaz sıcaklarında bebeklere birşey olursa onun günahı da sizin boynunuza haberiniz olsun. 2 yıl ramazanı çıkarın gözden bebeklerin vebali kafa tutmaktan daha ağırdır.

bende bebk yağı kullanıyorum canım.doktrm bugün lierac ve bepantol diye krem yazdı.onları alcam.bende hiiççç yumurta yemiyorum süt başladım biraz biraz geceleri içip yatıyorum hemen bulantı yapmasın diye

kızlar bu arada kaç gündür sorcam soramıyorum puf puf cezamı aldı kendimi pasifleştirdi profilini acaba umarım geçiçi brseydir.

çatlaklar için doktorum bana madecasol diye bir krem verdi. ben bir önceki hamileliğimde mustelanın çatlak önleyici kremini kullanmıştım aynı zamanda bebeyağı-kakao yağı-badem yağı-kayısı yağı karışımı hazırlayıp banyolardan sonra onu kullanmıştım ihmal etmediğim sürece de çatlamamıştım ama sakın ben çatlamıyorum deyip kullanmayı bırakmayın bir sabah çizgiler içinde uyanabilirsiniz, bana öyle oldu ihmale gelmiyor. bebekler konusunda fazla evham yapmamaya çalışın rabbim istemedikten sora onlara hiç birşey olmaz sabır gerektiren bir süreçteyiz. eltim ilk iki bebeğini çok istedi ilkine 7 yılda kavuştu 2. ye 2 düşükten sonra 3 yılda... 3. kaza kurşunu kendi kendine geldi diğerlerinin tam tersi hiç sorun yaşatmadan doğdu. allah korusun bebeklerimizi 4,5 aya birşey kalmadı o zaman kesin hissedeceksiniz hareketlerini sabırlı olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…