Canım bende tutmamayı düşünyorum çünkü çok su içiyorum birde çok uzun süre diye riske almak istemiyorum açıkçası. Rabbim bir dahaki ramazanda kolaylık verir inşallah
paşam tedavin çok iyi. gereken tedaviyi alıyorsun. artık ağlamak vehemen cevaplıyorum bebem coraspirin ve apikopal diyaformin 1000 mg folbiol içiyorum 200 olmak üzara 2 kere porgestan içiyorum 0.6 cleksi igne kullanıyorum örtmenim allah razı olsun nede bilgilisin kzı senden ögrenicegim çok şey var iyiki tanımısım seniinan içime sur sreptin kan sulandırıcısından gidiyordur degilmi bebekelrim bri allahım doktoaruda anlamadı normal gebelik doktoruna gdiersen böyle olur sonuç 3 yetim eltim diyorki ses vermediler sana faydası yok sevinme deid gülerekten bana dogrumudur faydasından vazgeçtim yavrularımı göremicekmiyim ben kokluyamiyıcakmıyım bu bebegimin üstün titriyourm inan meyveyis evmeyen paşa paso meyve yiyorum ardadaş dediya muz ye onu bile yiyorum sütü sevmedigim halde kızımızı eti sevmedigim halde evladım iyi olsun çok mutluyum tek istedigim yaradandan hevesim kursagımda kalmasın okadar baglandımki bu bebegime inankalp atışlarını görünce çok agladım her gittigimd ebir heyecan var doktorum çok pahalı dikişime 9400 istiyor benim kıyıda köşede param yok bugün hanım paranızda yok nasıl vericeksinzi dedi eşimi sordu işleir varmıdedi merak etme dedim senden para istemicem dünyanın borcunu ödettiler ban aonların bütün el borcunu ödedim şimdi keyfini sürüyorlar evin bana diyor parke yaptırıdm sözde param var sen daha dur diyor bir kere demediki üzülme oglumla onun oglu aynı inan ben kürtaja gittim millete bende hamileyim demiş durudm ş ben orda can çekişiyorum o nun dedigine bak vazgeçtim ben herşeyden evladım iyi olsun yeterki inan ölse biryerleriyle güler çok bencil hep kendini düşünür
boşver salla gitsin bebem eltileri
canım saglıklı olsunda korkumdan bebegime brişey alamıyorum alınca mutlu oluyorum her aldıgımı kokluyorum öpüyorum gebelik tşörtlerine hevesim var orkidenind edigi tşörtü çok istiyorum beyaz mavi bebek kayıktaya onu bulebilirmiyim acaba ya canım gitti tşörte kızlar 2 tane yolladılar kadınlar kulubünden ban çok şekerler allahım giydirmeyi nasıp etsin ben kaçtım geldiler
kızlar bu arada kaç gündür sorcam soramıyorum puf puf cezamı aldı kendimi pasifleştirdi profilini acaba umarım geçiçi brseydir.
canım normal bir şey bende de oluyor.Slm güzel anneler size bir sorum olacakti benim iki gündür cok ayakta kalirsam kasiklarim ağrıyor acaba onemli bir durum olabilir mi sizde de ayni seyleri yasiyormusunuz
kızlar olmuyor ama böyle ben daha 11. haftadayım. siz açtınız arayı, gidicem şubat topiğine hava atıcam.ilişki konusunda doktor yasak dedi ama belki ilk 3 ay olduğu için demiştir. eşim zaten istemiyor. 9 ay yok yani
Canım bende tutmamayı düşünyorum çünkü çok su içiyorum birde çok uzun süre diye riske almak istemiyorum açıkçası. Rabbim bir dahaki ramazanda kolaylık verir inşallah
bende Ocak 2014 Annesiyim Nasıl Listede Yer Alıcam
ve doktorun ağzından o kısa ve sihirli cümle döküldü......"PİPİ BU"
paşam tedavin çok iyi. gereken tedaviyi alıyorsun. artık ağlamak veağlama smile'yi de yok sana güzel günler seni ve eşini bekliyor.
hiç haberim yok
canım normal bir şey bende de oluyor.
canım allahımın izniyle doktorum iyi 31 mayısta geçen sene başladım ilaçlara marta evcilik oynamay abaşladım nisanda mucizem geldi rabbime binlerce şükürişşallah dedigimiz gibi 40 haftaları görürüz bebem ahtım var neler yapıcagını yazayım sanada dinle
1- 1 erkek çocugunu tepeden tırnaga giydiricem babası olmucak
2- 40 kapıya aşure dagıytıcam
3- etegimi yırtıcam bebegimi ona satrıp içeri sokucam
4- kurbanını kesicem
5- kranını okutucam
6- 2 saat bile olsa pamuklara yatırıcam ömürümde öyle demiştim yapamamıştım
7- rabbime hergün şükredicem bu mucizeyi verdi diye eşime vericem kucagına al yavrumuzu decem aglaıcaz kesin tek dogum edersen eşimi isteyorum kimse olmasın ogün yanımızda bir karı koca yeter
8 -en büyük ahtımda cimri kayınpederden çeyrek alıcam
belkim sizlere komik gelebilir bu yapıcaklarım amam içimde kalmasın işşallah
evet canım kızımda öyle derdim geçen deidm kayınpedere baba dedim bizda adet dedim ee deid bebegi ilk kim görürüse o çeyrek takar dedim kayınpederde güldü dediki oo ozaman kolay benden önce ebeler gördü zaten onlar taksın dedicanımsın sağ salim olsun yap hepsini saçma olurmu hiç ne güzel hele şu pamuklarda yatırma fikri güzelmiş.....
Arkadaşlar bir bakabilirmisiniz ?
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/633227-kist-olusmus-acil-yardiminiza-ihtiyacim-var.html
arkadaşlar size bır sorum olacaktı günde ne kadar su içiyorsunuz ben içiyorum ama sanmam oyle 2,5 3 lt olduğunu yalnız meyve çok tuketıyorum süt içemiyorum onun yerıne buyuk bır bardak ayran içiyorum su pek aklıma gelmıyo içmek
evet canım kızımda öyle derdim geçen deidm kayınpedere baba dedim bizda adet dedim ee deid bebegi ilk kim görürüse o çeyrek takar dedim kayınpederde güldü dediki oo ozaman kolay benden önce ebeler gördü zaten onlar taksın dediadam alem amam azimliyim çeyregi çoparıcam eşimle iddaya giridm hpoş bebegim sag sgalim dogsunda varsın tattıgım altınlar hediye ettilelrim kıyafetler gelmesin
canım inan bri bilgim yoksa seve sevevevaplardım
öyle canım ya sağ salim olsunlarda gerisi olr gider önemli değil enimde bi bebeğim ksalp atışı durdu o yüzden bunada bişey olacak diye çok korkuyorum inşallah sağ salim olurlar ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?