2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
kızlar oruç tutmak sakıncalı bence. su içmemiz lazım. geceye mi sıkıştıracaksınız suyu bi de benim acıkınca yemem lazım. hemen halsizleşiyorum ve midem bulanıyor. nasip olurda bebeklerimize kavuşursak seneye de emzirince tutamayız. 2 sene böyle geçer. bebeklerimiz iyi olsun inşallah

Slm güzel anneler size bir sorum olacakti benim iki gündür cok ayakta kalirsam kasiklarim ağrıyor acaba onemli bir durum olabilir mi sizde de ayni seyleri yasiyormusunuz

Canım bende tutmamayı düşünyorum çünkü çok su içiyorum birde çok uzun süre diye riske almak istemiyorum açıkçası. Rabbim bir dahaki ramazanda kolaylık verir inşallah

canım bende riskegirmek istemiyorum ama işyerindede zorlancam bilmiyorum offf off...rabbim hayırlısını versin artık hafta sonları tutcam inşallah seneye...

paşam tedavin çok iyi. gereken tedaviyi alıyorsun. artık ağlamak veağlama smile'yi de yok sanagüzel günler seni ve eşini bekliyor.
kızlar bu arada kaç gündür sorcam soramıyorum puf puf cezamı aldı kendimi pasifleştirdi profilini acaba umarım geçiçi brseydir.
hiç haberim yok
Slm güzel anneler size bir sorum olacakti benim iki gündür cok ayakta kalirsam kasiklarim ağrıyor acaba onemli bir durum olabilir mi sizde de ayni seyleri yasiyormusunuz
canım normal bir şey bende de oluyor.

Bize yasak değil ama acayip isteksizlik var bizde. Sanki çocuk olsun diyeymiş birlikteliğimiz gibi geliyor bazen
Evliliğimde hiç sorun yok çok şükür ama neden böyle olduk bilmiyorum. Çocuk ikimizin de aklını aldı.

bende Ocak 2014 Annesiyim Nasıl Listede Yer Alıcam

Puf puf adlı kullanıcıya;
Yaşın,Son adet tarihin,hangi il'de olduğun,muhtemel bebek doğum tarihin,belli olduysa cinsiyetini,birde kaçıncı bebek olduğunu mesaj atın,eğer mesaj atamıyorsanız,bazen yeni üyeler mesaj atamıyor,buradan yazın bu bilgileri,puf puf sizi ekler listeye.

Herkese merhabalar güzel kış anneleriii Umarım herşey yolundadır herkes iyidir ... Benim perşembe günü ikili testim var ikizlerde bi öneriliyor bi önerilmiyor deniyor ama doktorum istedi ve gerekli olduğunu söyledi.Güvenmekten başka çare yok.Kendi kendimin psikoloğu olmaya çalışıyorum...Herkese oruç tutamasak bile sağlıklı huzurlu bir ramazan ayı diliyorum . Tutanlara Allah sabrını versin inş. kendinize ve bebişlerinize iyi bakın

paşam tedavin çok iyi. gereken tedaviyi alıyorsun. artık ağlamak veağlama smile'yi de yok sanagüzel günler seni ve eşini bekliyor.

hiç haberim yok

canım normal bir şey bende de oluyor.

canım allahımın izniyle doktorum iyi 31 mayısta geçen sene başladım ilaçlara marta evcilik oynamay abaşladım nisanda mucizem geldi rabbime binlerce şükürişşallah dedigimiz gibi 40 haftaları görürüz bebem ahtım var neler yapıcagını yazayım sanada dinle
1- 1 erkek çocugunu tepeden tırnaga giydiricem babası olmucak
2- 40 kapıya aşure dagıytıcam
3- etegimi yırtıcam bebegimi ona satrıp içeri sokucam
4- kurbanını kesicem
5- kranını okutucam
6- 2 saat bile olsa pamuklara yatırıcam ömürümde öyle demiştim yapamamıştım
7- rabbime hergün şükredicem bu mucizeyi verdi diye eşime vericem kucagına al yavrumuzu decem aglaıcaz kesin tek dogum edersen eşimi isteyorum kimse olmasın ogün yanımızda bir karı koca yeter
8 -en büyük ahtımda cimri kayınpederden çeyrek alıcam
belkim sizlere komik gelebilir bu yapıcaklarım amam içimde kalmasın işşallah

canımsın sağ salim olsun yap hepsini saçma olurmu hiç ne güzel hele şu pamuklarda yatırma fikri güzelmiş.....

selamlar annişler ramazan önü nasıl durumlar nöbet dışında oruç tutmayı düşünüyoum bakalım tabi dayanabilirsem mardin çok sıcak hayırlısı bu arada doğum izninden haberi olan varmı ?????????????

canımsın sağ salim olsun yap hepsini saçma olurmu hiç ne güzel hele şu pamuklarda yatırma fikri güzelmiş.....
evet canım kızımda öyle derdim geçen deidm kayınpedere baba dedim bizda adet dedim ee deid bebegi ilk kim görürüse o çeyrek takar dedim kayınpederde güldü dediki oo ozaman kolay benden önce ebeler gördü zaten onlar taksın dediadam alem amam azimliyim çeyregi çoparıcam eşimle iddaya giridm hpoş bebegim sag sgalim dogsunda varsın tattıgım altınlar hediye ettilelrim kıyafetler gelmesin

canım inan bri bilgim yoksa seve seve vevaplardım

arkadaşlar size bır sorum olacaktı günde ne kadar su içiyorsunuz ben içiyorum ama sanmam oyle 2,5 3 lt olduğunu yalnız meyve çok tuketıyorum süt içemiyorum onun yerıne buyuk bır bardak ayran içiyorum su pek aklıma gelmıyo içmek

en az 3 litre ben neler çekiyorum bu sudan erken dogumu erteliyor bebem meyveyide yiyorum sütü zorla içiyorum ayranda bugün yapıcem içicem

öyle canım ya sağ salim olsunlarda gerisi olr gider önemli değil enimde bi bebeğim ksalp atışı durdu o yüzden bunada bişey olacak diye çok korkuyorum inşallah sağ salim olurlar ..

öyle canım ya sağ salim olsunlarda gerisi olr gider önemli değil enimde bi bebeğim ksalp atışı durdu o yüzden bunada bişey olacak diye çok korkuyorum inşallah sağ salim olurlar ..

canım getetikten tutta kanda pırtılaşmaya kadar baktırıdm ben 3 bebegim ölünde doktorların aklın ayeni geldicahillikmi de ne dersen de doktorlara güvendik işte ne çapa ne cerrahpaşa buldu pırtılaşmamı arda bey buldu 6 tüp kan verdim o deid sende pırtılaşmadan şüpheleniyorum en agırı çıkmış bende allahım esirgesin ilerde kalp krizi ve felç geçirme şansım çok yüksek ondan dikkat ediceksin yedikelrine deid doktorum zarralı şeylri yememye çalışıyourm sen baktırdınmı pırtılaşmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…