Herkese merhabalar güzel kış anneleriiiUmarım herşey yolundadır herkes iyidir ... Benim perşembe günü ikili testim var ikizlerde bi öneriliyor bi önerilmiyor deniyor ama doktorum istedi ve gerekli olduğunu söyledi.Güvenmekten başka çare yok.Kendi kendimin psikoloğu olmaya çalışıyorum...Herkese oruç tutamasak bile sağlıklı huzurlu bir ramazan ayı diliyorum . Tutanlara Allah sabrını versin inş. kendinize ve bebişlerinize iyi bakın
canım allahımın izniyle doktorum iyi 31 mayısta geçen sene başladım ilaçlara marta evcilik oynamay abaşladım nisanda mucizem geldi rabbime binlerce şükürişşallah dedigimiz gibi 40 haftaları görürüz bebem ahtım var neler yapıcagını yazayım sanada dinle
1- 1 erkek çocugunu tepeden tırnaga giydiricem babası olmucak
2- 40 kapıya aşure dagıytıcam
3- etegimi yırtıcam bebegimi ona satrıp içeri sokucam
4- kurbanını kesicem
5- kranını okutucam
6- 2 saat bile olsa pamuklara yatırıcam ömürümde öyle demiştim yapamamıştım
7- rabbime hergün şükredicem bu mucizeyi verdi diye eşime vericem kucagına al yavrumuzu decem aglaıcaz kesin tek dogum edersen eşimi isteyorum kimse olmasın ogün yanımızda bir karı koca yeter
8 -en büyük ahtımda cimri kayınpederden çeyrek alıcam
belkim sizlere komik gelebilir bu yapıcaklarım amam içimde kalmasın işşallah
arkadaşlar size bır sorum olacaktı günde ne kadar su içiyorsunuz ben içiyorum ama sanmam oyle 2,5 3 lt olduğunu yalnız meyve çok tuketıyorum süt içemiyorum onun yerıne buyuk bır bardak ayran içiyorum su pek aklıma gelmıyo içmek
canım getetikten tutta kanda pırtılaşmaya kadar baktırıdm ben 3 bebegim ölünde doktorların aklın ayeni geldicahillikmi de ne dersen de doktorlara güvendik işte ne çapa ne cerrahpaşa buldu pırtılaşmamı arda bey buldu 6 tüp kan verdim o deid sende pırtılaşmadan şüpheleniyorum en agırı çıkmış bende allahım esirgesin ilerde kalp krizi ve felç geçirme şansım çok yüksek ondan dikkat ediceksin yedikelrine deid doktorum zarralı şeylri yememye çalışıyourm sen baktırdınmı pırtılaşmaya
bende bebk yağı kullanıyorum canım.doktrm bugün lierac ve bepantol diye krem yazdı.onları alcam.bende hiiççç yumurta yemiyorum süt başladım biraz biraz geceleri içip yatıyorum hemen bulantı yapmasın diye
canım saglık olsunda şu suyu içmenin bir zararı var gene geldi benimkilerCanim bi tup kan alacaklar korkma cok iyi cikacak hic canini skma
Oyyy canimmmmm ohhhhh cok guzwl bayildim adagina icinde kalmicak alkah izinwerirse
Canim kac haftaliksin ben 14 haftaligim migdem bulansada 3lt su iciyoeum bunun yanisira sut firsat buldukca ayran we 2 tane sade soda iciyorum e tabi vc le akraba olduk yapisti popoma esimle carsiya çıktık dun her 5 dkkda tuwalet aradik:) adam8n halin8 dusun :)
allahım kucagımza aldıgımız günleri gsöteriri işşallah bu sefer inanıyorumki hevesim kursagımda kalmıcak kzılar ebekelr ne burcu olucekyok baktırmadık dr um ilk gebeliklerde olabilir eğer 2. kez olursa o zaman bakarız dedi 1 kez olması normaldir dedi o 6 haftalıktı şimdiki 14 haftalık oldu çok şükür bi sıkıntı yok gibi inşallah ta olmaz güveniyoruz bkalım olmazsa eğer 2. sinde muhakkak baktırtırım inşallah sıkıkntın olmaz artık cnm gereken yapılıyordur snırım ...
Canim bi tup kan alacaklar korkma cok iyi cikacak hic canini skma
Oyyy canimmmmm ohhhhh cok guzwl bayildim adagina icinde kalmicak alkah izinwerirse
Canim kac haftaliksin ben 14 haftaligim migdem bulansada 3lt su iciyoeum bunun yanisira sut firsat buldukca ayran we 2 tane sade soda iciyorum e tabi vc le akraba olduk yapisti popoma esimle carsiya çıktık dun her 5 dkkda tuwalet aradik:) adam8n halin8 dusun :)
arkadaşlar size bır sorum olacaktı günde ne kadar su içiyorsunuz ben içiyorum ama sanmam oyle 2,5 3 lt olduğunu yalnız meyve çok tuketıyorum süt içemiyorum onun yerıne buyuk bır bardak ayran içiyorum su pek aklıma gelmıyo içmek
Bende bulanti arada aksama kadar iyiydim simdi biraz war ara ara oluyor iste ben kilo aldimmi bilmiyorum artik yiyorum ekmedi azaltmaya calisiyorum ruzu bugun yemege atmadim hiç ama ayrana azcik attim dikkat edelim zaten bebislerimiz yediklerimizin sadece suyunu alcak bize posasi kalacak:) hani balkon simit terasss hahabende 13+3 gunlugum çok şükür benım bulantım olmadı zaten suyu içmeye çalışıyorum ama bana hep azmış gıbı gelıyo aynen bende çok tuvalete gıdıyorum şuan 4 kılo aldım inş. bebişlerımız sağlıklı olur
paşam bi tabak aşure de bize bırakcanım allahımın izniyle doktorum iyi 31 mayısta geçen sene başladım ilaçlara marta evcilik oynamay abaşladım nisanda mucizem geldi rabbime binlerce şükürişşallah dedigimiz gibi 40 haftaları görürüz bebem ahtım var neler yapıcagını yazayım sanada dinle
1- 1 erkek çocugunu tepeden tırnaga giydiricem babası olmucak
2- 40 kapıya aşure dagıytıcam
3- etegimi yırtıcam bebegimi ona satrıp içeri sokucam
4- kurbanını kesicem
5- kranını okutucam
6- 2 saat bile olsa pamuklara yatırıcam ömürümde öyle demiştim yapamamıştım
7- rabbime hergün şükredicem bu mucizeyi verdi diye eşime vericem kucagına al yavrumuzu decem aglaıcaz kesin tek dogum edersen eşimi isteyorum kimse olmasın ogün yanımızda bir karı koca yeter
8 -en büyük ahtımda cimri kayınpederden çeyrek alıcam
belkim sizlere komik gelebilir bu yapıcaklarım amam içimde kalmasın işşallah
paşam bi tabak aşure de bize bırakben çok severim
afreim dedigin dogru doktorum banada demişti suyun yerini hiç birşey tutmaz diye bu aralar salatalıga takmış durumdayım iyi gidiyor vallahiselam kızlar,işten geldim kocaman peynirli bir salata yaptım kendime ekmeksiz yedim süper iyi geldi,midem şişmedi gazda yapmadı.Menü sıkıntısı çekenlere duyurulur,tabi kociş beğenip yemedi ona yemek yanında ara soğuk olarak yedirdim.Su 3 lt içmek ŞART....Meyve suyu,ayran,çay vs suyun yerine geçmiyor hamişler kendinizi kandırmayınnn....
paşam bi tabak aşure de bize bırakben çok severim
afreim dedigin dogru doktorum banada demişti suyun yerini hiç birşey tutmaz diye bu aralar salatalıga takmış durumdayım iyi gidiyor vallahi
kurban olsun sana aşure bebem gel elelrimde yaparım desemde inanma bilmiyomdoktor ökkenin var bebem ben bazen alıp yapıyourm aynısı oluyor kelime hasatı olabilri şimdi nete giripte bakamam nasıl yazılıyor diye pilavı koydum ocaga salatamıda yaptım temem eşimde yemegini yiyip çıkıcakmış iş var dedi allahım aşükürler oolsun bebegimin rıskını yaradanım yolluyor teyzesi çok para lazım hemde çok allahım dedim ogün evden çıktık metroya binicez tıklım tıkış eşim edeidmki ayetel kürsüyü oku 7 kere dedi paşa iyimisin sen dedi sen başla allahım doktora geç kalıcaz kılı kılın ayetiştik düşün o başladı okumaya bende dedimki rabbim ne olur san agelen yollarımı aç bebegimi görmeye gidicem öyle brişey yapki dedim eşim demeden bana yer versinler dedim duanın gücüne inanırım ben 4 yakın metro geçti sonra deidm 4 az gelicek deid paşam dedi içinemi dogdu bakta gör deidm metro öyle bir durduki sorma tam kapısı önümde ayagımı attım tıklım tıkış olsada bir bey beni gördü önünde anası yaşında kadın vardı eşimi dürtü dedi bacı buraya oturdun eşimde allah razı olsun kardeşim deid bende canım teyze otursaydıya deidm beni boşverin sen hamilesin bebegim bebegimzi teylikede olur deid ordan duyan biri kadın ayer verdi içim rahat etti sanki yollarım açıldı ogün allahıam şükür ayakta gelmedim şimdi taksiylede giderimde çok para bebem bebegime para lazım işşalah karnımdaki emekelrime karşın hayırlı bebek olur beni babasını üzmesin işşallah içinden ne geçiyor senin merak ettim benim içimden sen sanki ikiz bebek var diye geçiyor bildimmi
Allah iyiliğini versin paşamdu ben sana kendi elceyizimle bi aşure kaynatayım da ye bari. kız dr ökke nerden çıktı
kız dur yazılşışına bakıyım az netten doktor ötkenle tanış
gerçek yazılışıda buymuş diyemedigim Dr.Oetkeraman paşa klasigi işte kızı yaparmısın yemin et aman hemen süpürgene aylayıp geliyom
annecim çok güzel yapar bebem ananm dedimde özledim kadını kaynanamın korkusundan ban bakmaya bile gelemiyor
orkiden kardeşim sen becerriisinbri annemiz var tüp bebek yaptırdı hevesi varmış bebek için cizelge istiyor yanlzı bizimki gibid egil el atarmısınzı kzılar sevaptır sevindirelim olarmı benim için çok degerli biri 23. adet olmuş 4 nisan bebembekliyor cevabı siz buraya yazın ben ona kopyalıyım sevinsin arkadaşım benim
canım en son annem çok agladı neymiş oglu benim aileme baıyormuş kaynanam gittik brigün dedim eşime girişin üstünde oturuyor deidm eşime canım ben gdiyom anneni öp gel sokak kapısını açtım anacım bri soguk yagmur var geri kapadım allah var dinlemek maksadım degil abdesliyim bak kaynanam aynı şu lafı söyle ogluna hadi senin anan filanca ona git o dogurduya seni dediamaaan koşa koşa gelsin kaynana inat. benimki öyle yapıyo takmıyo bile
canım sen yap sevabın aekliyim bizim topige oda eklesin olarmı şimdiden teşekkürlerbenim diğer çizelge gibi mi istiyor? eğer ondan istiyorsa www.tickerfactory.com'dan istediği şeklide çizelgeyi seçip hazırlıyor. orada ortaya çıkan linki kullanıcı kontrol panelinde profili düzenle kısmında çizelge yazıyor ya oraya yapıştırıyor. değişiklikleri kaydet tuşuna da bastımı tamamdır o iş. hatta zorlanırsa tickerfactory.com'daki kısmını ben yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?