2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
aman paşam sorunlu insan ne sizinkiler duysun ne sen. benim kaynanam durduk yare arayıp anamın babamın suratına olmadık hakareti yaptı. güldük geçtik yani. o sorunlu diye ona mı uyacaksınız. bırak Allah aşkına ne düşünürse düşünsün.

vışşşşşşşşşne diyon kız sen amanın benim annem dünya tatlısı tombul bir bayan kayannamda dünya tatlısı ama beni gıcık ediyor
Selam Arkadaşlarım ve onların ballı kaymakları :) nasılsınııız

hoş geldin adaşım yazıcam yazıcam unutuyom bu hatun nerde dedim:2::2:

o kadar yoğunum ki bu ara adaşım :) sen cinsiyetini ögrendin mi bebişinin ben asırı merak içindeyim :) oruç tutcakmısınız

Merhabalar; bugün savaş gibi bir Dr muayenesinden sonra geldim...

Tam iki saat randevum olmasına rağmen bekledim... Çok şükür her şey yolundaymış... Ense kalınlığı 1.07çıktı... Boyu 5cm den büyük bir şey çıktı ama hatırlamıyorum... Kan verdim bir hafta sonra belli olacak ikili test...

Oruç konusunda Dr bebeğe zararlı dedi... Zaten kendime de güvenemiyorum... Çok çabuk acıkıyorum.. Ve midem ekşidiği için çok az yiyebiliyorum...

O kadar bekledikten sonra Bebişim oldukça hareketsizdi... Ultrason cihazıyla uyandırdı Dr amcası... Bir iki sallandı durdu...

Yenileyen mide bulantılarım ve kusmalarım için de kan hapından dedi ve kullanma dedi... Elevit verdi...

Şu anda acayip kasık ağrım var... Hafta hafta gebelikte bu hafta için normal diyor... Rahim yukarı çıkıyormuş... Biraz da yorgunluk herhalde...

Herkese iyi geceler...

hayırlı olsun:)
3 olunca tecrübe de fazladır tabi :)
ben de gebe mağazasından yaptım alışveriş

hıc oyle tecrubelı olmuyor,cunku ben artık çocuk defterini kapattığımı dusunrek butun bılgilerimi resetlemıstım,hatta 3. çocuğu yapacaklara Allah akıl fıkır versın demıslığım de coktur

12 haftalık hamileyim yani ocak ayı annelerindenim bebeğime 3 yıl bekledikten sonra sürpriz bir şekilde kavuştuk rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın evlatlarımızı inş sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız

hoş geldin canım Allah hayırlı uğurlu etsin, tamamına erdirsin

doğum zamanımız aynı sayılır dr bana henüz bir tarih vermedi ama ocakta dogurucam onu biliorum sadece.geç yumurtalama olmuş daha doğru düzgün pek bir bilgi paylaşmadı o yüzden

Anneler selam;
benim bu halim ne olucak yahu?gece saat 3 gibi dondurma yedim,şimdide uyandım 2 dilim böreği indirdim mideme:))oksa gözüme uyku girmiyor,benim gibi olan var mı?:))))hayırlı sabahlar ve ramazanlar herkese.

Melababebek;;
canım sakın üzme kendini hayırlı haberlerini alacağız inşallah ve sağlıklı bir şekilde bebeğine kavuşacaksın ben inanaıyorum sende inan kendiniş üzme Allah hayırlısıyla hepimize kucağımızda sağ salim görmeyi nasip etsin inşallah...

Anneler selam;
benim bu halim ne olucak yahu?gece saat 3 gibi dondurma yedim,şimdide uyandım 2 dilim böreği indirdim mideme:))oksa gözüme uyku girmiyor,benim gibi olan var mı?:))))hayırlı sabahlar ve ramazanlar herkese.

Kız maşallah.Ben sadece düşünüyordum sen uygulamaya da geçmişsinAamaan diyim sana çok dikkat et gece yediğin yemekler sana direk kilo olarak dönüyor hele o börek.Ben diyette yapıyorum şişko oldugum için diyetisyen sıkı sıkı tembihliyor sakın uyanıp yemek yeme geceleri diye.Kendimi zor tutuyorum gece uyanıp bi mutfak turu yapıp hopp geri yatağa.

Wayyyy bacimmm benimde canin hamburger kokarec pastirma istiyo doktor emmim yasaklayinca yatip kalkip awuc yaliyom yalama oldum

Wayyyy bacimmm benimde canin hamburger kokarec pastirma istiyo doktor emmim yasaklayinca yatip kalkip awuc yaliyom yalama oldum

sormaaaa çok fena dimi,hamburger patates kızartması hergün yiyebilirim.Önceden aklıma bile gelmezdi,şimdi yasak ya canım şiddetle istiyoo.Sabır artık napalım bekliycez mecburrrr:18::18::18:

Merhaba Herkeze Günaydın.

Bişey Sorucam Ocak Anneleri 11+4 de İkili Teste Gittiğimde Cinsiyeti Belli Olur mu?

selammmmmmmmm günaydın herkese ve hayırlı ramazanlar...

Aramıza yeni katılanlar hoşgeldiniz...bebeklerini görmeye gidip gelenler gözünüz aydın,cinsiyetini öğrenenler hayırlı uğurlu osun,öğrenemeyenlerin canları sağolsun bir dahakine inşallah...sürekli aş erenler erdikleri şeylere kavuşsunlar inşallah...canınız istediği zaman yasak diye yememezlik yapmayın az da olsa tadına bakın,bebişleri de kendinizde şişirmeyin...

Merhaba Herkeze Günaydın.

Bişey Sorucam Ocak Anneleri 11+4 de İkili Teste Gittiğimde Cinsiyeti Belli Olur mu?

merhaba

aramızda 11 haftalıkken öğrenen arkadaşlar oldu..bu biraz şans işi.. doktorunuza bağlı ve bebeğinizin göstermesine bağlı.. benim doktorum kesinleşmeden tahminde bulunmam yanlış olur dedi..belki 1ay sonra söyler,emin değilim...

3 gündür giremıyordum nete cok özlemısım vallahı.ben su en fazla gunde 2 lıtre su içiyorum daha tıksınıyorum nasıl olacak bılmıyorum(

paşacım sıkma canını bende cuma< gunu fena halde kayananamla atıstım bızdeydi.cok agladım ınananamazsın ama elımı karnıma koydugumda bebegımın hareketını hısetım ınanamadım yemın ederım okadr cok agladımkı anlatamam... ve bızım eşimle ilk evlilik yıldönümümğzdü maalesef(( aman pasam sonra delımıyım ben dedım bebısım herseyden herkesten önemli onun için iyi olmalıyım dedım. tüm hersey gönlünce olsun:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…