aman paşam sorunlu insan ne sizinkiler duysun ne sen. benim kaynanam durduk yare arayıp anamın babamın suratına olmadık hakareti yaptı. güldük geçtik yani. o sorunlu diye ona mı uyacaksınız. bırak Allah aşkına ne düşünürse düşünsün.canım en son annem çok agladı neymiş oglu benim aileme baıyormuş kaynanam gittik brigün dedim eşime girişin üstünde oturuyor deidm eşime canım ben gdiyom anneni öp gel sokak kapısını açtım anacım bri soguk yagmur var geri kapadım allah var dinlemek maksadım degil abdesliyim bak kaynanam aynı şu lafı söyle ogluna hadi senin anan filanca ona git o dogurduya seni dedisen artık benim psikolojiyi gör kapıyı kapadı kaynanam eşim aşagıya indi bbaktı kapıdayım gözlerim doldu yapma paşam dedi dedim o ney demek kurban oluyum dedim benim annem dünya iyisi ben 12 senelik evliyim şimdiye kadar ne reçel ne turşu nede salça yaptım biliyormusun orkidem hep annem yaptı kuruma kadar o yapar getiri memleketten buraya geldi ilaçlarımı aldı 400 milyon test paramı verdi daha bu kadın diyor oglum doyuruyor onu allahım ıslah etsin öyleisni en son dedi ablam memleketteki kzımın yanına gdiesim var korkuma gdiemiyom gene laf sokucak kayanası demiş ablam çok agladı dedi bende üzülür diye çagırmadım evime ırda rahat benim annem şeker tansiyon astım boranşit birde kalp duvarında kalınlık vatr memelektenten kurbanda gelicek allah nasip ederse ozaman kabi için makineye sokucaklar 2 adım atsa nefes nefese kalıyor agzına tutyorsunya nesef açıçıcını ondan kullanıyor günde 3 tane degişik tansiyon ilaçı kullanıyor babacım öldü anneme allahım önür versin işallah eşimede deidm beni annem tutuyor allah koruusn eger ölürse ananın elimden çekecegi var çok iyiyimdir kimseyi kırmak incitmek istemem kul hakkından korkkarım ama çirklkeflenmeye gelince benden kötüsü yok
canım sen yap sevabın aekliyim bizim topige oda eklesin olarmı şimdiden teşekkürler
ben insanları mutlu edince bende mutlu oluyourm nedense
vışşşşşşşşşne diyon kız sen amanınaman paşam sorunlu insan ne sizinkiler duysun ne sen. benim kaynanam durduk yare arayıp anamın babamın suratına olmadık hakareti yaptı. güldük geçtik yani. o sorunlu diye ona mı uyacaksınız. bırak Allah aşkına ne düşünürse düşünsün.
Selam Arkadaşlarım ve onların ballı kaymakları :) nasılsınııız
vışşşşşşşşşne diyon kız sen amanınbenim annem dünya tatlısı tombul bir bayan kayannamda dünya tatlısı ama beni gıcık ediyor
hoş geldin adaşımyazıcam yazıcam unutuyom bu hatun nerde dedim:2::2:
hayırlı olsun:)
3 olunca tecrübe de fazladır tabi :)
ben de gebe mağazasından yaptım alışveriş
12 haftalık hamileyim yani ocak ayı annelerindenim bebeğime 3 yıl bekledikten sonra sürpriz bir şekilde kavuştuk rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın evlatlarımızı inş sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız
Anneler selam;
benim bu halim ne olucak yahu?gece saat 3 gibi dondurma yedim,şimdide uyandım 2 dilim böreği indirdim mideme:))oksa gözüme uyku girmiyor,benim gibi olan var mı?:))))hayırlı sabahlar ve ramazanlar herkese.
Kız maşallah.Ben sadece düşünüyordum sen uygulamaya da geçmişsinAamaan diyim sana çok dikkat et gece yediğin yemekler sana direk kilo olarak dönüyor hele o börek.Ben diyette yapıyorum şişko oldugum için diyetisyen sıkı sıkı tembihliyor sakın uyanıp yemek yeme geceleri diye.Kendimi zor tutuyorum gece uyanıp bi mutfak turu yapıp hopp geri yatağa.
Wayyyy bacimmm benimde canin hamburger kokarec pastirma istiyo doktor emmim yasaklayinca yatip kalkip awuc yaliyom yalama oldum
Merhaba Herkeze Günaydın.
Bişey Sorucam Ocak Anneleri 11+4 de İkili Teste Gittiğimde Cinsiyeti Belli Olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?