sormaaaa çok fena dimi,hamburger patates kızartması hergün yiyebilirim.Önceden aklıma bile gelmezdi,şimdi yasak ya canım şiddetle istiyoo.Sabır artık napalım bekliycez mecburrrr:18::18::18:
Merhaba kızlar..
Bebekleriniz için oda bakmaya başladınız mı? Kaç parça mobilya almayı düşünüyorsunuz ve beğendiğiniz bir marka var mı? Benim kafam çok karışık, danıştığım herkes farklı bir şey söylüyor.. Çok kararsızım..
günaydın millet
Merhaba kızlar..
Bebekleriniz için oda bakmaya başladınız mı? Kaç parça mobilya almayı düşünüyorsunuz ve beğendiğiniz bir marka var mı? Benim kafam çok karışık, danıştığım herkes farklı bir şey söylüyor.. Çok kararsızım..
ben oda yapmayı çok istiyorum ama öyle çok abartılı değil bi park yatak bi tane şifonyer bide dolap o kadar
arkadaslar mide bulantısı için bildikleriniz varmı artık dayanılmayacak duruma geldi benimki.
Il istanbul yas 29 sat:23 nisan 2013 mdt:28 ocak 2014
ilk bebegim
Merhaba kızlar..
kızlar sizinde ayaklarınız şişiyormu ben şimdiden çok acı çekiyorum akşamları
1 hafta sonra bişeyin kalmıcak muhtemelen ben o yönden çok şanslıydım henüz hiç kusmadım midem ara ara bulandı bulansıkça beyaz leblebi yedim soda içtim çok iyi geldi bana...
yooo daha erken değilmi?çok tuzlu mu yiyorsun?
ben oda yapmayı düşünüyorum. benim bebekler ikiz. doğduklarından itibaren odalarında yatırmayı düşünüyorum. benim yanıma alışsınlar istemiyorum. malum daha sonra iki katı işkence ile ayrılmasınlar. işim ne kadar kolaylarsa o kadar iyi. ben internetten çilek mobilyanın baby safarisini beğendim. belki yerinde görüp inceledikten sonra onu alırım. yatak genişliyormuş da. 7 yaşına kadar kullanırım.
canım allahımın izniyle doktorum iyi 31 mayısta geçen sene başladım ilaçlara marta evcilik oynamay abaşladım nisanda mucizem geldi rabbime binlerce şükürişşallah dedigimiz gibi 40 haftaları görürüz bebem ahtım var neler yapıcagını yazayım sanada dinle
1- 1 erkek çocugunu tepeden tırnaga giydiricem babası olmucak
2- 40 kapıya aşure dagıytıcam
3- etegimi yırtıcam bebegimi ona satrıp içeri sokucam
4- kurbanını kesicem
5- kranını okutucam
6- 2 saat bile olsa pamuklara yatırıcam ömürümde öyle demiştim yapamamıştım
7- rabbime hergün şükredicem bu mucizeyi verdi diye eşime vericem kucagına al yavrumuzu decem aglaıcaz kesin tek dogum edersen eşimi isteyorum kimse olmasın ogün yanımızda bir karı koca yeter
8 -en büyük ahtımda cimri kayınpederden çeyrek alıcam
belkim sizlere komik gelebilir bu yapıcaklarım amam içimde kalmasın işşallah
sormaaaa çok fena dimi,hamburger patates kızartması hergün yiyebilirim.Önceden aklıma bile gelmezdi,şimdi yasak ya canım şiddetle istiyoo.Sabır artık napalım bekliycez mecburrrr:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?