2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Merhaba kızlar..
Bebekleriniz için oda bakmaya başladınız mı? Kaç parça mobilya almayı düşünüyorsunuz ve beğendiğiniz bir marka var mı? Benim kafam çok karışık, danıştığım herkes farklı bir şey söylüyor.. Çok kararsızım..

sormaaaa çok fena dimi,hamburger patates kızartması hergün yiyebilirim.Önceden aklıma bile gelmezdi,şimdi yasak ya canım şiddetle istiyoo.Sabır artık napalım bekliycez mecburrrr:18::18::18:

Ayyyy ewet esimden gizli yiyim dedim de vicdanim el wermedi yaaaa uffff missss missss

Canim ben oda yapmicam gerek gormuyorum 2 sene yanimda yatacak odada bos bos bi köşede yatacak ben daha baska seylere bakiyoeum araba, oyun parki, mam sandalyesi, aktivite yer yatagi vs ; bunlari kaldirdigimda yaparim diye dusunuyorum

ben oda yapmayı çok istiyorum ama öyle çok abartılı değil bi park yatak bi tane şifonyer bide dolap o kadar

arkadaslar mide bulantısı için bildikleriniz varmı artık dayanılmayacak duruma geldi benimki.

1 hafta sonra bişeyin kalmıcak muhtemelen ben o yönden çok şanslıydım henüz hiç kusmadım midem ara ara bulandı bulansıkça beyaz leblebi yedim soda içtim çok iyi geldi bana...

Il istanbul yas 29 sat:23 nisan 2013 mdt:28 ocak 2014

ilk bebegim

afisçim listeyi pufpuff yapıyor..şuan gri kostümlü yani cezalı ve cezası ne zamana biter bilmiyorum..bilgilerini özel mesaj olarak pufpuffa atarsan cezası bitincee seni listeye ekleyecektir...

Son düzenleme:

ben oda yapmayı düşünüyorum. benim bebekler ikiz. doğduklarından itibaren odalarında yatırmayı düşünüyorum. benim yanıma alışsınlar istemiyorum. malum daha sonra iki katı işkence ile ayrılmasınlar. işim ne kadar kolaylarsa o kadar iyi. ben internetten çilek mobilyanın baby safarisini beğendim. belki yerinde görüp inceledikten sonra onu alırım. yatak genişliyormuş da. 7 yaşına kadar kullanırım.

kızlar sizinde ayaklarınız şişiyormu ben şimdiden çok acı çekiyorum akşamları

buarada kusura bakma pufpuffcum hiç sormadık sana canım yaa mapusta ihtiyacın var mı? don,atlet getirelim mi? ne kadar ceza aldın yawww ne uzun sürdü :26:

1 hafta sonra bişeyin kalmıcak muhtemelen ben o yönden çok şanslıydım henüz hiç kusmadım midem ara ara bulandı bulansıkça beyaz leblebi yedim soda içtim çok iyi geldi bana...

bende kusma olmuyor mide bulantısı hat safhada restorant önlerinden gecemiyorum.evde yemek yapamıyorum ve yaptırmıyorum.önceden sevdigim herseyden tiksindim.esime bile yaklasamıyorum. herseyi gectim esim artıık onu istemedigimi düşünüyor.hamilelikten diyorum agır geciriyorum bu süreci diyorum iki gün tamam diyo ondan sonra sil bastan hersey.bebege zıtlasmıs durumda suan.elinden gelse kavga edicek.devamlı uyku modundayım.gece sahura kalkıp esime bişeyler bile hazırlayamadım.midesi bulanmayanlara cok özeniyorum.bende bu süreci normal gecirmek için neler vermezdim.dediklerini uygulicam. maden suyunu tüketiyorum zaten leblebi alım bugunde...

gunadın annecikler.. Ben de nutella ya sardım bu ara yemeden duramıyorum..

şimdi baktım baby safariye gerçekten çoook güzellll..Allahım sağlık,mutluluk,huzur içinde aldıklarını ve alacaklarını kullanmayı nasip etsin ikizlerinle....

Allah tüm dualarını kabul eder inş. canım ve tüm dileklerini yerine getirirsin :)
benimde kalp atışını duyunca Eyüp sultana gidip lokum dağıtıp yasin okuycam demiştim
ilk bebeğimi kalp atışını duyamadığımız için kaybedince
allah kısmet etti yerine getirdim şimdi de inş. sağ sağlim doğurursam kurbanını kesicem

sormaaaa çok fena dimi,hamburger patates kızartması hergün yiyebilirim.Önceden aklıma bile gelmezdi,şimdi yasak ya canım şiddetle istiyoo.Sabır artık napalım bekliycez mecburrrr:18::18::18:

aman arkadaşım yeme valla ben yedim dayanamayıp sonra doktordan bir dünya azar işittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…