turşu haricinde tuzlu yemiyorum o da akşamdan akşama 2 salatalık turşusu :S
iyiler valla. yahu bir kaç gecedir deli gibi uykum olmasına rağmen uykuya dalmakta zorlanıyorum.günaydın canım.Naber ikizlerimiz nasıl annesi?
ben deeeeeeeeeeoda da yapcam,beşikte alcam,park yatakta alcam bissürübissürü şey yapcam iNŞALLAHHHH
arkadaslar mide bulantısı için bildikleriniz varmı artık dayanılmayacak duruma geldi benimki.
bende kusma olmuyor mide bulantısı hat safhada restorant önlerinden gecemiyorum.evde yemek yapamıyorum ve yaptırmıyorum.önceden sevdigim herseyden tiksindim.esime bile yaklasamıyorum. herseyi gectim esim artıık onu istemedigimi düşünüyor.hamilelikten diyorum agır geciriyorum bu süreci diyorum iki gün tamam diyo ondan sonra sil bastan hersey.bebege zıtlasmıs durumda suan.elinden gelse kavga edicek.devamlı uyku modundayım.gece sahura kalkıp esime bişeyler bile hazırlayamadım.midesi bulanmayanlara cok özeniyorum.bende bu süreci normal gecirmek için neler vermezdim.dediklerini uygulicam. maden suyunu tüketiyorum zaten leblebi alım bugunde...
Merhaba Herkeze Günaydın.
Bişey Sorucam Ocak Anneleri 11+4 de İkili Teste Gittiğimde Cinsiyeti Belli Olur mu?
bende kusma olmuyor mide bulantısı hat safhada restorant önlerinden gecemiyorum.evde yemek yapamıyorum ve yaptırmıyorum.önceden sevdigim herseyden tiksindim.esime bile yaklasamıyorum. herseyi gectim esim artıık onu istemedigimi düşünüyor.hamilelikten diyorum agır geciriyorum bu süreci diyorum iki gün tamam diyo ondan sonra sil bastan hersey.bebege zıtlasmıs durumda suan.elinden gelse kavga edicek.devamlı uyku modundayım.gece sahura kalkıp esime bişeyler bile hazırlayamadım.midesi bulanmayanlara cok özeniyorum.bende bu süreci normal gecirmek için neler vermezdim.dediklerini uygulicam. maden suyunu tüketiyorum zaten leblebi alım bugunde...
iyiler valla. yahu bir kaç gecedir deli gibi uykum olmasına rağmen uykuya dalmakta zorlanıyorum.
aynı durum bende de var 2 gündür uykum çok ama uyuyamıyorum,evde serin niye böyle oldu anlamadım vallahi.
şimdi baktım baby safariyegerçekten çoook güzellll..Allahım sağlık,mutluluk,huzur içinde aldıklarını ve alacaklarını kullanmayı nasip etsin ikizlerinle....
o kadarcık turşu bişi yapmaz herhalde.O zaman bol su iç,onuda içiyorsan doktora bi danış derim.Acı verecek derecede şişkinlik seni çok üzer çünkü.
ben laktozsuz süt alıyorum hiç dokunmuyo tavsiye ederim
Merhaba kızlar..
Bebekleriniz için oda bakmaya başladınız mı? Kaç parça mobilya almayı düşünüyorsunuz ve beğendiğiniz bir marka var mı? Benim kafam çok karışık, danıştığım herkes farklı bir şey söylüyor.. Çok kararsızım..
arkadaslar mide bulantısı için bildikleriniz varmı artık dayanılmayacak duruma geldi benimki.
gunadın annecikler.. Ben de nutella ya sardım bu arayemeden duramıyorum..
anam nedir bu hamburger aşermesi nerdeyse herkeste varmışnormalde de pek yemem. ama şimdi kaç gündür canımın tek istediği bol mayonezli bir hamburger yemek. valla nasıl biliyonuz mu böyle burnumun dibinde kokuyo. sanki böyle ısırıyor gibi hissediyorum
iyiler valla. yahu bir kaç gecedir deli gibi uykum olmasına rağmen uykuya dalmakta zorlanıyorum.
ben deeeeeeeeee
canım benim ya ben de senin gibiyim. ne yaptıysam kar etmedi. ne kraker, ne soda ne leblebi. olmadı her gün serum taktırdık vücudum susuz kalmasın diye. ama bu hafta seyrekleşti. günde bi 10-15 kez çıkarıyorken 2-3'e düştü. az buçuk az kokanından yemek de yapmaya başladım. Allah kolaylık versin
canım yaa Allah ım yardımcın olsun evet çok zor bir süreç eşime bende yaklaşamıyorum ama diğerleriyle ilgili bi sıkıntım yok.eşimin çok zoruna gitmedi allah tan 12nci haftadan sonrada kayboldu çok şükür o hissiyatım ama şimdi bebişim büyüdü ya ben ilişkiye girersem ona zarar vercekmişiz gibi geliyo
anam nedir bu hamburger aşermesi nerdeyse herkeste varmışnormalde de pek yemem. ama şimdi kaç gündür canımın tek istediği bol mayonezli bir hamburger yemek. valla nasıl biliyonuz mu böyle burnumun dibinde kokuyo. sanki böyle ısırıyor gibi hissediyorum
Bu arada Aramızda Oruc Tutan Arkadaslarımız Var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?