2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
günaydın canım.Naber ikizlerimiz nasıl annesi?
iyiler valla. yahu bir kaç gecedir deli gibi uykum olmasına rağmen uykuya dalmakta zorlanıyorum.
oda da yapcam,beşikte alcam,park yatakta alcam bissürübissürü şey yapcam iNŞALLAHHHH
ben deeeeeeeeee
arkadaslar mide bulantısı için bildikleriniz varmı artık dayanılmayacak duruma geldi benimki.

canım benim ya ben de senin gibiyim. ne yaptıysam kar etmedi. ne kraker, ne soda ne leblebi. olmadı her gün serum taktırdık vücudum susuz kalmasın diye. ama bu hafta seyrekleşti. günde bi 10-15 kez çıkarıyorken 2-3'e düştü. az buçuk az kokanından yemek de yapmaya başladım. Allah kolaylık versin

Merhaba Herkeze Günaydın.

Bişey Sorucam Ocak Anneleri 11+4 de İkili Teste Gittiğimde Cinsiyeti Belli Olur mu?

uygun pozisyonda durursa minik görebilirsin ama ben de tam 11+4 ken doktordaydım
daha gözükmez dedi ve göremedik şimdi 12+6 da gidicem tekrar umudum var :)

canım yaa Allah ım yardımcın olsun evet çok zor bir süreç eşime bende yaklaşamıyorum ama diğerleriyle ilgili bi sıkıntım yok.eşimin çok zoruna gitmedi allah tan 12nci haftadan sonrada kayboldu çok şükür o hissiyatım ama şimdi bebişim büyüdü ya ben ilişkiye girersem ona zarar vercekmişiz gibi geliyo

o kadarcık turşu bişi yapmaz herhalde.O zaman bol su iç,onuda içiyorsan doktora bi danış derim.Acı verecek derecede şişkinlik seni çok üzer çünkü.

benim göbişim de büyüdü çok su içiyorum ama vucudumda çok su tutuyor sanırım kimisi öyle oluyormuş netten baktım da ama doğru dr a gidince bir sorayım. 18 inde gidicem görcem bebişimi inşaallah sağlıklı sıhhatli olur cemi cümlemizin evladı yanında da bizlerin...

anam nedir bu hamburger aşermesi nerdeyse herkeste varmış normalde de pek yemem. ama şimdi kaç gündür canımın tek istediği bol mayonezli bir hamburger yemek. valla nasıl biliyonuz mu böyle burnumun dibinde kokuyo. sanki böyle ısırıyor gibi hissediyorum

ben yaptırmayı düşünüyorum bir beşik bir de 5 li çekmece istiyorum sallanan sandalye koyacağım çocuk odasında
büyük bir dolabımız var birlikte kullanırız hem miniğimin eşyaları çekmecelere sığar minicik :)

arkadaslar mide bulantısı için bildikleriniz varmı artık dayanılmayacak duruma geldi benimki.

mide bulantısı için eski kaşar sarı tuzlu leblebi beyaz leblebi tabiki çubuk kraker aska sıcak su içme soğuk yada ılık su
kızarmış ekmek beyaz peynir bana bunlar iyi gelmişti sonra geçti ama biraz sabret canım geçicek

gunadın annecikler.. Ben de nutella ya sardım bu ara yemeden duramıyorum..

eyvah eyvah tatlı krizlerine girilmiş :)

canın o kadar istiyorsa bence azıcık yemelisin :)
hem senin iki tane demek ikisinde canı hamburger istemiş :)

Amin cümlemize.evet eşim artık diyoki ne olur aşer sana bişeyler alayım yeterki midem bulanmıyo bugun de adam hasret kaldı beni ayakta görmeye resmen sürünüyorum.herkezin sabahları midesi cok bulanır benim öğleden sonra baslıyo aksama kadar devam ediyor.tursu suyu içtim bi ara iyi geldi biraz ama oda tuzlu oldugu için şişirecek beni doktorda mumkun oldugunca içme dedi.anlayacagınız benim bebiş annesine cok eziyet ediyo ve komık olan eşim sanki karsısında yaşıtı varmıs gibi o bi cıksın bu yaptıklarını birbir ona sorucam diye ciddi ciddi serzenişte bulunuyor.beni tek güldüren onların (bebegimin haberi olmasada )eşimin deli gibi bebekle diyolaga girmesi:):):)

inşallah benimde gecer yaaa bebek sahibi olurken eşimizden olucaz:)))bebege bi zararı yokmus suan ama ilişkinin özellikte 3-4 doktora danıstım ben.tabi ben yanasamıyorum o ayrı mesele.bebegimizi sag salım kucagımıza alalımda inş hepsi gecer...

paşammmm hoş geldin... nasılsın bebem bugün?
bebeğin doğunca yapacaklarının listesini yapmışsın yaa 8 numaraya çok güldüm Allahta seni güldürsün..o niyetinde bile iyi kalplisin daha fazlasını istemiyorsun çeyrekle yetinmeyi biliyorsun canım benim öpüp başlarına koysunlar seni ..Rabbim tüm isteklerine vaktinde kavuşmanı nasip etsin inşallah

aayyyy sus kız sabah sabah yiyesim geldi.Ben yanında bol patates kızartmasıda istiyorum ama.Eşimle dışarda bişiler yiyelim diyoruz ne yiyelim diyor Hamburger diyorum,adama fenalık geldi,habire unutturmaya çalışıyo bana.Bak döner var,lahmacun var diye,yazık ya adamlarıda şekilden şekile sokuyoz haaa

2 hamburger canavarı daha geliyor,yaşadı burgerciler ...

benim canım Yaş İncir istiyo bulamıyoruz herkes çıktı tabi var diyo ama nerdeyse 15 market - manav gezdik yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…