benim canım Yaş İncir istiyo bulamıyoruz herkes çıktı tabi var diyo ama nerdeyse 15 market - manav gezdik yok...
canım tam zamanı halbuki...köyde akraba eş dost yokmu ,isteyn birinden..ya da netten bak İncir Dalından 1 Kg - MEYVELER - Sebze Meyve Dünyası '' Doğanın Kalbinden Sofranıza ''benim canım Yaş İncir istiyo bulamıyoruz herkes çıktı tabi var diyo ama nerdeyse 15 market - manav gezdik yok...
benim canım Yaş İncir istiyo bulamıyoruz herkes çıktı tabi var diyo ama nerdeyse 15 market - manav gezdik yok...
aayyyy sus kız sabah sabah yiyesim geldi.Ben yanında bol patates kızartmasıda istiyorum ama.Eşimle dışarda bişiler yiyelim diyoruz ne yiyelim diyor Hamburger diyorum,adama fenalık geldi,habire unutturmaya çalışıyo bana.Bak döner var,lahmacun var diye,yazık ya adamlarıda şekilden şekile sokuyoz haaa
ben oda yapmayı düşünüyorum. benim bebekler ikiz. doğduklarından itibaren odalarında yatırmayı düşünüyorum. benim yanıma alışsınlar istemiyorum. malum daha sonra iki katı işkence ile ayrılmasınlar. işim ne kadar kolaylarsa o kadar iyi. ben internetten çilek mobilyanın baby safarisini beğendim. belki yerinde görüp inceledikten sonra onu alırım. yatak genişliyormuş da. 7 yaşına kadar kullanırım.
yoktur heralde17 saat nasıl aç kalsın bebişlerimiz. eskilerin bi laf var uymuştum bebek aç kalınca emzikten düşermiş Allah ım korusun...
rekor bende galiba ..15 haftada 52den 59a cıktımyaww canınız çok istiyorsa yiyin bişey olmaz o kadardan neler yiyiyoruz bilmeden.bnm de gecen gün çok çekti 1 tane yedim dayanamadım artk.bi de ben genelde sadece patates kızartması ve makarna yiyebiliyorum.yoksa mide bulantısından ölüyorum.şimdiden 4 kilo aldımm :)
2 hamburger canavarı daha geliyor,yaşadı burgerciler...
rekor bende galiba ..15 haftada 52den 59a cıktımbundan sonraki hedefm ayda 1 kilo inşallah...
rekor bende galiba ..15 haftada 52den 59a cıktımbundan sonraki hedefm ayda 1 kilo inşallah...
arkadaslar bu arada bebek isimlerimi sizede onaylatmak istiyorum.Kız Benim Fikrimdi Erkede ise Ali Babanın Kerem Yine Benim Nasıl Begendiniz Mi?
Kız: Elif Reyyan
Erkek: Ali Kerem
amaaaaaangörüyon mu şimdiden başladılar benle pazarlığa.
oooww ilk hamileliğimdeki gibisin..ben ekstra 32kiloyla doğuma gitmiştim.. bende öyle demiştim ama hızla kilo alımına devam etmiştim... aldığım kilonun en iyi yanı maşallah bol bol sütüm olmuştu...
ben beğendim siz de beğendiyseniz olur dermişim
arkadaslar bu arada bebek isimlerimi sizede onaylatmak istiyorum.Kız Benim Fikrimdi Erkede ise Ali Babanın Kerem Yine Benim Nasıl Begendiniz Mi?
Kız: Elif Reyyan
Erkek: Ali Kerem
ben de ilk hamileliğimde +15 le dougma gitmştm ..bakalm bu sefr nolcakkkk
ben evlendikten sonra kilo aldım 53 den 58 e cıktım ve 58 ile hamile kaldım 11 haftadayım ve hiç kilo almamısım ama keske 53 kg ile hamile kalabilseydim.şımarıklık yapıp hergün ekler pasta yersem olacagı bu tabi.:):))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?