2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

yaww canınız çok istiyorsa yiyin bişey olmaz o kadardan neler yiyiyoruz bilmeden.bnm de gecen gün çok çekti 1 tane yedim dayanamadım artk.bi de ben genelde sadece patates kızartması ve makarna yiyebiliyorum.yoksa mide bulantısından ölüyorum.şimdiden 4 kilo aldımm :)

ben ankaradayım ve kime gittiysem geçen hafta vardı ama şimdi yok dedi :'( altunbilekler makro beğendik klier soykan şok migros çevremde bunlar var real e bakmadım yanında da bir sürü bakkal a manava ama yok...

Ben de bebek odası yaparsam eğer, ayrı odaya daha kolay alışır diye düşünmüştüm.. Bir de insan hevesleniyor, perdesinden halısına kadar o kadar güzel şeyler var ki :) Çilek mobilyanın baby safarisi bir arkadaşımda var, çok güzel bir takım canım.. Bence yerinde görünce beğeneceksin :) Üzerindeki hayvanlardan duvar stickerları da almıştı arkadaşım :)

yoktur heralde17 saat nasıl aç kalsın bebişlerimiz. eskilerin bi laf var uymuştum bebek aç kalınca emzikten düşermiş Allah ım korusun...

bende tutamıyorum malesef.bebişlerimize eziyet olurdu heralde.ayy bide emmeme gibi bi durumlarıda var dimi. bide benim gögüslerimde acayip büyüme oldu evlendigimde yok denilecek gibiydi nerdeyse suan kardeşlerim görünce sasırıyor resmen. bu cok süt oalcagı anlamınamı gelir acaba ykosa sadece hormanların etkisiyle adet görememenin etkisiyle olan bişeymi acaba.bebişim emsin istiyorum.calısıcam zaten bide onun stresini cekmim..uslu akıllı ve yemegini yiyen bi bebek istiyorum.rabbim hepimize böyle nasip etsin inş

arkadaslar bu arada bebek isimlerimi sizede onaylatmak istiyorum.Kız Benim Fikrimdi Erkede ise Ali Babanın Kerem Yine Benim Nasıl Begendiniz Mi?

Kız: Elif Reyyan
Erkek: Ali Kerem

Günaydın kızlar, nasılsınız? Bel ağrılarınız ne durumda? Kuyruk sokumum üzerine oturamamıştım neredeyse hareket bile edemiyordum geçtiğimiz hafta, kilolu da değilim pek. Tam geçti derken, 1-2 gündür kalçamda et sıkışması gibi birşey oluyor gece wcye kalkarken dönemiyorum bile yatakta, eşim de dalga geçiyor... şimdiden böyleysen 3-4 ay sonra nasıl olacaksın diye :)

rekor bende galiba ..15 haftada 52den 59a cıktımbundan sonraki hedefm ayda 1 kilo inşallah...

rekor bende galiba ..15 haftada 52den 59a cıktımbundan sonraki hedefm ayda 1 kilo inşallah...

ben evlendikten sonra kilo aldım 53 den 58 e cıktım ve 58 ile hamile kaldım 11 haftadayım ve hiç kilo almamısım ama keske 53 kg ile hamile kalabilseydim.şımarıklık yapıp hergün ekler pasta yersem olacagı bu tabi.:):))

oooww ilk hamileliğimdeki gibisin..ben ekstra 32kiloyla doğuma gitmiştim.. bende öyle demiştim ama hızla kilo alımına devam etmiştim... aldığım kilonun en iyi yanı maşallah bol bol sütüm olmuştu...

arkadaslar bu arada bebek isimlerimi sizede onaylatmak istiyorum.Kız Benim Fikrimdi Erkede ise Ali Babanın Kerem Yine Benim Nasıl Begendiniz Mi?

ben beğendim siz de beğendiyseniz olur dermişim

çok güzel reyyan ın anlamı ne bende erkek olursa Eymen Kız olursa Elvin yada Feyzan...

nasıl becerdin hiç kilo almamayı ...maşallah sana...birden ataga gececeksn herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…