2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
o kadar yoğunum ki bu ara adaşım :) sen cinsiyetini ögrendin mi bebişinin ben asırı merak içindeyim :) oruç tutcakmısınız
anladım bebem dün bir tutuyum dedim eşim kızıd o oruç tutuyor kıyamam sıcakta işide agır geçen sene 11 gün tuttu gerisi yok işşallah bu ay tutrada diger borcunu benle bebegimi sagsaglim alınca kucagımıza tutarız bilirkte
Anneler selam;
benim bu halim ne olucak yahu?gece saat 3 gibi dondurma yedim,şimdide uyandım 2 dilim böreği indirdim mideme:))oksa gözüme uyku girmiyor,benim gibi olan var mı?:))))hayırlı sabahlar ve ramazanlar herkese.

Wayyyy bacimmm benimde canin hamburger kokarec pastirma istiyo doktor emmim yasaklayinca yatip kalkip awuc yaliyom yalama oldum
zararlı şeyleri yeme bebem aman diyim bebek kilo almaz sonra sen alırısn sonra benim doktor gibi doktorum böle yapar sana aman paşam kilo almak yok diyete devam ama hocam bebek kilo almazki sen benden iyimi biliceksin sus bakıyımbebeklerin 5 aydan sonra anneye ihtiyacı varmış ozaman kadar kanımızdan besleniyormuş benim bu mavişle başım dertte
kahvaltımı yeni yaptım kendimi bildim bileli orucumu tutarım canım hiç borcum yoktur regli oldugumda tutamadıgımı bayramdan hemen sonra tutardım allahım kabul etsin şimdi neden vicdan azabı çekiyorum
kzı hadi benim ailemi istemiyor kadın senin hatuna ne oluyor allahım bunlar aglayınca bzi zevkmi alıyorsana brişey anlatıyım dinle bak 3 sene yok evliyiz amcamın karısı dediki eşime oglum bu burda iyide annemlere gidince bu paşaya brişey oluyor eşimde sana öle geliyor dedi bende saf gibi demiyorum eşime böyle böyle diye kaynanam her bri atraya geldigimizde borçları ödeyin el borçlarını ödeyin yetmedi evi arardı aman diyim dedinler parayı istiyor vs aman kaynının borcunu ödeyin eşimi görmüyor kadın habira sıkıştırıyor sonra aldıgı takıları çarşı paralarını alf eder neyse birgün kaynanam gittikk kaldıkmı orda eşime dedim kalmasan eve gitsek dediki annengile gidince kalıyoz burdada kalalım huzursuzum diyorum paşa şimdi seni ne bekliyor:18:eltimle bri oturuyor 2 sene bri oturdular onlar neyse brigün gene kaynanam benle ugraşırken ben aglıyorum anne ne yapayım bende insanım diyorum allah var ogün neye kavge ediyorduk aklım yok galib aborçları ödeyin parayı çarşur etmeyin ben siizn totonuzu toplayamam vs sen önce çöpü atmıştı kaynanam eve gelmiş kapıyı kapamayı unutmuş yemek odasındayız kapı kapalı eşimde sen ogün işten erken gel bizi dinle içeri girmemiş ne oluyor diye aglamamı duyunca içeri griid epey beklemiş ama ne oluyor diye kulaklarımla duyuyum demiş bri hışımla odaya giresi vardı burnundan ateş fışkırıyor öyle eşimi sinirli görmeidm 12 senelik evliyim bakdediki annesine ne oluyor burda ben kalktım arkamı döndüm gözümün yaşını siliyoruz eşim ne oluyor deyince kaynanam gelin kaynana konuşuyoruz dedi eşim bu nasıl konuşmak şunun haline baksana dedi çabuk dedi git başını yap giyin gidiyoruz dedi annesi oglumd esede anne sus dedi bende diyorumkid edim dedi bu garip buraya neden gelmek istemez dedim diye bagırıyor annesine ben halen yapma annen birşey demedi desemde sen halen burdamısın çabuk dedi al çantanı gidiyoruz dedi annesi arkadan oglun ne olur yanlış anladın desede durmadıeşiem deidm olsun anne neden baagırıdn gğünah deidm desen dursun dedim oda ban sardı bu zamana kadar neden demedin sana böyle bagırıyor aglatıyor diye dedi bende dedim desem ne degişicek sen annenden soguyucaksın buda işime gelmez günah dedim eşimde ban sarılaraktan ah deid benim gzüel paşam halen annemi düşünüyorsun deid bu hkadında san aböyel zülüm ediyor dedi ogündür bugündür brilikte gidiyoruz kaynanam çok nadir tek gidiyorum hele bri yanassın eşim keisn kesin dedi kapıdan çıkarken eger bu ban gelipte yok annen gene böyle yaptı derse dedi beni unut
korkudan yanım ayanaşamıyor kaynanam ama çok fane ya bazı hareketleri allah var 3 dohgum ettim annemi aratmadı kanım akadar temizledi ama bazı hareketlerini asla hazmedemiyorum
benim en büyük hayalım bembeyaz bri bebek oda takımıydı ömürümde dikişim atılmıştı allahım nasıl seviniyorum bebegimi bu sefre alıcam diye netten bir takım beyendik eşimle 3 milyara yakın rahim dikişli yerimiden kalkmam yasak ay dedim eşime ne gzüel takım kral serisiymiş girin bakın çok güzel neyse benim bri bebek odam var boştu ebegimiz olucak diye orayı boşalttık eşimin elini tuttum gelsene canım dedim eşimde ne oluyor paşam dedi koştura koştura odaya geldik giridk heyecanımı anlatamam sevincimi hiç saymıyorum canım deidm gardolabını şuruya koyarzı beşşigi camın önüne gzüeş görsün konsülü şuruya sallanan sandalyeyi buraya allahım eşim elelrini birleştirmiş duvara yaslanmış öle beni seyrediyor diyorum kızıma balon alırısn babası hani balonlart varya şişiriyorsun duvarda duruyor dedim odayı krem açık pembe yaparız dedim eşim paşam ayakta kalma yasak hadi tamam deid eşiem odanın ortasında bri sarılma varmış sormayın eşimde zorla odaya götürüüp yatırdı beni alırız degilmi canım deid kız dedi söz paramda olmasa bor alır gene alırım sen yeterki mutlu ol dedi 2 hafta sontra ömürü kaybettim eve geldigimizde odadın önünden geçtim kapıyı açtım sanji odayı hayalimdeki gibi yapmışız bebegimizi kucagımızda yataga yatırıyoruz eşim benim alnımdan öpüyor allahım gözyaşlarımı unutamam o anıda eşim anladı yapma paşam dedi odaya sadece kanepe aldım kızımın yanında yatarım diye o kaldı bana emanet aldıgım halısı kaldı hevesim kursagımda kaldı eşim ban ogün sakın paşam kendini ssuçlama elimizden geleni yaptık biz deid evet deidm haklısın şimdi cennete 3 tane cennet kuşum var deidm hiç bri kula denk gelmez dedim aglamıyourm bak gülüyorumd eidm eşimde sevindi sonra ölüyorum diye agladım şimdi bebegimin odasında oturuyorum eşim alışıyım diye yaptı odada bilgisayar televizyon kanepe halı 3 sehpa var üstündede köpügümle paşam var kafesteler şimdi korkuyorum yapamazsan diye odayı olusnda bakarız işşallah ayaparsan koyarım resimleirni buraya rabbim kucagıma aldıgımı saglıklıcana göstersin anasız babası büyütmüyü işşallah hevesim kursagımda kaldıgımdan artık hiç brişeye heveslenmek istemiyorum
günaydın millet
günaydın canım
buarada kusura bakma pufpuffcum hiç sormadık sana canım yaa mapusta ihtiyacın var mı? don,atlet getirelim mi? ne kadar ceza aldın yawww ne uzun sürdü :26:
sende banlanmak istiyorsun zaarneden öyle olduki acaba
gunadın annecikler.. Ben de nutella ya sardım bu ara yemeden duramıyorum..
canım doktor bana çikolatada kafeyin var bebek için zararlı dedi vallahi dolapta çukulata var yemiyorum herşey bebegim için zararlı şeyler yok
canım ben hamile kaldım mubarek eyüp sultana gittim namazımıkıldım 2 rekat şükürümü allahıma el açtım dua ettimeşimle eşimde kıldı ahtım olsund edim ebegimi sag saglim alıyım kucagıma rabbim dedim buaraya gelicem sana 2 rekat secde edicem şükrü edicem mubaree ziyater ettiricem deid lolumu bende adaddım orda bi yatır var orda çay parsızmış 1 kilo çay 1 kilo şeker 1 kilo lokum çayla şekeri oraya bırakıcam lokumuda erkekkardeşim dagıtıcak nasıl olucaksaabla yaktın başımı dedi oh olsun dedi merak eidyorum artık nasıul dagıtır biraz utangaçta

canım evde yap hamburger ekmegi al köfteyi evde yap mayunezmı canın istiyor yogrut koy yeşillik temem

biri kokoreçmi dedi ay çok severim

nasıl becerdin hiç kilo almamayı ...maşallah sana...birden ataga gececeksn herhalde

Valla NAsıl Becerdim Bilmiyorum Ama Mide Bulantılarım Cok Benim Kusmuyorum ama Mide Bulantısından Yiyemiyorum Birde vücüdümda Şişlik var suan su tutyo vücüdum oda giderse bence ben 57 filanımdır vermiş olmam lazım cunku.bide tuvalet sorunum var tabi.valla hedefim 12 den fazla almak değil.tabi suankı hedefim ilerisi ne gösterir bilemem.cokta istahlı biri değilim zaten.boyda kısa olunca kilo daha cok problem oluyo :))

bugüne kadar oruç tutmamaya alışık olmadığın için kendini kötü hissediyorsun...Rabbim izin verirse borcumuzu öderiz inşallah..birde benim oruç borcumda çok Allah ödeme kolaylığı versin..

Rabbim inşallah bu bebeğine beyaz oda hazırlamanızı nasip etsin sağlık,mutluluk huzur içinde büyütün inşallah...
ko ko reççç ko ko ko koo kok ko reçç kokko kokko ...resmen burnuma burnuma koktu ımmmmh bende çok severim tüm sakatlarıda

amin işşallah
kokereçten içinde bir laf benden
deme öyle mukaddes deme uykulukta çok gzüel kız yedinmi
canım allahım saglık versin işşallah bebegimi sag saglim laıyım kucagıma allahın izniyle tutarım zaten 4 gün geriden gidiyor korkuyorum arayı kapatamayız diye

canım evde yap hamburger ekmegi al köfteyi evde yap mayunezmı canın istiyor yogrut koy yeşillik temem

biri kokoreçmi dedi ay çok severim
ama onun tadı öbürünü tutmaz
:):):)) Modern İsimler Beni Biraz Sıkıyor.Muhakkak Burda Koyacak Arkadaslarım Vardır Ama Eski İSimlerin Tadi Bi Başka.Bu arada Onaydan Gecti İsimler Artık.Değiştirmek yok :):)

ben de ikizlerden biri kız biri erkek olursa zeynep ve ahmet; iki erkek olursa ahmet ve yusuf; iki kız olursa zeynep ve zehra koymayı düşünüyorum

uykuluğu bir kere tattım ondada söylenilenlere göre yapanlar hiç başaramamış başarılamamış haliyle bile sevdim..

ben de ikizlerden biri kız biri erkek olursa zeynep ve ahmet; iki erkek olursa ahmet ve yusuf; iki kız olursa zeynep ve zehra koymayı düşünüyorum

cok güzel cok begendim.cok asil isimler.bende zeynep ismini cok seviyorum ama kardeşimin ismi zehryıda cok seviyorum oda amcamın gelinin ismi amca ogluyla limoni oldugumuz için hiç havalanmasını istemem acıkcası benim karımın adını koymus diye.yusuf kardeşimin ismi güzel olurlar ama tanıdıgım bütün yusufler huysuzdur.genelleme yapmım ama bana denk gelenler.ahmet ise cok güzel oda halamın oglunun ismi bende düşünmüştüm.hepsi dediğim gibi cok asil seckin isimler.allah ismiyle yasatsın.cocuklarımıza anlamları güzel isimler koymayı tercih edelim cunku isimlerden gercekten etkilenebiliyorlar.rabbim gül yüzlü evlatlar nasip etsin hepimize.

bende ikiz istemiştim ilk baslarda ama calısacagım için allahım teker teker ver dedim :) evde oturan bi kadın laydım ikiz isterdim dahada cocuk yapmazdım heralde.tabi bi kız bi erkek işin ballı kısmı olurdu.inşallah rabbim her ikisinide tattırır sana.bi kız bi erkek.zeynep ve ahmet tercihimdir :))

isimler güzel allahım koymanı nasip etsin işşallah canım hamburgerede gelince vallahi aşnsınzı dorluyorsun diyeyim

uykuluğu bir kere tattım ondada söylenilenlere göre yapanlar hiç başaramamış başarılamamış haliyle bile sevdim.. Eki Görüntüle 751319

kız yazık koyma resimelri garibimin canı çekmesin

kızlar aranzıda tel kadayıfı talısı yapan varmı nasıl yapılıyor bri deyiverin yapasım var eşiem şöyle güzel bir iftar sofrası hazılıyım diyorum yarma ısladım dünden keşkekelik varya onu nohutlu yogurtlu soguk çorba yapıcem işşallah yanına semiz otu makarna temem bride tatalşı salata karbız gelin orucu birlikte acalaım tutmadıgımız orucu

yogurtlu corbadan bende istiyorum ama yapamıyorum evde hiçbişey yapamıyorum annecimin kapısına dayanıcam galiba

ben dayanamadım hamburger siparişi verdim hem de 2 tane ama biri çocuk menüsünden küçük yani

ben ankaradayım ve kime gittiysem geçen hafta vardı ama şimdi yok dedi :'( altunbilekler makro beğendik klier soykan şok migros çevremde bunlar var real e bakmadım yanında da bir sürü bakkal a manava ama yok...

canım selam bende ankaradayım öğütler market var yakınımda orda çok var,makroda ve çağdaşta da gördüm haberin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…