o kadar yoğunum ki bu ara adaşım :) sen cinsiyetini ögrendin mi bebişinin ben asırı merak içindeyim :) oruç tutcakmısınız
Anneler selam;
benim bu halim ne olucak yahu?gece saat 3 gibi dondurma yedim,şimdide uyandım 2 dilim böreği indirdim mideme:))oksa gözüme uyku girmiyor,benim gibi olan var mı?:))))hayırlı sabahlar ve ramazanlar herkese.
zararlı şeyleri yeme bebem aman diyim bebek kilo almaz sonra sen alırısn sonra benim doktor gibi doktorum böle yapar sanaWayyyy bacimmm benimde canin hamburger kokarec pastirma istiyo doktor emmim yasaklayinca yatip kalkip awuc yaliyom yalama oldum
selammmmmmmmm günaydın herkese ve hayırlı ramazanlar...
Aramıza yeni katılanlar hoşgeldiniz...bebeklerini görmeye gidip gelenler gözünüz aydın,cinsiyetini öğrenenler hayırlı uğurlu osun,öğrenemeyenlerin canları sağolsun bir dahakine inşallah...sürekli aş erenler erdikleri şeylere kavuşsunlar inşallah...canınız istediği zaman yasak diye yememezlik yapmayın az da olsa tadına bakın,bebişleri de kendinizde şişirmeyin...
3 gündür giremıyordum nete cok özlemısım vallahı.ben su en fazla gunde 2 lıtre su içiyorum daha tıksınıyorum nasıl olacak bılmıyorum(
paşacım sıkma canını bende cuma< gunu fena halde kayananamla atıstım bızdeydi.cok agladım ınananamazsın ama elımı karnıma koydugumda bebegımın hareketını hısetım ınanamadım yemın ederım okadr cok agladımkı anlatamam... ve bızım eşimle ilk evlilik yıldönümümğzdü maalesef(( aman pasam sonra delımıyım ben dedım bebısım herseyden herkesten önemli onun için iyi olmalıyım dedım. tüm hersey gönlünce olsun:))
korkudan yanım ayanaşamıyor kaynanam ama çok fane ya bazı hareketleri allah var 3 dohgum ettim annemi aratmadı kanım akadar temizledi ama bazı hareketlerini asla hazmedemiyorum
benim en büyük hayalım bembeyaz bri bebek oda takımıydı ömürümde dikişim atılmıştı allahım nasıl seviniyorum bebegimi bu sefre alıcam diye netten bir takım beyendik eşimle 3 milyara yakın rahim dikişli yerimiden kalkmam yasak ay dedim eşime ne gzüel takım kral serisiymiş girin bakın çok güzel neyse benim bri bebek odam var boştu ebegimiz olucak diye orayı boşalttık eşimin elini tuttum gelsene canım dedim eşimde ne oluyor paşam dedi koştura koştura odaya geldik giridk heyecanımı anlatamam sevincimi hiç saymıyorum canım deidm gardolabını şuruya koyarzı beşşigi camın önüne gzüeş görsün konsülü şuruya sallanan sandalyeyi buraya allahım eşim elelrini birleştirmiş duvara yaslanmış öle beni seyrediyor diyorum kızıma balon alırısn babası hani balonlart varya şişiriyorsun duvarda duruyor dedim odayı krem açık pembe yaparız dedim eşim paşam ayakta kalma yasak hadi tamam deid eşiem odanın ortasında bri sarılma varmış sormayın eşimde zorla odaya götürüüp yatırdı beni alırız degilmi canım deid kız dedi söz paramda olmasa bor alır gene alırım sen yeterki mutlu ol dedi 2 hafta sontra ömürü kaybettimMerhaba kızlar..
Bebekleriniz için oda bakmaya başladınız mı? Kaç parça mobilya almayı düşünüyorsunuz ve beğendiğiniz bir marka var mı? Benim kafam çok karışık, danıştığım herkes farklı bir şey söylüyor.. Çok kararsızım..
günaydın millet
buarada kusura bakma pufpuffcum hiç sormadık sana canım yaa mapusta ihtiyacın var mı? don,atlet getirelim mi?ne kadar ceza aldın yawww ne uzun sürdü :26:
canım doktor bana çikolatada kafeyin var bebek için zararlı dedi vallahi dolapta çukulata var yemiyorumgunadın annecikler.. Ben de nutella ya sardım bu arayemeden duramıyorum..
canım ben hamile kaldım mubarek eyüp sultana gittim namazımıkıldım 2 rekat şükürümü allahıma el açtım dua ettimeşimle eşimde kıldı ahtım olsund edim ebegimi sag saglim alıyım kucagıma rabbim dedim buaraya gelicem sana 2 rekat secde edicem şükrü edicem mubaree ziyater ettiricem deid lolumu bende adaddım orda bi yatır var orda çay parsızmış 1 kilo çay 1 kilo şeker 1 kilo lokum çayla şekeri oraya bırakıcam lokumuda erkekkardeşim dagıtıcak nasıl olucaksaAllah tüm dualarını kabul eder inş. canım ve tüm dileklerini yerine getirirsin :)
benimde kalp atışını duyunca Eyüp sultana gidip lokum dağıtıp yasin okuycam demiştim
ilk bebeğimi kalp atışını duyamadığımız için kaybedince
allah kısmet etti yerine getirdim şimdi de inş. sağ sağlim doğurursam kurbanını kesicem
aman arkadaşım yeme valla ben yedim dayanamayıp sonra doktordan bir dünya azar işittim
anam nedir bu hamburger aşermesi nerdeyse herkeste varmışnormalde de pek yemem. ama şimdi kaç gündür canımın tek istediği bol mayonezli bir hamburger yemek. valla nasıl biliyonuz mu böyle burnumun dibinde kokuyo. sanki böyle ısırıyor gibi hissediyorum
canım evde yap hamburger ekmegi al köfteyi evde yap mayunezmı canın istiyor yogrut koy yeşillik temem
biri kokoreçmi dedi ay çok severim