ben dayanamadım hamburger siparişi verdim hem de 2 tane ama biri çocuk menüsünden küçük yani
isimler güzel allahım koymanı nasip etsin işşallah canım hamburgerede gelince vallahi aşnsınzı dorluyorsun diyeyim
kız yazık koyma resimelri garibimin canı çekmesin
kızlar aranzıda tel kadayıfı talısı yapan varmı nasıl yapılıyor bri deyiverinyapasım var eşiem şöyle güzel bir iftar sofrası hazılıyım diyorum yarma ısladım dünden keşkekelik varya onu nohutlu yogurtlu soguk çorba yapıcem işşallah yanına semiz otu makarna temem bride tatalşı salata karbız gelin orucu birlikte acalaım tutmadıgımız orucu
amin canım inşallah. benim tanıdığım bütün yusuflar hep beyaz temiz yüzlü efendi mülayim kişiler. ne bileyim ben de onlardan etkilendim yanicok güzel cok begendim.cok asil isimler.bende zeynep ismini cok seviyorum ama kardeşimin ismi zehryıda cok seviyorum oda amcamın gelinin ismi amca ogluyla limoni oldugumuz için hiç havalanmasını istemem acıkcası benim karımın adını koymus diye.yusuf kardeşimin ismi güzel olurlar ama tanıdıgım bütün yusufler huysuzdur.genelleme yapmım ama bana denk gelenler.ahmet ise cok güzel oda halamın oglunun ismi bende düşünmüştüm.hepsi dediğim gibi cok asil seckin isimler.allah ismiyle yasatsın.cocuklarımıza anlamları güzel isimler koymayı tercih edelim cunku isimlerden gercekten etkilenebiliyorlar.rabbim gül yüzlü evlatlar nasip etsin hepimize.
bende ikiz istemiştim ilk baslarda ama calısacagım için allahım teker teker ver dedim :) evde oturan bi kadın laydım ikiz isterdim dahada cocuk yapmazdım heralde.tabi bi kız bi erkek işin ballı kısmı olurdu.inşallah rabbim her ikisinide tattırır sana.bi kız bi erkek.zeynep ve ahmet tercihimdir :))
ben dayanamadım hamburger siparişi verdim hem de 2 tane ama biri çocuk menüsünden küçük yani
yaa ne güzel yiyebiliyosunuz.bak burda yazılanlardan birtek canım yogurtlu corba cekti.bi allahın kulu yapsın getirsin bana aksama :):))
canım gel ben sana yediriyim şimdi kendimi çok suçlu hisettim ya canım benim özür dilerim canını çektirdiysem bebemyogurtlu corbadan bende istiyorum ama yapamıyorum evde hiçbişey yapamıyorum annecimin kapısına dayanıcam galiba
hiç sorma bendee sonradan çaktım ama kzın canını çektirdik üzüldüm şimdi.. hoşuma gitti tam ikizlerin lafı geçerken o smileyi görünce Eki Görüntüle 751330
bak şimdi hepten utandımmm,kendimi kötü hissettim.
neyse afiyet olsun yeğenlerime, şifa olsun, yarasın inşallah; zararlı kısımları gaz olsun çıksın ...
amin canım inşallah. benim tanıdığım bütün yusuflar hep beyaz temiz yüzlü efendi mülayim kişiler. ne bileyim ben de onlardan etkilendim yani
ben de çalışıyorum. artık 1 yıl ücretsiz izin alacağım. sonra da bakıcı kreş yolları beni bekler
yaa ne güzel yiyebiliyosunuz.bak burda yazılanlardan birtek canım yogurtlu corba cekti.bi allahın kulu yapsın getirsin bana aksama :):))
kız ne yemesi günlerdir bulantıdan kusmaktan açım. ama 2-3 gündür bi hamburger sevdası tuttu beni. yiyebilir miyim bilmiyom. 3 kilo verdim bebeem.
:):):)) Modern İsimler Beni Biraz Sıkıyor.Muhakkak Burda Koyacak Arkadaslarım Vardır Ama Eski İSimlerin Tadi Bi Başka.Bu arada Onaydan Gecti İsimler Artık.Değiştirmek yok :):)
canım gel ben sana yediriyim şimdi kendimi çok suçlu hisettim ya canım benim özür dilerim canını çektirdiysem bebem
iradane hakim ol bakıyım san abrişey anlatıyım dinle korkumdan yazamıyorumki neyse ben genede yazıyım belkim fikrin degişi o gün facede dolanırken arkadaş birşey yayınlamış kız allahım ölü canlı hayvanları koca sanayi makinelerien atıyorlar köfte için sözde onları bildigimiz markalara mk börgün ge veriyorlarmış birde açıklamışzlar içlerinde hınzır eti var diye yani bize günah olan et ogündür bugündür ne alıyorum ne yiyourm bebem sende yeme ne kodyukalrı belli degil için ecanım ya karnındakilerdi üşün vallahi gel rica ederim eşim yapsın sana o hazırlar yanında halt eder yerken bri daha düşün
hep ona birşeylar ban ayokmu kıskanıyorum ama
benim canım Yaş İncir istiyo bulamıyoruz herkes çıktı tabi var diyo ama nerdeyse 15 market - manav gezdik yok...
Ben de eski isimleri seviyorum. Berkler Berkeler uydurulmuş gibi geliyor bana. Oğlum olsaydı Mustafa olacaktı. Kızım olacak o da Züleyha Yaren olacak. Yaren modern bir isim ama o isme karar verdiğimde taa ortaokuldaydım :) Bende yeri ayrı o yüzden.
rekor bende galiba ..15 haftada 52den 59a cıktımbundan sonraki hedefm ayda 1 kilo inşallah...
emin ol suan işte olmasam evlerimizde yakın olsa gelirdim.annemi aradım simdi biz sivaslıyız bizde cok yaparlar o corbayı anne aksama babamla gönder dedim. hamile oldugumu duydugunda bu kadar sevinmemişti desem yeridir.oyy yavrum sen yeterki iste allahım sükürler olsun yavrumun canı yemek istiyo diye dua ediyo anacıgım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?