ay ne moralimi bozucam Allah askına...dogumdan sonra veririz nolcak yaniYa ben de üç kilo aldım
Kimse kilo almamış moralim bozuluyor. Ama geçen gün futbolcu Sabri'nin karısı çıktı televizyona. İncecik bir kadın. İlk üç ay hamile bir kadının dokuz ayda alacağı kiloyu aldım, doktorlar dur dediler diye anlattı. Demek ki ilk üç ayda alınan kilolar kalacak diye bir şey yok. Bizim bir arkadaş da ayını söyledi, incecik şimdi. 25 kilo fazlayla doğurmuş.
canım gel ben sana yediriyim şimdi kendimi çok suçlu hisettim ya canım benim özür dilerim canını çektirdiysem bebem
iradane hakim ol bakıyım san abrişey anlatıyım dinle korkumdan yazamıyorumki neyse ben genede yazıyım belkim fikrin degişi o gün facede dolanırken arkadaş birşey yayınlamış kız allahım ölü canlı hayvanları koca sanayi makinelerien atıyorlar köfte için sözde onları bildigimiz markalara mk börgün ge veriyorlarmış birde açıklamışzlar içlerinde hınzır eti var diye yani bize günah olan et ogündür bugündür ne alıyorum ne yiyourm bebem sende yeme ne kodyukalrı belli degil için ecanım ya karnındakilerdi üşün vallahi gel rica ederim eşim yapsın sana o hazırlar yanında halt eder yerken bri daha düşün
hep ona birşeylar ban ayokmu kıskanıyorum ama
sayemde annesi sevindirdim desene bende amsayalıyım bebem keşkegin alası haşhaşlı çöregin alası yavrak dolmasının alsını yaparım evel allah amam tel kadayıfı tatlısını bilmiyim biri desin bu ttalı nasıl yapılıyor :84::84::84:
tunaydın hayırlı ramazanlar olsun . benim karnımda dun duş sonrası kahvereng çizgi oluştu. herkese gösterdim ailedeki. ama bugun kaybolmuş varmı gebelik çizgisi linea nigra sı oluşan
ay ne moralimi bozucam Allah askına...dogumdan sonra veririz nolcak yanidikkat ederiz bundan sonrası içn de olur biter şekerm
sana da olmaz mı bebem Eki Görüntüle 751334 Eki Görüntüle 751333 Eki Görüntüle 751335 Eki Görüntüle 751336 Eki Görüntüle 751337 Eki Görüntüle 751338 Eki Görüntüle 751339
neyse az buçukta olsa rahatladım
Herkes İsim düşünmüş bakıyorum. Biz de düşündük ama hayırlısı olsun. Herkes çocuk ismiyle gelir diyor. Ablamlar 9 ay isim düşünüp son hafta bambaşka bir isim bulup koymuşlardı. Bebekler sanki kaderlerindeki ismi kendileri seçiyorlar. Bakalım nasıl sesleneceğiz miniklere
ewet veririrz ne olucak yaaa ben almadım daha kg gerci ama alıcam sonucta. ben evlendigimde cok zayıftım esim resmen hayretler içinde kalmıstı şimdi etlendim butlandım tabi(evlendikten sonra kilo alanlardanım) azcık kadına benzedin diyo :):):) veya beni üzmemek için begenmiş rolu yapıyor.ama öyle veya böyle aldık vericez tekrar alıcaz tekrar vericez :):):
Günaydın kızlar, nasılsınız? Bel ağrılarınız ne durumda? Kuyruk sokumum üzerine oturamamıştım neredeyse hareket bile edemiyordum geçtiğimiz hafta, kilolu da değilim pek. Tam geçti derken, 1-2 gündür kalçamda et sıkışması gibi birşey oluyor gece wcye kalkarken dönemiyorum bile yatakta, eşim de dalga geçiyor... şimdiden böyleysen 3-4 ay sonra nasıl olacaksın diye :)
ay ne moralimi bozucam Allah askına...dogumdan sonra veririz nolcak yanidikkat ederiz bundan sonrası içn de olur biter şekerm
canım kıdınmı bana birdaha yazmam özür dilerim inan karnındakileri düşündüm yoksa ne hadiimeama ben ızgara tavuklu sipariş verdimpaşam sayende midem bulandı. hamburger isteği da kalmadı akşama kadar aç otururum artık
heheh bizim ordan gelinimi zvar vay topraamaaa yakınızzz biz susehriliyz duymusundur belki amasya tokat sonrada susehri zaten.valla muhallebili olandan istiyosan az bucuk biliyorum
canım ben kızım olursa ömür senaHerkes İsim düşünmüş bakıyorum. Biz de düşündük ama hayırlısı olsun. Herkes çocuk ismiyle gelir diyor. Ablamlar 9 ay isim düşünüp son hafta bambaşka bir isim bulup koymuşlardı. Bebekler sanki kaderlerindeki ismi kendileri seçiyorlar. Bakalım nasıl sesleneceğiz miniklere
ya arkadaslar yemek ismi telafuz edilmesin bu kadaryapan var yapamayan var,alan var alamayan var,artı yiyemeyenler var malum herkes gebe şekerler...
ben dayanamadım hamburger siparişi verdim hem de 2 tane ama biri çocuk menüsünden küçük yani
inan şu modda oldumsagol kardeşim birinin bana deger veremsi gzüel zorla verilen deger gzüel oluyormuş
erkekler biraz etli butlu seviyor şekerim,rol yapmamıstır oben de çok zayıftım ne kadar yesem de almıodum..şimdi diyorum al sana kilo
ewet veririrz ne olucak yaaa ben almadım daha kg gerci ama alıcam sonucta. ben evlendigimde cok zayıftım esim resmen hayretler içinde kalmıstı şimdi etlendim butlandım tabi(evlendikten sonra kilo alanlardanım) azcık kadına benzedin diyo :):):) veya beni üzmemek için begenmiş rolu yapıyor.ama öyle veya böyle aldık vericez tekrar alıcaz tekrar vericez :):):
rekor bende galiba ..15 haftada 52den 59a cıktımbundan sonraki hedefm ayda 1 kilo inşallah...
canım kıdınmı bana birdaha yazmam özür dilerim inan karnındakileri düşündüm yoksa ne hadiime
heheh bizim ordan gelinimi zvar vay topraam
canım ben kızım olursa ömür sena
oglum olursada muhammet emin koyucam işşalah rabbim koymayı nasip etsin işallah
anladık bebem pardon zaten dedim yazmam diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?