2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
ay ne moralimi bozucam Allah askına...dogumdan sonra veririz nolcak yanidikkat ederiz bundan sonrası içn de olur biter şekerm

ama ben ızgara tavuklu sipariş verdim paşam sayende midem bulandı. hamburger isteği da kalmadı akşama kadar aç otururum artık

aaa yakınızzz biz susehriliyz duymusundur belki amasya tokat sonrada susehri zaten.valla muhallebili olandan istiyosan az bucuk biliyorum

Herkes İsim düşünmüş bakıyorum. Biz de düşündük ama hayırlısı olsun. Herkes çocuk ismiyle gelir diyor. Ablamlar 9 ay isim düşünüp son hafta bambaşka bir isim bulup koymuşlardı. Bebekler sanki kaderlerindeki ismi kendileri seçiyorlar. Bakalım nasıl sesleneceğiz miniklere

tunaydın hayırlı ramazanlar olsun . benim karnımda dun duş sonrası kahvereng çizgi oluştu. herkese gösterdim ailedeki. ama bugun kaybolmuş varmı gebelik çizgisi linea nigra sı oluşan

benim yavaş yavaş oluşuyor..ilk hamilelğimde kalma vardı,2.ye hamile kaldığımda ilk haftadan sonra kayboldu ve şimdi yeniden oluşmaya başladı..size bu çizgi ile ilgili bir tespiti söyleyeyim..eğer linea çizginizçok koyu kahve ise çocuğunuz sarışın eğer açık kahverengi ise ççocuğunuz esmeer olacak bende tuttu..benim hem çizgim,hem meme başım hem koltuk altım koyu kahverengiydi kızım sarışın oldu...

ya arkadaslar yemek ismi telafuz edilmesin bu kadar yapan var yapamayan var,alan var alamayan var,artı yiyemeyenler varmalum herkes gebe şekerler...

ay ne moralimi bozucam Allah askına...dogumdan sonra veririz nolcak yanidikkat ederiz bundan sonrası içn de olur biter şekerm

ewet veririrz ne olucak yaaa ben almadım daha kg gerci ama alıcam sonucta. ben evlendigimde cok zayıftım esim resmen hayretler içinde kalmıstı şimdi etlendim butlandım tabi(evlendikten sonra kilo alanlardanım) azcık kadına benzedin diyo :):):) veya beni üzmemek için begenmiş rolu yapıyor.ama öyle veya böyle aldık vericez tekrar alıcaz tekrar vericez :):):

ramazanı şerifinizin mübarek olsun kızlar rabbim oruç tutanların sabrını ve serinliğinii versin ...
oruç tutmadığım için ramazan ruhuna giremedim bakalım bi kaç iftar sofrası ezanla içilen suları görünce fikrim değişir umarım :)

bizdede aynen birçok isim bulmuştuk hatta olmaz diye ayırdığımız ismi son hafta ne olduysa biranda kanımız ısındı isme ve kesin bu dedik... kızıma hamileyken cinsiyetini göstermediği için min olmadık son zamana kadar erkek isinide o zaman düşündük...erkek olursa Yusuf Kerim koymayı düşünüyoruz..kız olursa düşünmedik henüz.. hayılısı artık..sağsalim doğsunlarda dediğin gibi isimleriyle geliyorlar.

erkekler biraz etli butlu seviyor şekerim,rol yapmamıstır oben de çok zayıftım ne kadar yesem de almıodum..şimdi diyorum al sana kilo

canım benm hafif bel ağrım oluyo ama kalçamda ki sıkışma berbat bacağımı oynatamıyorum saki içten çürümüş gibi :) doktora sordum normalmiş rahmin genişlemesinden oluyomuş

ama ben ızgara tavuklu sipariş verdim paşam sayende midem bulandı. hamburger isteği da kalmadı akşama kadar aç otururum artık
canım kıdınmı bana birdaha yazmam özür dilerim inan karnındakileri düşündüm yoksa ne hadiime
aaa yakınızzz biz susehriliyz duymusundur belki amasya tokat sonrada susehri zaten.valla muhallebili olandan istiyosan az bucuk biliyorum
heheh bizim ordan gelinimi zvar vay topraam
canım ben kızım olursa ömür sena
oglum olursada muhammet emin koyucam işşalah rabbim koymayı nasip etsin işallah
ya arkadaslar yemek ismi telafuz edilmesin bu kadar yapan var yapamayan var,alan var alamayan var,artı yiyemeyenler varmalum herkes gebe şekerler...

anladık bebem pardon zaten dedim yazmam diye

erkekler biraz etli butlu seviyor şekerim,rol yapmamıstır oben de çok zayıftım ne kadar yesem de almıodum..şimdi diyorum al sana kilo

veririz alalhın izniyle azcık dikkat edersek ekmegi filan abartmazsak bide üstüne spor al sana eski günler tabi tııbbı bi sorunun yoksa.
eşim ne cok zayıf ne cok şişman seviyo suan iyisin askım iyisin modunda hem alsanda verirsin diyo du bakalım 9 ayın sonunda ne olacak :)

Kiloları hiç dert etmem de - boğazı tutarsak gider sonuçta- ben şu çatlak patlak işinden korkuyorum çünkü müsaitim fazlasıyla

rekor bende galiba ..15 haftada 52den 59a cıktımbundan sonraki hedefm ayda 1 kilo inşallah...

ohhh yarasın bebişine et olsun hepsi inşallahh :) bende 67 ile hamile kaldımm 70.5 lardayım.walla iki doktora gttm bana görede kilom çok almışım gibi geldi.ikisi de normal tabi alcaksın dediler .o yüzden takma boşweerrr.sağlıklı olsunlarda.kilodan daha önmli şeyler var.

nasıldır bizim oranın gelinleri dicem ama kaynanam benden hiç memnun değil.kötuyuz galiba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…