2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

neyse artık hiç yemek muhabbeti yapmasak yeridir. kızmadım. sadece yiyemeyeceğim için üzüldüm. canımın istediği yiyecek bir şey çıktı diye sevinmiştim. çok da canım istedi. yemek yiyemiyorum. evde yapan da yok. kendim de pek yapamıyorum. yapsam da kokusundan yiyemiyorum. eşim becerip yapamıyor. sabah peynir ekmekden sonra akşama kadar aç bekliyorum. artık bu yemek bulantı kusma işine iyice moralim bozuluyor. neyse yemek muhabbetini gerçekten kapatalım. burda ne pişirdiğimizi de söylemeyelim o zaman

Kiloları hiç dert etmem de - boğazı tutarsak gider sonuçta- ben şu çatlak patlak işinden korkuyorum çünkü müsaitim fazlasıyla

ondan işte bende korkuyorum.az biraz var zaten.allah sonumuzu hayır etsin.kızlar bide soguk dus alın sok yapın kendinize sarkmayız en azından.valla özellikte bu sıcaklarda cok iyi geliyo.bacaklarınıza kalcanıza göbeginize bi soguk bi sıcak iyi geliyo valla.

niye yaaa yapsaydık.Zaten yiyemiyom bişi konuşması güzel geliyodu.Neyse çoğunluğa uyarım konuşmayalım diyorsanız hayal ederim bende ozaman

hiç miden bulanmasın,onlar karalama kampanyası..Türkiye Müslüman memleketi ve bize dinen ne helalse yabancılar onu gözönünde bulundurup bizlerden daha çok önem veriyorlar..korkma zaten yiyeceğin tadımlık bir şey olmaz Allahın izniyle...

eşşekkk çok güldüm kızz niye zorla olsun aşk olsun istemesem yapmazdım bebem
eşşekkmi biizm orda merzifon eşşegi meşhur kız allah seni
nasıldır bizim oranın gelinleri dicem ama kaynanam benden hiç memnun değil.kötuyuz galiba :)
canım onu akrabamıza sormak lazım sen iyiysen herke ziyidir sen iyiyken millet kötüyse onlarda bri halt vardır boşver

inan vicdan azabından ölüyorum çok kötü hissettim yeminle kuusr abakmaben öle dudyum keşke yazmasydım bri dah ayazmam olur biter yemek muhabbeti herkez hakkını helal etsin artık isteyen istedigini yemede özgür canım tekrardan kusura bakma

niye yaaa yapsaydık.Zaten yiyemiyom bişi konuşması güzel geliyodu.Neyse çoğunluğa uyarım konuşmayalım diyorsanız hayal ederim bende ozaman

bende başlarda konuşulmasa olur diye düşünüyordum ama herkesin yapabileceği,şuan mevsiminde bulunabilen tarzda yemekler konuşulunca midesi bulanıp canı çekemeyen arkadaşların canının çektiğini yeme isteklerinin arttığını görünce konuşulmasında da yarar varmış dedim.

orkideceim seni çok iyi anlıyorum bulantılarında azalacak inşallah bnm artık haftada iki güne fln düştü umarım seninkide azalarak biter doktorum çoğul gebeliklerinde bulantısı daha fazla ve biraz uzun sürer dedi bizim durumumuz biraz farklı inan bende senin gibiyim hiç bir şey canım çekmiyor en sonunda yine kalıyorum peynir zeytine cnm bişey çeksede kokusunu alınca oda gidiyor ama yoğurtlu semiz otu tavsye ederim cnm ve hasşlanmış patatesle yapacağın limonlu bi salata da işe yarar ..
bu arada mide bulantı hapın varsa kullan cnm halsiz kalmaktan iyidir ALLAH kolaylık versin ..

al bendende o kadar ne yicem ben şimdi bende bebegimde ac.ama midem bulanıyo bitek o malum corbadan istiyo cnaım. ne hale geldik yaa.. ben esime cok dua ediyorum yemek konusunda hazırlıyamıyo benim gibi tabi ama en azından bazı erkekler gibi niye yemek yok diye problem cıkartmıyor.allah ne verdiyse koyuyo sofraya benide doyuruyo kendinide.her iki cihandada ne muradı varsa versin rabbim.gerci böyle dua edince ben muradıma kavustum diyip beni sımartıyo ama daha istedigi cok sey vardır onlarıda versin(hem cinslerim harici )

inşallah tez zamanda siz ve sizin gibi mide bulantısı çeken herkes bu bulantılardan kurtulur ve sağlıklı birşekilde hem kendinizi hem bebişlerinizi rahat rahat besleme durumuna gelirsiniz..

afişçim hem cinslerin harici kısmına koptum

Selam kızlar ben oruç tutamadıgım ıcın kendımı cok kotu hıssedıyorum oooof

karnımızdaki sıpalar :):):) onlar yüzünden yemekler onlar yüzünden esler var oglu var

dogru diyon canım benim bulantı gecti diyom yine baslıyo bende buzdolabı kapagı acma fobisi var bastan beri kokusu öllllldürüyo sizdedevarmı boyle fobicikler :)

dogru diyon canım benim bulantı gecti diyom yine baslıyo bende buzdolabı kapagı acma fobisi var bastan beri kokusu öllllldürüyo sizdedevarmı boyle fobicikler :)

bende de var mutfaga nerdeyse 1 aydır hıc gıremıyorum kapısı kapalı hep. gecende gırım dedım ondada bogururerek cıktım şimdi grmeye korkuyorum 11 . haftanın sonundayım drlara gore 2hafta sonra gecer dıyoda nasıl gecer bılemem gececek gıbı durmuyor bıcak gıbımı kesılecek acaba yoka yavas yavasmı yoksa hıc mı ı gırılmıcek:??

Allahtan benim eşim de çıkarıyor peynir zeytin onu yiyor. sorun çıkarmıyor niye yemek yok diye.
kız bunları nerden buluyon sen
Üzülme bence sonra tutarsın ben bugun tuttum iyi gidiyo şükür zaten dogru dürüst bişi yiyemiyom yedimmi midem bulanıyo
Allah kabul etsin canım. dikkat et kendine
olmaz mı hiç

ama napim simdi muratlarının içinde baska hatunlar olabilir belki.bide onun için dua mıedeyim.

günaydın kızlar. ben tutmadım oruç ama işteyim ve utancımdan yemek yiyemiyorum. çok enteresan bişey bu. bide çocuğuma cicler aldım çok tatlılar. bence başlayın hiç kasmayın kendinizi. ufak tefek şeylerle avutmaya başlayın kendinizi. sonra toplu almak çok daha zor olucak. biz bez depolamaya başlicaz mesela. indirimde yakaladıkça alıp koyucaz odasına şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…