canım kıdınmı bana birdaha yazmam özür dilerim inan karnındakileri düşündüm yoksa ne hadiime
heheh bizim ordan gelinimi zvar vay topraam
canım ben kızım olursa ömür sena
oglum olursada muhammet emin koyucam işşalah rabbim koymayı nasip etsin işallah
anladık bebem pardon zaten dedim yazmam diye
Kiloları hiç dert etmem de - boğazı tutarsak gider sonuçta- ben şu çatlak patlak işinden korkuyorum çünkü müsaitim fazlasıyla
neyse artık hiç yemek muhabbeti yapmasak yeridir. kızmadım. sadece yiyemeyeceğim için üzüldüm. canımın istediği yiyecek bir şey çıktı diye sevinmiştim. çok da canım istedi. yemek yiyemiyorum. evde yapan da yok. kendim de pek yapamıyorum. yapsam da kokusundan yiyemiyorum. eşim becerip yapamıyor. sabah peynir ekmekden sonra akşama kadar aç bekliyorum. artık bu yemek bulantı kusma işine iyice moralim bozuluyor.neyse yemek muhabbetini gerçekten kapatalım. burda ne pişirdiğimizi de söylemeyelim o zaman
neyse artık hiç yemek muhabbeti yapmasak yeridir. kızmadım. sadece yiyemeyeceğim için üzüldüm. canımın istediği yiyecek bir şey çıktı diye sevinmiştim. çok da canım istedi. yemek yiyemiyorum. evde yapan da yok. kendim de pek yapamıyorum. yapsam da kokusundan yiyemiyorum. eşim becerip yapamıyor. sabah peynir ekmekden sonra akşama kadar aç bekliyorum. artık bu yemek bulantı kusma işine iyice moralim bozuluyor.neyse yemek muhabbetini gerçekten kapatalım. burda ne pişirdiğimizi de söylemeyelim o zaman
eşşekkk çok güldüm kızzniye zorla olsun aşk olsun istemesem yapmazdım bebem
canım onu akrabamıza sormak lazım sen iyiysen herke ziyidir sen iyiyken millet kötüyse onlarda bri halt vardır boşvernasıldır bizim oranın gelinleri dicem ama kaynanam benden hiç memnun değil.kötuyuz galiba :)
niye yaaa yapsaydık.Zaten yiyemiyom bişi konuşması güzel geliyodu.Neyse çoğunluğa uyarım konuşmayalım diyorsanız hayal ederim bende ozaman
Merhaba hanımlar neymiş o mide bulandıran şeyy? Kusura bakmayın geçmişi okuyamadım bu kısımdan baska
orkideceim seni çok iyi anlıyorum bulantılarında azalacak inşallah bnm artık haftada iki güne fln düştü umarım seninkide azalarak biter doktorum çoğul gebeliklerinde bulantısı daha fazla ve biraz uzun sürer dedi bizim durumumuz biraz farklı inan bende senin gibiyim hiç bir şey canım çekmiyor en sonunda yine kalıyorum peynir zeytinecnm bişey çeksede kokusunu alınca oda gidiyor ama yoğurtlu semiz otu tavsye ederim cnm ve hasşlanmış patatesle yapacağın limonlu bi salata da işe yarar ..
bu arada mide bulantı hapın varsa kullan cnm halsiz kalmaktan iyidir ALLAH kolaylık versin ..
al bendende o kadar ne yicem ben şimdi bende bebegimde ac.ama midem bulanıyo bitek o malum corbadan istiyo cnaım. ne hale geldik yaa.. ben esime cok dua ediyorum yemek konusunda hazırlıyamıyo benim gibi tabi ama en azından bazı erkekler gibi niye yemek yok diye problem cıkartmıyor.allah ne verdiyse koyuyo sofraya benide doyuruyo kendinide.her iki cihandada ne muradı varsa versin rabbim.gerci böyle dua edince ben muradıma kavustum diyip beni sımartıyo ama daha istedigi cok sey vardır onlarıda versin(hem cinslerim harici )
karnımızdaki sıpalar :):):) onlar yüzünden yemekler onlar yüzünden esler var oglu var
karnımızdaki sıpalar :):):) onlar yüzünden yemekler onlar yüzünden esler var oglu var
Üzülme bence sonra tutarsın ben bugun tuttum iyi gidiyo şükür zaten dogru dürüst bişi yiyemiyom yedimmi midem bulanıyoSelam kızlar ben oruç tutamadıgım ıcın kendımı cok kotu hıssedıyorumoooof
dogru diyon canım benim bulantı gecti diyom yine baslıyo bende buzdolabı kapagı acma fobisi var bastan beri kokusu öllllldürüyo sizdedevarmı boyle fobicikler :)
dogru diyon canım benim bulantı gecti diyom yine baslıyo bende buzdolabı kapagı acma fobisi var bastan beri kokusu öllllldürüyo sizdedevarmı boyle fobicikler :)
Allahtan benim eşim de çıkarıyor peynir zeytin onu yiyor. sorun çıkarmıyor niye yemek yok diye.al bendende o kadar ne yicem ben şimdi bende bebegimde ac.ama midem bulanıyo bitek o malum corbadan istiyo cnaım. ne hale geldik yaa.. ben esime cok dua ediyorum yemek konusunda hazırlıyamıyo benim gibi tabi ama en azından bazı erkekler gibi niye yemek yok diye problem cıkartmıyor.allah ne verdiyse koyuyo sofraya benide doyuruyo kendinide.her iki cihandada ne muradı varsa versin rabbim.gerci böyle dua edince ben muradıma kavustum diyip beni sımartıyo ama daha istedigi cok sey vardır onlarıda versin(hem cinslerim harici )
kız bunları nerden buluyon sen
Allah kabul etsin canım. dikkat et kendineÜzülme bence sonra tutarsın ben bugun tuttum iyi gidiyo şükür zaten dogru dürüst bişi yiyemiyom yedimmi midem bulanıyo
olmaz mı hiçdogru diyon canım benim bulantı gecti diyom yine baslıyo bende buzdolabı kapagı acma fobisi var bastan beri kokusu öllllldürüyo sizdedevarmı boyle fobicikler :)
inşallah tez zamanda siz ve sizin gibi mide bulantısı çeken herkes bu bulantılardan kurtulur ve sağlıklı birşekilde hem kendinizi hem bebişlerinizi rahat rahat besleme durumuna gelirsiniz..
afişçim hem cinslerin harici kısmına koptum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?