benim nerdeyse 12. hafta bitiyo bulantı kusma bitmedi azaldı. hem de günde 3 kez ilaca rağmenbende de var mutfaga nerdeyse 1 aydır hıc gıremıyorum kapısı kapalı hep. gecende gırım dedım ondada bogururerek cıktım şimdi grmeye korkuyorum 11 . haftanın sonundayım drlara gore 2hafta sonra gecer dıyoda nasıl gecer bılemem gececek gıbı durmuyor bıcak gıbımı kesılecek acaba yoka yavas yavasmı yoksa hıc mı ı gırılmıcek:??
dogru diyon canım benim bulantı gecti diyom yine baslıyo bende buzdolabı kapagı acma fobisi var bastan beri kokusu öllllldürüyo sizdedevarmı boyle fobicikler :)
günaydın kızlar. ben tutmadım oruç ama işteyim ve utancımdan yemek yiyemiyorum. çok enteresan bişey bu. bide çocuğuma cicler aldım çok tatlılar. bence başlayın hiç kasmayın kendinizi. ufak tefek şeylerle avutmaya başlayın kendinizi. sonra toplu almak çok daha zor olucak. biz bez depolamaya başlicaz mesela. indirimde yakaladıkça alıp koyucaz odasına şimdiden.
bende de var mutfaga nerdeyse 1 aydır hıc gıremıyorum kapısı kapalı hep. gecende gırım dedım ondada bogururerek cıktım şimdi grmeye korkuyorum 11 . haftanın sonundayım drlara gore 2hafta sonra gecer dıyoda nasıl gecer bılemem gececek gıbı durmuyor bıcak gıbımı kesılecek acaba yoka yavas yavasmı yoksa hıc mı ı gırılmıcek:??
Hayirdir neden cezal8?afisçim listeyi pufpuff yapıyor..şuan gri kostümlü yani cezalı ve cezası ne zamana biter bilmiyorum..bilgilerini özel mesaj olarak pufpuffa atarsan cezası bitincee seni listeye ekleyecektir...
Ohoooo canim bi tursu yiyorum bir yiyorum ayila bayila suyunuda iciyim salgamda dayanamiyom napimturşu haricinde tuzlu yemiyorum o da akşamdan akşama 2 salatalık turşusu :S
Aynen ya benimde hayal ediyorum esim onumde yedi ekmeginden bi cimdik kopardim yedirmedi hayinanam nedir bu hamburger aşermesi nerdeyse herkeste varmışnormalde de pek yemem. ama şimdi kaç gündür canımın tek istediği bol mayonezli bir hamburger yemek. valla nasıl biliyonuz mu böyle burnumun dibinde kokuyo. sanki böyle ısırıyor gibi hissediyorum
Ayyyy yok bacim yok daha adanadada yoksabiyerde yoktur bayilirim agzima tadi geliyorbenim canım Yaş İncir istiyo bulamıyoruz herkes çıktı tabi var diyo ama nerdeyse 15 market - manav gezdik yok...
Ohooo bacim koca yedirmiyo gizli yicem vicdanim el wermedi enson 3kilo werdim aldimmi ki camizgibi yiyorumda :)yaww canınız çok istiyorsa yiyin bişey olmaz o kadardan neler yiyiyoruz bilmeden.bnm de gecen gün çok çekti 1 tane yedim dayanamadım artk.bi de ben genelde sadece patates kızartması ve makarna yiyebiliyorum.yoksa mide bulantısından ölüyorum.şimdiden 4 kilo aldımm :)
Ayyy canim bende cok olurdu bizim burda pöçük batmasi diyolar o agri zor sakin oynatma oranı yumsak yerde otur hamissinya zararliGünaydın kızlar, nasılsınız? Bel ağrılarınız ne durumda? Kuyruk sokumum üzerine oturamamıştım neredeyse hareket bile edemiyordum geçtiğimiz hafta, kilolu da değilim pek. Tam geçti derken, 1-2 gündür kalçamda et sıkışması gibi birşey oluyor gece wcye kalkarken dönemiyorum bile yatakta, eşim de dalga geçiyor... şimdiden böyleysen 3-4 ay sonra nasıl olacaksın diye :)
Ohhhh inn ye bende yemek istiyorum bi istirik alabilirimmiben dayanamadım hamburger siparişi verdim hem de 2 tane ama biri çocuk menüsünden küçük yani
ya arkadaslar yemek ismi telafuz edilmesin bu kadaryapan var yapamayan var,alan var alamayan var,artı yiyemeyenler var malum herkes gebe şekerler...
Allah kabul etsin canım..Üzülme bence sonra tutarsın ben bugun tuttum iyi gidiyo şükür zaten dogru dürüst bişi yiyemiyom yedimmi midem bulanıyo
O buzdolabı açma fobisi bende de var kokusu beni benden alıyor:2:
buzdolabınıza küçük bir kabın içinde karbonat koyun buzdolabı kokusunu alıyor.daha rahat edersiniz..bende de var mutfaga nerdeyse 1 aydır hıc gıremıyorum kapısı kapalı hep. gecende gırım dedım ondada bogururerek cıktım şimdi grmeye korkuyorum 11 . haftanın sonundayım drlara gore 2hafta sonra gecer dıyoda nasıl gecer bılemem gececek gıbı durmuyor bıcak gıbımı kesılecek acaba yoka yavas yavasmı yoksa hıc mı ı gırılmıcek:??
bazıları kayıtlıydı bazılarıda tesadüfen netten karşıma çıktıAllahtan benim eşim de çıkarıyor peynir zeytin onu yiyor. sorun çıkarmıyor niye yemek yok diye.
kız bunları nerden buluyon sen
Allah kabul etsin canım. dikkat et kendine
olmaz mı hiç
ama napim simdi muratlarının içinde baska hatunlar olabilir belki.bide onun için dua mıedeyim.
günaydın kızlar. ben tutmadım oruç ama işteyim ve utancımdan yemek yiyemiyorum. çok enteresan bişey bu. bide çocuğuma cicler aldım çok tatlılar. bence başlayın hiç kasmayın kendinizi. ufak tefek şeylerle avutmaya başlayın kendinizi. sonra toplu almak çok daha zor olucak. biz bez depolamaya başlicaz mesela. indirimde yakaladıkça alıp koyucaz odasına şimdiden.
Allahım sağlıklı günlerde aldıklarını ve alacaklarını giymeyi ve giydirmeyi nasip etsin inşallah güle güle kullanın.. bir şey diyeceğim ama korkuyorum herkes kızacak diye ben yaşadığımı aptığım hataları paylaşıyorum karar elbetteki sizlerin.. eşimle kızım doğmadan bez stoğu yaptık ve yaptığımız bez stoğu (Pr...) kızımda pişik yaptı ve birçok firmanın bezini denedik ve tek firmanın bezi pişik yapmadı çok şükür onunla tuvalet eğitimine kadar geldik.. stok yaptığımız bezler elimizde patlamadı bazılarını verdik bazılarınıda çok daha ucuza satmak zorunda kaldık.. bence bez almaktansa parasını kenara atmak daha iyi bebeğin poposunun hassasiyetine göre bez alınması daha iyi olur gibi.. sadeece paylaşmak istedim
olmaz mı heryer bana agır sarmısak ve çemen kokuyor salam koymus dolaba benimki öldüm öldüm dirildim
Hayirdir neden cezal8?
Ohoooo canim bi tursu yiyorum bir yiyorum ayila bayila suyunuda iciyim salgamda dayanamiyom napim
Aynen ya benimde hayal ediyorum esim onumde yedi ekmeginden bi cimdik kopardim yedirmedi hayin
Ayyyy yok bacim yok daha adanadada yoksabiyerde yoktur bayilirim agzima tadi geliyor
Ohooo bacim koca yedirmiyo gizli yicem vicdanim el wermedi enson 3kilo werdim aldimmi ki camizgibi yiyorumda :)
Ayyy canim bende cok olurdu bizim burda pöçük batmasi diyolar o agri zor sakin oynatma oranı yumsak yerde otur hamissinya zararli
Ohhhh inn ye bende yemek istiyorum bi istirik alabilirimmi
Amannn ne olacak benimde canimin istedigi ama yememem gereken cok sey war awcumu yaliyom gogsume suruyorum ne yapalimmuhabbeti bile guzel seqdigim butun guzel seylar yazilmis Yoğurtlu corbalar hamburger ler kokarecler hele inciri rüyamda gordum yiyemedim biturlu sabahbkendime kızdım nedwn yiyemedim diye
paylaşsana canım diğer topikte
canım iyiki uyardın,ben ve benim gibi ilk deneyimi olan anneler için çok faydalı birbilgi.Bende 8.ayda stok yapayım diyodum şimdi senin yazdıgın çok mantıklı geldi.Çok teşekkürler altın ipucu oldu bu.
neden cezalı olduğunu bende bilmiyorum..
bazen bendede oluyor rüyamda yapıyorum,hazırlıyorum,sofrayı kuruyorum tam yiyeceğim uyanıyorum..tekrar dalıp tadına bakmak için her hamleyi deniyorum ama olmuyor...
arkadaşlar aranıza yeni katıldım,neredeyse bir aydır üye olmak için uğraşıyorum,daha yeni becerebildim:))
ama sizleri aralıktan beri takip ediyorum,ilk hamileliğimde bebeğimin kalbi durdu aralıkta sonlandırıldı,o zor günlerde hep sizleri okudum.neredeyse birçoğunuzu tanıyorum:)
31 yaşındayım Allah izin verirse ilk bebeğim olacak,şu an 12+1 iz.şu ana kadar bir sıkıntım olmadı hamd olsun ama yaşadıklarımdan herhalde hep diken üstündeyim.dedim ya sizlerle kafamı toparlıyorum:)
arkadaşlar aranıza yeni katıldım,neredeyse bir aydır üye olmak için uğraşıyorum,daha yeni becerebildim:))
ama sizleri aralıktan beri takip ediyorum,ilk hamileliğimde bebeğimin kalbi durdu aralıkta sonlandırıldı,o zor günlerde hep sizleri okudum.neredeyse birçoğunuzu tanıyorum:)
31 yaşındayım Allah izin verirse ilk bebeğim olacak,şu an 12+1 iz.şu ana kadar bir sıkıntım olmadı hamd olsun ama yaşadıklarımdan herhalde hep diken üstündeyim.dedim ya sizlerle kafamı toparlıyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?