2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
benim nerdeyse 12. hafta bitiyo bulantı kusma bitmedi azaldı. hem de günde 3 kez ilaca rağmeninşallah senin hemen geçer

dogru diyon canım benim bulantı gecti diyom yine baslıyo bende buzdolabı kapagı acma fobisi var bastan beri kokusu öllllldürüyo sizdedevarmı boyle fobicikler :)

olmaz mı heryer bana agır sarmısak ve çemen kokuyor salam koymus dolaba benimki öldüm öldüm dirildim

paylaşsana canım diğer topikte

Sanırım yavas yavas gececek benimki azaldı ama arttığı donemlerde oluyo

afisçim listeyi pufpuff yapıyor..şuan gri kostümlü yani cezalı ve cezası ne zamana biter bilmiyorum..bilgilerini özel mesaj olarak pufpuffa atarsan cezası bitincee seni listeye ekleyecektir...
Hayirdir neden cezal8?
turşu haricinde tuzlu yemiyorum o da akşamdan akşama 2 salatalık turşusu :S
Ohoooo canim bi tursu yiyorum bir yiyorum ayila bayila suyunuda iciyim salgamda dayanamiyom napim
Aynen ya benimde hayal ediyorum esim onumde yedi ekmeginden bi cimdik kopardim yedirmedi hayin
benim canım Yaş İncir istiyo bulamıyoruz herkes çıktı tabi var diyo ama nerdeyse 15 market - manav gezdik yok...
Ayyyy yok bacim yok daha adanadada yoksabiyerde yoktur bayilirim agzima tadi geliyor
Ohooo bacim koca yedirmiyo gizli yicem vicdanim el wermedi enson 3kilo werdim aldimmi ki camizgibi yiyorumda :)
Ayyy canim bende cok olurdu bizim burda pöçük batmasi diyolar o agri zor sakin oynatma oranı yumsak yerde otur hamissinya zararli
ben dayanamadım hamburger siparişi verdim hem de 2 tane ama biri çocuk menüsünden küçük yani
Ohhhh inn ye bende yemek istiyorum bi istirik alabilirimmi
ya arkadaslar yemek ismi telafuz edilmesin bu kadar yapan var yapamayan var,alan var alamayan var,artı yiyemeyenler varmalum herkes gebe şekerler...

Amannn ne olacak benimde canimin istedigi ama yememem gereken cok sey war awcumu yaliyom gogsume suruyorum ne yapalimmuhabbeti bile guzel seqdigim butun guzel seylar yazilmis Yoğurtlu corbalar hamburger ler kokarecler hele inciri rüyamda gordum yiyemedim biturlu sabahbkendime kızdım nedwn yiyemedim diye

Üzülme bence sonra tutarsın ben bugun tuttum iyi gidiyo şükür zaten dogru dürüst bişi yiyemiyom yedimmi midem bulanıyo
Allah kabul etsin canım..
O buzdolabı açma fobisi bende de var kokusu beni benden alıyor:2:

buzdolabınıza küçük bir kabın içinde karbonat koyun buzdolabı kokusunu alıyor.daha rahat edersiniz..

Allahtan benim eşim de çıkarıyor peynir zeytin onu yiyor. sorun çıkarmıyor niye yemek yok diye.

kız bunları nerden buluyon sen

Allah kabul etsin canım. dikkat et kendine

olmaz mı hiç
bazıları kayıtlıydı bazılarıda tesadüfen netten karşıma çıktı

ama napim simdi muratlarının içinde baska hatunlar olabilir belki.bide onun için dua mıedeyim.

deme tarzın çok hoşuma gitti

Allahım sağlıklı günlerde aldıklarını ve alacaklarını giymeyi ve giydirmeyi nasip etsin inşallah güle güle kullanın.. bir şey diyeceğim ama korkuyorum herkes kızacak diye ben yaşadığımı aptığım hataları paylaşıyorum karar elbetteki sizlerin.. eşimle kızım doğmadan bez stoğu yaptık ve yaptığımız bez stoğu (Pr...) kızımda pişik yaptı ve birçok firmanın bezini denedik ve tek firmanın bezi pişik yapmadı çok şükür onunla tuvalet eğitimine kadar geldik.. stok yaptığımız bezler elimizde patlamadı bazılarını verdik bazılarınıda çok daha ucuza satmak zorunda kaldık.. bence bez almaktansa parasını kenara atmak daha iyi bebeğin poposunun hassasiyetine göre bez alınması daha iyi olur gibi.. sadeece paylaşmak istedim

canım iyiki uyardın,ben ve benim gibi ilk deneyimi olan anneler için çok faydalı birbilgi.Bende 8.ayda stok yapayım diyodum şimdi senin yazdıgın çok mantıklı geldi.Çok teşekkürler altın ipucu oldu bu.

canım yaşadığımız bir olayı anlatıyım arkadaşlarım bezleri stok yaptı hemde yenidoğan prima ve bebeğe alerji yaptı hepsi elinde patladı

bacım sen niye utanıyosun...hamilesin bilmiyolarmı...utanma,bebişini de aç bırakma atıstır bişiler...

neden cezalı olduğunu bende bilmiyorum..
bazen bendede oluyor rüyamda yapıyorum,hazırlıyorum,sofrayı kuruyorum tam yiyeceğim uyanıyorum..tekrar dalıp tadına bakmak için her hamleyi deniyorum ama olmuyor...

ahhh ahh bende tutamadım oruç kendimi kötü hissediyorum bişeyde yiyemiyorum iş yerindeyim...sabahtan beri yeni 2 dilim ekmek zeytin kaşar yedim çok az napcaz bir ay bilmiyorum..en azından bi çorba içiyorduk zor olcak bebişler içinde bizim içinde kilo almasak bari ekmek arası yemekten

neden cezalı olduğunu bende bilmiyorum..
bazen bendede oluyor rüyamda yapıyorum,hazırlıyorum,sofrayı kuruyorum tam yiyeceğim uyanıyorum..tekrar dalıp tadına bakmak için her hamleyi deniyorum ama olmuyor...

Hahaha ayni8 seyleri yasiyoz tadinada baksak keske

arkadaşlar aranıza yeni katıldım,neredeyse bir aydır üye olmak için uğraşıyorum,daha yeni becerebildim:))
ama sizleri aralıktan beri takip ediyorum,ilk hamileliğimde bebeğimin kalbi durdu aralıkta sonlandırıldı,o zor günlerde hep sizleri okudum.neredeyse birçoğunuzu tanıyorum:)
31 yaşındayım Allah izin verirse ilk bebeğim olacak,şu an 12+1 iz.şu ana kadar bir sıkıntım olmadı hamd olsun ama yaşadıklarımdan herhalde hep diken üstündeyim.dedim ya sizlerle kafamı toparlıyorum:)

Hosgeldin canim hepimiz neler yasadik neler kayiplarimiz oldu simdi boswer bebisten haber wer ba migde bulantisi cekerken şimdi o guzel bu guzel diyip canimizi istetip sonra awucumuzu yaliyoz slap slup

kızlar işyerindesiniz diye yemenizi ihmal etmeyin.. herkes anlayışla karşılar..mutlaka işyerinizde hasta ve ilaç kullandığı için tutamayanlar vardır..onlarla görüşüp öğlenleri yemekhanenizde yemek yiyebilirsiniz.. diğer zamanlarda da yanınıza,çekmecenize,,cebinize kuruyemiş,meyve koyup yemeye çalışın..tabii suyuda ihmal etmeyin...

merhaba hoş geldin :)
ben de benzer şeyleri yaşadım kasımda boş gebelik yaşadım kürtaj oldum hep burdan okudum üye olmadım
şimdi de 12+2 günlük hamileyim ve iyi ki burdayım diyorum
kötü olan tüm düşünceleri at kafandan güzel şeyler olacak ve hepimiz ocak anneleri olacağız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…