2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
hoş geldin aramıza..Allahım sağlık,sıhhat,mutluluk içerisinde gebeliğinizi geçirmenizi ve sağlık içinde bebeğinizi kucağınıza almanızı nasip etsin... geçmişi düşünme şimdiden sonrası önemli Rabbim bebeğine kavuşanı nasip etsin...

Hosgeldin canim hepimiz neler yasadik neler kayiplarimiz oldu simdi boswer bebisten haber wer ba migde bulantisi cekerken şimdi o guzel bu guzel diyip canimizi istetip sonra awucumuzu yaliyoz slap slup

Umutsuz ev kadınlarındaki yaseminin avucunu yalamasına bayılıyordum şimdi resmen ona göndüm.. aslında aş ermiyorum ama farketmeden canım çekermi diye avucumu yalıyorum..

Evet canım haklısın bez stoğuna filan gerek yok zaten en küçük boy bezi bi ay bile kullanamıyolar bebegin gelişimini nerden bilcezki dogsun büyüsün ondan sonra kilosuna göre alırsın bezi belki iri bi bebek olcak küçük boy olanı kullanamıycak belki minik bi bebek olcak büyüklere sıra gelene kadar tuvaletini ögrencek ne belli dimi ama? Tabi herkesin kendi şahsi fikri saygı duyarım :)

babacıgım karsımda bitap bi sekilde otururken nasıl yiyebilirım ben.tutmadıgımı bilio aslında ama su siselerini bile saklıyorum..

Avuc yalayınca noluyomuş kiiii?

Aynen ben de öyle yapıyorum. Azar azar alıyorum, evde onu izliyorum çok güzel :)
Hepsini birden alınca hiçbiri kıymetli görünmeyecek ki, böyle daha güzel bence.

Hosgeldin canim hepimiz neler yasadik neler kayiplarimiz oldu simdi boswer bebisten haber wer ba migde bulantisi cekerken şimdi o guzel bu guzel diyip canimizi istetip sonra awucumuzu yaliyoz slap slup

sağol canım,bu sefer başaracağz inşallah.ilk iki ay bulantılarım olmuştu ama şükür hiç çıkarmadım:)dediğin gibi bugün herkes yemekten bahsediyor ben de sabahtan beri avcumu yalıyorum 10 gündür evde de yalnızım nazlancak kimsem de yok:)

Umutsuz ev kadınlarındaki yaseminin avucunu yalamasına bayılıyordum şimdi resmen ona göndüm.. aslında aş ermiyorum ama farketmeden canım çekermi diye avucumu yalıyorum..

bende senin gibiyim aklıma geleni canım çekiyor sanıyorum ama aslında aşermek çok istemek yada burnuna buram buram kokması demekmiş ama biz yinede yalayalım babannem onu ye cenesi titrer bu ye gözü şaşı olur diyip duruo heheheheheh

hoş bulduk:)) ben de iyi ki burayı bulmuşum diyorum.yattığım o dönemlerde sürekli telefondan burayı takip ettim.bir gün hamile ve üye olacağım aklıma gelmemişti:)

sağol sizbizcim:)umarım hepimizin hamileliği sorunsuz geçer de seneye bebeklerimizin ilk yaptığı şeyleri anlatırız:)))

Avuc yalayınca noluyomuş kiiii?

isteyipte bulamadığım,yiyemediğin yiyeceklerin yerine geçtiğine inanıldığı için avuç yada parmak yalayın der eskiler.. sözde bulamazsan,yiyemezsen ve avcunu yalamazsan bebekle ilgili kötü hikayeler yazarlar..batıl inanç ama eğlenceli bir şey..

ben 12. haftadayım ama int 15te görülür yazıyor cinsiyet için daha erken öğrenenler çocunlukta mı çok merak ediyorum ona ismiyle seslenmek için sabırsızlanıorum

ben 12. haftadayım ama int 15te görülür yazıyor cinsiyet için daha erken öğrenenler çocunlukta mı çok merak ediyorum ona ismiyle seslenmek için sabırsızlanıorum

doktorum "kesin olmamakla birlikte" ile başlayan cümleler kurarak cinsiyet tahmini yaptı 12. haftamda. Her an değişebilir tabii, alıştırdım ben kendimi :) totosunu düşünüyorum, göbişini düşünüyorum. ne kadar tatlım olacağını düşünüyorum... pipili ya da değil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…