hoş geldin aramıza..Allahım sağlık,sıhhat,mutluluk içerisinde gebeliğinizi geçirmenizi ve sağlık içinde bebeğinizi kucağınıza almanızı nasip etsin... geçmişi düşünme şimdiden sonrası önemli Rabbim bebeğine kavuşanı nasip etsin...arkadaşlar aranıza yeni katıldım,neredeyse bir aydır üye olmak için uğraşıyorum,daha yeni becerebildim:))
ama sizleri aralıktan beri takip ediyorum,ilk hamileliğimde bebeğimin kalbi durdu aralıkta sonlandırıldı,o zor günlerde hep sizleri okudum.neredeyse birçoğunuzu tanıyorum:)
31 yaşındayım Allah izin verirse ilk bebeğim olacak,şu an 12+1 iz.şu ana kadar bir sıkıntım olmadı hamd olsun ama yaşadıklarımdan herhalde hep diken üstündeyim.dedim ya sizlerle kafamı toparlıyorum:)
Hosgeldin canim hepimiz neler yasadik neler kayiplarimiz oldu simdi boswer bebisten haber wer ba migde bulantisi cekerken şimdi o guzel bu guzel diyip canimizi istetip sonra awucumuzu yaliyoz slap slup
Allahım sağlıklı günlerde aldıklarını ve alacaklarını giymeyi ve giydirmeyi nasip etsin inşallah güle güle kullanın.. bir şey diyeceğim ama korkuyorum herkes kızacak diye ben yaşadığımı aptığım hataları paylaşıyorum karar elbetteki sizlerin.. eşimle kızım doğmadan bez stoğu yaptık ve yaptığımız bez stoğu (Pr...) kızımda pişik yaptı ve birçok firmanın bezini denedik ve tek firmanın bezi pişik yapmadı çok şükür onunla tuvalet eğitimine kadar geldik.. stok yaptığımız bezler elimizde patlamadı bazılarını verdik bazılarınıda çok daha ucuza satmak zorunda kaldık.. bence bez almaktansa parasını kenara atmak daha iyi bebeğin poposunun hassasiyetine göre bez alınması daha iyi olur gibi.. sadeece paylaşmak istedim
kızlar işyerindesiniz diye yemenizi ihmal etmeyin.. herkes anlayışla karşılar..mutlaka işyerinizde hasta ve ilaç kullandığı için tutamayanlar vardır..onlarla görüşüp öğlenleri yemekhanenizde yemek yiyebilirsiniz.. diğer zamanlarda da yanınıza,çekmecenize,,cebinize kuruyemiş,meyve koyup yemeye çalışın..tabii suyuda ihmal etmeyin...
hoş geldin aramıza..Allahım sağlık,sıhhat,mutluluk içerisinde gebeliğinizi geçirmenizi ve sağlık içinde bebeğinizi kucağınıza almanızı nasip etsin... geçmişi düşünme şimdiden sonrası önemli Rabbim bebeğine kavuşanı nasip etsin...
Umutsuz ev kadınlarındaki yaseminin avucunu yalamasına bayılıyordum şimdi resmen ona göndüm.. aslında aş ermiyorum ama farketmeden canım çekermi diye avucumu yalıyorum..
günaydın kızlar. ben tutmadım oruç ama işteyim ve utancımdan yemek yiyemiyorum. çok enteresan bişey bu. bide çocuğuma cicler aldım çok tatlılar. bence başlayın hiç kasmayın kendinizi. ufak tefek şeylerle avutmaya başlayın kendinizi. sonra toplu almak çok daha zor olucak. biz bez depolamaya başlicaz mesela. indirimde yakaladıkça alıp koyucaz odasına şimdiden.
Hosgeldin canim hepimiz neler yasadik neler kayiplarimiz oldu simdi boswer bebisten haber wer ba migde bulantisi cekerken şimdi o guzel bu guzel diyip canimizi istetip sonra awucumuzu yaliyoz slap slup
Ben verdim bile:))) sağolsun valla çok iyilik yaptınız bana :))))hamburger mi yiyo onlaaar az kaldı birazdan dayanamayıp eve hamburger siparişi vereceğim
Umutsuz ev kadınlarındaki yaseminin avucunu yalamasına bayılıyordum şimdi resmen ona göndüm.. aslında aş ermiyorum ama farketmeden canım çekermi diye avucumu yalıyorum..
merhaba hoş geldin :)
ben de benzer şeyleri yaşadım kasımda boş gebelik yaşadım kürtaj oldum hep burdan okudum üye olmadım
şimdi de 12+2 günlük hamileyim ve iyi ki burdayım diyorum
kötü olan tüm düşünceleri at kafandan güzel şeyler olacak ve hepimiz ocak anneleri olacağız :)
hoş geldin aramıza..Allahım sağlık,sıhhat,mutluluk içerisinde gebeliğinizi geçirmenizi ve sağlık içinde bebeğinizi kucağınıza almanızı nasip etsin... geçmişi düşünme şimdiden sonrası önemli Rabbim bebeğine kavuşanı nasip etsin...
canım selam bende ankaradayım öğütler market var yakınımda orda çok var,makroda ve çağdaşta da gördüm haberin olsun
maKRO VE ÇAĞDAŞ TA GEÇEN HAFTA VARMIŞ AMA ÖĞÜTLER MARKET NERDE VARKİ BEN TANDOĞANDAYIM...
Avuc yalayınca noluyomuş kiiii?
arkadaslar hurma zararlımı bu aylarda.düşügeneden oluyo diye duydum gerceklik payı var mı?
sağol sizbizcim:)umarım hepimizin hamileliği sorunsuz geçer de seneye bebeklerimizin ilk yaptığı şeyleri anlatırız:)))
canım aseriyorum.net e baktım bi umut senin için ama orda da tükendi yazıyor.yine de sen arada kontrol et.
ben 12. haftadayım ama int 15te görülür yazıyor cinsiyet için daha erken öğrenenler çocunlukta mı çok merak ediyorum ona ismiyle seslenmek için sabırsızlanıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?