Bir Kuran mucizesi: Doğumda hurma yemenin faydaları / Bebek - Çocuk / Milliyet Blog BURADA HURMA İLE İLGİLİ ŞEYLER VAR OKUYABİLİRSİN.
doktorum "kesin olmamakla birlikte" ile başlayan cümleler kurarak cinsiyet tahmini yaptı 12. haftamda. Her an değişebilir tabii, alıştırdım ben kendimi :) totosunu düşünüyorum, göbişini düşünüyorum. ne kadar tatlım olacağını düşünüyorum... pipili ya da değil :)
maKRO VE ÇAĞDAŞ TA GEÇEN HAFTA VARMIŞ AMA ÖĞÜTLER MARKET NERDE VARKİ BEN TANDOĞANDAYIM...
çok yakınız canım sıhhıyede işyerim.Sıhhıye öğütlere uğra çıkışta yürüyebilirsen,hatta maltepede GMK bulvarı üzerindede öğütler var ordada olabilir,manavları aynı olur herhalde.
önce sağlıklı olması çok önemli tabi ki de ama nedense gönlümden geçen bir prenses 3 ay geçti daha yeni alıştım herseyin yolunda olduğu fikrine önce çok korkuyordum bir sey olucak die neyseki geçti kötü günler
nasıl alışılıyor o fikre?O kadar ihtiyacım varki iyi olduguna inanmaya,halen emin olamıyorum.Her WC ziyaretimde tuvalet kağıdına bakıyorum tik oldu resmen.
nasil yarama parmak basmissin nilgokcen anlatamam, ben de ayniyim maalesef. kucagima sag salim alana kadar da icim rahat etmeyecek.
sağol canım ama öyle malesef,her dakika doktora gidesim var.Yazdıklarımı okuyanlarda psikopat,sorunlu bi tip sancak ama elimde değil.Sorunlu biride değilim çok mutluyum hayatımda çok şükür.Ama konu minnoşum olunca hayat durdu,yapmadıgım tüm psikopatlıkları yapıyorum şuan.
yok yok deme oyle kendine, deme :) hepimiz ayni durumdayiz bence, askin meyvesini kucagimizda istiyoruz. hem de bir an once istiyoruz ondan oluyo bunlar :)
Ayyy ewet gunduz cikiyo her gordunu cani çekip ellerrini yaliyor hih tamda oyle olduk walla buna şükür:)hoş geldin aramıza..Allahım sağlık,sıhhat,mutluluk içerisinde gebeliğinizi geçirmenizi ve sağlık içinde bebeğinizi kucağınıza almanızı nasip etsin... geçmişi düşünme şimdiden sonrası önemli Rabbim bebeğine kavuşanı nasip etsin...
Umutsuz ev kadınlarındaki yaseminin avucunu yalamasına bayılıyordum şimdi resmen ona göndüm.. aslında aş ermiyorum ama farketmeden canım çekermi diye avucumu yalıyorum..
Niye hic kucukken duymadinmi yada bise canin isteyince awcunu yala gogsune sur sismesin derler....Avuc yalayınca noluyomuş kiiii?
sağol canım,bu sefer başaracağz inşallah.ilk iki ay bulantılarım olmuştu ama şükür hiç çıkarmadım:)dediğin gibi bugün herkes yemekten bahsediyor ben de sabahtan beri avcumu yalıyorum 10 gündür evde de yalnızım nazlancak kimsem de yok:)
HORMON -------------------
Anti-TPO (Tiroid Peroksidaz Ab 25,08 IU/mL < 34
arkadaslar bu testte ne demek istemişler yaa.doktora sormadım daha onlıne baktım.kafam durdu iyice tahlillerden
HORMON -------------------
Anti-TPO (Tiroid Peroksidaz Ab 25,08 IU/mL < 34
arkadaslar bu testte ne demek istemişler yaa.doktora sormadım daha onlıne baktım.kafam durdu iyice tahlillerden
Ayyy ewet gunduz cikiyo her gordunu cani çekip ellerrini yaliyor hih tamda oyle olduk walla buna şükür:)
Niye hic kucukken duymadinmi yada bise canin isteyince awcunu yala gogsune sur sismesin derler....
Ayyyyy canimmmmm aynen olsun muhabbeti bile guzel benim adam ewe geldi ay ne yemek yapsak uf puf diyorum sirnasiyorum adam yemeeee gidek demiyo bacim kalkıp domatesli pilaw pisirim bari yagli kendim yapamiyomdaha yiyom ama bulantinnda gecer benim gecti istifralar bitek bulantimwar gel yanima senide yedireyim ac kalma ye cikar tamm yiyemesende onmli dgl
cevapladım ben.görmedin herhalde...doktora sormadım daha cunku yarın cıkacak bi testim daha vr onu bekliyo yaa mubarek cıkanı bari yorumla.deliricem sinirden troidim düşük cıkıyo bnm dünya test yaptılar bana.şimdi bide yarını bekle hani aranızda bilen vardır dedim belki.
Haşimato triod olup olmadığına bakmışlar canım..anladığım kadarıyla da değilsin.benim bu anti tpo değerim en son 980 çıkmıştı..ne yazık ki haşimato triodim ben.vucud kendi ürettiği trioid hormonuna karşı antikor üretip onu öldürüyo.anti tpo bu üretilen antiökoru ölçüyor diye biliyorum.forum doktorumuz orkide daha iyi bilir tabi...[/QUOT
gecmiş olsun canım ya.bakalım diger test sonucum ne olacak.bnm ablamda hasimato troidi .orkide2 mi sadece orkide mi.ya ben bu aksam foruma giremicem eger girerseniz bnm adıma sorabilirmisiniz.
cevapladım ben.görmedin herhalde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?