2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

önce sağlıklı olması çok önemli tabi ki de ama nedense gönlümden geçen bir prenses 3 ay geçti daha yeni alıştım herseyin yolunda olduğu fikrine önce çok korkuyordum bir sey olucak die neyseki geçti kötü günler

nasıl alışılıyor o fikre?O kadar ihtiyacım varki iyi olduguna inanmaya,halen emin olamıyorum.Her WC ziyaretimde tuvalet kağıdına bakıyorum tik oldu resmen.

nasıl alışılıyor o fikre?O kadar ihtiyacım varki iyi olduguna inanmaya,halen emin olamıyorum.Her WC ziyaretimde tuvalet kağıdına bakıyorum tik oldu resmen.

şöle söleim kalp atışlarını kimi anneler hisedebiliomuş dr öle dedi ve ben daha 1 aylıkken hiseden şanslı annelerdenim geceleri rahatlıkla elimi koyduğumda buluyorum ama şu sıra yaramaz nadir buluyorum bu bir avantaj bence yoksa asla alışamazdım o minik atışları duymadan

nasil yarama parmak basmissin nilgokcen anlatamam, ben de ayniyim maalesef. kucagima sag salim alana kadar da icim rahat etmeyecek.

nasil yarama parmak basmissin nilgokcen anlatamam, ben de ayniyim maalesef. kucagima sag salim alana kadar da icim rahat etmeyecek.

sağol canım ama öyle malesef,her dakika doktora gidesim var.Yazdıklarımı okuyanlarda psikopat,sorunlu bi tip sancak ama elimde değil.Sorunlu biride değilim çok mutluyum hayatımda çok şükür.Ama konu minnoşum olunca hayat durdu,yapmadıgım tüm psikopatlıkları yapıyorum şuan.

yok yok deme oyle kendine, deme :) hepimiz ayni durumdayiz bence, askin meyvesini kucagimizda istiyoruz. hem de bir an once istiyoruz ondan oluyo bunlar :)

yok yok deme oyle kendine, deme :) hepimiz ayni durumdayiz bence, askin meyvesini kucagimizda istiyoruz. hem de bir an once istiyoruz ondan oluyo bunlar :)

kız yerim o meyveyi bennnn,hayırlısıyla hissetsem bi,haftaya pazartesi doktora gitcem iple çekiyorum o günü.:18:

HORMON -------------------
Anti-TPO (Tiroid Peroksidaz Ab 25,08 IU/mL < 34

arkadaslar bu testte ne demek istemişler yaa.doktora sormadım daha onlıne baktım.kafam durdu iyice tahlillerden

Ayyy ewet gunduz cikiyo her gordunu cani çekip ellerrini yaliyor hih tamda oyle olduk walla buna şükür:)
Avuc yalayınca noluyomuş kiiii?
Niye hic kucukken duymadinmi yada bise canin isteyince awcunu yala gogsune sur sismesin derler....

Ayyyyy canimmmmm aynen olsun muhabbeti bile guzel benim adam ewe geldi ay ne yemek yapsak uf puf diyorum sirnasiyorum adam yemeeee gidek demiyo bacim kalkıp domatesli pilaw pisirim bari yagli kendim yapamiyomdaha yiyom ama bulantinnda gecer benim gecti istifralar bitek bulantimwar gel yanima senide yedireyim ac kalma ye cikar tamm yiyemesende onmli dgl

arkadaslar bu testte ne demek istemişler yaa.doktora sormadım daha onlıne baktım.kafam durdu iyice tahlillerden

Aman ne bakiyon bunlara bacim dr iyi dediyse iyidir kurcalayip beyinini bulandirma dr supeli bise dedimi

Haşimato triod olup olmadığına bakmışlar canım..anladığım kadarıyla da değilsin.benim bu anti tpo değerim en son 980 çıkmıştı..ne yazık ki haşimato triodim ben.vucud kendi ürettiği trioid hormonuna karşı antikor üretip onu öldürüyo.anti tpo bu üretilen antiökoru ölçüyor diye biliyorum.forum doktorumuz orkide daha iyi bilir tabi...

doktora sormadım daha cunku yarın cıkacak bi testim daha vr onu bekliyo yaa mubarek cıkanı bari yorumla.deliricem sinirden troidim düşük cıkıyo bnm dünya test yaptılar bana.şimdi bide yarını bekle hani aranızda bilen vardır dedim belki.

Canim benim düsunmen bile yetti bana.su an ne acim ne stresli:)))

cevapladım ben.görmedin herhalde...

Herkeze iyi aksamlar.bebişlerinizle huzurlu ve mutlu aksamlar diliyorum.her anınız en güzel anınız olsun.allaha emanetsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…