2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
HORMON -------------------
Anti-TPO (Tiroid Peroksidaz Ab 25,08 IU/mL < 34

arkadaslar bu testte ne demek istemişler yaa.doktora sormadım daha onlıne baktım.kafam durdu iyice tahlillerden

canım iyi çıkmış işte. 34'ün altında olması gerekiyormuş. seninki de 25 çıkmış. süper yani. bu tiroid ile ilgili bir test

tövbeee günaha gircem haaa.Bacım tutmasaydın keşke nasıl dayandın yaw helal olsun,rabbim kabul etsin inşallah.

Amin canım sagol valla ne acıktım ne de susadım gayet guzel gidio ayaga hızlı kalkınca azcık basım döndü demin ama hamile olmayanlarında dönüyo normal benim bünye dayanıklıdır aclıga ogluma 8 aylık hamileydim orucu tuttum sükür bundada tutacak gibiyim inş Rabbim yardım eder eminim

maşallah allah sabır versin,kabul etsin inşallah.Şimdiden hayırlı iftarlar,bebişine dikkat et annesi,çok zorlama onu.

Bugun dayanamadık belkı cınsıyetı belli olur dıye doktora gıttık benımkı 15 haftalıj hesalıyodum bıraz gerıden gelıyodu ama ultraxsonda 16 haftalık cıktı oğlumuz geliyomuş :)

Bugun dayanamadık belkı cınsıyetı belli olur dıye doktora gıttık benımkı 15 haftalıj hesalıyodum bıraz gerıden gelıyodu ama ultraxsonda 16 haftalık cıktı oğlumuz geliyomuş :)

gözünüz aydın canım. sağlıkla büyüsün. ocak ayı erkek ayı olacak heralde

canım tabi ki tutabilirsin,Allah'ım sabrını verir.ancak su an o kadar kritik bir dönemdeyiz ki kendimiz için değil bebişlerimiz için yaşıyoruz.doktorlar ısrarla bebeğin gelişimi için zararlı derken oruç tutmak sanki onların hakkına girmek gibi geliyor bana.umarım hiçbir sakıncası olmaz da bütün doktorları yanlış çıkarırsın .yine de senin bileceğin iş tabi ki.Allah'ım kabul etsin:))

merhaba hamiledaşlarım
benide aranıza ve listenize alır mısınız?
2.bebek
sehir: antalya
sat:12 nisan
beklenen doğum tarihi: 17 ocak

daha dün yani 12+3 erkek ğrendik oğlumuz olacağını. 5. yasında bir kızım var, rabbim şimdide erkek evlat gönderiyor.

inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız

İftara kac saat kaldı kıslaaarr :) birazcıkta başım dönmeye basladıda
Bak bak bak bide soruyon bacim tobe tobe gunah degilmi bebegine yazik ben orucu kacirmam cok sewerim ama hamilesin diyonki 3 günlük yeter yiceklerim sen yemegi gecte 3lt suyu nasil icecen pardon cogumuz problemler yasadik belki halen yasiyanimiz war yani bi sknti yok diyosun bence bebeginin ne dusundugunu bile bilmiyosun bence haksizlik ediyosun wicdanin rahatmi

Ayyy kanima girdin bende gitmek istiyorum ya belli olmazsaaaaaaaa diyorummkm snra pisman olacam offfff

slm kızlar
off çok sıcak sıcakla aranız nasıl?
bizde perşembe günü dr gidicez.

dışarı çıkmayınca aram gayet iyi valla ama dışardayken işler zor ben 1 hafta geç gidicem normalde cuma günü gitmem lazım ama seyahate çıkıcagım için dr o zaman gel dedi meraktan çatlıyorum onu görüp gelişimini dinlemek kendimi iyi hisettiriyor

hayırlı ramazanlar kızlar, mutfakta yoruldum azcık. tatlı , çorba, yemek yaptım, iftara doğru da pilavla cacık yapıcam daha da 2 saate yakın var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…