Canim benim düsunmen bile yetti bana.su an ne acim ne stresli:)))
HORMON -------------------
Anti-TPO (Tiroid Peroksidaz Ab 25,08 IU/mL < 34
arkadaslar bu testte ne demek istemişler yaa.doktora sormadım daha onlıne baktım.kafam durdu iyice tahlillerden
Merhabaa Ocak anneleri...Hepimizin bebeği sağlıkla dünyaya gelsin inşallah:)
İftara kac saat kaldı kıslaaarr :) birazcıkta başım dönmeye basladıda
tövbeee günaha gircem haaa.Bacım tutmasaydın keşke nasıl dayandın yaw helal olsun,rabbim kabul etsin inşallah.
Amin canım sagol valla ne acıktım ne de susadım gayet guzel gidio ayaga hızlı kalkınca azcık basım döndü demin ama hamile olmayanlarında dönüyo normal benim bünye dayanıklıdır aclıga ogluma 8 aylık hamileydim orucu tuttum sükür bundada tutacak gibiyim inş Rabbim yardım eder eminim
zorlamam teyzesi aksam yiyeceklerim ona 3 gün yeter :)maşallah allah sabır versin,kabul etsin inşallah.Şimdiden hayırlı iftarlar,bebişine dikkat et annesi,çok zorlama onu.
Bugun dayanamadık belkı cınsıyetı belli olur dıye doktora gıttık benımkı 15 haftalıj hesalıyodum bıraz gerıden gelıyodu ama ultraxsonda 16 haftalık cıktı oğlumuz geliyomuş :)
Amin canım sagol valla ne acıktım ne de susadım gayet guzel gidio ayaga hızlı kalkınca azcık basım döndü demin ama hamile olmayanlarında dönüyo normal benim bünye dayanıklıdır aclıga ogluma 8 aylık hamileydim orucu tuttum sükür bundada tutacak gibiyim inş Rabbim yardım eder eminim
İftara kac saat kaldı kıslaaarr :) birazcıkta başım dönmeye basladıda
Bak bak bak bide soruyon bacim tobe tobe gunah degilmi bebegine yazik ben orucu kacirmam cok sewerim ama hamilesin diyonki 3 günlük yeter yiceklerim sen yemegi gecte 3lt suyu nasil icecen pardon cogumuz problemler yasadik belki halen yasiyanimiz war yani bi sknti yok diyosun bence bebeginin ne dusundugunu bile bilmiyosun bence haksizlik ediyosun wicdanin rahatmiAmin canım sagol valla ne acıktım ne de susadım gayet guzel gidio ayaga hızlı kalkınca azcık basım döndü demin ama hamile olmayanlarında dönüyo normal benim bünye dayanıklıdır aclıga ogluma 8 aylık hamileydim orucu tuttum sükür bundada tutacak gibiyim inş Rabbim yardım eder eminim
Bugun dayanamadık belkı cınsıyetı belli olur dıye doktora gıttık benımkı 15 haftalıj hesalıyodum bıraz gerıden gelıyodu ama ultraxsonda 16 haftalık cıktı oğlumuz geliyomuş :)
slm kızlar
off çok sıcak sıcakla aranız nasıl?
bizde perşembe günü dr gidicez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?