2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
kızlar akıl vermek gibi olmasın ama karnınızdaki bebeğe de oruç tutturuyorsunuz aynı zamanda farkındasınız değil mi? susuz kalmasın suyu azalmasın diye önermiyor doktorlar. aman dikkat

hayırlı ramazanlar kızlar 4 gündür tatildeyim çok şükür güneş alerji yaptı bende her yerim kollarım özellikle acayip kaşınıyor kabardı küçük küçük bulantılarım bitse de koku hassasiyetim hala devam bebişlerinin cinsiyetlerini öğrenen herkese hayırlı olsun görüşmek üzere

Sevgili Ocak Anneleri;
Hepimize hayırlı Ramazanlar.
İnşallah Rabbim nice Ramazanlar, nice bayramlara kavuşturur bizleri.

İftar saati gelse de kocamla beraber yemek yesem.
Mis gibi yemek kokuları sardı tüm apartmanı karnım acıktı

Kız bebek bekleyen annelere bir fikir olsun diye,ilerisi için bir resim buldum,umarım beğenirsiniz.

Eklentiler

• $1005298_331463106987153_1372937738_n.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 60

bende 15 haftalık sanıyodum 16 mış belkı senınde öyledır doktor hıc ılerde daha iyi bellı olur falan demedi dayanamıyosan gıt ben dedım en azından tahmını söyler onu göze almıstım

Allah kabul etsin...

Ben de bu kadar üzerinize niçin gidiliyor onu anlamadım... Herkes kendini bilir, bebeğini düşünür herhalde... Dr sormuştur sonra bir hafta on beş güne tekrar gider kontrol ettirir...tamam kendi fikrinizi söylersiniz zaten biri söylemişse da tekrarlamaya da gerek yok...

Ben de tutamıyorum... Ama oruç tutan birisine de bu kadar yüklenmem... Herkesin düşüncesi farklı, fizyolojisini farklı... Ben tutamıyorum ama belli ki Ayşe hanım kendinde o gücü buluyor... Ve kusura bakmayın ama Bir bebeği de annesinden çok kimse düşünmez... Doğmuş ya da doğmamış..

hayırlı sabahlar inşallah..
anneler uyuya kalmış bugün sanırım normalde bu vakitlerde en az 7-8 kişi olurdu :)

Bugun dayanamadık belkı cınsıyetı belli olur dıye doktora gıttık benımkı 15 haftalıj hesalıyodum bıraz gerıden gelıyodu ama ultraxsonda 16 haftalık cıktı oğlumuz geliyomuş :)

rabbim analı babalı buyutsun inş.darısı basımıza.bizde öğrenelim yaaa.bu arada benimde 10 haftalıkken 10+5 görünüyüodu tosunum.

günaydın hayırlı sabahlar arkadaslar.
bende bu gece uyuyamayanlardnaım.esimide uyutmayanlardanım.ne olucak bizim bu halimiz.

aynen aynı sebepten. uykum var bir türlü dalamıyorum. huzursuz kadın sendromuben uydurdum

süper bulmuşsun kız benmki huzursuz ve huysz olurdu uyuyamadıkça eşimide uyurken gördükçe of puff çekip adamıda uyandırıyorum noldu noldu diye uyanıyor garibim

Arkadaslar Ben 2 Aydan Beri Mutfaga Giremeyen Bİri Olarak Dün Kocam Oruclu Ac Kalıcak Diye 4 Çeşit Yemek Yaptım.Gözlerim Büyüye Büyüye.İş Basa Düşünce oluyomu ne.Allah Sabrını veriyor.kocamın gözleri yasardı elinden salata yemeyi bile özlemişim diyo yavrum:))))

günaydın kızlar... uyuyacak yer bulan varsa bana da haber versin Allah ım bu uykusuzlukla işe gelmek kabus olmalı. keşke evden devam etsek çalışmaya...gündüz daha rahat uyunur belki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…