YEPYENİ MODELLER EKLİYORUM HEMEN HEMEN HERGÜN FORUMDAKİ SAYFAMA.. KENDİNİZ İÇİN DÜŞÜNMESENİZ BİLE ÖNERECEĞİNİZ BİRİLERİ OLUR BELKİ :)
SAYFAM
http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/631424-anneye-gerekli-lohusa-taci-bebek-bandi.html
MODELLERİM DEN BAZILARI AMA BUNLAR EN YENİLERİ..
Eki Görüntüle 751753 Eki Görüntüle 751754 Eki Görüntüle 751755 Eki Görüntüle 751756 Eki Görüntüle 751757 Eki Görüntüle 751758 Eki Görüntüle 751759 Eki Görüntüle 751760 Eki Görüntüle 751761 Eki Görüntüle 751762 Eki Görüntüle 751763 Eki Görüntüle 751764 Eki Görüntüle 751765 Eki Görüntüle 751766 Eki Görüntüle 751767 Eki Görüntüle 751768 Eki Görüntüle 751769 Eki Görüntüle 751770 Eki Görüntüle 751771 Eki Görüntüle 751772
Bak bak bak bide soruyon bacim tobe tobe gunah degilmi bebegine yazik ben orucu kacirmam cok sewerim ama hamilesin diyonki 3 günlük yeter yiceklerim sen yemegi gecte 3lt suyu nasil icecen pardon cogumuz problemler yasadik belki halen yasiyanimiz war yani bi sknti yok diyosun bence bebeginin ne dusundugunu bile bilmiyosun bence haksizlik ediyosun wicdanin rahatmi
Ayyy kanima girdin bende gitmek istiyorum ya belli olmazsaaaaaaaa diyorummkm snra pisman olacam offfff
Allah kabul etsin...Amin canım sagol valla ne acıktım ne de susadım gayet guzel gidio ayaga hızlı kalkınca azcık basım döndü demin ama hamile olmayanlarında dönüyo normal benim bünye dayanıklıdır aclıga ogluma 8 aylık hamileydim orucu tuttum sükür bundada tutacak gibiyim inş Rabbim yardım eder eminim
hayırlı sabahlar inşallah..
anneler uyuya kalmış bugün sanırım normalde bu vakitlerde en az 7-8 kişi olurdu :)
günaydın canıım. bu gece neredeyse uyuyamadım diyebilirim.
Bugun dayanamadık belkı cınsıyetı belli olur dıye doktora gıttık benımkı 15 haftalıj hesalıyodum bıraz gerıden gelıyodu ama ultraxsonda 16 haftalık cıktı oğlumuz geliyomuş :)
hayırdır cnm bi sıkıntın yok inşallah bende uyuyamadım bi türlü uyumak için rahat pozisyon oluşturamamaktan :)
aynen aynı sebepten. uykum var bir türlü dalamıyorum. huzursuz kadın sendromuben uydurdum
Herkese Günaydınlar
Nasılsınız Güzel Anne Adayları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?