aynen aynı sebepten. uykum var bir türlü dalamıyorum. huzursuz kadın sendromuben uydurdum
canım iyi çıkmış işte. 34'ün altında olması gerekiyormuş. seninki de 25 çıkmış. süper yani. bu tiroid ile ilgili bir test
off rahatladım ya.doktora daha sonuclarını göstermedim.bugun bi test sonucum daha cıkacak onlar beraber gidicem. dua edin bana bi problem cıkmasın
al benden de o kadar kocamı düşünerekten kalktım 4 çeşit yaptımArkadaslar Ben 2 Aydan Beri Mutfaga Giremeyen Bİri Olarak Dün Kocam Oruclu Ac Kalıcak Diye 4 Çeşit Yemek Yaptım.Gözlerim Büyüye Büyüye.İş Basa Düşünce oluyomu ne.Allah Sabrını veriyor.kocamın gözleri yasardı elinden salata yemeyi bile özlemişim diyo yavrum:))))
günaydın kızlar... uyuyacak yer bulan varsa bana da haber versin Allah ım bu uykusuzlukla işe gelmek kabus olmalı. keşke evden devam etsek çalışmaya...gündüz daha rahat uyunur belki...
off rahatladım ya.doktora daha sonuclarını göstermedim.bugun bi test sonucum daha cıkacak onlar beraber gidicem. dua edin bana bi problem cıkmasın
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnallah ım yardımcımız olsun cümlemizin... sağlıkla sıhhatle doğuralım hepimiz...
Ayyyy eweettt daha 14gun war bacim zamanda gecmiyi 17 haftaya dayanamambende 15 haftalık sanıyodum 16 mış belkı senınde öyledır doktor hıc ılerde daha iyi bellı olur falan demedi dayanamıyosan gıt ben dedım en azından tahmını söyler onu göze almıstım
Ohhhh eline saglik bende mutfaga girmedim simdi asiri yag koymadan yapiyorum yemekleri kocam iyi yapsa bende daha yapmazdimda artik yenecek gibi degil ya ben bide pimpirikliyin yikadimi ettimi diye adamin yanina gidip ööök mutfagi bastırıyordumm adam caaaazzs onu temizliyodu birdeArkadaslar Ben 2 Aydan Beri Mutfaga Giremeyen Bİri Olarak Dün Kocam Oruclu Ac Kalıcak Diye 4 Çeşit Yemek Yaptım.Gözlerim Büyüye Büyüye.İş Basa Düşünce oluyomu ne.Allah Sabrını veriyor.kocamın gözleri yasardı elinden salata yemeyi bile özlemişim diyo yavrum:))))
delüüüüü hiçbir şey çıkmayacak inşallah na şuraya yazıyomyazdıydı dersin emiii
Ayyyy eweettt daha 14gun war bacim zamanda gecmiyi 17 haftaya dayanamam
Ohhhh eline saglik bende mutfaga girmedim simdi asiri yag koymadan yapiyorum yemekleri kocam iyi yapsa bende daha yapmazdimda artik yenecek gibi degil ya ben bide pimpirikliyin yikadimi ettimi diye adamin yanina gidip ööök mutfagi bastırıyordumm adam caaaazzs onu temizliyodu birde
Iyiiii cikacak allah izin werirse sen sakin ol bakiyiiiiiiimmmmmm...
Bugun dayanamadık belkı cınsıyetı belli olur dıye doktora gıttık benımkı 15 haftalıj hesalıyodum bıraz gerıden gelıyodu ama ultraxsonda 16 haftalık cıktı oğlumuz geliyomuş :)
günaydınn,al benden de o kadar isim cuk oturmuş.Benim kocamda yaz bitsede uyusan diyo,sanıyoki sıcaktan uyuyamıyorum.Dün akşam çokta yemedim ama acayip bir gaz kütlesi oluştu ben gazdan uyuyamadım,evi sabahaa kadar turladım,sahur davulunu dinledim sonra biraz sızmışım.Bugun mesaim zor bitcek işyerinde hayırlısı bakalım
ohh hayırlı olsun bir erkekimiz daha geliyor :)
iş yerlerine hamileler için özel uyuma odaları istiyorum en azından günde 2 defa 1 saat uyku iyi gelirdi :)
kesinlikle...Kestirme odaları şöyle ayağını uzatıp yarım saat dinlensek tam süper olacak,heleki öğlen yemekten sonra 2 saat kendime gelemiyorum ben.Bide klima yok çoooook sıcak,buharlaşcaz yaw
ohh hayırlı olsun bir erkekimiz daha geliyor :)
iş yerlerine hamileler için özel uyuma odaları istiyorum en azından günde 2 defa 1 saat uyku iyi gelirdi :)
allahım bu ne güzel bi proje :):) babama söylemem lazım hemen benim.[/QU
Umarım baban tüm işyerlerine bu uygulamayı yapabilecek konumda biryerdedir,sadece kendin için mi dedin yoksa?Eğer öyleyse sizin işyerinize CV bırakcamda
ya kızlar normalmi acaba ya bu uykusuzluk bende çok kötüyüm hiç uyumadım desem yeridir başım çatlıyo...pozisyon oluşturamıyorum ya yan yatsam olmuyo sırt üstü hiç olmuyo yüzüstü desen bebem rahatsız oluyo napcamı bilemiyorum yaaa...allah sabır versin inşallah hepimize...
valla kötude olmsa yerlerdi heralde 2 aydan beri kadın elinden yemek yememek heralde kotu bi durum olsa gerek.ama bnm yemeklerimde güzeldir ukalalık yapmıs olmım ama. beni cesaretlendirdiniz bu arada troid korkum gidiyomu neeee
canım normal sanırım
ben deliksiz uykularımı özledim hiç bir türlü o uygun poziyonu bulamıyorum
şu hamileler için uyuma yastıkları var ya kullananlar çok memnun sanırım
en sonunda gidip onlardan alacağım uykum kalitesiz olunca ne sabah uyanabiliyorum ne de
iş yerinde düzgün çalışabiliyorum
allahım bu ne güzel bi proje :):) babama söylemem lazım hemen benim.[/QU
Umarım baban tüm işyerlerine bu uygulamayı yapabilecek konumda biryerdedir,sadece kendin için mi dedin yoksa?Eğer öyleyse sizin işyerinize CV bırakcamda
AYYY KIYAMAM VALLA KESKE BABAMIN ÖYLE BÜTÜN İŞYERLERİNE SÖZÜNÜN GECEBİLECEGİ Bİ KONUMDA OLABİLSEYDİ. BABAMINDA YAPCAGINI ZANNETMEM EVİNE GİT YAT KIZIM UYKUN VARSA DER.ELİYLEDE GİDER BIRAKIR AMA BEN GİDEMEM.CALISMAM LAZIM.HEM KENDİM VE BEBEGİM HEMDE BABAM İÇİN BEN OLMASSAM BUTUN HESAP KİTAP YARIM SAATTE KARISIYOR MALESEF.AMA BABAM PATRON OLARAK MUKEMMELDİR.PATRONDA DEMEZSİN ZATEN.AMCA LAKABIYLA TAKILIR GİDERSİN.PAMUGUM BENİM.KİMSEYİ KIRMAZ İNCİTMEZ.MERHAMETLİDİR BENİM BABAM.İSTAMBULDA OTURUYOSAN MUHASEBE VEYA SATISDAN ANLIYOSAN TEKSTİL İŞİ İÇN.ELAMAN BOSLUGU OLURSA TAVSİYE EDERİZZ CANIMMM :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?