2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
aynen aynı sebepten. uykum var bir türlü dalamıyorum. huzursuz kadın sendromuben uydurdum

günaydınn,al benden de o kadar isim cuk oturmuş.Benim kocamda yaz bitsede uyusan diyo,sanıyoki sıcaktan uyuyamıyorum.Dün akşam çokta yemedim ama acayip bir gaz kütlesi oluştu ben gazdan uyuyamadım,evi sabahaa kadar turladım,sahur davulunu dinledim sonra biraz sızmışım.Bugun mesaim zor bitcek işyerinde hayırlısı bakalım

canım iyi çıkmış işte. 34'ün altında olması gerekiyormuş. seninki de 25 çıkmış. süper yani. bu tiroid ile ilgili bir test

off rahatladım ya.doktora daha sonuclarını göstermedim.bugun bi test sonucum daha cıkacak onlar beraber gidicem. dua edin bana bi problem cıkmasın

off rahatladım ya.doktora daha sonuclarını göstermedim.bugun bi test sonucum daha cıkacak onlar beraber gidicem. dua edin bana bi problem cıkmasın

allah ım yardımcımız olsun cümlemizin... sağlıkla sıhhatle doğuralım hepimiz...

al benden de o kadar kocamı düşünerekten kalktım 4 çeşit yaptımbenim adam da şoka girdi
günaydın kızlar... uyuyacak yer bulan varsa bana da haber versin Allah ım bu uykusuzlukla işe gelmek kabus olmalı. keşke evden devam etsek çalışmaya...gündüz daha rahat uyunur belki...

kıııız meğer bugün de uykusuzluk günüymüüş

delüüüüü hiçbir şey çıkmayacak inşallah na şuraya yazıyomyazdıydı dersin emiii

bende 15 haftalık sanıyodum 16 mış belkı senınde öyledır doktor hıc ılerde daha iyi bellı olur falan demedi dayanamıyosan gıt ben dedım en azından tahmını söyler onu göze almıstım
Ayyyy eweettt daha 14gun war bacim zamanda gecmiyi 17 haftaya dayanamam
Ohhhh eline saglik bende mutfaga girmedim simdi asiri yag koymadan yapiyorum yemekleri kocam iyi yapsa bende daha yapmazdimda artik yenecek gibi degil ya ben bide pimpirikliyin yikadimi ettimi diye adamin yanina gidip ööök mutfagi bastırıyordumm adam caaaazzs onu temizliyodu birde

Iyiiii cikacak allah izin werirse sen sakin ol bakiyiiiiiiimmmmmm...

valla kötude olmsa yerlerdi heralde 2 aydan beri kadın elinden yemek yememek heralde kotu bi durum olsa gerek.ama bnm yemeklerimde güzeldir ukalalık yapmıs olmım ama. beni cesaretlendirdiniz bu arada troid korkum gidiyomu neeee

Bugun dayanamadık belkı cınsıyetı belli olur dıye doktora gıttık benımkı 15 haftalıj hesalıyodum bıraz gerıden gelıyodu ama ultraxsonda 16 haftalık cıktı oğlumuz geliyomuş :)

ohh hayırlı olsun bir erkekimiz daha geliyor :)

iş yerlerine hamileler için özel uyuma odaları istiyorum en azından günde 2 defa 1 saat uyku iyi gelirdi :)

ohh hayırlı olsun bir erkekimiz daha geliyor :)

iş yerlerine hamileler için özel uyuma odaları istiyorum en azından günde 2 defa 1 saat uyku iyi gelirdi :)

kesinlikle...Kestirme odaları şöyle ayağını uzatıp yarım saat dinlensek tam süper olacak,heleki öğlen yemekten sonra 2 saat kendime gelemiyorum ben.Bide klima yok çoooook sıcak,buharlaşcaz yaw

kesinlikle...Kestirme odaları şöyle ayağını uzatıp yarım saat dinlensek tam süper olacak,heleki öğlen yemekten sonra 2 saat kendime gelemiyorum ben.Bide klima yok çoooook sıcak,buharlaşcaz yaw

ben de klima var ama o da hasta yapıyor diye açamıyorum wcye giderken açıyorum gelince kapatıyorum
o ayaklarını uzatma isteği yok mu zaman zaman beni mahfediyor

ya kızlar normalmi acaba ya bu uykusuzluk bende çok kötüyüm hiç uyumadım desem yeridir başım çatlıyo...pozisyon oluşturamıyorum ya yan yatsam olmuyo sırt üstü hiç olmuyo yüzüstü desen bebem rahatsız oluyo napcamı bilemiyorum yaaa...allah sabır versin inşallah hepimize...

canım normal sanırım
ben deliksiz uykularımı özledim hiç bir türlü o uygun poziyonu bulamıyorum
şu hamileler için uyuma yastıkları var ya kullananlar çok memnun sanırım
en sonunda gidip onlardan alacağım uykum kalitesiz olunca ne sabah uyanabiliyorum ne de
iş yerinde düzgün çalışabiliyorum

valla kötude olmsa yerlerdi heralde 2 aydan beri kadın elinden yemek yememek heralde kotu bi durum olsa gerek.ama bnm yemeklerimde güzeldir ukalalık yapmıs olmım ama. beni cesaretlendirdiniz bu arada troid korkum gidiyomu neeee

Gidiyo korkun morkun kalmuyo ya troit hastasi olan bi arkadasim ki onda cok yuksekti hamile kaldi we simdi 2 aylik tosun gibi bi erkek ewlat dunyaya getirdi

ben bilmiyorum o yastıkların ne özelliği var?hakkatten işe yarıyosa alalım yaw bu işkence çekilmiyo vallahi,bulantı,gaz,uykusuzluk bide İŞŞŞŞŞŞŞŞ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…