2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
kızlar hepinize günaydın
valla ben deliler gibi uyuyorum, bir yerden kalkıp öbür yere yatıyorum, oradan oraya devriliyorum.
hem hamilelik hem de sıcaklar iyice halsiz bırakoyor.
yazık eşim de gidip annesine sormuş "ne oluyor bu kıza bu kadar çok uyuyor, birşey mi oluyor, geceleri uyuyamıyorum korkudan" demiş
kızlar bu arada benim karnım 1 günde acaip büyüdü yaa, cumartesi sabah normaldi, akşama bir büyüdü, bir daha da inmedi, iştahım da feci açık, ne bulsam yiyorum :))))))))))

Gidiyo korkun morkun kalmuyo ya troit hastasi olan bi arkadasim ki onda cok yuksekti hamile kaldi we simdi 2 aylik tosun gibi bi erkek ewlat dunyaya getirdi

ayyy inş canım.rabbim banada nasip eder.içimden gecen ve hissettigim hep kız bebegimin olacagı idi.ama bugun rüyamda erkek bebek gördüm. acıkmıs yavrum emmek istiyo bogazımı yalıyo gögsumu verdim bi cekti bi cekti.doymak bilmedi yavrum.iki gögsumude emdi nerdeyse.ilk bebeklerini dunyaya getirecek arkadaslarım mukemmel bi duygu anlatamam.uyandım ve yanımda bebek yerine kocaman esimi görünce sinirlendim.....

bu ay hızlı buyuyecekmiş sonunda koca göbeklere yaklaşıyoz az kaldı galıba bende hıc bos durmuyorum yeme halindeyım 71 le basladım 76 olmusum :)

gunaydin arkadaslar masallah cinsiyetler belli olmaya baslamis erkek senesi diyolardi banada okulda seninki erkek olcak diyolardi ama tutmadi hicbirininki bi kizimiz daha olucak Allah izin verirse kizim cok sevindi geliyo karnimi opuyo kpnusuyo heyecanla kardesini bekliyo bu sicakta calisanlaradaAllah sabir versin bem evde bunaliyorum hep bi uyku hali ustelik bugin tasiniyoruz heryer darma duman :'(

uyandım ve yanımda bebek yerine kocaman esimi görünce sinirlendim.....[/QUOTE] bu kısma güldüm baya.

uyandım ve yanımda bebek yerine kocaman esimi görünce sinirlendim.....
bu kısma güldüm baya.[/QUOTE]

ama napimmm.gercekten böyle bi sinirli sinirli baktım suratına esimin.sabah anlatıyorum sen beni iyice gözden cıkardın diyo.anama gidicem ben diyo.

Hahahaha hahaha hahaha bayilacam canim benimde bi gogus oldu massalah insallah sutte olur ben ruyamda yemek yemege calisiyorummm bebegimi merak ediyorum tik tik tik orda kimse warmi diyorum bebekimden ses seda yokkkk hihihihi nere saklandi yaramaz banadan kiz diyolar kiz diyolar bana hep erkek gibi geliyor ne hissediyorsun diye soranlara .... büyük hissediyorum erkek galiba Acun bey diyesim geliyooiii:) ewladin kizi erkegi neyse hayirlisi

bu ay hızlı buyuyecekmiş sonunda koca göbeklere yaklaşıyoz az kaldı galıba bende hıc bos durmuyorum yeme halindeyım 71 le basladım 76 olmusum :)
maşallah ben sadece 1 kilo aldım, 50,500 ile başladım şimdi 51,600 oldm. ama biraz da doktorumun önlenleriyle, kilo almayacaksın diyor, ben de dikkat ediyorum, gereksiz yağlardan ve karbonhidrattan uzak duruyorum.

çok alemsin

iki kız kardeş çok güzel oluyor, tebrik ederim...
taşınmak zordur, allah kolaylık versin

benimde gögüslerim cok büyüdü yaaa bekarken ve evlendigim zaman cok kucuktu.hatta eşim bu kadarmı demişti yok dedim geri kalanını anamın evinde bıraktım lazım oldukca takviye yapıcam dedim.cok sinirlerim bozulmustu.şimdi masallahı var baya buyudu 75 takıyodum şimdi 85 oldular mubarekler.bide kalcam cok buyudu benim.eşim bu durumdam cok memnun dogal olarak.bakalım 9 ayın sonundada süpersin askım diyecekmı.yoksa sını düşünmek istemiyorum

Ama ben hiç bebeğimle ilgili bir şey görmüyorum rüyamda. Rüyamda bile göremiyorum şu doktora bi gitseydim iyiydi. Geçenlerde ama çok sevimli bir rüya gördm. Evimizde bir muhabbet kuşu var onunn yavruladığını gördüm minicik bir kuşu oldu çok sevimliydi.

evdeki yastıkların şekillerini bi görsen biri bacağımın arasında biri kucağımda biri kafamın altında kayboluyorum onların arasında bi ara offfff diyorum sallıyorum sonra tekrar alıyorum çok zor..sabah erken kalkmak zorunda olmak daha bi zor evde olan hamilelere özeniyorum ben kızımdada doğumuma 10 gün kalana kadar çalıştım bundada öyle olcak galiba uykusuz yorgun....

pöffff demek istiyorummmm

Der canım der merak etme ben ogluma 90 kiloyla dogum yaptım bizimki yumusacıksın askım diye severdi seninkide bi kılıf uydurur mutlaka :)

işte o yastık sabit ya içine giriyosun yatıysun bir bak istersen canım havalar daha da sıcaklaşcak bende
boğulcak gibi oluyorum yastıklar pikeler içinde kayboluyorum yatağın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…