Der canım der merak etme ben ogluma 90 kiloyla dogum yaptım bizimki yumusacıksın askım diye severdi seninkide bi kılıf uydurur mutlaka :)
günaydınnnnnn
evdeki yastıkların şekillerini bi görsen biri bacağımın arasında biri kucağımda biri kafamın altında kayboluyorum onların arasında bi ara offfff diyorum sallıyorum sonra tekrar alıyorum çok zor..sabah erken kalkmak zorunda olmak daha bi zor evde olan hamilelere özeniyorum ben kızımdada doğumuma 10 gün kalana kadar çalıştım bundada öyle olcak galiba uykusuz yorgun....
günaydınnnnnn
ben suan 58 kiloyum evlendigimde 52 kg filandım 7 ayda 6 kilo aldım tek pişmanlıgım 52 kilo ile hamile kalsaydım ne güzel olurdu.az bu bogazımı tutaydım.tatlı yiyerek kilo aldım eşim her aksam bi tatlı getirdi ve ben suan bi haldeyim dogumdan sonra hedefim 53-54 o zaman cok yii oluyorum. bu arada gercek değil kılıf yanı dimi
kızlar merhaba, ben de de gaz şişkinlik ne desen var hani 3 aydan sonra rahatlayacaktık hamileliğin en rahat dönemiydi ikinci 3 ay hasret kaldım yemekleri acıkarak yemeye. hiçbirşeyin tadını alamıyorum zorunluluktan ittiriyorum ağzıma.bir de şunu soracaktı yatış pozisyonuna hiç dikkat etmiyorum ben yüzükoyun yatıyorum bir sorun olur muki?
kızlar merhaba, ben de de gaz şişkinlik ne desen var hani 3 aydan sonra rahatlayacaktık hamileliğin en rahat dönemiydi ikinci 3 ay hasret kaldım yemekleri acıkarak yemeye. hiçbirşeyin tadını alamıyorum zorunluluktan ittiriyorum ağzıma.bir de şunu soracaktı yatış pozisyonuna hiç dikkat etmiyorum ben yüzükoyun yatıyorum bir sorun olur muki?
günaydın canlarım nasılsınız?
hava çok sıcak vajina ve kasık kısmına giren bıçak saplanması agrılarım ve be buradayız sizlerdede varmı
inşallah yakında rahatlarsın canım ...soluna yatarsan bebeğin gelişimi olumlu yönde ilerler.bir arkadaşımız daha yüz üstü yatıyordu o zaman araştırma yaptık ve yüz üstü yatmanın sakıncalı olduğunu öğrendik..kızlar merhaba, ben de de gaz şişkinlik ne desen var hani 3 aydan sonra rahatlayacaktık hamileliğin en rahat dönemiydi ikinci 3 ay hasret kaldım yemekleri acıkarak yemeye. hiçbirşeyin tadını alamıyorum zorunluluktan ittiriyorum ağzıma.bir de şunu soracaktı yatış pozisyonuna hiç dikkat etmiyorum ben yüzükoyun yatıyorum bir sorun olur muki?
günaydınlar efendimmm :):)
günaydın şekerim nasılsınız inşalah?
Aynı şekilde bendede var sanki içerden bebek eline bıcagı almıs anneyi bıçaklıyo gibiii
27 kişinin belli olmuş ben hala öğrenemedim geçen hafta erken dedi haftaya gitsem mi 14. haftada belli olmazmı cinsiyetEki Görüntüle 752142 ilk ultrason görüntümüz tahmini olan
merhaba arkadaşlar ben de ocak annesi olacağım Allahın izniyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?