2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
günaydın hanımlar,

uykuya düşkünlerden biri de benim.gerçi hamile değilken de uykuya düşkündüm ama hamilelikle birlikte enerjimin kalmadığını hissediyorum.sabah kalkıp işe gelmek işkence gibi o yüzden hamileliğinde evde olabilene imreniyorum.

ben 12. hafta içindeyim ve önceki hamileliğimde bebeğimin kalbi durduğu 12.hafta kontrolünde anlaşılmıştı.20sinde kontrolüm var ve endişeliyim açıkçası.şu ara sıkça kasıklarda, karın bölgesinde batma tarzı ağrılar oluyor.normal olduğunu düşünmek istiyorum ama yine de korkuyorum.

Ya kıslar ben eklenti ekleyemiyom şöyle detaylıca biri anlatsada bebişimin fotosunu yüklesem ? Bu arada cepten giriyorum nete

konuya cevap vere geliyosun yukarda ataç resmi var ona tıklıyosun bir sayfa açılıyo sağ üst tarafta dosya ekle var ona tıklıyosun yeni bir sayfada dosya seç var ona tıkladıgında pc den resmi seçiyosun kaydet diosun sonra upload files var ona tıklıyosun sonra ekledigin resmi tıklayıp içerige ekle diyosun ve gönderiyosun bukadar

ben gene kusmaya başladım sahura yemk hazırlamaya kalkınca...vitamin alınca kötü oluyorum..almasam mı bilemedim...fenalardayım 9 ay bulantımı çekicem böyle acep

Malesef canım dosya sece tıklıyorum hic bişi olmuyor yardımın için sagol :)

Geçmişolsun canım Rabbim yaşatmasın bidaha.Hiç belli olmuyormu bişeylerin kötü gittiği?Hatırlatmak istemem sana o kötü günlerini ama merak ettiğim bir konu bende fazla evhamlı oldugum için.Bide neden öyle oluyomuş araştırıldımı?

ama napimmm.gercekten böyle bi sinirli sinirli baktım suratına esimin.sabah anlatıyorum sen beni iyice gözden cıkardın diyo.anama gidicem ben diyo.

yolla anasına ,sen de yatakta capraz capraz yatarsın[/QUOTE]

olsada olmasada capraz yatıyorum cnaım yaa.sesini cıkartmıyo zavallım.ayagım resmen adamın yüzünde desem yeridir.bazen uyanıyorumki kacmıs diger odaya.hani rahat yatmam için anasına gitmesine gerek yok.ben yolumu bulurum.

2014 ocak anneleri sayfasına yeni katılan annelerimiz hoşgeldiniz...bebekleriniz hayırlı olsun hepimiz hayırlısıyla,sağlıkla,huzurla vaktindebebeişlerimizi kucağımıza alalım inşallah...
Listeye eklenmek için bilgi veren arkadaşlar,listeyi pufpuff arkadaşımız yapıyor ve şuan cezalı.. eğer ona özel msj atarak bilgilerinizi verirseniz geldiğinde sizleride listeye ekleyecektir.. listeye neden eklenmedim diyerek kırgınlık yaşamamanız ve arkadaşımıza sitem etmemeniz addına açıklama yapma ihtiyacı duydumm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…