Ya kıslar ben eklenti ekleyemiyom şöyle detaylıca biri anlatsada bebişimin fotosunu yüklesem ? Bu arada cepten giriyorum nete
Eki Görüntüle 752143
teyzeleri benim tosunuma bakın bakalım.bide burda 10 haftalıkken gittim ama 10+5 cıktı
Eki Görüntüle 752143
teyzeleri benim tosunuma bakın bakalım.bide burda 10 haftalıkken gittim ama 10+5 cıktı
Canım benimkide öyle 1 2 hafta önden gidiyolar ilk haftalarda sonra normal ayında haftasında cıkıyo
günaydın annişler ve onların tatlı jelibonları
gunaydınnnn yeni uyandım deme ölürüm
günaydın canlarım nasılsınız?
hava çok sıcak vajina ve kasık kısmına giren bıçak saplanması agrılarım ve be buradayız sizlerdede varmı
konuya cevap vere geliyosun yukarda ataç resmi var ona tıklıyosun bir sayfa açılıyo sağ üst tarafta dosya ekle var ona tıklıyosun yeni bir sayfada dosya seç var ona tıkladıgında pc den resmi seçiyosun kaydet diosun sonra upload files var ona tıklıyosun sonra ekledigin resmi tıklayıp içerige ekle diyosun ve gönderiyosun bukadar
günaydın hanımlar,
uykuya düşkünlerden biri de benim.gerçi hamile değilken de uykuya düşkündüm ama hamilelikle birlikte enerjimin kalmadığını hissediyorum.sabah kalkıp işe gelmek işkence gibi o yüzden hamileliğinde evde olabilene imreniyorum.
ben 12. hafta içindeyim ve önceki hamileliğimde bebeğimin kalbi durduğu 12.hafta kontrolünde anlaşılmıştı.20sinde kontrolüm var ve endişeliyim açıkçası.şu ara sıkça kasıklarda, karın bölgesinde batma tarzı ağrılar oluyor.normal olduğunu düşünmek istiyorum ama yine de korkuyorum.
bu kısma güldüm baya.
var bacım..bende dün oldu ,kesilmişti basladı yine...
ama napimmm.gercekten böyle bi sinirli sinirli baktım suratına esimin.sabah anlatıyorum sen beni iyice gözden cıkardın diyo.anama gidicem ben diyo.
bu haftalarda bebek çok hızlıbuyumeye başlarmış acaba o sebeptenmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?