ben gene kusmaya başladım sahura yemk hazırlamaya kalkınca...vitamin alınca kötü oluyorum..almasam mı bilemedim...fenalardayım9 ay bulantımı çekicem böyle acep
Canım yaaa benide ates basıyo uyuyamıyorum ,o kadar calısmasan olmazmıki ?[/QUOT
4 ay iznimin parasını almak istiyorum bide işyerinden ayrılırken onlar çıkarıyormuş gibi göstersinler en azından 10 ay issizlik maaşı alım diyorum niye bırakıyım devlette hakkımı dimi...rabbim hayırlısını versin güç kuvvet versin inşallah bakalım..
Iyyy bende diyorum esime witamin almadan problem yok vitamini aldimmi fewrimmmmmm dönüyooooo
bu haftalarda bebek çok hızlıbuyumeye başlarmış acaba o sebeptenmi
Canım yaaa benide ates basıyo uyuyamıyorum ,o kadar calısmasan olmazmıki ?[/QUOT
4 ay iznimin parasını almak istiyorum bide işyerinden ayrılırken onlar çıkarıyormuş gibi göstersinler en azından 10 ay issizlik maaşı alım diyorum niye bırakıyım devlette hakkımı dimi...rabbim hayırlısını versin güç kuvvet versin inşallah bakalım..
iş yerin kabul ediyosa ne güzel benimki asla kabul etmez
Geçmişolsun canım Rabbim yaşatmasın bidaha.Hiç belli olmuyormu bişeylerin kötü gittiği?Hatırlatmak istemem sana o kötü günlerini ama merak ettiğim bir konu bende fazla evhamlı oldugum için.Bide neden öyle oluyomuş araştırıldımı?
paşammm nerelerdesin yahuu? msj kutunda dolmuş..
ben de yüzükoyun yatmadan uyuyamazdım önceden, ama şimdi hiç yatamıyorum, karnım batıyor, bir de tedirgin oluyorum.
bebeğe en iyi kan akışı, anne sol tarafa yatıyorken olurmuş canım.
ben de hep sol tarafımın üstüne yatıyorum, tavsiye ederim, kolayca alışıyorsun.
bu arada sanırım 1 haftan var iyice rahatlamaya, benim de öyle olmuştu.
ama 15.haftadan itibaren çok çok rahatladım, umarım herkes bir an önce rahatlar
2014 ocak anneleri sayfasına yeni katılan annelerimiz hoşgeldiniz...bebekleriniz hayırlı olsunhepimiz hayırlısıyla,sağlıkla,huzurla vaktindebebeişlerimizi kucağımıza alalım inşallah...
Listeye eklenmek için bilgi veren arkadaşlar,listeyi pufpuff arkadaşımız yapıyor ve şuan cezalı.. eğer ona özel msj atarak bilgilerinizi verirseniz geldiğinde sizleride listeye ekleyecektir.. listeye neden eklenmedim diyerek kırgınlık yaşamamanız ve arkadaşımıza sitem etmemeniz addına açıklama yapma ihtiyacı duydumm...
öncelikle beni farkettigin merak ettigin için teşekür ederim bebem sagolasınbu aralar tadım tuzum yok su kuşu oldum çıktım çok fena terliyorum yemekte yiyesim yok oructa tutmuyorum amam oruçlu gibiyim eşim kızdı dün yedinmi birşeyler diye deidm oruç tutsam bundan iyi dedim canım hiç birşey istemiyor ne yemek ne meyva havalardan galiba dün garibim zorla yedirdi yemeyi hadi paş abri kasık bebek gibi kaldım elinde adamın kahvaltımıda yaptırmadan gitmedi canım birşeyemi sıkıldı canıms en böyle yapmazdın dedi yok dedim degişik bir ruh hali içindeyim korkuyorum galiba üzülmekten incilmekten aglamaktan umutsuzluktan ondan girmedim namazımı kılıp peygamber efenedimize 20.000 tane tespih aldım onları yetiştirmeye çalışıyorum bebem ruhuna kabede dualanıcakmış allah nasip ederse oglum olursa oglumun ismini muhammed- emin koyucam mubaregin ismi çok hoşuma gidiyor işşallah onun gibi adaletli merhametli olur millet koyma küfür ederler ismine agır dediler amma velakin rüyasını gördüm ben deidm ismini koydurdular allahım koymayı nasip etsin işşallah anlıcagın ömrüm yemek yapmakla ev temizlemekle çamaşır yıkamakla geçiyor tespigi çekerken uyuya kalmışım eşime kalkıp sahur hazırlıyourm yazık aç kalmasın ona iftarlık hazırlıyorum yesin diye tespihleri çeksem rahatlıcam allahım bu mubarek ramazanı şerifte işşallah emekleirmiz karşılıgını verir
Ey yaptıklarına hayran olduğum, şaşırıp kaldığım ALLAHım!
Sen mâdemki duâ etmemizi emrettin, ne olur, şu emrettiğin duâyı da kabul buyur.
rabbim evladımı bana bagışla kokusundan mahrum bırakma bu sefer
arkadaslar mide bulantısı cekenler kesin olarak kacıncı haftadan sonra düzeldiler
canım, o zaman ağrılarım olmuştu ama hamilelikteki normal ağrılardı sanırım. özellikle 1 hafta önce kahverengi bir lekelenme olmuştu.o yüzden şimdi lekelenme var mı diye sürekli kontrol ediyorum. doktorum ilk gebeliklerde bu tür durumlar yaşanabildiği için çok detaylı bir araştırma istemedi ama testlerim normal çıkmıştı.
şimdiki hamileliğim için kontrole gittiğimde endişelerimi söyledim, o da için rahat olsun şuan herşey yolunda, risk olsa söylerim dedi.
ama sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş, endişe hiç geçmiyor.ne olur ne olmaz diye bu sefer en yakın arkadaşlarıma bile söylemedim.
Haklısın canım Allah yardımcın olsun...
canım çook geçmiş olsun,rabbim acısını göstermesin evlatlarımızın.İnan burda yazıstığımız çoğu arkadaşımızın başından da geçti malesef talihsizlikler,bende dahilim tabi bunlara.Az önce yazdıgım gibi endişelerimizle sadece dua ederek rahatlayacağız yapcak bişi yok malesef.Bende bu aralar bişi hissetmiyorum ne kasık ağrısı ne de başka bişey.Pazartesi kontrolum var iple çekiyorum olumsuz düşünmemeye açlışıyorum.Bende daha çevreme açıklamadım bişey,sadece yakınlarım biliyor,iyi yapmışsın söylememekle.
AMİNNN canım ağlatcan haaa sabah sabah,zaten uykusuzm bide duygusallık offf fena oldum.Rabbim yardımcımız olsun hayırlı güzel haberlerini alalım bebişlerimizin inşallah.Allahıma sıgınacağız yapcak bişi yok bu endişelerle duadan başka bişeyle başedemiyoruz malesef.Sakın canını sıkma bebeğini düşün gereksiz endişe yapma sakın paşammmm
arkadaslar mide bulantısı cekenler kesin olarak kacıncı haftadan sonra düzeldiler
canım pozitif düşünüyorum bu hamileligimde hep diyorum içimden bu sefer yaradan sana nasip edicek bu bebegi aman paşam strese girme inan bebek için grimiyorumda etrafındakiler çok kırıyor çok üzüyorlar beni gebelikten desem 3 kere geçiridm gebelik ondan degil bu gebeligim bana sabırı ögretti artık öteki gebelikelrim gibi aman iç çamaşırında kan varmı akıntı varmı allahım budamı gidicek demiyorum kahverengi akıntım bile geldiginde hep aman paşam herkezde geliyor bebeklerinde geldi diyorum emin ellerdesin diyorum yapma paşam bu sene ilk defa babamın senesinde aglamadım neden bebegim için doktorum strese girmek üzülmek aglamak yok diyor bugün bri arkadaşım resim koymuş facesine 4 bebegi 3 kaybetti benim gibi 4 aldı kucagına kızımı ameliyat masasında koklarken çekmişler allahım ne mutlu oldum onun adın adeidm içimden paşam sende görüceksin bu günleri deidm kendimi kandırıyorum bilemiyorum korku varya içimde vesvese yiyip bitiriyor beni inan canım birşey istemedi bugüneşim kahvaltı tabagı yaptı getriid yedirdi bebek gibi öylende söz verdim meyve süt içicem ama nasıl içerim bilemiyorum eşim ban ahep damardan yaklaştı paşam bebegin doyması lazım anesi bak saglıklı gebelik için yemen şart dedi meyve tabagı beni bekliyor sonra arada süt içicem yogurdu yemedigim halde başka şekillerde yiyorum kimse aramıyor sormuyor ne gelenim ne gidenim var bri yandan diyorum aman kimse gelmesin böle rahatım bri taraftanda insan 2 degişik insan arıyor anlıcagın çok fenayım benherşeye aglar oldum eşimde kızıyor diyor resimelre bakıncada aglıyon ay deidm ne yapayım hamilelik psikolojisi bugün işe gitmeden ban bri komedi filmi açtı seyrediyim diye oda az oturdu benle seyretti aman dedim akşama seyrederiz canım istemiyor dediysemde yok sarıldı bana bak çok komik dedi lalahım filinm ne kadar komikti ya ne güldüm eşim baktı paşam gülüyor beni öptü haydi canım ben işe gidyorum sen iftara yemekelri hazırla dedi gelicem dedi şu riskli haftalarım gitse rahatlıcam vallahi :18::18::18:allahım yardım etsin ne diyim bu girdabın içinden çıkarım işşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?