peki ne zaman söylemeyi düşünüyorsun? ben en geç ağustos sonu, eylül gibisöylemeliyim sanırım.en azından iş yerime bildirmem gerekecek.çünkü allah nasip ederde sağlıkla hamileliğim devam ederse aralık sonu izne ayrılmak istiyorum.ki işlerimi devretmem gerekecek.
tabi önce doktorumla konuşmak istiyorum.
Bulantıları tekrarlayan arkadaşlar... Onların sebebi vitamin ve Demir haplaarıymış...
Geçen hafta sonunun zor geçirdim... Pzt. Dr sordum... Benim bulantılarım geri geldi.. Diye Demir ilacını bırak dedi... Verdiği eleviti de bulantılarınngeçince başla dedi..
Yani onlar bulantıyı arttırıyormuş...
canım 15+3teyim ve hala çok kötüyüm ne zaman geçecek bilmiyorum rabbim şifa versin hepimize çok zor çünkü dayanmak
Bulantıları tekrarlayan arkadaşlar... Onların sebebi vitamin ve Demir haplaarıymış...
Geçen hafta sonunun zor geçirdim... Pzt. Dr sordum... Benim bulantılarım geri geldi.. Diye Demir ilacını bırak dedi... Verdiği eleviti de bulantılarınngeçince başla dedi..
Yani onlar bulantıyı arttırıyormuş...
peki ne zaman söylemeyi düşünüyorsun? ben en geç ağustos sonu, eylül gibisöylemeliyim sanırım.en azından iş yerime bildirmem gerekecek.çünkü allah nasip ederde sağlıkla hamileliğim devam ederse aralık sonu izne ayrılmak istiyorum.ki işlerimi devretmem gerekecek.
tabi önce doktorumla konuşmak istiyorum.
AYYY KIYAMAM VALLA KESKE BABAMIN ÖYLE BÜTÜN İŞYERLERİNE SÖZÜNÜN GECEBİLECEGİ Bİ KONUMDA OLABİLSEYDİ. BABAMINDA YAPCAGINI ZANNETMEM EVİNE GİT YAT KIZIM UYKUN VARSA DER.ELİYLEDE GİDER BIRAKIR AMA BEN GİDEMEM.CALISMAM LAZIM.HEM KENDİM VE BEBEGİM HEMDE BABAM İÇİN BEN OLMASSAM BUTUN HESAP KİTAP YARIM SAATTE KARISIYOR MALESEF.AMA BABAM PATRON OLARAK MUKEMMELDİR.PATRONDA DEMEZSİN ZATEN.AMCA LAKABIYLA TAKILIR GİDERSİN.PAMUGUM BENİM.KİMSEYİ KIRMAZ İNCİTMEZ.MERHAMETLİDİR BENİM BABAM.İSTAMBULDA OTURUYOSAN MUHASEBE VEYA SATISDAN ANLIYOSAN TEKSTİL İŞİ İÇN.ELAMAN BOSLUGU OLURSA TAVSİYE EDERİZZ CANIMMM :))))
bende babasıyla çalışanlardanım. son güne kadar çalışmak zorunda olanlardan yani. öyle doğum izniymiş bilmemneymiş bizi bağlayamıyor. ama bizim durum çok komik. babam belinden ameliyat oldu 1 ay önce körler sağırlar birbirini ağırlar modundayız. o bana eğilme diyor ben ona
kızz sen farkdilmeyecek insan mısın..öncelikle beni farkettigin merak ettigin için teşekür ederim bebem sagolasınbu aralar tadım tuzum yok su kuşu oldum çıktım çok fena terliyorum yemekte yiyesim yok oructa tutmuyorum amam oruçlu gibiyim eşim kızdı dün yedinmi birşeyler diye deidm oruç tutsam bundan iyi dedim canım hiç birşey istemiyor ne yemek ne meyva havalardan galiba dün garibim zorla yedirdi yemeyi hadi paş abri kasık bebek gibi kaldım elinde adamın kahvaltımıda yaptırmadan gitmedi canım birşeyemi sıkıldı canıms en böyle yapmazdın dedi yok dedim degişik bir ruh hali içindeyim korkuyorum galiba üzülmekten incilmekten aglamaktan umutsuzluktan ondan girmedim namazımı kılıp peygamber efenedimize 20.000 tane tespih aldım onları yetiştirmeye çalışıyorum bebem ruhuna kabede dualanıcakmış allah nasip ederse oglum olursa oglumun ismini muhammed- emin koyucam mubaregin ismi çok hoşuma gidiyor işşallah onun gibi adaletli merhametli olur millet koyma küfür ederler ismine agır dediler amma velakin rüyasını gördüm ben deidm ismini koydurdular allahım koymayı nasip etsin işşallah anlıcagın ömrüm yemek yapmakla ev temizlemekle çamaşır yıkamakla geçiyor tespigi çekerken uyuya kalmışım eşime kalkıp sahur hazırlıyourm yazık aç kalmasın ona iftarlık hazırlıyorum yesin diye tespihleri çeksem rahatlıcam allahım bu mubarek ramazanı şerifte işşallah emekleirmiz karşılıgını verir
Ey yaptıklarına hayran olduğum, şaşırıp kaldığım ALLAH’ım!
Sen mâdemki duâ etmemizi emrettin, ne olur, şu emrettiğin duâyı da kabul buyur.
rabbim evladımı bana bagışla kokusundan mahrum bırakma bu sefer
Pufpuf neden cezalıymış ki?
canım pozitif düşünüyorum bu hamileligimde hep diyorum içimden bu sefer yaradan sana nasip edicek bu bebegi aman paşam strese girme inan bebek için grimiyorumda etrafındakiler çok kırıyor çok üzüyorlar beni gebelikten desem 3 kere geçiridm gebelik ondan degil bu gebeligim bana sabırı ögretti artık öteki gebelikelrim gibi aman iç çamaşırında kan varmı akıntı varmı allahım budamı gidicek demiyorum kahverengi akıntım bile geldiginde hep aman paşam herkezde geliyor bebeklerinde geldi diyorum emin ellerdesin diyorum yapma paşam bu sene ilk defa babamın senesinde aglamadım neden bebegim için doktorum strese girmek üzülmek aglamak yok diyor bugün bri arkadaşım resim koymuş facesine 4 bebegi 3 kaybetti benim gibi 4 aldı kucagına kızımı ameliyat masasında koklarken çekmişler allahım ne mutlu oldum onun adın adeidm içimden paşam sende görüceksin bu günleri deidm kendimi kandırıyorum bilemiyorum korku varya içimde vesvese yiyip bitiriyor beni inan canım birşey istemedi bugüneşim kahvaltı tabagı yaptı getriid yedirdi bebek gibi öylende söz verdim meyve süt içicem ama nasıl içerim bilemiyorum eşim ban ahep damardan yaklaştı paşam bebegin doyması lazım anesi bak saglıklı gebelik için yemen şart dedi meyve tabagı beni bekliyor sonra arada süt içicem yogurdu yemedigim halde başka şekillerde yiyorum kimse aramıyor sormuyor ne gelenim ne gidenim var bri yandan diyorum aman kimse gelmesin böle rahatım bri taraftanda insan 2 degişik insan arıyor anlıcagın çok fenayım benherşeye aglar oldum eşimde kızıyor diyor resimelre bakıncada aglıyon ay deidm ne yapayım hamilelik psikolojisi bugün işe gitmeden ban bri komedi filmi açtı seyrediyim diye oda az oturdu benle seyretti aman dedim akşama seyrederiz canım istemiyor dediysemde yok sarıldı bana bak çok komik dedi lalahım filinm ne kadar komikti ya ne güldüm eşim baktı paşam gülüyor beni öptü haydi canım ben işe gidyorum sen iftara yemekelri hazırla dedi gelicem dedi şu riskli haftalarım gitse rahatlıcam vallahi :18::18::18:allahım yardım etsin ne diyim bu girdabın içinden çıkarım işşallah
seni anlamaya çalışıyorum ne kadar tam olarak anlayamasamda.Bende 2 kere hamile kaldım malesef ikiside dış gebelik oldu,çok hüsran oluyo herşeye küsüyosun hayatta.Kendimi son 3 yıl içerisinde öyle bir bıraktımki tam 25 kilo aldım,sıkıntıdan.Bir yandanda bebek için tedaviler,olumsuz sonuçlar....Şuanki endişelerimizin temelinde hep olumsuz yaşadıklarımız var ve beynimiz o kadar aptalki hep olumsuzluklara gidiyor.Kendimi bende çok kaptırıp hayaller kurmak istemiyorum,herşey Rabbimden diyorum.Şuan elimden hiçbişey gelmiyor bebeğim için sadece onun için kendime dikkat etmek geliyor.Özetle herşey Rabbimden,sen inançlı birisn bunun böyle oldugunu biliyosun eminim,kendinide hep böyle telkin et.Tesbihlerine,namazlarına,dualarına devam.Burda tanıdıgım herkes için bende dua ediyorum,İnşallah doğumdan sonra miniklerimizin yaptıklarınıda yazmayı nasip eder yüce Rabbimmm
Sabahtan beri bir çubuk kraker yedim, onu da az önce çıkardım.
Oruç tutanlardan daha boş midem şu anEmin olsam iyi olduğuma gidip yemek yiyeceğim.
ben tedaviyle hamile kaldıgım için işyerim baştan beri biliyor.Arkadaşlarımdan görüşmek isteyenler oluyor onlarada sürekli yalan söylüyoum işim var şehir dışındayım vs gibi.Zten görseler göbüşüm kocaman anında anlaşılır.Özel bir tarih belirlemedim açıklamak için,insanlarla karşılaştıkça çok zorunlu kalırsam söylemeyi düşünüyorum.Millet çok konuşuyo çünkü canımı sıkmak istemiyorum.Geçen hastanede sırada beklerken bile hiç tanımadıgım kadın 5 aylık mı diye sordu?Daha 12.haftamdaydım düşün yani.Üstelik henüz kilo almadım mevcut halimde bile anlaşılıyo,herkes saçma salak yorum yapıyo.Söylemeyelim daha iyi boşver....
bende babasıyla çalışanlardanım. son güne kadar çalışmak zorunda olanlardan yani. öyle doğum izniymiş bilmemneymiş bizi bağlayamıyor. ama bizim durum çok komik. babam belinden ameliyat oldu 1 ay önce körler sağırlar birbirini ağırlar modundayız. o bana eğilme diyor ben ona
aynen öyle.ohh iznimi aldım gerisi beni ilgilendirmiyo diyemiyosun malesef.aklın hep burda kalıyo.benim babam henüz hamileligime adapte olamadı. konusmuyoruz bu konu hakkında.bu konularda biraz mesafeliyiz.ama anneme neler neler diyomus.babada 5 kız olunca toruna doydu artık heyecanlanmıyo.izin olayı bendede aynı nasıl yapıcam bilmiyorum.allah yardımıcımız olsun
Ben hemen söyledim patrona. Baştan bozuldular ama en azından şu an alışmış durumdalar. İkili testin sonucunu bile sordu patron :) Ona göre planlarını yapıyorlar, ben de onları yarı yolda bırakmış gibi olmayacağım böylece.
arkadaşlar daha yeni girebildim,merhabalar hepinize.geçmiş sayfaları biraz okudum önce kıyamam herkes uykusuz,bende de tam aksi ne kadar uyuduğumu hiç söylemeyeyim:)))ama normalde yaşanan uyku hali bugünlerde azalacakmış.vücudumuz bizi doğum sonrası için hazırlarmış.hani bikaç saatte bir bebişleri emzircez ya onun için deliksiz uyumayacakmışız ki alışalım.
bir de sizde de oluyor mu ne zaman gözümü kapasam rüyalar rüyalar bazen kabuslar.ona da normal diyor kaynaklar ama resmen gerçek dünyayla rüyaları ayırt edemycem yakında:)))
hiç olmazsa babanın yanındasın..seni yeri gelir idare eder..buarada babana da çok geçmiş olsun...
benim önceki hamileliğimin üzerinden çok vakit geçmedi.Mart ayında gebeliğim sonlandı ve ben sadece bir kez adet gördükten sonra hamile kaldım.o yüzden iş yerime ve arkadaşlarıma hatta ailelere söylemeyelim diye düşündük.En azından 3 aylık olana kadar söylememeye karar verdik.Şu an sadece anne-baba-kardeşler biliyor.
benim patronum yabancı, olaya tamamen kendi tarafından bakar her zaman.onunla uğraşmak istemiyorum.o yüzden biraz daha bekleyeceğim.
bende de bir şişkinlik var, göbeğimi içime çekemiyorum.aynen senin gibi kilo almadım :)
arkadaşlar daha yeni girebildim,merhabalar hepinize.geçmiş sayfaları biraz okudum önce kıyamam herkes uykusuz,bende de tam aksi ne kadar uyuduğumu hiç söylemeyeyim:)))ama normalde yaşanan uyku hali bugünlerde azalacakmış.vücudumuz bizi doğum sonrası için hazırlarmış.hani bikaç saatte bir bebişleri emzircez ya onun için deliksiz uyumayacakmışız ki alışalım.
bir de sizde de oluyor mu ne zaman gözümü kapasam rüyalar rüyalar bazen kabuslar.ona da normal diyor kaynaklar ama resmen gerçek dünyayla rüyaları ayırt edemycem yakında:)))
çok acımasız bir insanmışilk gebeliğimde bebeğin kalbi durunca operasyonla alınması gerekti.hastaneye yatacağımı ve 1 hafta işe gitmeyeceğimi duyan patronum sadece işlerime kimin bakacağını, işlerimin ne olacağını sormuştu.Döndüğümde de halimi sormadı bile. o yüzden ondan intikamımı geç söyleyerek alacağım.
canım benim de halsizliğim çok fazla, sabah metroya kadar zor yürüdüm. normalde 10 dk da giderim, bugün 20 dk dan fazla sürdü... sen hafta olarak normal belirtiler yaşıyorsun bence.. akıntı çok koyu ve kötü kokulu olmadığı sürece normal...halsizlik ve ağrılar zaten olan şeyler... bol su içmeni tavsiye ederim. inşallah sağlıklı geçer hamileliğimiz, içini ferah tutbu haftanın başında kendimi çok iyi hissetmeye başladım ama dün ve bugün bir katın bel ağrısı hafif hafif hissediyorum bide akıntım sıklaştı arkadaşım adet haftanda isen normal dedi ,bide akşamda yürüyüşten sonra ayaklarımda romatizma ağrısı gibi bir ağrı oluyor bacak kemiklerim sizliyor ,yarında aynı şey olursa doktoruma gitmeyi düşünüyorum acaba magnezyum eksikliğim mi var? sizler de nasıl bunlara benzer şeyler yaşıyor musunuz..bir problem olmasından çok korkuyorum ilk gebeliğim düşüktü bu gebeliğim inşallah sağlıklı bir şekilde geçiririz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?