2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

ben tedaviyle hamile kaldıgım için işyerim baştan beri biliyor.Arkadaşlarımdan görüşmek isteyenler oluyor onlarada sürekli yalan söylüyoum işim var şehir dışındayım vs gibi.Zten görseler göbüşüm kocaman anında anlaşılır.Özel bir tarih belirlemedim açıklamak için,insanlarla karşılaştıkça çok zorunlu kalırsam söylemeyi düşünüyorum.Millet çok konuşuyo çünkü canımı sıkmak istemiyorum.Geçen hastanede sırada beklerken bile hiç tanımadıgım kadın 5 aylık mı diye sordu?Daha 12.haftamdaydım düşün yani.Üstelik henüz kilo almadım mevcut halimde bile anlaşılıyo,herkes saçma salak yorum yapıyo.Söylemeyelim daha iyi boşver....

Bulantıları tekrarlayan arkadaşlar... Onların sebebi vitamin ve Demir haplaarıymış...

Geçen hafta sonunun zor geçirdim... Pzt. Dr sordum... Benim bulantılarım geri geldi.. Diye Demir ilacını bırak dedi... Verdiği eleviti de bulantılarınngeçince başla dedi..

Yani onlar bulantıyı arttırıyormuş...

offf napcaz onu içince başlıyosa ne zaman içersek içelim yine başlıycak?Herkes biter diyodu balayı dönemi diyodu.Koca bir yalan.Bugune kadar hiç bulantım olmamıştı 2 gündür ölecem haaaa

Doktorum vitamin vermedi allahtan oglumda vermişti ama bulantı yaptıgı için kullanamadım kullanmasakta bebege bi zararı olmuyo bence kendimize olabilir tabi

Sabahtan beri bir çubuk kraker yedim, onu da az önce çıkardım.

Oruç tutanlardan daha boş midem şu an Emin olsam iyi olduğuma gidip yemek yiyeceğim.

Ben dün vitaminlerimi almayı unuttum ama bugün çok kötüyüm. Herkesin aksine bana vitaminler iyi geliyormuş demek :)

Ben hemen söyledim patrona. Baştan bozuldular ama en azından şu an alışmış durumdalar. İkili testin sonucunu bile sordu patron :) Ona göre planlarını yapıyorlar, ben de onları yarı yolda bırakmış gibi olmayacağım böylece.

arkadaşlar daha yeni girebildim,merhabalar hepinize.geçmiş sayfaları biraz okudum önce kıyamam herkes uykusuz,bende de tam aksi ne kadar uyuduğumu hiç söylemeyeyim:)))ama normalde yaşanan uyku hali bugünlerde azalacakmış.vücudumuz bizi doğum sonrası için hazırlarmış.hani bikaç saatte bir bebişleri emzircez ya onun için deliksiz uyumayacakmışız ki alışalım.
bir de sizde de oluyor mu ne zaman gözümü kapasam rüyalar rüyalar bazen kabuslar.ona da normal diyor kaynaklar ama resmen gerçek dünyayla rüyaları ayırt edemycem yakında:)))

kızz sen farkdilmeyecek insan mısın..
Aminnnn nasıl güzel dua Allah kabul etsin... offf ağlatacaksın beni duygusala bağlattın

Pufpuf neden cezalıymış ki?

bende bilmiyorum.. profilinden baktım son yazdıklarında birisi ile biraz gerginlik yaşanmış.sanırım o yüzden.. biraz uzun sürdü gibi geldi bana hadi hayırlısı..

ağlatacaksınız beni gerçekten bugün çok duygusallık içerisindeyim bende de çeşme açıldımı kapanmak bilmezzzz

offfff ne anlaştık baştan bundan sonra olumusz düşünceye son 9ay bize bayram,gülecez,oynayacaz arada ağlayacaz endişelenecez ama kısa sürecek hep oynayacağız en çokta muayenelere gidip döndükten sonra oynamalarımız artacak hadi kızlar halaya Eki Görüntüle 752213 Eki Görüntüle 752213

Sabahtan beri bir çubuk kraker yedim, onu da az önce çıkardım.

Oruç tutanlardan daha boş midem şu an Emin olsam iyi olduğuma gidip yemek yiyeceğim.

canım sen yine yemeğini ye...çıkarsan dahi sende bebeğinde yemekten vitamininizi almış olursunuz..

benim önceki hamileliğimin üzerinden çok vakit geçmedi.Mart ayında gebeliğim sonlandı ve ben sadece bir kez adet gördükten sonra hamile kaldım.o yüzden iş yerime ve arkadaşlarıma hatta ailelere söylemeyelim diye düşündük.En azından 3 aylık olana kadar söylememeye karar verdik.Şu an sadece anne-baba-kardeşler biliyor.

benim patronum yabancı, olaya tamamen kendi tarafından bakar her zaman.onunla uğraşmak istemiyorum.o yüzden biraz daha bekleyeceğim.

bende de bir şişkinlik var, göbeğimi içime çekemiyorum.aynen senin gibi kilo almadım :)

ilk gebeliğimde bebeğin kalbi durunca operasyonla alınması gerekti.hastaneye yatacağımı ve 1 hafta işe gitmeyeceğimi duyan patronum sadece işlerime kimin bakacağını, işlerimin ne olacağını sormuştu.Döndüğümde de halimi sormadı bile. o yüzden ondan intikamımı geç söyleyerek alacağım.

ben normaldedeçok uyayabilen değilimdir..o yüzden bünyem alışık...
ahh o rüyalar o rüyalar 7sn sürüyor densedee resmen birgünü yaşıyor gibiyim ne kadar uzun sürüyor buaralar...dün rüyamda birde bir sıvı yiyecek gördüm.. yemek için kaba koymaya çalışıyorum hemde salonda.. tabak dışında her yere dökülüyor kalkıp bez alacam silmek için ama tabağın içinden bile dışarı taşıyor.. o sıra eşim uyandırdı sarıldım boynuna Allah razı olsun tam zamanına kurtardın beni dedim sonra anlattım gülüyor... normalde tadamadan uyansaydım sinir olurdum ama pisliğini temizleme duygusu ağır bastı...

bu haftanın başında kendimi çok iyi hissetmeye başladım ama dün ve bugün bir katın bel ağrısı hafif hafif hissediyorum bide akıntım sıklaştı arkadaşım adet haftanda isen normal dedi ,bide akşamda yürüyüşten sonra ayaklarımda romatizma ağrısı gibi bir ağrı oluyor bacak kemiklerim sizliyor ,yarında aynı şey olursa doktoruma gitmeyi düşünüyorum acaba magnezyum eksikliğim mi var? sizler de nasıl bunlara benzer şeyler yaşıyor musunuz..bir problem olmasından çok korkuyorum ilk gebeliğim düşüktü bu gebeliğim inşallah sağlıklı bir şekilde geçiririz..

iiiiiy gıcık tiplerden desene.Bencede ozaman göbüşün iyice çıkana kadar söyleme uğraşsın başkasını bulmakla.Bu insanlar özel hayatlarında ne yapıyolar merak ediyorum,eşi çocuguyokmu acaba?Eski işyerim çok kurumsal biryerdi isim vermiycem,tedavi için 2 günde bir sabah ultrasona gidiyodum hastaneye.İki defasında ultrasona girmeden işe geri döndüm,neymiş müdür yardımcısına haber vermişim müdüre söylememişim hastaneye gittiğimi.Böyle saçma kaprislerle beni bunalttılar ve onların yüzündende tedavim olumsuz oldu tabi.

Aaaaaaa ondanmıymış bende diyorum ne cokbölünüyo uykum diye sacma sapan ruyalarda cabası:)

çok acımasız bir insanmış böylelerini allaha havale etmek lazım.
ben o yönden çok şanslıyım. patronum ve eşi hep beraber çalışıyoruz, aile gibiyiz burada. hatta benden meraklılar cinsiyetini öğrenmek için... ilk doktor randevumdan döndüğümde "eee çabuk söyle kız mı erkek mi" demişti, bütün kadınlar çok gülmüştük.

ben şimdiden doğum iznimi nasıl alacağımı da söyledim. aralığın ilk haftası çalışıp sonra izne ayrılıyorum. 3 ay da ücretsiz izin alıp, temmuz 2014 başında tekrar işe başlıyorum inşallaho zamana da bebeğim 6 aylık olur, ilk 6 ay sadece kendi sütümle beslerim

canım benim de halsizliğim çok fazla, sabah metroya kadar zor yürüdüm. normalde 10 dk da giderim, bugün 20 dk dan fazla sürdü... sen hafta olarak normal belirtiler yaşıyorsun bence.. akıntı çok koyu ve kötü kokulu olmadığı sürece normal...halsizlik ve ağrılar zaten olan şeyler... bol su içmeni tavsiye ederim. inşallah sağlıklı geçer hamileliğimiz, içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…