ilk gebeliğimde bebeğin kalbi durunca operasyonla alınması gerekti.hastaneye yatacağımı ve 1 hafta işe gitmeyeceğimi duyan patronum sadece işlerime kimin bakacağını, işlerimin ne olacağını sormuştu.Döndüğümde de halimi sormadı bile. o yüzden ondan intikamımı geç söyleyerek alacağım.
kızlar bir sorum olacak
elevit kullananlar kabızlık problemi çekiyor musunuz?
bu haftanın başında kendimi çok iyi hissetmeye başladım ama dün ve bugün bir katın bel ağrısı hafif hafif hissediyorum bide akıntım sıklaştı arkadaşım adet haftanda isen normal dedi ,bide akşamda yürüyüşten sonra ayaklarımda romatizma ağrısı gibi bir ağrı oluyor bacak kemiklerim sizliyor ,yarında aynı şey olursa doktoruma gitmeyi düşünüyorum acaba magnezyum eksikliğim mi var? sizler de nasıl bunlara benzer şeyler yaşıyor musunuz..bir problem olmasından çok korkuyorum ilk gebeliğim düşüktü bu gebeliğim inşallah sağlıklı bir şekilde geçiririz..
iiiiiy gıcık tiplerden desene.Bencede ozaman göbüşün iyice çıkana kadar söyleme uğraşsın başkasını bulmakla.Bu insanlar özel hayatlarında ne yapıyolar merak ediyorum,eşi çocuguyokmu acaba?Eski işyerim çok kurumsal biryerdi isim vermiycem,tedavi için 2 günde bir sabah ultrasona gidiyodum hastaneye.İki defasında ultrasona girmeden işe geri döndüm,neymiş müdür yardımcısına haber vermişim müdüre söylememişim hastaneye gittiğimi.Böyle saçma kaprislerle beni bunalttılar ve onların yüzündende tedavim olumsuz oldu tabi.
tatlımm ben elevit ve gyno ferro demir hapını kullanıyorum ve o haplara başladığımdan beri kabızlık sorunu yaşıyorum ama bunu hangisi yaptı bilemicem...
bir de hamilelik döneminde rahat hareket edememekten kaynaklanan uykusuzluk problemi olan arkadaşlara şunu önerebilirim,, ben geceleri iki yastıkla uyuyorum bir tanesi başımın altında digeri de bacaklarımın arasında kaldığım yer çok sıcak ve bacaklarım birbirine değdiği için çok terliyorum ve rahatsız oluyorum uzun da giydim mi sıkıntı basıyo öyle olunca aradaki yastıkla bunu önlemiş oluyorum hem de hareketlerimde çok rahatım geceleri yastık ve ben şekilden şekile giriyoruz böylece yüz üstü hariç istediğim gibi yatabiliyorum, sizde bi deneyin bakalım belki faydası olur buradan söylemek istedim :))
benimde bacaklarımda ağrılar oluyordu,ağrısından resmen devamlı inliyordum..elevite başladıktan sonra ağrılarım kesildi..vitamin eksikliğinden olabilir...Rabbim inşallah bebeğini sağlıkla kucağına almanı nasip etsin canım...
hakikaten bu tarz kaprisli insanlardan ıyyyy...benim birde işim çok fazlaydı ve işlerim ayrı ayrı birimlere bağlıydı...ayrı ayrı birimler yüzünden 4 müdürüm vardı ve hepsinden tek tek izin almam gerekirdi..bazen niye benden önce izin almadın diye kapris yapılırdı ıyyyy derdim... çoğu zaman 4 biraradayken söyler kurtulurdum....
tatlımm ben elevit ve gyno ferro demir hapını kullanıyorum ve o haplara başladığımdan beri kabızlık sorunu yaşıyorum ama bunu hangisi yaptı bilemicem...
bir de hamilelik döneminde rahat hareket edememekten kaynaklanan uykusuzluk problemi olan arkadaşlara şunu önerebilirim,, ben geceleri iki yastıkla uyuyorum bir tanesi başımın altında digeri de bacaklarımın arasında kaldığım yer çok sıcak ve bacaklarım birbirine değdiği için çok terliyorum ve rahatsız oluyorum uzun da giydim mi sıkıntı basıyo öyle olunca aradaki yastıkla bunu önlemiş oluyorum hem de hareketlerimde çok rahatım geceleri yastık ve ben şekilden şekile giriyoruz böylece yüz üstü hariç istediğim gibi yatabiliyorum, sizde bi deneyin bakalım belki faydası olur buradan söylemek istedim :))
canım yaaa maalesef el olunca öyle oluyor..birde vicdan yoksunu insansa karşındaki eyvah eyvah..bende ilk hamilelğimde doğuma 10 gün kalıncaya kadar çalıştım..tek başıma çalıştığım birimimde (son iki ay kala) ,işi öğrenseler dahi, yoruluyorlar yetiştiremiyorlar diye 5 eleman daha alındı...ki ben bayan onlar erkek... benle aynı maaşla başladılar ve yapılan işe göre az buldukları için isyan ettiler.. bende kendime vay enayi vayyy dedim.. elbette çok güzel günlerde yaşadım ,bana yapılan çok haksızlıklarda oldu ama işte hepsi geçmişte kaldı...
yerlerini hazmedemeyen tipler işte.Olan çalışana oluyor,yılların emeğini tek kalemde silip attım onların yüzünden.Herkesin imrenerek baktığı kariyerim bebek maceram yüzünden bitmek zorunda kaldı.Tabi macera isminide onlar koydu,hayatta tek mutluluk kariyermiş gibi.Ne oldu sanki 2 yıl oldu başka sektördeyim yine kendime göre iyi bir kariyer yapıyorum,ve bebişimde gelecek inşallah dahada mutlu olacağım.Bunun bir maceradan ibaret olmadıgını görmesi lazım bu tiplerin ama imkansız,kendilerini dev aynasında görüyolar çünkü.
ooo hemdee ne dev aynasıbu birazda büyük şirketlerde kendilerini saydırmaya çalışmaktan kaynaklanıyor.. haklarını yemeyeyim allah var yukarıda onca senede elbetteki güzel günlerde geçirdim.. bende yılların emeğini,kariyerimi herşeyi bıraktım ama kızım için... yoksa işim zorda olsa çalışmaya devam ederdim...
Bulantıları tekrarlayan arkadaşlar... Onların sebebi vitamin ve Demir haplaarıymış...
Geçen hafta sonunun zor geçirdim... Pzt. Dr sordum... Benim bulantılarım geri geldi.. Diye Demir ilacını bırak dedi... Verdiği eleviti de bulantılarınngeçince başla dedi..
Yani onlar bulantıyı arttırıyormuş...
AYYY KIYAMAM VALLA KESKE BABAMIN ÖYLE BÜTÜN İŞYERLERİNE SÖZÜNÜN GECEBİLECEGİ Bİ KONUMDA OLABİLSEYDİ. BABAMINDA YAPCAGINI ZANNETMEM EVİNE GİT YAT KIZIM UYKUN VARSA DER.ELİYLEDE GİDER BIRAKIR AMA BEN GİDEMEM.CALISMAM LAZIM.HEM KENDİM VE BEBEGİM HEMDE BABAM İÇİN BEN OLMASSAM BUTUN HESAP KİTAP YARIM SAATTE KARISIYOR MALESEF.AMA BABAM PATRON OLARAK MUKEMMELDİR.PATRONDA DEMEZSİN ZATEN.AMCA LAKABIYLA TAKILIR GİDERSİN.PAMUGUM BENİM.KİMSEYİ KIRMAZ İNCİTMEZ.MERHAMETLİDİR BENİM BABAM.İSTAMBULDA OTURUYOSAN MUHASEBE VEYA SATISDAN ANLIYOSAN TEKSTİL İŞİ İÇN.ELAMAN BOSLUGU OLURSA TAVSİYE EDERİZZ CANIMMM :))))
BENDE TALİBİM İŞ OLURSA BEN EVDEYİM ŞUANDA ÜNİVERSİTE MEZUNU OLARAK
BENDE TALİBİM İŞ OLURSA BEN EVDEYİM ŞUANDA ÜNİVERSİTE MEZUNU OLARAK
valla keske işlerimiz olsada cok eleman calıstırsak mükemmel olurdu.
Onlar için herşeye değer,en iyisini yapmışsın.Doktorumda bana 3 denemede başarısız olunca ve aşırı stresimi görünce,birdaha denemeyelim senin bu iş ortamınla bebek hayalin zor dedi.Zaten son haddeye gelmişti bende yaşadıklarım,başlarım işine deyip bıraktım bende.İyikide bırakmışım yoksa hakkaten bebek hayalim koca bir hayal olarak kalacaktı...
Bu arada Paşam nereye kayboldun?Yazdın yazdın dagıttın bizi?Kabuguna çekilmedin inşallah.Ses ver bize...
evet uykusuzluk sanırım,geçici depresyon modundayız bugun uyusakta geçse yarına bomba olsak
bugun ocak anneleri modunda değil.canım sıkılıyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?