2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

canım yaaa maalesef el olunca öyle oluyor..birde vicdan yoksunu insansa karşındaki eyvah eyvah..bende ilk hamilelğimde doğuma 10 gün kalıncaya kadar çalıştım..tek başıma çalıştığım birimimde (son iki ay kala) ,işi öğrenseler dahi, yoruluyorlar yetiştiremiyorlar diye 5 eleman daha alındı...ki ben bayan onlar erkek... benle aynı maaşla başladılar ve yapılan işe göre az buldukları için isyan ettiler.. bende kendime vay enayi vayyy dedim.. elbette çok güzel günlerde yaşadım ,bana yapılan çok haksızlıklarda oldu ama işte hepsi geçmişte kaldı...

kızlar bir sorum olacak
elevit kullananlar kabızlık problemi çekiyor musunuz?

tatlımm ben elevit ve gyno ferro demir hapını kullanıyorum ve o haplara başladığımdan beri kabızlık sorunu yaşıyorum ama bunu hangisi yaptı bilemicem...

bir de hamilelik döneminde rahat hareket edememekten kaynaklanan uykusuzluk problemi olan arkadaşlara şunu önerebilirim,, ben geceleri iki yastıkla uyuyorum bir tanesi başımın altında digeri de bacaklarımın arasında kaldığım yer çok sıcak ve bacaklarım birbirine değdiği için çok terliyorum ve rahatsız oluyorum uzun da giydim mi sıkıntı basıyo öyle olunca aradaki yastıkla bunu önlemiş oluyorum hem de hareketlerimde çok rahatım geceleri yastık ve ben şekilden şekile giriyoruz böylece yüz üstü hariç istediğim gibi yatabiliyorum, sizde bi deneyin bakalım belki faydası olur buradan söylemek istedim :))

benimde bacaklarımda ağrılar oluyordu,ağrısından resmen devamlı inliyordum..elevite başladıktan sonra ağrılarım kesildi..vitamin eksikliğinden olabilir...Rabbim inşallah bebeğini sağlıkla kucağına almanı nasip etsin canım...

hakikaten bu tarz kaprisli insanlardan ıyyyy...benim birde işim çok fazlaydı ve işlerim ayrı ayrı birimlere bağlıydı...ayrı ayrı birimler yüzünden 4 müdürüm vardı ve hepsinden tek tek izin almam gerekirdi..bazen niye benden önce izin almadın diye kapris yapılırdı ıyyyy derdim... çoğu zaman 4 biraradayken söyler kurtulurdum....

bizim yatakta da bizden fazla yastık var, hem de her boy: bacaklar arasına silindir uzun var, bel arkasına yuvarlak var, kafaya normal yastık var hem de 2 şer tane, yani eşim de böyle yatmak rahatmış diye dolduruyor yastıkları

yerlerini hazmedemeyen tipler işte.Olan çalışana oluyor,yılların emeğini tek kalemde silip attım onların yüzünden.Herkesin imrenerek baktığı kariyerim bebek maceram yüzünden bitmek zorunda kaldı.Tabi macera isminide onlar koydu,hayatta tek mutluluk kariyermiş gibi.Ne oldu sanki 2 yıl oldu başka sektördeyim yine kendime göre iyi bir kariyer yapıyorum,ve bebişimde gelecek inşallah dahada mutlu olacağım.Bunun bir maceradan ibaret olmadıgını görmesi lazım bu tiplerin ama imkansız,kendilerini dev aynasında görüyolar çünkü.

kızlar şimdi hem demir hem elevitin prospektüsüne baktım ikisininde yan etkileri arasında kabızlık var.. ama bu kabızlık ilacı bıraktırmayı gerektirmez diyor.. bol bol su için..

aynı sıkıntılar yaa, şaka gibi.ben de 2-3 kişilik iş yapıyorum ve yeni birini bana verdiği maaşla bulamıyor.altıma birini aldı o da o kadar tecrübesiz ki nasıl olacak bilmiyorum.ama çok umursamıyorum çünkü bana değer vermeyene ben hiç vermem.

ooo hemdee ne dev aynası bu birazda büyük şirketlerde kendilerini saydırmaya çalışmaktan kaynaklanıyor.. haklarını yemeyeyim allah var yukarıda onca senede elbetteki güzel günlerde geçirdim.. bende yılların emeğini,kariyerimi herşeyi bıraktım ama kızım için... yoksa işim zorda olsa çalışmaya devam ederdim...

Onlar için herşeye değer,en iyisini yapmışsın.Doktorumda bana 3 denemede başarısız olunca ve aşırı stresimi görünce,birdaha denemeyelim senin bu iş ortamınla bebek hayalin zor dedi.Zaten son haddeye gelmişti bende yaşadıklarım,başlarım işine deyip bıraktım bende.İyikide bırakmışım yoksa hakkaten bebek hayalim koca bir hayal olarak kalacaktı...

slm arladaşlar nasılsınız nasıl gıdıyo hamılelık ben bugun 13+5 gunlık oldum haftaya kont. var benım için sağlıklı olması çok önemlı ama cınsıyetınıde öğrenmek istiyorum çok heyecanlıyım nede olsa 11 yıl sonra geldı çok korkuyorum ona bırsey olacak dıye rabbım hepimizin kucağına almayı nasip etsin inş.

ben bunu dün farkettm canım..kaç gündr iyiyidm.ilacı alıp yattm sahurda bi bulantı bi bulantı...eşim de şaşırdı..kullanmıcam artık sanırsam

herşey çocuklarımıza değer

Bu arada Paşam nereye kayboldun?Yazdın yazdın dagıttın bizi?Kabuguna çekilmedin inşallah.Ses ver bize...

Paaaaaşaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…