2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Ocak Anneleri
Rabbim Bize Öyle Güzel Bir Mucize Bahşettiki Ne Olur Bu Güzelligi Onun Bunun Lafıyla Zehir Etmeyelim Kendimize.Allah Verir Allah Alır.
KAderimizde Ne YAzılıysa onu Yasayacagız.Bundan Kacısımız Yok.O etrafımızda sinir Bozan İnsanlarıda Allaha Havale Edin Gitsin.Bebeginizi Kucagınıza Alacagınız Günü Hayal Edin.Hatta Prova Yapın.Cok Güzel ve Eglenceli Oluyor.Oyuncak Bebekle eşime Alt Degiştirmeyi Öğrettim Mesela.Tabi İlk Baslarda cocugun Poposunu Sİlmeden Bezi Kapaması Tam Bir Hayal Kırıklıgıydı.Kendinize Aktiviteler Yapın ama Ne Olur Onun Bunun LAfı İle Karnınızdaki Melegi Üzmeyin.KArnımızdada Olsa Kocaman Cocukta Olsa Onlar Bizim Melegimiz.
En Basiti Ablamın Kızı Babasıyla Konusmuyodu ve Babasına Tek Sart Kostu Anneme İyi Davranırsan Seninle Konusurum Sana Baba Derim dedi.Annem ne Zaman Mutlu Ben O Zaman Mutluyum Dedi. Ve Bunu Söyleyen 14 Yasında Bi Kız.Bebeklerimizde Biz Mutlu Olursak Mutlu Olurlar Ve Büyürler.O Yüzden Olumsuzlukları Sallayın Gİtsin.Benim Kaynanam Daha Bana Hayırlı Olsun Bile Demedi.Oğluna Demişmiş.Gülüp Geciyorum. Seneye Bu zamanlar 6 aylık Bebişlerimiz Olucak allahın izniyle.Hepimiz fotolarını buraya koyalım tamam mı 2014 ocak bebekleri :):)

bende allarım evladı ölen annelerin halinden canım ne çektigi bri allah bilir bir ben olumsuz düşünmek istemiyorum ben anneyim korkuyourm eşim okadar düştüki bu bebekte üstüme öyle böyle degil hadi kendimden vazgeçtim eşim üzülür diye aklım çıkıyor adam 36 yaşında oldu oruçlu oruçlu çalışıyor adam kaç yere yetişmeye çalışıyor dün iftara evdeydi ruh halimi beyenmediki işten erken geldi bana öyle iyi davranıyorki herzamanki gibi üstüme titriyor bebek gibi ilgileniyor okadar yorulmasın üstüne evi temziliyor yemekelre yapdım ediyor sanki ilk evlendigimiz gibi hoş genede iyi biridir amam elimden brişey gelmiyor malesef strese giresim yok kızlar inanın sizleride strese sokamk üzmek istemiyorum yaradana dayandım hep derim her secdemde allahım 3 cennet kuşumu verdim sana bunu ban abagışla ne olur eşim üüzlmesin diyorum eşim için allahım diyorum adam şimdiden cinsiyetini düşünüyor kızımmı olucak oglummu paşam saglıklı olsunda gerisi boş diyor amam 23 gelseydide bir doktora gidip bebegimizi gröseydik dedi okadar umudluyuzki doktorumuzdan öyle böyle degil yani verici allah doktourm sadece vesileişim allaha kalmış benim kzımda hiç aklım agelmedi dikişim var bu sefer bebegim durucak dedim alış verişler yaptım neler aldım bir bilseniz orta boy hurçla 15 takım bebek kıyafetinden 5 takım kaldı elleirmle ördügüm yelekler patikleri hep verdim kıyafetlere kadar yavrumun 5 takım baddaniyesi var heleki bri baddaniye var ahtım var karnımdakini sag saglim alıyım evladımı o baddaniyede evime getiricem okadar gözyaşlarım varki o baddaniyede ne siz sorun ne ben söylüyüm ne hevesle almıştım ben onu içimden bir parça koptu ilk oglum öldü canımı aldı giti 2 oglum öldü gitti aklımı aldı gitti kzım öldü gitti kalbimi aldı gitti allah koruusn buda gdierse bedenimi alır gider

benim için annelik paha biçilemez ablamın oglu oldu 8 sene sonra benden evlendi erkek kardeşimin oglu oldu 11 sene sonra evlendi oglunu kocagıma aldıgımda ömürü diye agladım 6 ay yoktu araları canım deidm keşke benim olaydın ne vardı okadar hasretimki evladımın kokusuna eşimi kızım ölünce tekme tokat dövdügümü biliyorum sinirimden allahımd eidm sabır ver dedim tek dedigim bu dogum ettigimde eşime deidm gene 2 kişi kaldık bebegim dedim affet dedim olmadı başaramadım kızıma dogum ettigimde ben yalvardım doktora ne olur bri igne yapta benide yolla onların yanın adedim allahım affetsin şimdi 3 yakın hamileyim 17 haftayla 20 hafta kabusum doktor herşey yolunda gidiyor diyor amam velakim ya gene cennet kuşu olursa 4 bebegim bu ben nere giderim çok çaresizim allahım agüvenim sonsuz umdumu kesmedim amma velakin bu vesvese içimi yiyip bitiriyor
onun için bir müddet girmeyi düşünmüyorum kimseyi üzmeye hakkım yok sizler benim gibi degilsinzi kızlar bunu bilin benim işim çok zor kanda pırtılaşma var rahimde açıklık var pko var dünyanın ialcını ignesini vurunuyourm bebegim ban atutunsun diye ben bu bebegime kavuşmak için 1 sene ilaç tedavisi 1 sene doktor tedavisi dünyanın testlerinden geçtim kollarım delik dejik oldu dünyanın aletini altıma yedim 33 kilo verdim azim ettim her yürüyüşe giderken yorulurdum içimdeki sen annecim hadi devam et bak sana kavuşmama az kaldı diye sesler duydum ben çok çektim hep parasal hemde manevi şekilde kimlere acım ahürmet etmedi boşver deidler çocugun olmasada olur kimse demediki paşam biri çocuk emziirnce hevesleniyor hediyeler alınca allahım benimde olsada ona alsam ben ne zaman kendime alıcam helede acıyarak gözlerle bakmaları yokmu işte o adamı bitiriyor inanın elimden brişey gelmiyor çok kulak tıkadım herşeye ama olmayınca olmuyor allahım kimsenin bebeginin acısını göstermeisn işşallah sizlerinde huzuurunu kaşırmak istemiyorum üzmekte ne haddime hakkınızı helal edin işşallah kendimi toparlayınca aranıza geri dönerim sizlerden tek istedigim duanızı benden eksik etmeyin
canım sen beni çok iyi anlıyorsun burdakiler gibi ama elimde degil allahım kimseye yaşatmasın benim yaşadıkalrımı korku işte ne yapsamda önüne geçemiyourm bu korkununhakkınızı helal edin
Bu arada Paşam nereye kayboldun?Yazdın yazdın dagıttın bizi?Kabuguna çekilmedin inşallah.Ses ver bize...

szilere bri müddet elveda demeye geldim biraz kendimel kalayım inanın buna çok ihtiyacım var sizleride acımla üzmek istemiyorum çünkü okadar şeyler yaşadımki 1 oglumdan sonra hamile kalamadım 7 sene sonra kaldım ondan önce bebekelrini bendenmi kaçıranlar nazarın degicek diyenlermi dersinzi ne derseniz deyin 3 evladımöldü kimse bri omuz vermedi anca dediler seninki bebekmiydi 5 aylık yiyorsa 9 aylık bebegi dogur dediler bilmedikelri brişey var düşügün dogumu daha zor oluyor bu bebegim allahıma emanet allahım esirgesin işallah yavrumu tek dilegim kokusundan mahrum kalmayım anasız babasız büyütmüyüm sizlerinde kafasını şişirmiyim sizleride üzmüyüm sizlere hayırlı paylaşımlar kzılar hakkınızı helal edin inanın kimseyi ne üzmeye nede aglatmaya hakkım var yemek fazlınada gelince ben kimsenin kötülügünü inanın istemem bri dilim ekmegim olsa size veiri ben aç kalırım ben öyle bri insanım muslukları açtım gene ben gidiyorum selametle kalın olurmu

merhabalar güzel annişler kaç gündür giremiyorum izindeyim sizlere bir sorum olacak benim son 3 haftadır göbeğimde hiç değişiklik yok büyümüyor yaa korkmaya başladım dışardan bakılınca anlaşılmıyor ben bile göremiyorum çıplak karnımla o gelişimi hamiş olduğum anlaşılmıyor sizinde öylemi:18: 10 gün önce giittim doktora sorun yoktu

Rabbine teslim Et Kendini Mübarek Günlerde Herkez Duacın.Üzülme Rabbim Büyük Sevdigi Kullarına Dert Verirmişki Bana Daha Cok dua etsinler diye.derdi olmayanın vay haline derler. hepimiz allahın izniyle ocak 2014 kucaghımıza alıcagız yavrularımızı. sakın ümitsizlige kapılma.bebegin bunu hisseder.meleklerin sana duacı.Hz.osmanın Talebeleri onlar hafızların var senin.gurur duy.sende bu bebegini bu dünyada hak yolunda yetistir.allah yar ve yardımcın olsun

Yaaaa Paşam yapma böyle topiğin sensiz tadı çıkarmı?Kız bugunku ruh halin böyle karamsar bence,burda yazmazsan daha çok içine kapanırsın emin ol.Biz üzülsekte sana destek olmak istiyoruz,hormonların bugun sapıtmış bugunluk izin sana yarın gel lütfen amaaaaaa

harikasın vallahi.Kendimi şöyle bir silkeledim yazını okuyunca.Benim kaynanamda bişey demedi anca karnıma bakıyo mayamız mayalanıyo maşallah diyo ne demekse.kendi çapında iyi bişey diyo herhalde,aman zaten sadece sevme kısmında varlar bakma kısmında hepsi araziii

Merhaba arkadaslar bende 13+3 haftalik hamileyim Allah hayirlisiyla herkesi tamanina erdirsin siteye yeni uye oldum cok karmasik geldi umarim cabuk cozerim:)

yavruuuuu kaderimiz aynı benim kaynanada hayırlı olsun bile demedi valla...oğlunada dememiş ama niye hayırlı olsun demedin deyincede demedim işte demiş offff offfff...üstelik bi kızım var 4 yaşında daha erken değilmiydi dedi şimdiki bebiş için...boşverin kardeşlerim biz mutlumuyuz kocalarımızla yuvamızda cocuklarımızla gerisi kapıyı kapatınca dışarda kalıyor...

Evet canım hala göbiş möbiş yok kiloda almadım arada veriyorum bile oglumda 5 aylıkken 10 kio almıstım bu cok farklı ama eninde sonunda büyüyecek telas etme

senlik bi durum değil diyo heralde tasıyıcısın sen yavrum. ben evleneli 7 ay oldu daha birgün kapımı acmıs bir bardak cayımı içmiş insan değiller. hamile oldugumu esim annesine söyledi bende yanındaydım oğlunu tebrik etti ama gelini ver konusayım demedi.ilk 7 haftalıkken bende bebek görünmedi esimin morali cok bozuktu annesine yansıtmıs herlade dogal olarak bende kötu olmustum bi o zaman aradı bozma hersey takdiri ilahı dedi.baskada tovbe sesini duymadım.sallıyorum valla. duyumlarıma göre oglum senin oglun olacak deyip duruyomus.dogsun hangi yüzle evime gelecek acaba.ahhh ahhh düğün günüm az gözümün yasını dökmedi.boynumdaki gerdanlıgımı bile aldılarda vermediler.en son el öpmeye gittigimde gelin gerdanlıgınıda aldık ama borcumuz vardı bozdurduk dedi.bende muhim değil anne bende senin oglunu aldım dedim.içimin yagları eriye eriye oğlunuda aldım cıktım gittim.

merhabalar güzel annişler kaç gündür giremiyorum izindeyim sizlere bir sorum olacak benim son 3 haftadır göbeğimde hiç değişiklik yok büyümüyor yaa korkmaya başladım dışardan bakılınca anlaşılmıyor ben bile göremiyorum çıplak karnımla o gelişimi hamiş olduğum anlaşılmıyor sizinde öylemi 10 gün önce giittim doktora sorun yoktu :18:

aramızdaki tek fark benim eşim sorunca sana dedimya ne farkeder oğlum demiş....haa bide hemen sevinmeyin kimseyede söylemeyin demiş.sanki zina tovbee

hoppppp dur bakalım orada..bizim adımıza kararlar verip çekip gitmek yok öyle ... ben izin vermiyorummmmm ...
seni,yaşadıklarını az buçukta olsa anlayabiliyor,tedirginliğini hissedebiliyorum lakin bu gitmekle çözülmez... hepimiz duygu yoğunlukları yaşıyoruz inişler çıkışlar yaşıyoruz... bugün anlaşılan senin için karamsar ve zor bir gün... ama aramızda olmandan dolayı yaşadıklarını paylaşmandan ötürü ben bir rahatsızlık duymuyorum..aksine seni çok seviyorum ve çok gülüyorum.. üzülmemin nedeni senin üzgün olman.. lütfen kendini topla o güzl gözerinden süzülen yaşlarını sil,göbüşünü sev ve hemen geri dön... kızılcık sopasını alır gelirim (tabii göstermelik) saçlarını tiftikletirimmmm haaaaaa ...Rabbimin izniyle burada bulunan herkes 40 haftalara ulaşacağız inşallah...

ay valla benim bile içimin yağları eridi

Evet canım hala göbiş möbiş yok kiloda almadım arada veriyorum bile oglumda 5 aylıkken 10 kio almıstım bu cok farklı ama eninde sonunda büyüyecek telas etme

bende 1 kilo almıştım ama vermişim gene kilo almak istemiyorum zaten ama başlarda biraz biraz vardı şimdi tık yok
telaş yaptım içerde neler oluyor bilmiyorumki:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…