2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
aramızdaki tek fark benim eşim sorunca sana dedimya ne farkeder oğlum demiş....haa bide hemen sevinmeyin kimseyede söylemeyin demiş.sanki zina tovbee

hahahah kızzzzz benimki kendi oğluna bilem dememiş hayırlı olsun diye...geçende aramış oğlunu beni hayatta aramaz kızımla konuşmuş kızımda babanne erkek kardeşim olcak benim deyince dumur olmuş seninki daha belli olmaz doğunca belli olur demiş...bana duyunca dediki kız olsun oğlan olsun bunuda yap bidaha sakın ha dedi bende dedimki kimseye uçkurumun hesabını vermem ben çekiyorum ben doğuruyorum kime ne dedim ohhhhhhh,,,,,,

Amin amin innnnnşallahh :))

PAŞAM yaşadıkların kolay şeyler değil canım... Ama burda kimse senden kötü etkilenmiyor emin ol.
aksine birbirimizi daha iyi anlıyoruz, birbirimize destek olmak iyi geliyor.
bence paylaşımlarına devam etmelisin.
her gün olmasa bile arada bir girip bir iki kelime etmelisin.
tabii senin kararına saygı duyarız ama "sizi de üzmek istemiyorum" gerekçesiyle girmek olmaz.
kalbinin temizliği kurduğun cümlelerden de belli oluyor zaten, allah kalbinden geçen muradını versin inşallah. amin

paşam lütfen biz böyle müslümanlarmıyız birbirimize destek olmak varken birlikte ağlamak birlikte gülmek mutlu olmak varken lütfen yapma böyle ne kaldı şurda 23 temmuza.. cicimm yapma bak görcen bebişini rahatlıcak için inşallah...sen bi abdest al bi kuran oku bi içini ferahlat sonra tekrar gel bacım lütfen bizim yerimize koy kendini sen olsan biz ayrılıyoruz diye üzülmezmisin lütfennnnnn....

byok bizimkiler ilk aydan niye cocuk yok diye sormaya basladılar.sanki onlar bakacak.tabi oğlanı öyle evlendiren torunu niye istemesin.halada diyolarki sizin düğününüz bizi cok yordu. ozaman cinler tepeme cıkıyo.aldikları bi takım koltuk 6 bilezik baska bişey yok.

Ohhhh iyi demişşin valla millet sasiriyo ama ben kaynanamdan atamıycam malesef benim kaynanam nazar degmesin birrr tane darısı size canlarım benimki öyle dese bende ona kötü konuşurum ama demez ki anam demezse demesin daha iyi dimi? Siz atarken azcık benimde canım cekti anam kaynanam iyi olsunda atmak filan istemiyom caydımm :))

seni o topige almıcaz o zaman :):)

hehehee süpermiş ben 8 yıllık evliyim çok şükür aramızda iyidir hani.Ama bebek konusunu konuşmuyoruz nedense meşhur lafı da şu konu açılınca.Kafanıza takmayın yiyecek ekmeği içecek suyu varsa olur zaten.İyide kafamıza bişey taktıgımız yok çok şükür,eşim heyecanla anlatıyo ultrasonda şöyle yaptı böyle yaptı diye,kadın diyoki kafanıza takmayın.Gülermisin ağlarmısın???

Amaniiiiinn baska hicmi bişi almadılar kızz beyaz esya bilemi?

senin ilkte ondan ya olmazsa düşünceleri var ilk olanlarda anladınmı sonrakiler daha erken oluyo......amannn afis boşverrr rabbim doğruyu yanlışı biliyo kocamı çokkk ama çokkk seviyorum bir dediğimi iki etmez 12 yıldır birlikteyiz 7 yıldır evliyiz daha kendi kendimize hiç tartışmadık hep onlar yüzünden oluyo niye yapmadılar niye söylemediler falan filan...kocişlerinize sahip çıkın bacımm onlardan fayda var gerisi boş..

ıyyyyyyy al bitane daha ilgisiz sevgisiz seyler...ulan benim torunum olcak cocuğu karnında taşıyacak kadını elimin üstünde tutarım beee rabbim göstersin inşallah o günleride varyaaa neler yapcam neler...

Aglayıpta napcan canım kahkahayla gül hemi de:)

değerini bil canımmm valla ne çok isterdim kaynanamla arkadaş gibi olmayı muhabbet sohbet etmeyi ama buzdolabı daha sıcak ondan...töbe töbe..benim anneminde gelini var ulan benden daha iyi anlaşıyo geliniyle bi görseniz..kurban olduğum allahım en iyisini en hasını o bilir ona sığındım sonuna kadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…