hoşgeldin canım allah bebişine ve sana sağlık sıhhat versin inşallah...
Amaniiiiinn baska hicmi bişi almadılar kızz beyaz esya bilemi?
senin ilkte ondan ya olmazsa düşünceleri var ilk olanlarda anladınmı sonrakiler daha erken oluyo......amannn afis boşverrr rabbim doğruyu yanlışı biliyo kocamı çokkk ama çokkk seviyorum bir dediğimi iki etmez 12 yıldır birlikteyiz 7 yıldır evliyiz daha kendi kendimize hiç tartışmadık hep onlar yüzünden oluyo niye yapmadılar niye söylemediler falan filan...kocişlerinize sahip çıkın bacımm onlardan fayda var gerisi boş..
kocamdan allah razı olsun valla cok memnunum.allah yoklugunu göstermesin.bazen annesini hatırlatacak hareketler yapsada seviyom kocamı.
Allah ayırmasın canım inşallah bu gece uyuruz.Sabah mesaide görüşürük kib byeeeee
harikasın vallahi.Kendimi şöyle bir silkeledim yazını okuyunca.Benim kaynanamda bişey demedi anca karnıma bakıyo mayamız mayalanıyo maşallah diyo ne demekse.kendi çapında iyi bişey diyo herhalde,aman zaten sadece sevme kısmında varlar bakma kısmında hepsi araziii
ahaha o ne demek yaa :) biraz sinir bozucu olmuş :)
değerini bil canımmm valla ne çok isterdim kaynanamla arkadaş gibi olmayı muhabbet sohbet etmeyi ama buzdolabı daha sıcak ondan...töbe töbe..benim anneminde gelini var ulan benden daha iyi anlaşıyo geliniyle bi görseniz..kurban olduğum allahım en iyisini en hasını o bilir ona sığındım sonuna kadar..
Çok şükür benim kayınvalidem iyi ya :) Kaynanadan memnun olan tek ben miyim ki? Eşimle ilişkimizin başından beri tanışıyorum kayınvalideyle. İlk günden beri çok istedi beni. Kızı da yok, ara ara arayıp "seni çok özledim" derdi de şaşırırdım, ne alaka diye :) Alıştım şimdilerde. En son bebeğin ultrason fotoğrafını bana benzetip sevinince iyice sevmeye başladım. Başkası olsa oğluma benziyor der :)
Biraz çılgındır, hareketlidir ama iyidir bizimki
arkadaşlar bu benim ikinci gebeliğim ilkinde 20. haftaya yakın hissetmiştim haraketlerini şimdiki hamileliğimde bu günlerde sanki döndüğünü hissediyorum çok nadirde olsa tekme atıyo yada seyiriyo gibi değilde sertleşiyo gibi dönüyo gibi sizlr 2.gebeliğinizde kaçıncı haftada hissetmeye basladınız haraketlerini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?