2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
kızlar bana müsade herkeze iyi aksamlar.esinizle meleginizle her anınız en güzel anınız olsun.yarın görüsmek üzere.

Amaniiiiinn baska hicmi bişi almadılar kızz beyaz esya bilemi?

yok bacımm nerde beyaz esyamı ödüyorum son 3 taksiti kaldi.halılarımı aldılar borcu yine bize yıktılar yemek odamı 2 tane bilezigimi bozdurdum ödedim yatak odasını sagolsun zaten babacım aldı eşim perde işi ile ugrasıyo ee oda ordan geldi yine bi kısım ödedik.bizimkiler ballı anlıyacagın.koltukların borcunu öderkende esime kaynananm demişki adam seni cok kınadı bu borcu senin değil oglunun ödemesi gerekiyodu teyze demiş bak bak...

kocamdan allah razı olsun valla cok memnunum.allah yoklugunu göstermesin.bazen annesini hatırlatacak hareketler yapsada seviyom kocamı.

ahaha o ne demek yaa :) biraz sinir bozucu olmuş :)

Ne kadar çok su içiyosunuz öyle 2-3 lt yazanlar var, ben bulantıdan 1 litreyi zor tamamlıyorum , süt-meyve hiç hiç yok, göremiyorum bile. Benimki biraz çelimsiz mi olacak ne :)

ben de en az 2 lt içiyorum . zorlamıyorum kendimi, burası o kadar sıcak ki zaten istemeden suya gidiyor elim.

herşey çocuklarımıza değer

Paaaaaşaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmm Eki Görüntüle 752283

Yaa paşam sen naptın öyle yaa
bak güzel anne,canım benim sendeki risk hepimizde var ama Allah büyük biz üstümüze düşeni yapacağız,bebeğe iyi bakacağız gerisini Allah bilir,hergün ya bebeğe birşey olur korkusuyla yaşarsak,sadece kendimize ve bebeğimize zarar veririz,başkada hiçbirşey olmaz.
Seni anlıyorum zamanında kötü günler geçirmişsin 3 bebişini cennete göndermişsin kabul ama,bu sefer sen elinden geleni yapıyorsun anladığm kadarıyla,ilaçlarını ,yemeğini,kısaca yapılması gereken herşeyi yapıyorsun sonra iş senden çıkıyor arkadaşım,gerisini Allah bilir,kaldı ki o risk hepimizde de var,çookk duydum ben 9 ay'a kadar çok sağlıklı bir hamilelik geçirip doğum esnasında bebeğini kaybedenlericanım benim sen böyle şeylere kafanı takma,duanı et,kaldıki gördüğüm kadarıylada çok inançlı birisin,gerisini Allah bilir canım benim,hadi şimdi burdaki arkadaşların ve benim azıcık hatrımız varsa geri dön pembe forumlarabak burda hepimiz birbirimiz ile fikir alışverişinde bulunuyoruz,birimiz hepimiz hepimiz birimiz için,lütfen paşam,öyle köşene çekilip kurmak yok kafanda,hadi gel bak yorumlarını bekliyoruz burda.öpenzi canım

Güzel anneler selamlar,
bende geceleri hatta sabah'a karşı huzursuz bacak sendromu oluyor,böyle kalkıp odada yürüyünce geçiyor sanki,yürüyünce ayaklarımdan çıtır çıtır sesler çıkıyor,ayaklarımı falan gerince aşağıya doğru biraz rahatlıyorum sanki,sonra tekrar yatıyorumyine aynı,dönüp duruyorum yatakta,acaip huzursuz bir durum ,deliricem,uykumuda bölüyor,hiç böyle bir durum yaşayanınız var mı?Her sabah oluyor, ve geriyor beni ya..

Oyle canım haklısın Allah yardımcın olsun

Çok şükür benim kayınvalidem iyi ya :) Kaynanadan memnun olan tek ben miyim ki? Eşimle ilişkimizin başından beri tanışıyorum kayınvalideyle. İlk günden beri çok istedi beni. Kızı da yok, ara ara arayıp "seni çok özledim" derdi de şaşırırdım, ne alaka diye :) Alıştım şimdilerde. En son bebeğin ultrason fotoğrafını bana benzetip sevinince iyice sevmeye başladım. Başkası olsa oğluma benziyor der :)

Biraz çılgındır, hareketlidir ama iyidir bizimki

Afiş bence senin kızın olucak,o yorumunu bulamadım,cinsiyet tahminini sormuşsun,ben kız'a benzettim,bakalım çıkıcak mı?

arkadaşlar bu benim ikinci gebeliğim ilkinde 20. haftaya yakın hissetmiştim haraketlerini şimdiki hamileliğimde bu günlerde sanki döndüğünü hissediyorum çok nadirde olsa tekme atıyo yada seyiriyo gibi değilde sertleşiyo gibi dönüyo gibi sizlr 2.gebeliğinizde kaçıncı haftada hissetmeye basladınız haraketlerini?

Bende seviyom annecimi bizimkide tam tersi sessiz sakin cok tatlıdır benim kaynanacımm:)

Ben 2.aydan beri segirme sekinde hissediyorum karnım genelde gazdan sertleşiyor seninkide gazdan muhtemelen ama 2. gebelik olduğundan hissetmen daha kolay oluyrmus benimde 2. gebeligim inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…