2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Bu arada ilk gebeliginiz sağlıklı bi şekilde sonlanmıştır inşallah

merhaba arkadaşlar..herkese hayırlı ramazanlarr..hamileliğim in başında kanama ile birlikte düşük tehlikesi atlattım ve sürekli kasık ağrım vardı ama azaldı şükür..kaybetme korkusunu çok yoğun yaşayanlardanım anlayacağınız..size çekinerek bişe sormak istiyorum benim haftalarda olan arkadaşlar sizde de akıntı oluyo mu? yoğunluğu ne boyutta?

bende içemiyorum vitaminleri özelliklede elevit miydi ne o yarım kutu bile içemedim daha her seferinde elime alıyorum ama yok içemiyorum

ban degısık marka verdıler vıtamın decavıt kan hapıda santafer bende sadece kabızlık yaptı bunlar mıgde bulantım normaldede yoktu ılaçlarda yapmadı haptanmı kaynaklı bızden mı anlayamadım

ben ılk defa bugun kabus gördum cok kötuydu uyandıgımda aglıyodum bıde lohusayken uyudugunuzda esınız baska oda olursa hanı yalız uyumak ıyı deıl yanımıza kuran almamız gerekırmıs benım anneme 2 defa olmus en ıyısı adamlRla uyumak

benım normalde hıc akıntım olmazdı hamıleyken oldu vc ye cıkınca peceteye bıraz gelıyordu ama bır ıkı haftadır kesıldı üşütunce coğalıyodur belkı dıkkat kendıne

Canım niye cekinceksinki bendede oluyo beyaz renkte ic camasırına bi iki damla bu kadar seninki nasılki?

teşekkürler...inanın herşeyden korkar oldum düşük tehlikesinden sonra..

15 . haftaya gelmıssın bak ne guzel bısey olmaz ıns sen tedbırı elden bırakma yınede dıkkat et kendıne ama yazıldıysa alıcaksın kucagına rahat olmaya calıs bende oyleydım benımde bır dusugum var ılk zamanlar her hafta doktora gıtmeye calısıydoum nasıl dıye artık bıraktım peşini rabbım korur ıns gelır dunyaya hayırlısı için dua edıyorum sadece

ah canım ya yazdıklarını okudukça gözlerim doldu duygusallaştım iyice.. Ama sakın moralini bozma, yüksek tut hep, kimse olmasa bile bebeğin seninle.. Ben bazen evde kimse olmayınca içimdeki minicik canla sohbet ediyorum bile, inan çok iyi geliyor. Ben inanıyorum Rabbim er ya da geç kullarının yüzünü güldürür, sende inançlı birisin belli, dua et hep dua et.. Maşallah eşinde ne güzel destek oluyor sana, şükredelim ki Rabbim bize böyle eşleri nasip etmiş.. Benim ki de aynı, hep destek oluyor Allahım ondan iki cihanda da razı olsun..

ayakta çok fazla kaldığımda yoğun geliyo onun dışında az geliyo..bende enfeksiyon var sanırım çünkü bazen rengi yeşil oluyo

rengı yeşilse bır doktora görun için rahat olsun bekar bır arkadasımda olmustu o doktora gıdıyodu onun ıcın ıltıhap olmasın dıye bol bol su ıc sık sık vc ye cık bekletme ıdrarı ondanda oluyomus

merhaba huzursuz bacaklılar :124:
kızlar noluyo yaaa hepimiz huzursuz bacak sendromu mu olduk şimdi?
ben de dün gece 4 te uyandım uyku yok
oturduk tv baktık şimdi de gözlerimden uyku akıyo
hayır süt yoğurt da tüketiyorum bana mısın demiyo

Bu aralar herseye cabuk sinirleniyorum cok gerginim içimden hep ağlamak geliyor
Hormonlar la mi alakalı acaba diyorum ama yok gerçekten sinir ediyorlar beni
Birgun fena patliycam bakalim hayirlisi((

güzel anneler bizim göbüş topiğimiz yokmu göbeğimi bi görseni korkarsınız ahhahah daha küçücüküz ama cok fazla cıktı göbüşüm

Canım burda kimsenin ne seni ne beni yargılamaya hakkı var Allah gonlune göre versin Rabbim isteyince sen istemesende veriyor zaten ben henüz 20 yasındayım ve 21 yasımda ikinci kez anne olacağın inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…