- 24 Nisan 2013
- 2.233
- 1.523
- 373
- 32
arkadaşlar bu benim ikinci gebeliğim ilkinde 20. haftaya yakın hissetmiştim haraketlerini şimdiki hamileliğimde bu günlerde sanki döndüğünü hissediyorum çok nadirde olsa tekme atıyo yada seyiriyo gibi değilde sertleşiyo gibi dönüyo gibi sizlr 2.gebeliğinizde kaçıncı haftada hissetmeye basladınız haraketlerini?
bende içemiyorum vitaminleri özelliklede elevit miydi ne o yarım kutu bile içemedim daha her seferinde elime alıyorum ama yok içemiyorum
arkadaşlar daha yeni girebildim,merhabalar hepinize.geçmiş sayfaları biraz okudum önce kıyamam herkes uykusuz,bende de tam aksi ne kadar uyuduğumu hiç söylemeyeyim:)))ama normalde yaşanan uyku hali bugünlerde azalacakmış.vücudumuz bizi doğum sonrası için hazırlarmış.hani bikaç saatte bir bebişleri emzircez ya onun için deliksiz uyumayacakmışız ki alışalım.
bir de sizde de oluyor mu ne zaman gözümü kapasam rüyalar rüyalar bazen kabuslar.ona da normal diyor kaynaklar ama resmen gerçek dünyayla rüyaları ayırt edemycem yakında:)))
Bu arada ilk gebeliginiz sağlıklı bi şekilde sonlanmıştır inşallah
merhaba arkadaşlar..herkese hayırlı ramazanlarr..hamileliğim in başında kanama ile birlikte düşük tehlikesi atlattım ve sürekli kasık ağrım vardı ama azaldı şükür..kaybetme korkusunu çok yoğun yaşayanlardanım anlayacağınız..size çekinerek bişe sormak istiyorum benim haftalarda olan arkadaşlar sizde de akıntı oluyo mu? yoğunluğu ne boyutta?
teşekkürler...inanın herşeyden korkar oldum düşük tehlikesinden sonra..benım normalde hıc akıntım olmazdı hamıleyken oldu vc ye cıkınca peceteye bıraz gelıyordu ama bır ıkı haftadır kesıldı üşütunce coğalıyodur belkı dıkkat kendıne
merhaba arkadaşlar..herkese hayırlı ramazanlarr..hamileliğim in başında kanama ile birlikte düşük tehlikesi atlattım ve sürekli kasık ağrım vardı ama azaldı şükür..kaybetme korkusunu çok yoğun yaşayanlardanım anlayacağınız..size çekinerek bişe sormak istiyorum benim haftalarda olan arkadaşlar sizde de akıntı oluyo mu? yoğunluğu ne boyutta?
çok şükür kızım 2 yaşında
Canım niye cekinceksinki bendede oluyo beyaz renkte ic camasırına bi iki damla bu kadar seninki nasılki?
teşekkürler...inanın herşeyden korkar oldum düşük tehlikesinden sonra..
ayakta çok fazla kaldığımda yoğun geliyo onun dışında az geliyo..bende enfeksiyon var sanırım çünkü bazen rengi yeşil oluyo
ah canım ya yazdıklarını okudukça gözlerim doldu duygusallaştım iyice.. Ama sakın moralini bozma, yüksek tut hep, kimse olmasa bile bebeğin seninle.. Ben bazen evde kimse olmayınca içimdeki minicik canla sohbet ediyorum bile, inan çok iyi geliyor. Ben inanıyorum Rabbim er ya da geç kullarının yüzünü güldürür, sende inançlı birisin belli, dua et hep dua et.. Maşallah eşinde ne güzel destek oluyor sana, şükredelim ki Rabbim bize böyle eşleri nasip etmiş.. Benim ki de aynı, hep destek oluyor Allahım ondan iki cihanda da razı olsun..canım pozitif düşünüyorum bu hamileligimde hep diyorum içimden bu sefer yaradan sana nasip edicek bu bebegi aman paşam strese girme inan bebek için grimiyorumda etrafındakiler çok kırıyor çok üzüyorlar beni gebelikten desem 3 kere geçiridm gebelik ondan degil bu gebeligim bana sabırı ögretti artık öteki gebelikelrim gibi aman iç çamaşırında kan varmı akıntı varmı allahım budamı gidicek demiyorum kahverengi akıntım bile geldiginde hep aman paşam herkezde geliyor bebeklerinde geldi diyorum emin ellerdesin diyorum yapma paşam bu sene ilk defa babamın senesinde aglamadım neden bebegim için doktorum strese girmek üzülmek aglamak yok diyor bugün bri arkadaşım resim koymuş facesine 4 bebegi 3 kaybetti benim gibi 4 aldı kucagına kızımı ameliyat masasında koklarken çekmişler allahım ne mutlu oldum onun adın adeidm içimden paşam sende görüceksin bu günleri deidm kendimi kandırıyorum bilemiyorum korku varya içimde vesvese yiyip bitiriyor beni inan canım birşey istemedi bugüneşim kahvaltı tabagı yaptı getriid yedirdi bebek gibi öylende söz verdim meyve süt içicem ama nasıl içerim bilemiyorum eşim ban ahep damardan yaklaştı paşam bebegin doyması lazım anesi bak saglıklı gebelik için yemen şart dedi meyve tabagı beni bekliyor sonra arada süt içicem yogurdu yemedigim halde başka şekillerde yiyorum kimse aramıyor sormuyor ne gelenim ne gidenim var bri yandan diyorum aman kimse gelmesin böle rahatım bri taraftanda insan 2 degişik insan arıyor anlıcagın çok fenayım benherşeye aglar oldum eşimde kızıyor diyor resimelre bakıncada aglıyon ay deidm ne yapayım hamilelik psikolojisi bugün işe gitmeden ban bri komedi filmi açtı seyrediyim diye oda az oturdu benle seyretti aman dedim akşama seyrederiz canım istemiyor dediysemde yok sarıldı bana bak çok komik dedi lalahım filinm ne kadar komikti ya ne güldüm eşim baktı paşam gülüyor beni öptü haydi canım ben işe gidyorum sen iftara yemekelri hazırla dedi gelicem dedi şu riskli haftalarım gitse rahatlıcam vallahi :18::18::18:allahım yardım etsin ne diyim bu girdabın içinden çıkarım işşallah
ayakta çok fazla kaldığımda yoğun geliyo onun dışında az geliyo..bende enfeksiyon var sanırım çünkü bazen rengi yeşil oluyo
Oh cok sukur benimde oglum 21 aylık sizde evleneli cok olmamıs ama benim gibi hızlı cıkmıssınız masallah
kızım erken doğdu evlilik yıl dönümümüzde 4 aylıktı :) erken kalkan yol alırmış :))
selam kızlar
son adet tarihim 31 mart.aslında adet tarihimmi düşük yaptığım tarih mi belli değil.geçen ay kan değerlerim düşmeye başladı ve bebeği kese oluşmadan kaybettik.800 kadar yükseldi sonra birden düşmeye başladı doktorum bir kaç gün içinde kanaman olur dedi ve iki gün sonra 31 martta kanamam oldu.normal sireçte bat 26 mart ama bu düşükle şaşma olurmu bilmiyorum.doktor korunmayın dedi korunmadık ama sadece 11.günde ilişkiye girdik.
hikayem çok uzun kızlar ve iki oğlum da var çok şükür.şimdi belki niye üçüncü düşünüyor bu kadın delimi diyeniniz var ama eşim de bende istiyoruz üç olsun belki kızımız olur diye.üstelik çalışan bir bayanım öğretmenim.
güzel anneler bizim göbüş topiğimiz yokmu göbeğimi bi görseni korkarsınızahhahah daha küçücüküz ama cok fazla cıktı göbüşüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?