güzel annişler herkeste bir uyku problemi olmuş. bizdede var. hele sıcakta hiç uyunmuyor.
ooff geçsin bu sıcaklar çabuk gelsin allahın izniyle ocak ayı sabırsızlanıyor insan:):)
Bu aralar herseye cabuk sinirleniyorum cok gerginim içimden hep ağlamak geliyor
Hormonlar la mi alakalı acaba diyorum ama yok gerçekten sinir ediyorlar beni
Birgun fena patliycam bakalim hayirlisi((
merhaba huzursuz bacaklılar :124:
kızlar noluyo yaaa hepimiz huzursuz bacak sendromu mu olduk şimdi?
ben de dün gece 4 te uyandım uyku yok
oturduk tv baktık şimdi de gözlerimden uyku akıyo
hayır süt yoğurt da tüketiyorum bana mısın demiyo
Sende mi öylesin?? Ya çok kötü birşey hergün hergün geriyor beni,kalıyorum yürüyorum çıtır çıtır ayak bilelerimden ses geliyor,
böyle değişik birşey gerçekten huzursuzluk veriyor ismi gibi.
aynen yaa geriyorum böyle titriyorum resmen gerinirken.bacağı sağa atıyom yok sola atıyom yok kocamın üstüne atıyom yokSende mi öylesin?? Ya çok kötü birşey hergün hergün geriyor beni,kalıyorum yürüyorum çıtır çıtır ayak bilelerimden ses geliyor,
böyle değişik birşey gerçekten huzursuzluk veriyor ismi gibi.
Ayy bende de bacak ağrısı bu iki gündür çok şiddetli akşama doğru özellikle ayaklarımı hafif kaldırıyorum..normal herhalde hani elevitte alıyorum..bir arkadaş akıntı ile ilgili soru sormuş canım akıntının gelmesi normal beyaz renkli ise sorun yok ama yeşil ,kahve ve kokulu ise bir doktora görünmelisin..kızlar kimler bacak ağrısı çekiyor ve sizce neden ?
arkadaşlar merhaba ben de bugün itibariyle 14+2 günlük hamileyim ama hiç kilo almadım hamile olduğum da hiç belli değil bunu kafaya takmaya başladım var mı benim gibi hamile gibi olmayan
Var canım merak etme suan kilo alma degil verme evresindeyiz cok yakında alma evresinede geçcez inş o zamanda ayyy çok kilo aldım karnım çok büyüdü diye sitem etcez:)arkadaşlar merhaba ben de bugün itibariyle 14+2 günlük hamileyim ama hiç kilo almadım hamile olduğum da hiç belli değil bunu kafaya takmaya başladım var mı benim gibi hamile gibi olmayan
arkadaşlar merhaba ben de bugün itibariyle 14+2 günlük hamileyim ama hiç kilo almadım hamile olduğum da hiç belli değil bunu kafaya takmaya başladım var mı benim gibi hamile gibi olmayan
olur mu canım benim mide bulantısından mahvoldum istifra etmekten boğazım tahriş oldu iyi bari sizin de kilo almadığınızı öğrenince biraz rahatladım napiim iyice pimpirikli bi tip oldum..merhaba arkadaşım ne güzel işte ağrın sızın bulantın yok sanırım,demek ki rahat geçiriyosun.
ben de ilk 3 ay 3 kilo verdim zayıfladım hamile olduğumu bilmeyenler rejim yapıyorum sanıyodu
olur mu canım benim mide bulantısından mahvoldum istifra etmekten boğazım tahriş oldu iyi bari sizin de kilo almadığınızı öğrenince biraz rahatladım napiim iyice pimpirikli bi tip oldum..
heekorkma kız çoğumuz kilo verdik 5 kilo verdim diyenler var
benden kan geldi öğürmekten.mide bulantısı fena.benim hala geçmedi
Hanımlar,
Sizleri bilmem ama ben cok göbeklendim. 63.8 ile hamile kaldım, su anda 63.4'um ama maasallah göbeğim benden onde gidiyor. Bu hafta doktor kontorlum var, ikili test falan yapacağım ve bunu doktora soracağım. Cok hızlı bir sekilde kilo almamama rağmen genişliyorum. 6. ayda falan patlamaktan korkuyorum. Uyumak benim içinde bir sorun. Sol tarafınızda yatın diyorsunuz ama bebiş altta ve solda. ben solda yatardım zaten ama rahatsızlık verdiği için sağda uyumaya calisiyorum. Size bu maili yazarken bile oguruyordum... Maşallah deyiniz :) Arka tarafta totom gorunmuyor, totomun ustu bile cok genişlemiş Eki Görüntüle 752554
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?