Kızlar iki gündür felaket başım ağrıyo daha doğrusu zonkluo ne yapsam geçmedi tuzlu ayran içtim düştü diye limon yedim yükseldi diye tansiyonumu ölçüom normal çıkıo eğilince kafama kan akıo resmen hissediom kafamı taşıyamaz oldum resmen:) dra gittim bugün parol iç dedi hiç içesimde yok ilaç, derdim ne anlamadım bebişim sağlıklıymış ikili test 1/10000 çıkmış bu başağrısına nasıl bi çözüm bulabilirim
Kızlar iki gündür felaket başım ağrıyo daha doğrusu zonkluo ne yapsam geçmedi tuzlu ayran içtim düştü diye limon yedim yükseldi diye tansiyonumu ölçüom normal çıkıo eğilince kafama kan akıo resmen hissediom kafamı taşıyamaz oldum resmen:) dra gittim bugün parol iç dedi hiç içesimde yok ilaç, derdim ne anlamadım bebişim sağlıklıymış ikili test 1/10000 çıkmış bu başağrısına nasıl bi çözüm bulabilirim
Hanımlar,
Sizleri bilmem ama ben cok göbeklendim. 63.8 ile hamile kaldım, su anda 63.4'um ama maasallah göbeğim benden onde gidiyor. Bu hafta doktor kontorlum var, ikili test falan yapacağım ve bunu doktora soracağım. Cok hızlı bir sekilde kilo almamama rağmen genişliyorum. 6. ayda falan patlamaktan korkuyorum. Uyumak benim içinde bir sorun. Sol tarafınızda yatın diyorsunuz ama bebiş altta ve solda. ben solda yatardım zaten ama rahatsızlık verdiği için sağda uyumaya calisiyorum. Size bu maili yazarken bile oguruyordum... Maşallah deyiniz :) Arka tarafta totom gorunmuyor, totomun ustu bile cok genişlemiş Eki Görüntüle 752554
Buz soketleri oluyor ya, eczanelerde soguk zincir ilaclar için kullanılıyor. Onlardan kullan. Ensene, sakaklarına neresi agrıyorsa tut bir sure. Bana faydaı olmustu. Ben de parol icmedim, zararsiz deniyor ama dayanabildigim kadar dyandım. Yine agrıyan yerine masj yaptırabilirsin, kimileri basını tulbentle sıkar. Gecmiş olsun simdiden. Benden tomografi istenmişti bas agrım asırı siddetli olmustu. Aklından cıkarma, hamilelikte beyin kanaması riski artıyor, esine, yakınlarına mutlaka soyle. Sende bir gariplik hissederlerse hemen acile gotursunler. Bas agrısı pekcok hamilede oluyor ama bu riski de asla unutmamak gerek. Benden tomografi istedikleri ve bebegime birsey olur diye hastaneden iyiyim deyip kactıgım gunu unutamam. Senin de onemli birseyin yoktur ama onlem almak, yakınlarını bilgilendirmen cok onemli. Tekrar gecmiş olsun, hepimizin tek dilei bebeklerimizi saglıkla kucaklamak.
Kac kilo aldınki sen ben almak yerine veriyorum göbegim cıkmak yerine eriyoo
ay kiilo almadım işte o yuzden düşünüyorum ya kilo almadım nie büyüyo diye
Hanımlar,
Sizleri bilmem ama ben cok göbeklendim. 63.8 ile hamile kaldım, su anda 63.4'um ama maasallah göbeğim benden onde gidiyor. Bu hafta doktor kontorlum var, ikili test falan yapacağım ve bunu doktora soracağım. Cok hızlı bir sekilde kilo almamama rağmen genişliyorum. 6. ayda falan patlamaktan korkuyorum. Uyumak benim içinde bir sorun. Sol tarafınızda yatın diyorsunuz ama bebiş altta ve solda. ben solda yatardım zaten ama rahatsızlık verdiği için sağda uyumaya calisiyorum. Size bu maili yazarken bile oguruyordum... Maşallah deyiniz :) Arka tarafta totom gorunmuyor, totomun ustu bile cok genişlemiş Eki Görüntüle 752554
Hanımlar,
canımcım geçmiş olsun. umarım şimdi daha iyisindir.:26:Kızlar iki gündür felaket başım ağrıyo daha doğrusu zonkluo ne yapsam geçmedi tuzlu ayran içtim düştü diye limon yedim yükseldi diye tansiyonumu ölçüom normal çıkıo eğilince kafama kan akıo resmen hissediom kafamı taşıyamaz oldum resmen:) dra gittim bugün parol iç dedi hiç içesimde yok ilaç, derdim ne anlamadım bebişim sağlıklıymış ikili test 1/10000 çıkmış bu başağrısına nasıl bi çözüm bulabilirim
kızlar tiroid guatr hormonum yüksek çıktı doktorum hamilelikte riskli düşüğe sebep olabiliyor dedi edokrin bölümüne yolladı yarın gidicem edokrin uzmanı karar verecekmiş ilaç kullanıp kullamıyacağıma
günaydın hanımlaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?