2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Kızlar iki gündür felaket başım ağrıyo daha doğrusu zonkluo ne yapsam geçmedi tuzlu ayran içtim düştü diye limon yedim yükseldi diye tansiyonumu ölçüom normal çıkıo eğilince kafama kan akıo resmen hissediom kafamı taşıyamaz oldum resmen:) dra gittim bugün parol iç dedi hiç içesimde yok ilaç, derdim ne anlamadım bebişim sağlıklıymış ikili test 1/10000 çıkmış bu başağrısına nasıl bi çözüm bulabilirim

canım bu günlerde bebişler amniyon sıvısını içip çişlenmeye bailıyorlarmış:))bu da biz de baş ağrısı yapmaya başlıyormuş.bu günlere özel yani.ama sen yine de içmemeye çalış parol,çin yağı diye bir şey duydun mu bilmiyorum ama benim migrenim var masaj yapınca bana bile iyi geliyor.bir de buz torbasıyla karanlık bir ortam en azından uykuya dalmana yardımcı olur,tabi buz torbasını havluya falan sar sonra beynin soguktan donmasın:))geçmiş olsun şimdiden.

Buz soketleri oluyor ya, eczanelerde soguk zincir ilaclar için kullanılıyor. Onlardan kullan. Ensene, sakaklarına neresi agrıyorsa tut bir sure. Bana faydaı olmustu. Ben de parol icmedim, zararsiz deniyor ama dayanabildigim kadar dyandım. Yine agrıyan yerine masj yaptırabilirsin, kimileri basını tulbentle sıkar. Gecmiş olsun simdiden. Benden tomografi istenmişti bas agrım asırı siddetli olmustu. Aklından cıkarma, hamilelikte beyin kanaması riski artıyor, esine, yakınlarına mutlaka soyle. Sende bir gariplik hissederlerse hemen acile gotursunler. Bas agrısı pekcok hamilede oluyor ama bu riski de asla unutmamak gerek. Benden tomografi istedikleri ve bebegime birsey olur diye hastaneden iyiyim deyip kactıgım gunu unutamam. Senin de onemli birseyin yoktur ama onlem almak, yakınlarını bilgilendirmen cok onemli. Tekrar gecmiş olsun, hepimizin tek dilei bebeklerimizi saglıkla kucaklamak.

Maşallah valla ,bende 13 +2 günlük hamileyim ,bende hiç karın yok,:2:

Bu arada karnında sertlik olanınız var mı? Gobk deligim ve legen kemiğim arasında bir tumsek var v bariz sert. Rahmi mi hissediyorum yoksa rahim kasılıyor diye mi sert, yani kasılmam mı var bilemiyorum. Sizde oldu mu bende bir haftadır sertlik var.

zonklama şeklinde ağrın varsa migren dir o,geçmiş olsun çok,bende de migren var zonklama şeklinde ağrım oluyor,minoset al bence
hamilelere sadece ağrı kesici minoset öneriyor doktorlar.

Kızlar saolun ya önerileri dikkate alıcam benim bebiş içime işiomuş sıkıntım ondan olabilir valla beklerim:) buzuda denicem migren olsa istiğfar ederim bilmiomki uyuyunca geçmedi işte ona üzüldüm şuan ağrıo mesela şakaklarıma vuruo sinüzit gibi ama değil ovuyorum okadar geçmio ilaç içmek istemiom valla ya bide burası çook sıcak kayınvalidemlerdeyim ev hamam gibi bide soğuk kompres deniyim bakem

Canım buzlukta varmış buz soketi şuan koydum valla ii gelio sanki ay çok sağol ya Allah korusun beyin kanaması falan tırstım valla:)

ben de 2 kilo aldım. ama bir göbeğim var herkes anlıyor hamile olduğumu. aldığım kilodan değil bence 2 kiloyla o kadar göbek çıkmaz. yandan bak baya tümsek

Gittik dışarda yürüyüş yaptık eşimle yarım saat hala başım ağrıyo en iisi uyumak valla inşallah yarına geçer bittim iki gündür

Kac kilo aldınki sen ben almak yerine veriyorum göbegim cıkmak yerine eriyoo

ooy maşallah senin göbüşüne annesi ay ben de kilo almadım ama neden göbüşüm büyüdü anlamıyorum kılolu biri degilim ama göbek aldı başını gidiyo babamız durup durup göbüşü öpüyo bebek öpüyom diye garibim bilmiyo ki o daha bebek değil

kızlar tiroid guatr hormonum yüksek çıktı doktorum hamilelikte riskli düşüğe sebep olabiliyor dedi edokrin bölümüne yolladı yarın gidicem edokrin uzmanı karar verecekmiş ilaç kullanıp kullamıyacağıma

maşallah kız çok şirin bi göbek olmuş. benim de bu kadar olmasa da bi göbeciğim var
canımcım geçmiş olsun. umarım şimdi daha iyisindir.:26:

canım tedavin başlandıktan sonra Allahın izni ile hiçbir risk olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…