2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

günaydın canım albendende o kadar patlıcak beynim yerinden çıkacak sanki yaa,,ama dayanamadım içtin ben parol hemde 2 tane ama yine geçmedi...çalışıyorum kafam kalkmıyo bi görseniz ayy,,buz koydum neler yaptım yok yok çözüm yok..

arkadaslar günaydın.bekledigim ikinci test sonucu cıktı doktorla görüsmedim henüz.bilgisi olanlar yorumlayabilir mi?
- HORMON -------------------
Anti-TPO (Tiroid Peroksidaz Ab 25,08 IU/mL < 34
TSH Reseptör Antikoru < 0,3 IU / L < 1,75
--- HORMON -------------------
Anti-TPO (Tiroid Peroksidaz Ab 25,08 IU/mL < 34
TSH Reseptör Antikoru < 0,3 IU / L < 1,75

Ben de dün gece çok kötü kabus gördüm. dilenciye para verdim sabah, başka napayım bilmiyorum.
Morlim bozuk, midem de bulanıyor.

günaydınççç
benm kramplarım ve ağrıarım için magnezyum verdi doktor işede yaradı sanırım kramplarım azaldı doktoruna danış istersen ..

canım ya magnezyum verdi banada onu içtim öyle bir ishal oldumki anlatamam doktorumda magnezyumu bacak kramlarına iyi gelecegii kasık ve vajinadaki kramlara çok faydası olmayacagını söyle o sebepten içmiyorum yoksa evde var

benim de dün öğleden sonra yine bir başladı pir başladı. gece uykudan bile uyandırdı. kara kara ne yiyeceğimi düşünüyorum açlıktanAllahım tez günde geçirsin
siyah zeytinden bile tiksindim şimdi yeşil zeytine başladım ondanda tiksinmeden biter inşallah ALLAHkoaylık versin..
orkide bu arada sana sormak istediğim bişey var sen metformin kullanıyormusun ? merkezdeki doktorum en az 3 ay kullanacaksın dedi başka doktor ise bıraktırdı ama kafam karışık fkrin nedir ?

olması gereken değerler yazıyor zaten kıyaslarsan sonuçların iyi.

bnm bacak krampım yoktu kasık ta vardı ve broşürde verdi bana bütün kramplara iyi geldiğini yazıyordu bana fayda etti çok şükür ama ishal yaptıysa kötü tabi ..

ben biraz test sonucları anlama konusunda kıtımdır orkidecim yaa sorup duruyorum ama işte merak.doktorları biliyosun anlatırlar ama anlamazsın bişey o yüzden sizden yorum almak istedim :):)

herkeseee günaydınnnn.Bugun birazcık uyudum çok şükür 6 da kalktım ama olsun neticede uyumuş kalktım.Bu arada tomurcuk982 göbeğin çok tatlı maşallah,ama benimkinin yanında minnoş kalır,bizim bakkal dün siyah giyinmeme rağmen anladı bebiş mi geliyor diye sordu?Artık çıkması normal galiba,ne bilim güya şişkolarda daha geç çıkıyomuş,ben şişkoyum erkenden de çıktı vallahi.

biz şanslıyız topiğimizde doktor var :)

ewet :) bu arada doktora bi kosu gidip geldim hemen arkadaslar orkideninde dediği gibi bi problem yok gebelik düşürüyomus tsh degerimi ilac filan vermediler yanı ama her ay test yaptırmam lazım benim sıpa bana şimdiden eziyet ediyo teyzeleri :)

canım test sonucun hepsi normal görünüyor. korkacak bir şey yok gözün aydın
ah canım zeytinden geçtiğimzi hafta sonu acı bir kusma seansı sonrası çok tiksindim. hayatımda artık 3 şey var: peynir ekmek domates. sabah akşam ekmek arası yapıp yiyorum ben metformin kullanmıyorum. bildiğim kadarıyla 10-12 haftaya kadar kullandırılıyor bıraktırılıyor. ama kadın doğum uzmanı olmadığımdan bu haftalardan sonra kullanımı ile ilgili bilgim yok. dr un bi bildiği vardır. esas dr un ne diyosa öyle davran bence

rabbime sükürler olsun ne seneryolarla geldi millet bana troid cocugun zekasını etkiliyomus zeka geriligi yapıyomus.felaket tellalı gibi dikildiler basıma.ayyy ne stresli günlerdi.

11. haftada bıraktım şekerimede baktırdım sıkıntı çıkmadı ama sanki ilaçları teker teker bıraktıkça korkuyorum çok tuhaf ...
son 3 kan sulandırıcı iğnem kaldı magnezyumda son üç sadece progesteron ve vitamin kalacak haftaya bide prgoesteronu bıraktırsa benden iyisi yok :)
arkadaşın göbeğini görünce kendimden utandım :)giderek zayıflıorum ALLAh sonumuzu hayır etsin..

Günaydın kızlarr ikili testimizi yaptırdık sonucu bekliyoruz haftaya çıkacakmış. Dün doktor ense kalınlığını ve burnunu ölçecekti, bizim ufaklık amuda kalkmış poposunu da bize dönmüş hiç oralı değil :) Tam 1 saat ugraştık dönmesi için, doktor karnıma hafif vurdukça o da içerden ellerini ayaklarını oynatıyo sanki oyun oynuyo bizl Allahım yerim ben onu yaa, babamız da pür dikkat seyrediyo, ilk defa bu kadar net gördük bebişimizi ve de çok güzeldi :) Sonuçta ölçebildi doktor ve çok şükür değerleri gayet normal dedi, bakalım kan tahlilimiz nasıl çıkacak..

bnm bacak krampım yoktu kasık ta vardı ve broşürde verdi bana bütün kramplara iyi geldiğini yazıyordu bana fayda etti çok şükür ama ishal yaptıysa kötü tabi ..

aldıgımda çok sevinmiştim agrılarım so bulcak diye içtim sabaha su gibi ishal tabi bu kezde çocuk susuz kalcak diye korktum o sebepten içemiyorum ya sanki etraftaki tek mız mız hamile benim ya başka kimselerden duymadım işitmedim etrafımda bukadar söylenen çok mu abartıyoruz acaba olması gerekn bumu aslında bilemiyorum

gözün aydın canım

rabbime sükürler olsun ne seneryolarla geldi millet bana troid cocugun zekasını etkiliyomus zeka geriligi yapıyomus.felaket tellalı gibi dikildiler basıma.ayyy ne stresli günlerdi.
amaaan gebe kadına yapılır mı bu be
al benden de o kadar progesterondan bıktım. hem vajinal kullanıyorum, hem de iğne olarak. ben kan sulandırıcıyı doğuma kadar kullanacağım. ben de bu arada kilo verdim ama bildiğin göbeğim çıktı. eskiden dümdüzdü. biraz yapı ile de alakalı galiba göbek. bizim bi arkadaş var. kız 7 aylık hamile. kilo aldım diyor ama hiç göbek yok. hamile olduğu anlaşılmıyo
gözün aydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…