günaydınçççgünaydın canlar benimde agrılar akşam geçio sabah başlıo çözemedim gitti
Kızlar iki gündür felaket başım ağrıyo daha doğrusu zonkluo ne yapsam geçmedi tuzlu ayran içtim düştü diye limon yedim yükseldi diye tansiyonumu ölçüom normal çıkıo eğilince kafama kan akıo resmen hissediom kafamı taşıyamaz oldum resmen:) dra gittim bugün parol iç dedi hiç içesimde yok ilaç, derdim ne anlamadım bebişim sağlıklıymış ikili test 1/10000 çıkmış bu başağrısına nasıl bi çözüm bulabilirim
bitti derken başlayan bulantılarımla hepinize günaydınlar .....
ben ılk defa bugun kabus gördum cok kötuydu uyandıgımda aglıyodum bıde lohusayken uyudugunuzda esınız baska oda olursa hanı yalız uyumak ıyı deıl yanımıza kuran almamız gerekırmıs benım anneme 2 defa olmus en ıyısı adamlRla uyumak
günaydınççç
benm kramplarım ve ağrıarım için magnezyum verdi doktor işede yaradı sanırım kramplarım azaldı doktoruna danış istersen ..
siyah zeytinden bile tiksindim şimdi yeşil zeytine başladım ondanda tiksinmeden biter inşallah ALLAHkoaylık versin..benim de dün öğleden sonra yine bir başladı pir başladı. gece uykudan bile uyandırdı. kara kara ne yiyeceğimi düşünüyorum açlıktanAllahım tez günde geçirsin
arkadaslar günaydın.bekledigim ikinci test sonucu cıktı doktorla görüsmedim henüz.bilgisi olanlar yorumlayabilir mi?
- HORMON -------------------
Anti-TPO (Tiroid Peroksidaz Ab 25,08 IU/mL < 34
TSH Reseptör Antikoru < 0,3 IU / L < 1,75
--- HORMON -------------------
canım ya magnezyum verdi banada onu içtim öyle bir ishal oldumki anlatamam doktorumda magnezyumu bacak kramlarına iyi gelecegii kasık ve vajinadaki kramlara çok faydası olmayacagını söyle o sebepten içmiyorum yoksa evde var
ben biraz test sonucları anlama konusunda kıtımdır orkidecim yaa sorup duruyorum ama işte merak.doktorları biliyosun anlatırlar ama anlamazsın bişey o yüzden sizden yorum almak istedim :):)
biz şanslıyız topiğimizde doktor var :)
canım test sonucun hepsi normal görünüyor. korkacak bir şey yok gözün aydınarkadaslar günaydın.bekledigim ikinci test sonucu cıktı doktorla görüsmedim henüz.bilgisi olanlar yorumlayabilir mi?
- HORMON -------------------
--- HORMON -------------------
ah canım zeytinden geçtiğimzi hafta sonu acı bir kusma seansı sonrası çok tiksindim. hayatımda artık 3 şey var: peynir ekmek domates. sabah akşam ekmek arası yapıp yiyorumsiyah zeytinden bile tiksindim şimdi yeşil zeytine başladım ondanda tiksinmeden biter inşallah ALLAHkoaylık versin..
orkide bu arada sana sormak istediğim bişey var sen metformin kullanıyormusun ? merkezdeki doktorum en az 3 ay kullanacaksın dedi başka doktor ise bıraktırdı ama kafam karışık fkrin nedir ?
olması gereken değerler yazıyor zaten kıyaslarsan sonuçların iyi.
canım test sonucun hepsi normal görünüyor. korkacak bir şey yok gözün aydın
ah canım zeytinden geçtiğimzi hafta sonu acı bir kusma seansı sonrası çok tiksindim. hayatımda artık 3 şey var: peynir ekmek domates. sabah akşam ekmek arası yapıp yiyorumben metformin kullanmıyorum. bildiğim kadarıyla 10-12 haftaya kadar kullandırılıyor bıraktırılıyor. ama kadın doğum uzmanı olmadığımdan bu haftalardan sonra kullanımı ile ilgili bilgim yok. dr un bi bildiği vardır. esas dr un ne diyosa öyle davran bence
canım test sonucun hepsi normal görünüyor. korkacak bir şey yok gözün aydın
ah canım zeytinden geçtiğimzi hafta sonu acı bir kusma seansı sonrası çok tiksindim. hayatımda artık 3 şey var: peynir ekmek domates. sabah akşam ekmek arası yapıp yiyorumben metformin kullanmıyorum. bildiğim kadarıyla 10-12 haftaya kadar kullandırılıyor bıraktırılıyor. ama kadın doğum uzmanı olmadığımdan bu haftalardan sonra kullanımı ile ilgili bilgim yok. dr un bi bildiği vardır. esas dr un ne diyosa öyle davran bence
bnm bacak krampım yoktu kasık ta vardı ve broşürde verdi bana bütün kramplara iyi geldiğini yazıyordu bana fayda etti çok şükür ama ishal yaptıysa kötü tabi ..
ewet :) bu arada doktora bi kosu gidip geldim hemen arkadaslar orkideninde dediği gibi bi problem yok gebelik düşürüyomus tsh degerimi ilac filan vermediler yanı ama her ay test yaptırmam lazımbenim sıpa bana şimdiden eziyet ediyo teyzeleri :)
amaaan gebe kadına yapılır mı bu berabbime sükürler olsun ne seneryolarla geldi millet bana troid cocugun zekasını etkiliyomus zeka geriligi yapıyomus.felaket tellalı gibi dikildiler basıma.ayyy ne stresli günlerdi.
al benden de o kadar progesterondan bıktım. hem vajinal kullanıyorum, hem de iğne olarak. ben kan sulandırıcıyı doğuma kadar kullanacağım. ben de bu arada kilo verdim ama bildiğin göbeğim çıktı. eskiden dümdüzdü. biraz yapı ile de alakalı galiba göbek. bizim bi arkadaş var. kız 7 aylık hamile. kilo aldım diyor ama hiç göbek yok. hamile olduğu anlaşılmıyo11. haftada bıraktım şekerimede baktırdım sıkıntı çıkmadı ama sanki ilaçları teker teker bıraktıkça korkuyorum çok tuhaf ...
son 3 kan sulandırıcı iğnem kaldı magnezyumda son üç sadece progesteron ve vitamin kalacak haftaya bide prgoesteronu bıraktırsa benden iyisi yok :)
arkadaşın göbeğini görünce kendimden utandım :)giderek zayıflıorum ALLAh sonumuzu hayır etsin..
Günaydın kızlarr ikili testimizi yaptırdık sonucu bekliyoruz haftaya çıkacakmış. Dün doktor ense kalınlığını ve burnunu ölçecekti, bizim ufaklık amuda kalkmış poposunu da bize dönmüş hiç oralı değil :) Tam 1 saat ugraştık dönmesi için, doktor karnıma hafif vurdukça o da içerden ellerini ayaklarını oynatıyo sanki oyun oynuyo bizlAllahım yerim ben onu yaa, babamız da pür dikkat seyrediyo, ilk defa bu kadar net gördük bebişimizi ve de çok güzeldi :) Sonuçta ölçebildi doktor ve çok şükür değerleri gayet normal dedi, bakalım kan tahlilimiz nasıl çıkacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?