2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

sorma arkadaşım,bende kendime kızmaya başladım artık.Mızır mızır hergün bişey çıkıyo yok başım,yok midem,yok bilmem ne.Kocam delirecek ama belli etmiyo,adamcağız biraz dolanalım diyo yok,film izleyelim yok.Herşeye muhalefet oldum ne zaman düzelcem bilmiyorummm?

yapılıyor işte sekerim.millet sıyırmıs iyice. bide onlar oyle dedikce ben netten arastırıyorum ayy kabus gibi günlerdi.atlattım sukur şimdi ikili teste kaldık bide onun stresini cekicez offf offf

9 ayın sonunda geçecek sanırım allah eşlerimize sabır versin diyelim ozaman

Kızlar bişiy sorcam cildinizi yumuşatmak için ne kullanıyorsunuz. Ben artık hiçbir kremi kullanamıyorum kıpkırmızı oluyor ve şuan ellerim kollarım kupkuru napcam ben bi akıl verin bana...

Kızlar bişiy sorcam cildinizi yumuşatmak için ne kullanıyorsunuz. Ben artık hiçbir kremi kullanamıyorum kıpkırmızı oluyor ve şuan ellerim kollarım kupkuru napcam ben bi akıl verin bana...

cnaım ben sadece vazelin kullanıyorum.bide saf zeytinyagını ısıtıyorum.soguduktan sonra göbişime bacaklarıma gögüslerime aklınıza neresi geliyosa sürüyorum işte.iyi geliyo sanki

yapılıyor işte sekerim.millet sıyırmıs iyice. bide onlar oyle dedikce ben netten arastırıyorum ayy kabus gibi günlerdi.atlattım sukur şimdi ikili teste kaldık bide onun stresini cekicez offf offf

şeker hiç stres yapma boşa. yaptığına değmez. daha da internetten araştırma yapma

şeker hiç stres yapma boşa. yaptığına değmez. daha da internetten araştırma yapma

aslında haklısın o kadar ceşit ve zıt yorumlar varki hersey için ikili test yaptır diyen var yaptırma diyen var.eniyisi dediğin gibi arastırmamak ,.bitek kıyafet bakıyorum :)) cokgüzel seyler var yaa.bu arada listeniz varmı hastane cıkısı ile ilgili

Güzel anneler ve minik bebişleri günaydın :)

yastıklarla savaş yapıyorum sabah kalktığımda yatak tanınmayacak halde ama ben gene uyumamışım

kızlar şimdi hem demir hem elevitin prospektüsüne baktım ikisininde yan etkileri arasında kabızlık var.. ama bu kabızlık ilacı bıraktırmayı gerektirmez diyor.. bol bol su için..

zaten ilaçlar bir yerimizi düzeltirken diğer yerlerimizi bozuyor ama kabızlık sorunu çok sıkıntılı

kayınvalide konusunda şanslı olan ender insanlardanım sanırım ben de nazar değmesin diyim bari
arası kötü olanlara da inş. insafa gelirler diyim

bitti derken başlayan bulantılarımla hepinize günaydınlar .....

bu sabah aynı kabusla uyandım unutmuştum ne güzel uzun zamandır gene merhaba dedi bu sabah

maşallah :) cinsiyet tahmini yaptı mı peki ?

ben bebek yağı kullanıyorum canım şimdilik iyi geliyor

ben dün dayanamadım cumartesi günü yaptırcağım ikili testi dün öğlen gittim yaptırdım
gözlerime inanamadım hiç ama hiç durmadı zor ölçüm yaptık ama şükür miniğim iyi çıktı
kan verdim haftaya çıkar dedi inş. o da sağlıkla çıkarsa üstümden yük kalkacak
bir de cinsiyet için %80 Kız dedi sanırım topiğimizin bir kızı daha olabilir :)

gözün aydın canım.ayy gidim bende görim yaaa.bende cumartesi günü gidicem :):) haftaiçi gidemiyoruım

cok guzeldı bayıldım epidural normal dogum yada suda dogum dusunuyorum bır aksılık olmazsa akşam kocamada izletıyım :)

cok yogun yasıyosunuz butun belırtılerı ben sıze bakınca hamıleliğimden supelenıyorum yaşla yada kıloyla alakası varmı acaba ben 30 yasında anne oldum ondanmı bısey hıssetmıyorum kılomda az deıl 71 den 76 ya cıkmışım ınş bır an önce agrılarınız gecer

Ben de dün gece çok kötü kabus gördüm. dilenciye para verdim sabah, başka napayım bilmiyorum.
Morlim bozuk, midem de bulanıyor.

hamılelıkten oluyor canım normalde olsa kafaya takardım hanı bışey olucak dıye ama su anda görduklerımız hamılelıkten dusunme unutmaya calışkı bebekte uzulmesın senın ıyı olman lazım onun ıçın

Ya iki lokma su içtim, anında çıkardım. Kahvaltı da edemedim çünkü geçmedi bulantım hiç iyi değilim bu sabah.

Belirti yok diye şikayet eden aklıma tüküreyim ben :/

biz olsak dunyayı yıkmıstık kadın iki inledi cıkarttı.bide benim kocam hiç dayanamaz.bayılır kalır.

Ya iki lokma su içtim, anında çıkardım. Kahvaltı da edemedim çünkü geçmedi bulantım hiç iyi değilim bu sabah.

Belirti yok diye şikayet eden aklıma tüküreyim ben :/

aynen canları sıkılıyo galiba.yiyin için gezin bizim gibi yolda cıkarırım araba tuttu midem fena ıyy nasıl kokuyo buralar diyip zehir olmasını istiyolar galiba hamileliklerinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…