aldıgımda çok sevinmiştim agrılarım so bulcak diye içtim sabaha su gibi ishal tabi bu kezde çocuk susuz kalcak diye korktum o sebepten içemiyorum ya sanki etraftaki tek mız mız hamile benim ya başka kimselerden duymadım işitmedim etrafımda bukadar söylenen çok mu abartıyoruz acaba olması gerekn bumu aslında bilemiyorum
amaaan gebe kadına yapılır mı bu be
al benden de o kadar progesterondan bıktım. hem vajinal kullanıyorum, hem de iğne olarak. ben kan sulandırıcıyı doğuma kadar kullanacağım. ben de bu arada kilo verdim ama bildiğin göbeğim çıktı. eskiden dümdüzdü. biraz yapı ile de alakalı galiba göbek. bizim bi arkadaş var. kız 7 aylık hamile. kilo aldım diyor ama hiç göbek yok. hamile olduğu anlaşılmıyo
gözün aydın canım
gözün aydın canım
Herkese günaydınnnnnnnn
sorma arkadaşım,bende kendime kızmaya başladım artık.Mızır mızır hergün bişey çıkıyo yok başım,yok midem,yok bilmem ne.Kocam delirecek ama belli etmiyo,adamcağız biraz dolanalım diyo yok,film izleyelim yok.Herşeye muhalefet oldum ne zaman düzelcem bilmiyorummm?
Kızlar bişiy sorcam cildinizi yumuşatmak için ne kullanıyorsunuz. Ben artık hiçbir kremi kullanamıyorum kıpkırmızı oluyor ve şuan ellerim kollarım kupkuru napcam ben bi akıl verin bana...
yapılıyor işte sekerim.millet sıyırmıs iyice. bide onlar oyle dedikce ben netten arastırıyorum ayy kabus gibi günlerdi.atlattım sukur şimdi ikili teste kaldık bide onun stresini cekicez offf offf
9 ayın sonunda geçecek sanırım allah eşlerimize sabır versin diyelim ozaman
şeker hiç stres yapma boşa. yaptığına değmez. daha da internetten araştırma yapma
tatlımm ben elevit ve gyno ferro demir hapını kullanıyorum ve o haplara başladığımdan beri kabızlık sorunu yaşıyorum ama bunu hangisi yaptı bilemicem...
ferro yu bende hamile kalmadan önce içmiştim ve inanılmaz derecede kabız yaptı korkumdan bırakmıştım
elevite başladım ve yine aynı sorun bir çözüm bulmam lazım
bir de hamilelik döneminde rahat hareket edememekten kaynaklanan uykusuzluk problemi olan arkadaşlara şunu önerebilirim,, ben geceleri iki yastıkla uyuyorum bir tanesi başımın altında digeri de bacaklarımın arasında kaldığım yer çok sıcak ve bacaklarım birbirine değdiği için çok terliyorum ve rahatsız oluyorum uzun da giydim mi sıkıntı basıyo öyle olunca aradaki yastıkla bunu önlemiş oluyorum hem de hareketlerimde çok rahatım geceleri yastık ve ben şekilden şekile giriyoruz böylece yüz üstü hariç istediğim gibi yatabiliyorum, sizde bi deneyin bakalım belki faydası olur buradan söylemek istedim :))
kızlar şimdi hem demir hem elevitin prospektüsüne baktım ikisininde yan etkileri arasında kabızlık var.. ama bu kabızlık ilacı bıraktırmayı gerektirmez diyor.. bol bol su için..
Çok şükür benim kayınvalidem iyi ya :) Kaynanadan memnun olan tek ben miyim ki? Eşimle ilişkimizin başından beri tanışıyorum kayınvalideyle. İlk günden beri çok istedi beni. Kızı da yok, ara ara arayıp "seni çok özledim" derdi de şaşırırdım, ne alaka diye :) Alıştım şimdilerde. En son bebeğin ultrason fotoğrafını bana benzetip sevinince iyice sevmeye başladım. Başkası olsa oğluma benziyor der :)
Biraz çılgındır, hareketlidir ama iyidir bizimki
bitti derken başlayan bulantılarımla hepinize günaydınlar .....
Günaydın kızlarr ikili testimizi yaptırdık sonucu bekliyoruz haftaya çıkacakmış. Dün doktor ense kalınlığını ve burnunu ölçecekti, bizim ufaklık amuda kalkmış poposunu da bize dönmüş hiç oralı değil :) Tam 1 saat ugraştık dönmesi için, doktor karnıma hafif vurdukça o da içerden ellerini ayaklarını oynatıyo sanki oyun oynuyo bizlAllahım yerim ben onu yaa, babamız da pür dikkat seyrediyo, ilk defa bu kadar net gördük bebişimizi ve de çok güzeldi :) Sonuçta ölçebildi doktor ve çok şükür değerleri gayet normal dedi, bakalım kan tahlilimiz nasıl çıkacak..
Kızlar bişiy sorcam cildinizi yumuşatmak için ne kullanıyorsunuz. Ben artık hiçbir kremi kullanamıyorum kıpkırmızı oluyor ve şuan ellerim kollarım kupkuru napcam ben bi akıl verin bana...
ben dün dayanamadım cumartesi günü yaptırcağım ikili testi dün öğlen gittim yaptırdım
gözlerime inanamadım hiç ama hiç durmadı zor ölçüm yaptık ama şükür miniğim iyi çıktı
kan verdim haftaya çıkar dedi inş. o da sağlıkla çıkarsa üstümden yük kalkacak
bir de cinsiyet için %80 Kız dedi sanırım topiğimizin bir kızı daha olabilir :)
Kızlar iki gündür felaket başım ağrıyo daha doğrusu zonkluo ne yapsam geçmedi tuzlu ayran içtim düştü diye limon yedim yükseldi diye tansiyonumu ölçüom normal çıkıo eğilince kafama kan akıo resmen hissediom kafamı taşıyamaz oldum resmen:) dra gittim bugün parol iç dedi hiç içesimde yok ilaç, derdim ne anlamadım bebişim sağlıklıymış ikili test 1/10000 çıkmış bu başağrısına nasıl bi çözüm bulabilirim
Ben de dün gece çok kötü kabus gördüm. dilenciye para verdim sabah, başka napayım bilmiyorum.
Morlim bozuk, midem de bulanıyor.
gözün aydın canım.ayy gidim bende görim yaaa.bende cumartesi günü gidicem :):) haftaiçi gidemiyoruım
cok guzeldı bayıldım epidural normal dogum yada suda dogum dusunuyorum bır aksılık olmazsa akşam kocamada izletıyım :)
cok yogun yasıyosunuz butun belırtılerı ben sıze bakınca hamıleliğimden supelenıyorum yaşla yada kıloyla alakası varmı acaba ben 30 yasında anne oldum ondanmı bısey hıssetmıyorum kılomda az deıl 71 den 76 ya cıkmışım ınş bır an önce agrılarınız gecer
hamılelıkten oluyor canım normalde olsa kafaya takardım hanı bışey olucak dıye ama su anda görduklerımız hamılelıkten dusunme unutmaya calışkı bebekte uzulmesın senın ıyı olman lazım onun ıçın
Ya iki lokma su içtim, anında çıkardım. Kahvaltı da edemedim çünkü geçmedi bulantım hiç iyi değilim bu sabah.
Belirti yok diye şikayet eden aklıma tüküreyim ben :/
kendimde sıkıldım bu halimden.Doğumdan sonrada kesin lohusa sendromu varmış ya ondan olurum ben.Allahım sen yardım et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?