Ya iki lokma su içtim, anında çıkardım. Kahvaltı da edemedim çünkü geçmedi bulantım hiç iyi değilim bu sabah.
Belirti yok diye şikayet eden aklıma tüküreyim ben :/
biz olsak dunyayı yıkmıstık kadın iki inledi cıkarttı.bide benim kocam hiç dayanamaz.bayılır kalır.
valla bizim başka topikte arkadaşlardan liste alacamaslında haklısın o kadar ceşit ve zıt yorumlar varki hersey için ikili test yaptır diyen var yaptırma diyen var.eniyisi dediğin gibi arastırmamak ,.bitek kıyafet bakıyorum :)) cokgüzel seyler var yaa.bu arada listeniz varmı hastane cıkısı ile ilgili
ben dün dayanamadım cumartesi günü yaptırcağım ikili testi dün öğlen gittim yaptırdım
gözlerime inanamadım hiç ama hiç durmadı zor ölçüm yaptık ama şükür miniğim iyi çıktı
kan verdim haftaya çıkar dedi inş. o da sağlıkla çıkarsa üstümden yük kalkacak
bir de cinsiyet için %80 Kız dedi sanırım topiğimizin bir kızı daha olabilir :)
Gunaydin hamisler bugun cinsiyet ogrenmek icin doktora gidicem cok heyecanliyim insallah hersey yolundadir cinsiyeti cok merak etmiyorum acikcasi bebisim saglikli olsun tek istegim bu
ha gayret cumartesine bir şey kalmadı ben dayanamadım ama :)
sağol canım inş. seninki de sağlıklıdır öncelikle ve sonra kendini gösterir annesi :)
aynen canları sıkılıyo galiba.yiyin için gezin bizim gibi yolda cıkarırım araba tuttu midem fena ıyy nasıl kokuyo buralar diyip zehir olmasını istiyolar galiba hamileliklerinin
ay bende bzen belirtı hıssetmek ıstıyomda sonra yok ıyım boyle dıyorum en dayanamadıgım belırtıde bulantı olurdu benımde ınş cabuk gecer canım tuzlu kraker yemeye calış
cokta romantık olmus ya kadın sesını cıkarsa zaten adam kacardı:) sankı asklarını ilan edıyolar
Gunaydin hamisler bugun cinsiyet ogrenmek icin doktora gidicem cok heyecanliyim insallah hersey yolundadir cinsiyeti cok merak etmiyorum acikcasi bebisim saglikli olsun tek istegim bu
valla bizim başka topikte arkadaşlardan liste alacam
anam şükür kızçe geliyor
bende birgün burda arkadaslar bebişimin cinsiyeti belli oldu diyebilecekmıyım.sanki bana kendini hiç göstermicekmıs gibi geliyo.
bende birgün burda arkadaslar bebişimin cinsiyeti belli oldu diyebilecekmıyım.sanki bana kendini hiç göstermicekmıs gibi geliyo.
aynen yaa geriyorum böyle titriyorum resmen gerinirken.bacağı sağa atıyom yok sola atıyom yok kocamın üstüne atıyom yok
yataktan dışarı atıyorum sallandırıyorum biraz.
bi de şu iyi geldi, iki bacağımın arasına sert bi yastık koyuyorum sola dönüp yatıyorum
bunu da internette okumuştum bende işe yaradı biraz.sabah 7 gibi uyudum 1 saat
benim bacaklarım şişti bikaç gündür heralde tuzlu yedim ondan
sandalyede otururken iyice huzursuzluk yapıyo
hepimizin bacaklara bişeyler oldu
Valla benimki zehir olmaya başladı. İki gündür doğru düzgün çalışamıyorum da. Devam ederse işten çıkmayı bile düşünebilirim, günüm lavaboda geçiyor çünkü.
güzel haberlerle gel canım önce sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun sonrada göstersin artık kendini
prens mi prenses mi :)
hadi inş. Darısı başına orkidecim senin durum double bir de :)
zaman geçiyor ben de ikili testi görcekmiyim dedim bebiş 12+6 günlük oldu
40 haftaları da göreceğiz inş. :)
inş canım inş.o günleri görmeyi nasip etsin rabbimdersin şekerim dersin ...az sabır...tekmeliyor dersin,ne zamn dogacak dersin...inşallah..
Arkadaşlar dün ne oldu biliyor musunuz? Ofise bir müşteri geldi, benimle görüşüyordu. Hamile olduğumu duymuş, gözünüz aydın benim de bir oğlum olacak, eşim yedi aylık hamile dedi. Ben de sizin de gözünüz aydın, benimki de kız dedim. Bize de önce kız demişlerdi ama yanılmışlar dedi adam. Ben de sizin hastane iyi değildir deyince adam benim gittiğim hastanenin ve doktorun adını vermesin mi, Koca İstanbul şansa bak. Benimki değişmese bari
İki lokma yemeye çalıştım onları da çıkardım az önce. Sabahtan beri kaçıncı ya :/
Bir de sonradan başladı, çok acayip.
Valla benimki zehir olmaya başladı. İki gündür doğru düzgün çalışamıyorum da. Devam ederse işten çıkmayı bile düşünebilirim, günüm lavaboda geçiyor çünkü.
Arkadaşlar dün ne oldu biliyor musunuz? Ofise bir müşteri geldi, benimle görüşüyordu. Hamile olduğumu duymuş, gözünüz aydın benim de bir oğlum olacak, eşim yedi aylık hamile dedi. Ben de sizin de gözünüz aydın, benimki de kız dedim. Bize de önce kız demişlerdi ama yanılmışlar dedi adam. Ben de sizin hastane iyi değildir deyince adam benim gittiğim hastanenin ve doktorun adını vermesin mi, Koca İstanbul şansa bak. Benimki değişmese bari
İki lokma yemeye çalıştım onları da çıkardım az önce. Sabahtan beri kaçıncı ya :/
Bir de sonradan başladı, çok acayip.
kuzum rapor alsan olmaz mı? ben de 1.5 aydır senin şimdi olduğun gibiyim ve yaklaşık 1 aydır işe gitmiyorum. rapor aldım evdeyim. bulantı ilacı kullanıyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?