2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Ama 14+1'de söyledi bana. Çocuğun bunu bile görünüyordu. Başka bir şeyi de olsa görürdü sanırım.:44:

Son düzenleme:
kızlaaar listeyi başka bir topikten alıntı yaptım

bizmkine 15.haftada bakıldı net bişey söylemem yanlıs olur dedi özellkle..kızlar daha gec anlasılıyor dedi ...

bana da doktorum ikilide genelde erkek derler kız diyen duymadım ne derlerse sakın kendini kaptırma
16 dan önce net değil dedi ama benim doktor kız dedi ondan dolayı kendimi kaptırabilirim :)

arkadaslar belki aptalca bir soru olacak ama benim kafam karıstı...bebegimizin haftası son adetin ilk günü ilemi saymaya baslanıyor son adetin son günüylemi ??? 16 nisan adetim basladı 22 nisan bitti....ben hep haftasını 22 nisandan itibaren hesaplıyordum sanırım dogrusu 16 nisandan itibaren hesaplamak ???? sizlerdemi ilk günden itibaren hesaplıyorsunuz ??

ilk gününden hesaplanıyor canım

benim babasının çocuğu yavrum gene gıcıklık yaptı ve kusana kadar çikolata yememe rağmen istifini bile bozmadı. bacak bacak üstüne atmış yatıyordu. sağolsun cinsiyet merakımız 15 gün daha ileri attı

evt normalde adet baslangıcına göre oluyor ben ultasona göre takıp ettım ocakta dogum olacaktı bebek bır hafta kucuk cıkıyodu ulrasonda sımdı yetısmış tam gunuyle uyumlu dogumunm aralıga geldı

Günaydın kızlar, ben de dün ikilimi yaptırdım. Bugün öğleden sonra sonucunu alacağım inşallah..
Bu arada önceki bebeğimde bende bir gebelik rahatsızlığı vardı. Gebelikte de, doğumda da, sonrasında da Çok çekmiştim. Bu sefer bu hastalığın olma olasılığının %0 olduğunu söyledi. Hastalık psikolojimi nasıl bir bozduysa dün tüm gün mutluluktan ağladım.

İnşallah hepimiz sağlıcakla alalım bebeklerimizi kucaklarımıza..
kızlaaar listeyi başka bir topikten alıntı yaptım
Ben listedeki bazı şeyleri abartılı bazı şeyleri de eksik buldum. Gerçi bu merakla biz en az 50 kere daha paylaşırız doğum çantası listesini bence
Amaaan acılı ama güzel şey hamilelik beee!!!!

tskler arkadaslar cvp icin...hmm ozaman benim bebis 12 hafta 2 gümlük bugün..cok sükür...ama usg de 3 gün önden gidiyor...aranızdan kimisi ikili tet sonuclarını hemen alıyor ne güzel bana 15 gün sonra denildi..haftaya persembe alırım...İNSALLAH hersey yolundadir....cümlemiz hakkında hayırlısı olsun...

Günaydın kızlar biz 2 hafta yıllık izindeyiz evde ayaklarımızı uzattık dinleniyoz oh ne güzelmiş
evde olanlar TRT 1 de anne elimi tutsana diye bi program var şu an.
doğum yenidoğan vs konular varmış
izleyin şekerim

aynen benimkşler de akşamları cok fena oluyor ..üzerinde gezemiyorum resmen...uyku desen bende de yok...saga dönüyorum göbek saga ...sırt agrısı baslıyor..sola desen aynı...pöfff...
yine en rahat sola dönünce yatıyorum ben her türlü zor
valla ilerleyen aylardan korkmaya başladım

niye öyle olldun sen canım limon varmı yakınlarda bi koklayıver bana iyi geliyo
cinsiyet konusunda da bana geçen hafta doktor erkek dedi ama ben hala kız gibi hissediyorum
yani değişebilir ben hazırlıklıyım şahsen
biz kardeşimi 8 ayına kadar kız bildik,8 aylıkken kontrolde doktor "ablası pipisine baaak" dedi
ne pipisi dedim

canım ben de dün oldum ikili yazılı kâğıt verdi orda herşey normal yazıyodu ama kan sonucu 1 hafta sonra dedi

Sekiz aylık mı? Allahıım ne büyük şok
Alışveriş yapacaksam da yeşil sarı bişiler alayım bari bundan sonra. On gün sonra doktor randevum var, yine kız derse şüphelenmem ben artık. 16+1 olacak. Bir pipi o kadar da saklanamaz bence.

sizinki nasıl saklanmış hayret.

Şu an iyi gibiyim, açım ama aç gibi de hissetmiyorum.

Son düzenleme:

günaydın canım hayırlı haberle gelirsin inşallah
çok şükür ki mutluluk gözyaşı dökmüşsün yoksa kızardım sana kuzuyu üzüyon diye
derlerdi başka hiçbişey için bu kadar zorluk çekilmez diye de doğruymuş
bebekler için hepsi tatlı geliyomuş

komik olan ney biliyomusun anneannem bize sosyetik hamile bunlar diyor.ayy kırıldım ay incindim. ne testiymiş diyo bizim zamanımızda testmı vardı diyo.hamilelik sendromuymus diyo (tabi bunu derkenki halini görmeniz lazım gülmekten ölürdünüz) bizde doguruyodun aksama kalkıyodun yemek hazırlıyodun herifine diyo.şimdi bunlar yatarda yatar. ben heriflere acıyom diyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…