2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Bir de kırmızı, beyaz, siyah kombineler de unisex oluyor. Onları da düşünebilirsiniz canım.
Bir de peygamberimiz torunu doğduğunda sarı beze sardıkları için kızmış, beyaz bir beze sardırmış. O yüzden bazı yerlerde yenidoğana sarı giydirmeyin yazıyor. Eğer böyle şeyleri umursuyorsanız gözönünde bulundurun derim bence.
Hı tabi başına eskiler sarılık olmasın ddiye sarı bez koyarmış onun niye olduğu aklıma takıldı bak şimdi.:44:

Canım bir de benim bulantılarıma limon kolonyası iyi geliyordu ki normalde hiç sevmem bir dene istersen

arkadaslar bebek alısverişlrinizi 7.aydan sonra yapın derim ben tecrübeli bi anne olaraktan...gereksiz hiçbişey almamaya çalışın...dogumdan sonra ihtiyac oldukca alırsnz...

ya işte muhtemelen doktor bizimki gibi 12. haftada kız dedi sonrada annem sormayınca tekrar bakmadı
biz de 8 aya kadar kız sandık muhtemelen,şimdi ben her gittiğimde soracam cinsiyetini
ama geçen hafta benim gittiğim doktor ihtimal falan da demedi pipi bu dedi ve fotosunu çekti verdi
neden inanamıyorum bilmiyorum ahada pipi sağda altta

arkadaslar agzıma bile almak istemiyorum ama ikili testı kötu olan cıktımı?

dıttt aklına kötü şey getirme.iyi çıkıcak inşallah
henüz yaptırmadın değil mi??

Son adetin ilk gunu cnm. 16 Nisan'ı baz alacaksın. 21 Ocak'ta doğurman bekleniypr. Benim 14 Nisan SAT (Son adet tarihi) , 19 Ocak beklenen doğum tarii

arkadaslar agzıma bile almak istemiyorum ama ikili testı kötu olan cıktımı?
benim ölçümlerim çok iyiydi fakat ikilim riskli çıktı malesef
doktor üçlüyü yapalım öyle konuşalım dedi dün üçlümü de verdim;haftaya başka bir yerde dörtüyüde vermeyi düşünüyorum üçlü ve dörtlü aynı anda çıkacak. eğer kimyasal riskim azalmışsa sorun yok dicekler(inşallah);ama yine riskli çıkarsa as dicekler ve ben bunu hiç istemiyorum

ahahhaaa
benim ananem diyoki eve gidiyodum baktım sancı geldi
girdim samanlığa doğurdum
o sırada komşu ordan geçiyodu beraber teyzenin kordonu kestik aldık çıktık

bende belirtim yok diye söylendim durdum 2 gündür bulantım var,henüz kusmadımm ama heran herşey olabilir.offfff ya hamilelik güzel gerçektende bulantısı olanları şimdi anlıyorum en çekilmezide buymuş.Sanırım bide bağırsaklarım bozuldu oda bulantımı tetikliyo.Muz yedim,leblebi yedim öğlende patates haşlamayı düşünüyorum.Başka tavsiyesi olan?

Aaaaa hiç duymamıştım. Eşim ve kayınvalidem çok bilir öyle şeyleri nasıl atladılar hayret. bir de gidip sarı hastane çıkışı beğendi eşim, onu aldık. Neyse bir tane daha alırım ben zaten, dayanamam o zamana kadar.

Ofisteyim, öğle yemeğine çıkınca alayım bari bir tane kolonya, olmayacak böyle.

Son düzenleme:

kalıcı bi çözüm yok canım maalesef
ama benim yaptıklarım limon koklamak,leblebi yemek,midem bulanınca hemen uzanmak
bi de bulantım olduğu öğün sıcak yemek yemeğe kendimi zorlamıyorum peynir ve yeşil zeytin tüketiyorum çok iyi geliyo
hem doyuyorum hem faydalı midem de bulanmıyo

kendini aç bırakmamaya çalış yemekten önce bir zeytin at ağzına öyle yemeğini ye benimde çok olmuyor bulantım ama oluncada böyle yapıyorum limonlu çorbada iyi geliyor şehriye çorbası filan

Minikkelebek canı magnezyum eksikliği de tetikliyor huzursuz bacakları muz tüket bol bol ve hala devam ederse doktorundan magnezyum desteği iste ben hamileliğim boyunca kullandım ileri aşamalarda kramplardan uyuamamıştım çünkü :/

Ben anlamadım ki nerdeymiş pipi

Valla bana da ihtimal falan demedi doğrudan kız dedi ama şüphelendim bir kere ben. İnşallah kızdır, babası da dünden beri seviniyor. Hikayeyi ona da anlattım da. Erkek olduğuna karar verdi kendisi.
Ne yapacaksa bu erkekler erkek çocuğunu allah allah :)
e 16. haftadan sonra değişmez o zaman, ben de önümüzdeki haftadan sonra huzura ererim.

yok cumartesi günü gidicem ama korkuyorum.cesaretim yok

off ya rabbim yardımız olsun.peki as yaptırmazsak ne olur.bide dörtlümü var ya.benim bi arkadas vardı ne ikili yaptırdı ne üçlü.rabbim neyi nasip ederse onu yasıcam dedi bide 6 ayımı mahvedemem onun şüphesiyle dedi.şimdi masallah tosuncuk bi oğlu var.bezen bende düşünmüyo değilim.

kendini aç bırakmamaya çalış yemekten önce bir zeytin at ağzına öyle yemeğini ye benimde çok olmuyor bulantım ama oluncada böyle yapıyorum limonlu çorbada iyi geliyor şehriye çorbası filan

İşin kötü tarafı çalıştığım yerde öğlen ben yapıyuorum yemeği.2 gündür dışardan söyledik,patrona sabah midem kötü deyince offff bi geçmedi ya ne kadar nazlısın dedi.şimdi patats haşlasam onlar ne yiycek aman yaaa bide milleti düşünüyom

bide kızlar şimdi hamilelik takviminde 12 hafta iiçerisndeyim yazıyoya aslında 11+2 yim .mesela sizdede 15 haftanın içerisinde yazıyor.ama 14+ dır.peki bu duruma göre ne zaman öğrendiniz cinsiyetini 12+ damı 13+ damı 14+ damı.karısık oldu biraz ama.

canımcım geçmiş olsun. umarım şimdi daha iyisindir.:26:[/QUOTE]

Saol canım bugün daa iyiyim sıcaklar çarptı galiba gece serindi iyi oldum biraz senin bebikler nasıllar:) ikilintestin kaç çıktı benimki cinsiyetini yine göstermedi ona takıldım bende

Ben 14+1'de öğrendim. doktor değişir falan demedi, ama iki hafta sonra nasılsa bakacağız yine dedi. 12+3'te de kıza benziyor demişti. On gün sonra 16+1 olacağım kesin olarak öğrenirim herhalde.

Yani ilk kıza benzettiğinde 13. haftanın içindeydim.

ne yapabilirsin pardon az anlayışlı olsa patronunda al havle vela kuvvet böylelerine öyle kızarımki evde haımı olsa gıkı çıkmaz başkasıda umrunda olmaz cık cık cık patatesi haşla kuzucuk sen haşlama ye onlarada yag dök kuru sogan dogra biraz kırmızı biber at haşladıgın patatesleride iöçine at kavur bi güzel yanınada cay demle yesinler ugraşma başka bişey için boşver

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…