canımcım geçmiş olsun. umarım şimdi daha iyisindir.:26:
ne yapabilirsin pardon az anlayışlı olsa patronunda al havle vela kuvvet böylelerine öyle kızarımki evde haımı olsa gıkı çıkmaz başkasıda umrunda olmaz cık cık cık patatesi haşla kuzucuk sen haşlama ye onlarada yag dök kuru sogan dogra biraz kırmızı biber at haşladıgın patatesleride iöçine at kavur bi güzel yanınada cay demle yesinler ugraşma başka bişey için boşver
ah canım muz beni kabız yapıyo yaaMinikkelebek canı magnezyum eksikliği de tetikliyor huzursuz bacakları muz tüket bol bol ve hala devam ederse doktorundan magnezyum desteği iste ben hamileliğim boyunca kullandım ileri aşamalarda kramplardan uyuamamıştım çünkü :/
kızz sağda diyoz yaaa pipiiBen anlamadım ki nerdeymiş pipi
Valla bana da ihtimal falan demedi doğrudan kız dedi ama şüphelendim bir kere ben. İnşallah kızdır, babası da dünden beri seviniyor. Hikayeyi ona da anlattım da. Erkek olduğuna karar verdi kendisi.
Ne yapacaksa bu erkekler erkek çocuğunu allah allah :)
e 16. haftadan sonra değişmez o zaman, ben de önümüzdeki haftadan sonra huzura ererim.
hiç korkma canım yaa sıkıntı yapma şimdidenyok cumartesi günü gidicem ama korkuyorum.cesaretim yok
ne yapabilirsin pardon az anlayışlı olsa patronunda al havle vela kuvvet böylelerine öyle kızarımki evde haımı olsa gıkı çıkmaz başkasıda umrunda olmaz cık cık cık patatesi haşla kuzucuk sen haşlama ye onlarada yag dök kuru sogan dogra biraz kırmızı biber at haşladıgın patatesleride iöçine at kavur bi güzel yanınada cay demle yesinler ugraşma başka bişey için boşver
amin cnmm.bende as yaptırmayı hiç istemiyorum ama 6 ay nasıl sabrederim bilmem;inş şu testler iyi çıkarda hiç gerek kalmaz. cnm benimde en yakınlarım ne ablam;ne yengem bu testleri yaptırmadı maşallah çocukları cin gibi...ama işte insan meraktan duramıyo..inş sizinkilerde sorunsuz çıkar bu stres çok fena...off ya rabbim yardımız olsun.peki as yaptırmazsak ne olur.bide dörtlümü var ya.benim bi arkadas vardı ne ikili yaptırdı ne üçlü.rabbim neyi nasip ederse onu yasıcam dedi bide 6 ayımı mahvedemem onun şüphesiyle dedi.şimdi masallah tosuncuk bi oğlu var.bezen bende düşünmüyo değilim.
canımcım geçmiş olsun. umarım şimdi daha iyisindir.:26:
amin cnmm.bende as yaptırmayı hiç istemiyorum ama 6 ay nasıl sabrederim bilmem;inş şu testler iyi çıkarda hiç gerek kalmaz. cnm benimde en yakınlarım ne ablam;ne yengem bu testleri yaptırmadı maşallah çocukları cin gibi...ama işte insan meraktan duramıyo..inş sizinkilerde sorunsuz çıkar bu stres çok fena...
Saol canım bugün daa iyiyim sıcaklar çarptı galiba gece serindi iyi oldum biraz senin bebikler nasıllar:) ikilintestin kaç çıktı benimki cinsiyetini yine göstermedi ona takıldım bende
ah canım muz beni kabız yapıyo yaa(
doktora söylerim haftaya inşallah çaresi vardır.
kızz sağda diyoz yaaa pipiieşim de çok sevindi erkek deyince ama avcunu yalayabilir her an
16.haftadan sonra bence de değişmesin yaa kesin değilse de söylemesinler
ben de kıllandım bu bebek kız diye kıllandığımızla kalıcaz
hiç korkma canım yaa sıkıntı yapma şimdiden
bişey çıkmaz allahın izniyle
Saol canım bugün daa iyiyim sıcaklar çarptı galiba gece serindi iyi oldum biraz senin bebikler nasıllar:) ikilintestin kaç çıktı benimki cinsiyetini yine göstermedi ona takıldım bende
slm kızlar isim düşünmeye başladınız mı...
:) dün doktor %80 kız dedikten sonra sesli düşünmeye başladım
Defne veya Derin var şuan aklım da :)
arkadaşlar ben 12. haftamdayım ama bulantımda azalma hıc yok hanı azalacaktı bu haftadan ıtıbaren doktorlar bizi mi kandırıyor yoksa:)) hala mutfaga gıremıyorum yasak bana offfffffffff sıcaktada çalışmak hıç hoş degıl((
arkadaşlar ben 12. haftamdayım ama bulantımda azalma hıc yok hanı azalacaktı bu haftadan ıtıbaren doktorlar bizi mi kandırıyor yoksa:)) hala mutfaga gıremıyorum yasak bana offfffffffff sıcaktada çalışmak hıç hoş degıl((
arkadaslar kocamın internetten sipariş verdigine bakın hastaneden cıkarken bunlarla cıkacakmıs.ayyy deliricem.cocugu simdiden fanatızm içine sokmaya calısıyo
gözün aydın darısı başıma henüz birşey duymuş değilim doktordan sen hissetmişmiydin kız olduğunu ilk ayda rüyalarında falan görüyormuydun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?