2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
canımcım geçmiş olsun. umarım şimdi daha iyisindir.:26:

Saol canım bugün daa iyiyim sıcaklar çarptı galiba gece serindi iyi oldum biraz senin bebikler nasıllar:) ikilintestin kaç çıktı benimki cinsiyetini yine göstermedi ona takıldım bende[/QUOTE]

sevindim iyi olmana. benim bebikler anasını iştahsız bıraktılar. sabahtan beri bir şey yiyemedim bulantıdan, açım diye evin içinde dolaba bakıp bakıp ağlıyorum ikili test tama olarak yapılmadı bana. sadece ense kalınlığı ve burun kemiği bakıldı. onlar normaldi. kan testi yapılmayacak. ikizlerde önermiyorlarmış. sorunlu çıkıyormuş.

aynen dediğini yapıyorum şuan.İstersen yesinler ister yemesinler.Zaten kendi derdimdeyim şuan kimseyi düşünecek durumda değilim.Sağol bacımmm desteğin için.

ah canım muz beni kabız yapıyo yaa (
doktora söylerim haftaya inşallah çaresi vardır.
kızz sağda diyoz yaaa pipii eşim de çok sevindi erkek deyince ama avcunu yalayabilir her an
16.haftadan sonra bence de değişmesin yaa kesin değilse de söylemesinler
ben de kıllandım bu bebek kız diye kıllandığımızla kalıcaz

yok cumartesi günü gidicem ama korkuyorum.cesaretim yok
hiç korkma canım yaa sıkıntı yapma şimdiden
bişey çıkmaz allahın izniyle

Aynen ben de çok kızdım

Bizim de bir toplantımız olmuştu, patronun kızı da hamileydi o sıra. Ben de yeni hamileyim. Ben yerime oturamadım adam kızı için özel yer seçti, klimaları ayarlattı falan, insan hakikaten gıcık oluyor.

amin cnmm.bende as yaptırmayı hiç istemiyorum ama 6 ay nasıl sabrederim bilmem;inş şu testler iyi çıkarda hiç gerek kalmaz. cnm benimde en yakınlarım ne ablam;ne yengem bu testleri yaptırmadı maşallah çocukları cin gibi...ama işte insan meraktan duramıyo..inş sizinkilerde sorunsuz çıkar bu stres çok fena...

canımcım geçmiş olsun. umarım şimdi daha iyisindir.:26:

Saol canım bugün daa iyiyim sıcaklar çarptı galiba gece serindi iyi oldum biraz senin bebikler nasıllar:) ikilintestin kaç çıktı benimki cinsiyetini yine göstermedi ona takıldım bende[/QUOTE]

Doktor seninkini tahmin edebilirdi aslında, kesin bişi söylemek istemiş demek

amin canım.biribirimiz için bolbol dua edelim.birimizin duası kabul olur belki.

Saol canım bugün daa iyiyim sıcaklar çarptı galiba gece serindi iyi oldum biraz senin bebikler nasıllar:) ikilintestin kaç çıktı benimki cinsiyetini yine göstermedi ona takıldım bende

sevindim iyi olmana. benim bebikler anasını iştahsız bıraktılar. sabahtan beri bir şey yiyemedim bulantıdan, açım diye evin içinde dolaba bakıp bakıp ağlıyorum ikili test tama olarak yapılmadı bana. sadece ense kalınlığı ve burun kemiği bakıldı. onlar normaldi. kan testi yapılmayacak. ikizlerde önermiyorlarmış. sorunlu çıkıyormuş.[/QUOTE]

Geçmiş olsun canım bişeyler yemeye çalış peynir falan ye olmadı ben üç aydan sonra çok rahatlicaz sanıodum açıkçası pekte öyle olmadı şu yazı bi atlataydık maşallah sonucun ii çıkmış Rabbim sağlık versin bebeklerimize

bi yandan iki gün sonra sıpamı görücem diye cok seviniyorum bi yandan yüregim güp güp atıyo sakın gitme diye.iş saglıga gelince elim ayagım birbirine karısıyo.

Saol canım bugün daa iyiyim sıcaklar çarptı galiba gece serindi iyi oldum biraz senin bebikler nasıllar:) ikilintestin kaç çıktı benimki cinsiyetini yine göstermedi ona takıldım bende

sevindim iyi olmana. benim bebikler anasını iştahsız bıraktılar. sabahtan beri bir şey yiyemedim bulantıdan, açım diye evin içinde dolaba bakıp bakıp ağlıyorum ikili test tama olarak yapılmadı bana. sadece ense kalınlığı ve burun kemiği bakıldı. onlar normaldi. kan testi yapılmayacak. ikizlerde önermiyorlarmış. sorunlu çıkıyormuş.[/QUOTE]

Kıyamam ya, ben de açım. Yemeğe çıkacağım cesaret edemiyorum şu an. sıcak bir de dışarısı

Doktor seninkini tahmin edebilirdi aslında, kesin bişi söylemek istemiş demek [/QUOTE]

Yok canım ya görse söylerdi bence bu dru hiç sevmedim ultrasona bakıo ama bebişimi zor görüom insan bi tahminde bulunurdu hiç yoktan kaynanamda ya kız ya oğlan tavşan çıkacak hali yok ya dio:)

arkadaşlar ben 12. haftamdayım ama bulantımda azalma hıc yok hanı azalacaktı bu haftadan ıtıbaren doktorlar bizi mi kandırıyor yoksa:)) hala mutfaga gıremıyorum yasak bana offfffffffff sıcaktada çalışmak hıç hoş degıl((

benim 6. haftadan 10.haftaya kadar çok kötü geçti 13. haftadayım artık stabil iştahsızlık var bir kaç yiyeceğide görmek istemiorum okadar

canım kişiden kişiye değişir, sen bekledikçe ters tepiyordur oluruna bırak..bende çok halsizdim, şimdi enerjim yerinde çok şükür.

arkadaslar kocamın internetten sipariş verdigine bakın hastaneden cıkarken bunlarla cıkacakmıs.ayyy deliricem.cocugu simdiden fanatızm içine sokmaya calısıyo

Eklentiler

• $askım nasıl.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 30
arkadaslar kocamın internetten sipariş verdigine bakın hastaneden cıkarken bunlarla cıkacakmıs.ayyy deliricem.cocugu simdiden fanatızm içine sokmaya calısıyo

heveslenmiş babası arkadaşımın eşide aynısını yaptı benim kocam hiç fanatik değildir

gözün aydın darısı başıma henüz birşey duymuş değilim doktordan sen hissetmişmiydin kız olduğunu ilk ayda rüyalarında falan görüyormuydun

yok canım hiç görmedim rüyamda :)
fakat ilk günden beri sağımda hissediyorum
birde ben ilk bebeğimi kaybettim hamile kalır kalmaz bu bebek erkek demiştim
bunada hamile kalır kalmaz kız dedim
iç güdüsel sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…