arkadaslar kocamın internetten sipariş verdigine bakın hastaneden cıkarken bunlarla cıkacakmıs.ayyy deliricem.cocugu simdiden fanatızm içine sokmaya calısıyo
arkadaslar kocamın internetten sipariş verdigine bakın hastaneden cıkarken bunlarla cıkacakmıs.ayyy deliricem.cocugu simdiden fanatızm içine sokmaya calısıyo
heveslenmiş babası arkadaşımın eşide aynısını yaptı benim kocam hiç fanatik değildir
sevindim iyi olmana. benim bebikler anasını iştahsız bıraktılar. sabahtan beri bir şey yiyemedim bulantıdan, açım diye evin içinde dolaba bakıp bakıp ağlıyorumikili test tama olarak yapılmadı bana. sadece ense kalınlığı ve burun kemiği bakıldı. onlar normaldi. kan testi yapılmayacak. ikizlerde önermiyorlarmış. sorunlu çıkıyormuş.
sevindim iyi olmana. benim bebikler anasını iştahsız bıraktılar. sabahtan beri bir şey yiyemedim bulantıdan, açım diye evin içinde dolaba bakıp bakıp ağlıyorumikili test tama olarak yapılmadı bana. sadece ense kalınlığı ve burun kemiği bakıldı. onlar normaldi. kan testi yapılmayacak. ikizlerde önermiyorlarmış. sorunlu çıkıyormuş.
Canım bebek oglansa yakışır ama kızsa pek olmaz pembiş pembiş giydirmek varken zor biraz :)
hem fenerli değilim hemde bebegim kız olursa giydirmem.sen fenerlisin ondan hosuna gitti galiba canım :)ama çok güzelmiş bence süper bir tercih eşini tebrik ediyorum:))))
yok canım hiç görmedim rüyamda :)
fakat ilk günden beri sağımda hissediyorum
birde ben ilk bebeğimi kaybettim hamile kalır kalmaz bu bebek erkek demiştim
bunada hamile kalır kalmaz kız dedim
iç güdüsel sanırım :)
bugün peynir de yiyemiyorum. şimdi bi patates haşladım. tuzlu tuzlu onu yemeyi deneyeceğim. açlık ne kötü şey yaaa.
başın sağolsun cnm cennete bir meleğin var.
ben de erkek hissediorum hep rüyama girio
bir rüyamda annem adınıda koydu erkek olursa o ismi koymaya karar verdik..
Kızlar Kayra ismine uygun kız ismi önerisi olan var mı?
Kızlar Kayra ismine uygun kız ismi önerisi olan var mı?
ikra serra ilk gelenler aklıma :)
Kayra der demez aklıma Kavin geldi canım :)
beğenir misin bilmem
meyra var anlamını bilmiyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?