2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
arkadaslar kocamın internetten sipariş verdigine bakın hastaneden cıkarken bunlarla cıkacakmıs.ayyy deliricem.cocugu simdiden fanatızm içine sokmaya calısıyo

Canım bebek oglansa yakışır ama kızsa pek olmaz pembiş pembiş giydirmek varken zor biraz :)

Kıyamam ya, ben de açım. Yemeğe çıkacağım cesaret edemiyorum şu an. sıcak bir de dışarısı [/QUOTE]

Geçmiş olsun canım bişeyler yemeye çalış peynir falan ye olmadı ben üç aydan sonra çok rahatlicaz sanıodum açıkçası pekte öyle olmadı şu yazı bi atlataydık maşallah sonucun ii çıkmış Rabbim sağlık versin bebeklerimize[/QUOTE]

bugün peynir de yiyemiyorum. şimdi bi patates haşladım. tuzlu tuzlu onu yemeyi deneyeceğim. açlık ne kötü şey yaaa.

Canım bebek oglansa yakışır ama kızsa pek olmaz pembiş pembiş giydirmek varken zor biraz :)

evet ya kıza yakısmaz bu ben kızıma süslü süslü seyler alıcam ne hayallerim vardı ogluma belki olabilir bu ama kız olursa asla giydirmem :):) sokarım geri karnıma :)

bugün peynir de yiyemiyorum. şimdi bi patates haşladım. tuzlu tuzlu onu yemeyi deneyeceğim. açlık ne kötü şey yaaa.[/QUOTE]

inş. en kısa zamanda geçer

başın sağolsun cnm cennete bir meleğin var.
ben de erkek hissediorum hep rüyama girio
bir rüyamda annem adınıda koydu erkek olursa o ismi koymaya karar verdik..

bugün peynir de yiyemiyorum. şimdi bi patates haşladım. tuzlu tuzlu onu yemeyi deneyeceğim. açlık ne kötü şey yaaa.

inş. en kısa zamanda geçer [/QUOTE]

canım benimde peynire ara ara tiksinmem geldi.yumurta hele hiç yiyemiyorum.bende semizoyu yogurtladım yiyom inek gibi devamlı sebze yiyebiliyorum.

illa uyumlu olmasına gerek yok ki canım benim şimdiki bebegimin cinsiyeti ne bilmiyorum ama kız şimdide olsa sonrada olsa elif reyyan koyucam erkek şimdide olsa sonrada olsa ali kerem koyucam.bide kerem ve elif her ikiside bnm arkadaslarımda mevcut olan isimler yanı ben arkadasında olan ismi koymanda bi abeslik görmüyorum.bide benim en yakın arkadasımın kızının adı elif yani ve ben ruyamda gördum kız kardeşim diyoki abla elif geliyor.o zaman dahada netlesti isim kafamda :)) konulmamamıs işim bulamayız.ama şifa koyabilirsin mesela ilginc :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…