maşallah :) cinsiyet tahmini yaptı mı peki ?
sağol canım o cennet kuşu oldu
inş. allah buna ömür versin sağlıklı olsun
ne olcak ismi erkek olursa?
hamişler dişeti kanaması olanlar var mı???var ise nasıl bir çözüm buldunuz??durduk yere kanıyor ya...
Meyra parlak ışık anlamına geliyo die biliyorum seçeneklerimn arasında
KIZLAR günde kaç litre su içiyorsunuz?? ben en fazla gunde 2 lıtre oda zorlayarak tıksınıyorum sudanda???
Yok canım bebiş totoşunu döndüğü için göremedi doktor :) İnşallah iki hafta sonraki kontrolde öğrenicez. Yaa benim aklıma hiiç isim falan gelmiyo daha doğrusu bi cinsiyetini öğrenelim de ondan sonra düşünürüz dedik..
poyraz
illa uyumlu olmasına gerek yok ki canım benim şimdiki bebegimin cinsiyeti ne bilmiyorum ama kız şimdide olsa sonrada olsa elif reyyan koyucam erkek şimdide olsa sonrada olsa ali kerem koyucam.bide kerem ve elif her ikiside bnm arkadaslarımda mevcut olan isimler yanı ben arkadasında olan ismi koymanda bi abeslik görmüyorum.bide benim en yakın arkadasımın kızının adı elif yani ve ben ruyamda gördum kız kardeşim diyoki abla elif geliyor.o zaman dahada netlesti isim kafamda :)) konulmamamıs işim bulamayız.ama şifa koyabilirsin mesela ilginc :):)
KIZLAR günde kaç litre su içiyorsunuz?? ben en fazla gunde 2 lıtre oda zorlayarak tıksınıyorum sudanda???
çok güzellll poyraz ismini bende çok beğenirim
adıyla güzelce yaşar inş. :)
erkek olduğu kesinse efe olacak bizim oğlanslm kızlar isim düşünmeye başladınız mı...
ayy canım ne güzel işte bende beşiktaş takımlarla çıkarcam sanırımarkadaslar kocamın internetten sipariş verdigine bakın hastaneden cıkarken bunlarla cıkacakmıs.ayyy deliricem.cocugu simdiden fanatızm içine sokmaya calısıyo
Kızlar Kayra ismine uygun kız ismi önerisi olan var mı?
ben dün dayanamadım cumartesi günü yaptırcağım ikili testi dün öğlen gittim yaptırdım
gözlerime inanamadım hiç ama hiç durmadı zor ölçüm yaptık ama şükür miniğim iyi çıktı
kan verdim haftaya çıkar dedi inş. o da sağlıkla çıkarsa üstümden yük kalkacak
bir de cinsiyet için %80 Kız dedi sanırım topiğimizin bir kızı daha olabilir :)
amin inşallah hepimizinki.
kız ismi hiç düşünemedim daha gerçi oda rüyamda geldi :)
hadi hayırlısı bakalım Rabbim sağlıklı sıhhatli versin de kucaklarımıza, kız erkek farketmez :)
su içemeyen arkadaşlar bardakla veya şişeyle miğdeniz bulanır
termos tarzı emerek içilen şeylerde farkına varmıosun bile bittiğinin
kayra ismi dinimide günahmış canım koymayın diyorla neden bilemiyorum tabi:44:kızlar kayra ismine uygun kız ismi önerisi olan var mı?
ben 3litre içiyorum şişelrin bittigini görmesin eşimkızlar günde kaç litre su içiyorsunuz?? Ben en fazla gunde 2 lıtre oda zorlayarak tıksınıyorum sudanda???
gülce ismi çok gzüel canım ablamın akrabasının kızı ben bile düşündümkızım olursa gülce koymak istiyorum inşallah. Erkek ismi düşünmedim daha.
su içemeyen arkadaşlar bardakla veya şişeyle miğdeniz bulanır
termos tarzı emerek içilen şeylerde farkına varmıosun bile bittiğinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?