2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
erkek olduğu kesinse efe olacak bizim oğlan

ayy canım ne güzel işte bende beşiktaş takımlarla çıkarcam sanırım

ben buldum ben buldum AZRA olabilir

Sagol canım etraf azra kaynıyo:) azranın,anlamıda cok guzel hemde hz. Meryemin lakabı ama dedim ya benim arkadaslar hep koydular benim koyucam isimleri ben erva yı da düşünüyorum nasıl?

Sagol canım etraf azra kaynıyo:) azranın,anlamıda cok guzel hemde hz. Meryemin lakabı ama dedim ya benim arkadaslar hep koydular benim koyucam isimleri ben erva yı da düşünüyorum nasıl?

erva çok güzel kuzenim koydu kızına önce unuttuk hep adını ama alıştık şimdi anlamıda güzeldi galiba. komşumun kızda mina oda çok tatlı bebek

erva çok güzel kuzenim koydu kızına önce unuttuk hep adını ama alıştık şimdi anlamıda güzeldi galiba. komşumun kızda mina oda çok tatlı bebek

internette erkek ismi diye çıkıyo erva :)

Çok güzel genç. 2. Son derece cesur ve yiğit adam

Canım kayra ismi Allahtan gelen lutuf anlamına geliyo ben ogluma koyduktan sonra okumuştum bi yerden koymak dogru deyil diye
ama pek ikna olmadım zaten ameller niyetlere göredir önemli olan niyet

Kayra ismini bende çok seviyorum :)
Mesela iki isim olarak düşünecek olursak Yusuf Kayra çok hoş bir isim :)

hamişler dişeti kanaması olanlar var mı???var ise nasıl bir çözüm buldunuz??durduk yere kanıyor ya...

benim de kanıyor hem de her fırçalamam da..hatta dün eşime sordum senin de kanıyor mu diye,sanki o da hamileymiş gibi :)))
ne güzel arkadaşlar isim telaşına düşmüşler,ben hele bir cinsiyetini öğreneyim kafamı öyle yoracağım..ama şimdiden de düşünmüyor değilim..
Erkek olursa Onat ismini çok seviyorum.Anlamı da temiz,dürüst kimse demek..inşallah benim bebişim de öyle olur..
Kız ismi içinse şimdi size tuhaf gelecek ama Umay ismi aklımı çeldi.Anne doğum yaparken ona yardım eden meleğin adıymış..ama daha kararsızım tabi..eşimse henüz isimle ilgili bir yorum yapmıyor,cinsiyeti belli olsun ondan sonraymış..Azcık garantici bir kocaya sahibim de ))

Canım oglumun adı kayra kız olursa kardeşi uyumlu olsun istiyorum erkek olursa bera olcak zaten ama sifa isminden pek hoslanmıyorum degisik :)

bende ismimden hoslanmazdım ilk baslarda ama sonra güzel geldi okul caglardında garip bulurlardı.ama şimdi herkez begeniyor. :):):)

gülümseeeeee :):) kızar bırazda :):))

ben geldim dünkü olaydan sonra eşimle bri gzüel konuştum :99::99:ban herşey normal oldugunu hata yaptıgımı 3 öldü diye bununda ölüceginin garantisi varmı dedi en iyi doktora gidioruz ilaçlarını içiyorsun diger gebeligin gibi degil dedi eşim epey nasihat ettibirazdan canımı sıkmadı degil dedim korkuyorum bebekelrimin haftası geliyor ya gdierse deidm oda kızıd ya durusa paşam dedi sen anneleri olabilrisin deid bende babalarıyım dedi sen zannediyorsunki dedi üzülmüyorum amma yanlışsınd edi sen her 3 dogumunda o dogum hanedeyken ben öldür öldüm dirildim dedi ayakta zor durudm dedi sen üüzlme diye ayakta kalmayı başardım dedi sen düşünmedigimimi düşünüyorsund edi yok deid yanlızşsın hep aklımdalar sen almadım bebekelrimiiz deid 3 bebegimi grödüm dedi ne aglşadım biliyormusun dedi yapma paşam dedi strese girme kötü düşünmeki kötü olmasın pozitif ol canım benim dedi öyle rahatla bebegimiz alıcaz bu sefer bak ben inanıyorumd edi snede inan dedi daha aklıma gelmeyen laflar sonra dedi gel bak san ne göstericem bir arkadaşımız yazmış benim yazdıgımın latın san nasılda deger veriyorlar bak herkez neler yazmış sana dedi okadar kişiye sevdirmişsind edi benim sevdigim gibi dedi farzet ilk bebegimiz canım dedi keyfine bak günlerin tadını çıkar bir bakmışsın ocak olmuş bebegimiz kucagına almışsın dedi bak ozamn diceksinki ah keşke üzülmeseydim deymiyormuş diceksin dedi buraya yazdımd edi olurda gene yıkım yaşarız gene üzülmek aglamak kendini suçlamak yok herşeye hazırlıklı olucaz paşam dedi bunu unutma olurmu dedi çocukları olmayanlar ne yapsın dedi sana soruyorumd edi üzülme allah korousun korktugumuz başımıza gelrise biz bize yeteri be gülüm dedi

epey dertleştik sonra kkyı açtım kaç kişi özelime mesaj atmış geri gel paşam senisz buranın ytadı çıkmaz saçını başını ylarım diyenmi dersinizhatta burdan olmayan bri bayanda mesaj atmış her zaman yazılarını okuyorum gerilim filmi gibi dedi sakın bizi bırakma dedi günlük bölümüne yazıyorum hep okadar içtem yazıyorsunki dedi hep devam et dedi anlıcagınız burdayım gitmeyide düşünmüyorum çünkü sizleri üzmek istemiyorum benim tek korkum üüzntülerimle sizleride üzmek strese sokmak sizden tek istedigim 17 haftam gelince 20 haftama kadar dogumuma kadar yanımda olun olurmu inanın morale ok ihtiyacım var bir face bri burası hayatım benim tv bile izlemiyorum benim için kkk çok dergli çok gzüel dosluklar edindim burda inanın hepsi kardeşten öte oldular benle güldüler benle agladılar başınızı agrıttım kusura bakmayım orkideyle konuştuk bugün sagolsun beni çok gzüeül ikna etti o iknatlada buraya geri geldim çok kabiliyetli pokemonların annesi tavsiye ederim :18::18:

bugün haber geldi eşimin bri akrabası vardı kanserdi vefat etmiş ondan geç griidm buraya evi temziledim iftarlık yemek yaptım şimdi banada gelen olur cenaze için belim koptu okadar diyim çok yoruldum ama deydi gzöüm alsa tatlı yapıcem bakalım

sizlerden ne var ne yok bakalım görüşmeyeli kusura bakmayın üzdüm sizleride birdaha üzmem işallah

arkadaş patates demiş canım onun içinde şeker var yemesi sakıncalı kilopyu haşilamada ols asüper alırısın 2 senedi ne patates nede pilav yiyopurm şöyle özledim patates yemegini inanaın bugün eger briden kaybolursam bilinki geldiler

siz biz hadi geldim saçımı başımı yok bekliyom

kızlar ben küçüklükten beri kızım olursa irem koymayı düşünüyordum ama anlamı kötü diyorlar bilgisi olan varmı?? gerçi geçen hafta 11. haftamdı erkege benzıyor dedı doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…