Yok canım ya görse söylerdi bence bu dru hiç sevmedim ultrasona bakıo ama bebişimi zor görüom insan bi tahminde bulunurdu hiç yoktan kaynanamda ya kız ya oğlan tavşan çıkacak hali yok ya dio:)
erkek olduğu kesinse efe olacak bizim oğlan
ayy canım ne güzel işte bende beşiktaş takımlarla çıkarcam sanırım
ben buldum ben buldum AZRA olabilir
gülce ismi çok gzüel canım ablamın akrabasının kızı ben bile düşündümama ömür senada krar kıldım fikrim degişmezse tabi
Sagol canım etraf azra kaynıyo:) azranın,anlamıda cok guzel hemde hz. Meryemin lakabı ama dedim ya benim arkadaslar hep koydular benim koyucam isimleri ben erva yı da düşünüyorum nasıl?
Sagol canım etraf azra kaynıyo:) azranın,anlamıda cok guzel hemde hz. Meryemin lakabı ama dedim ya benim arkadaslar hep koydular benim koyucam isimleri ben erva yı da düşünüyorum nasıl?
erva çok güzel kuzenim koydu kızına önce unuttuk hep adını ama alıştık şimdi anlamıda güzeldi galiba. komşumun kızda mina oda çok tatlı bebek
Canım kayra ismi Allahtan gelen lutuf anlamına geliyo ben ogluma koyduktan sonra okumuştum bi yerden koymak dogru deyil diyekayra ismi dinimide günahmış canım koymayın diyorla neden bilemiyorum tabi:44:
ben 3litre içiyorum şişelrin bittigini görmesin eşimyatana kadar biricek diyor suyu kendi elelriyle veriyor sütüde içemiyorum erinmiyor ısıtıyor içiriyor allah için bal katıyor gzüel gidiyor
gülce ismi çok gzüel canım ablamın akrabasının kızı ben bile düşündümama ömür senada krar kıldım fikrim degişmezse tabi
canım suyu içemiyorsanız içine yarım limon sıkın için
internette erkek ismi diye çıkıyo erva :)
Çok güzel genç. 2. Son derece cesur ve yiğit adam
hamişler dişeti kanaması olanlar var mı???var ise nasıl bir çözüm buldunuz??durduk yere kanıyor ya...
Bilmiyorum ama benim bildiyim anlamı bu deyildi ama arastırrım
Canım oglumun adı kayra kız olursa kardeşi uyumlu olsun istiyorum erkek olursa bera olcak zaten ama sifa isminden pek hoslanmıyorum degisik :)
bende ismimden hoslanmazdım ilk baslarda ama sonra güzel geldi okul caglardında garip bulurlardı.ama şimdi herkez begeniyor. :):):)
gülümseeeeee :):) kızar bırazda :):))
Adın Gülümse mi? Cok guzelmiş gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?