2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Canım kayra ismi Allahtan gelen lutuf anlamına geliyo ben ogluma koyduktan sonra okumuştum bi yerden koymak dogru deyil diye
ama pek ikna olmadım zaten ameller niyetlere göredir önemli olan niyet
canım bilmiyorum artık ben okudm tuana kuranda yokmuş aleyna olmazmış ecrin mesela allahın hediyesi degil eziyet rüşvet anlamındaymış arkadaşım kızına yezda ismini çok istedi 2 allah demekmiş vallahi ben bİR ARA OKADAR İSMİ BİLİYORDUMDA UNUTTUM ALLAH BİLSİN NE DİYİM
Teşekkür ederim.Sena yeğenimin ismi ben de çok severim Sena ismini.

KIZIMA ÖMÜR KOYUCAKTIM NASİP OLMADI KIZIM OLURS AKOYUCAM YANINADA SENA RABBİM SANA ŞÜKRÜ ANLAMINDA ÇOKTA GZÜEL KULAGA HOŞ GELİİYOR UYKUM GELDİ GENE TANSİYONUM DÜŞTÜ GALİB AOKADAR YORULDUMKİ MİSAFİRLER CANEZEDEN SONRA BANA GELRİLERSE YEMEKELRİ YAPTIMDA EŞİME DEİDM ERKEN GEL İŞTEN SOFRAYI KURMAM YARDIM ET EGİL DOGRUL YORULDUM EV TEMİZDİDE BEN RAHAT DURMADIM HUY MESELESİ İŞTE ALLAHIM İŞŞALLAH İSİMLERİYLE YAŞAMALARINI NASİP ETSİN İŞŞALLAH

Sizbiz in yerine ben yolcam seni haa kasınma kızzz :)) sonuna kadar yanındayız merak etme :)

cnm üzülmek bebeğini olumsuz etkilemekten başka birşey yapmaz
okuduğum kitapta bebekler annelerinin rahmine düştüğü andan hissetmeye başlarmış
anne mutluysa bebeğini istiyorsa beyni bi sıvı salgılarmış bu bebeği hayatta tutarmış
ama sıkıntılı üzgün geçiriyorsa bebek istenmediğini düşünüp tutunamazmış
ali çankırılının kitabında.
sen sadece içini rahat tutmaya dua etmeye çalış ve bebeğinle konuş okşa şimdiden hissediyor

iyi ki gitmedin bur da birbirimize destek oluyoruz yeri gelir ağlar yeri gelir güleriz yeri gelir hayaller kurarız
sen gönlünü ferah tut
gerçekten seni tanımıyorum ama gönlün çok temiz hissediyorum bu defa tüm kötülükler uzak olacak senden
hamilelerin içine doğar :)

ama sen tam dayaklıksın paşam
kaybolma bidaha biyere

yüreği güzel insan, bırakma bizi :) hoşgeldin... bak tembel tembel oturuyordum sayende evi toparlamaya girişiyorum şimdi, sensiz olur mu hiç :)

allah'a emanet yaşıyoruz, hepimiz. n'olur sıkma bebişini de, kendini de.

kızlar ben küçüklükten beri kızım olursa irem koymayı düşünüyordum ama anlamı kötü diyorlar bilgisi olan varmı?? gerçi geçen hafta 11. haftamdı erkege benzıyor dedı doktor.

Evet canım gittiğim kuran kursunda ki hocam anlatmıştı.
İrem Fecr suresinin 5-6. ayetlerin de geçiyor.
- ''Gördün mü Rabbinin İrem'e ne yaptığını'' şeklinde geçiyor.

Ayetler hep bazı olayların üstüne inmiştir;
Fecr suresi de öyle;

Allah cc. Firavuna meleklerden birisini yolluyor (ismini hatırlamıyorum şuan)
Diyor ki; Firavuna söyle tövbe etsin eğer ederse onu cennetimin en güzel bahçelerine alacağım
Firavun ise Rabbine söyle ben burada bir cennet yapacağım ki sizin cennetiniz bile kıskanacak diyor.
Bunun üstüne Ad kavmi büyük bir bahçe inşa ediyorlar. Büyük sütunlarla çevrili çok güzel bir bahçe bu adını da İrem koyuyor bu bahçenin.
Bunun üstüne de Allah cc. bu bahçeyi yerle bir ediyor.

Allahın sevmediği halak ettiği bir bahçedir İrem bağları. Bunu çocuğa koymak ne derece doğru bilmiyorum

Ben bu anlatımı camideki kuran kursu hocamızdan duydum. Başka kaynaklardan araştırmadım.
Kesin doğrudur %100 eminim demiyorum.
İnsanın aklında bir şüphe oluşuyor. İsmi evladına koymak isteyenler lütfen iyice araştırsınlar emin olsunlar.

kızlar ben küçüklükten beri kızım olursa irem koymayı düşünüyordum ama anlamı kötü diyorlar bilgisi olan varmı?? Gerçi geçen hafta 11. Haftamdı erkege benzıyor dedı doktor.
canım sahte cennet demekmiş irem
sizbiz in yerine ben yolcam seni haa kasınma kızzz :)) sonuna kadar yanındayız merak etme :)
zümra nasıl vallahi düşünmekten saçlarımı agrıdı ye kel kaldım çok döküldü kıyabilrisen yok bekliyom
canım inanıyorum geçen çok stresliydim doktora gittigimde bebegimin kabinden anladım doktor sakın paşa dedi strese grime üüzlme olurmu canımd eid bri daha olumsuz düşünmek istemiyorum şu vesvesede içimden gitse çok gzüel olucak herley evladım için inanın onu düşünmesen her sene babamın senesinde çok aglardım bu sefer aglamadım tuttum kendimi o benim kıymetlim degerlim
işşallah sag saglim alıyım bebegimi kucagıma anasılz babsız işşallah büyütmem aglarsam mendil isterim
esma ismini ben de beğniyorum zeynep favorim ama bu ara doğum yapan tüm arkdşlarım kızlarına zeynep ismini koydu
esmayı arkadaşım koydu

erkek ismide benden olsun düşünün cihad anlamı allah için savaşan ben koyucaktım rüyamda muhammed emini duydum koymaktan vazgeçtim cihad ismide çok güzel

bende cok isterdim zeynebi ama arkadaslarım olsa takmaz koyardım yine ama kardeşimin ismi zeynep

en yakınımızın kızı da Zeynep çocuklarımız birlikte büyüycek
Zeynep 1 Zeynep 2 olmaz yani kuzen olcaklar çnk :)
ve yaşları da aynı belki aynı okula bile gidebilirler :)

ama sen tam dayaklıksın paşam
Kaybolma bidaha biyere
evet tam dayaklıyım

hoş buldum bebem sizbiz nerede griidmi bugün

Amin Allah'ım sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı...

teşekkürler bilgi için canım. bende anlamı kötü diye duymuştum ama emin degildim. haklısın arastırılması lazım kesınlıkle isim koyarken oglum olsa adı hasan fahri rahmetlı kayınbababamın ısmını koyacagım. sen ne düsünüyrsun??

hoş geldin paşam. daha gidersen ben de saçını yolarım.

canım benim de seninkiyle beraber yani son adet baslangıcı 16 nisan,buna göre 12+2 deyiz ve tahmini dogumumuz 21 ocak:)))

Benim de oğlum olacak ama aklım da bir çok isim var.
Henüz kesin net bir isim yok.
Ama kızım olsaydı 3 favori isim vardı aklımda;
Nisa, Feyza, Beyza bu üçünden birini koyacaktım.
üçü de kuranda geçiyor güzel isimler.Özellikle Feyza ismi çok geçiyor hemen hemen her surede sık sık geçer.

kızlar dün gece çok ağladım, bebeğimi de üzdüm, konuya gelince dün evlilik yıldönümümüzdü ve eşimde tık yok ve bu 3. yıldönümüz ve şimdiye kadar özel bişey olmadı. birinde annemlerdeydik, birinde taşınıyorduk. ama bu sene bahanemiz yoktu bi de hamileydim 2 sene bekleyişten sonra. ağladım gece yatınca duydu sesimi, bi de unuttum diyo, kaç gündür ben söylüyorum, ondan önceki gecede 12 yi geçince kutladı bunu da ben hatırlattım tabi, nasıl unutur, ben de unutmadın önemsemedin sadece dedim, büyük bişey beklemedim ki bi çiçek, bi pasta falan, bi de özür dilerim seneye unutmucam diyo, çok kırıldım kızlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…