Kızlar iki gündür felaket başım ağrıyo daha doğrusu zonkluo ne yapsam geçmedi tuzlu ayran içtim düştü diye limon yedim yükseldi diye tansiyonumu ölçüom normal çıkıo eğilince kafama kan akıo resmen hissediom kafamı taşıyamaz oldum resmen:) dra gittim bugün parol iç dedi hiç içesimde yok ilaç, derdim ne anlamadım bebişim sağlıklıymış ikili test 1/10000 çıkmış bu başağrısına nasıl bi çözüm bulabilirim
kızlar dün gece çok ağladım, bebeğimi de üzdüm, konuya gelince dün evlilik yıldönümümüzdü ve eşimde tık yokve bu 3. yıldönümüz ve şimdiye kadar özel bişey olmadı. birinde annemlerdeydik, birinde taşınıyorduk. ama bu sene bahanemiz yoktu bi de hamileydim 2 sene bekleyişten sonra. ağladım gece yatınca duydu sesimi, bi de unuttum diyo, kaç gündür ben söylüyorum, ondan önceki gecede 12 yi geçince kutladı bunu da ben hatırlattım tabi, nasıl unutur, ben de unutmadın önemsemedin sadece dedim, büyük bişey beklemedim ki bi çiçek, bi pasta falan, bi de özür dilerim seneye unutmucam diyo, çok kırıldım kızlar ya
of of nasıl unutulur ya hem hatırlatıyorumCanım hiç kafana takma, ben 12 yıldan sonra anladım ki gerçekten kasıtlı yapmıyorlar, erkeklerin çoğunluğunun mizacı bu. Benimkide dün doğum günümü unuttu. Sana verdiği değeri bununla ölçme bence...
of of nasıl unutulur ya hem hatırlatıyorum
canım benim de seninkiyle beraber yani son adet baslangıcı 16 nisan,buna göre 12+2 deyiz ve tahmini dogumumuz 21 ocak:)))[/QUOT
benim de aynı tarihler ama doktor birkaç günlük geç döllenme olduğunu ve 4 gün kadar geriden gittiğimizi söyledi ??
slm tatlı analar ve kuzuları
sıcak sıcak
ya birşey sorcam size genital bölgenizi neyle alıyorsunuz?
nette araştırdım ağda iyi diyende var kötü diyen var. tam çözemedim. belli bir süre daha ağdayla kendimiz alrız sonra güzellik slnlarında aldırmaya mı gitcez?
ya eskiden yapıyodu zaman geçti de diyemiyorum en başından beri yapmıyor zatenBugün eminim gönlünü alır. Üzülmeee. Yıllar geçtikçe önceliklerimiz değişiyor sanırım. Ben hiç takmıyorum artık. Bebeğini de üzme.
selammmmmmmmmm kızlarrrrrr nasılsınz bugün? ne var ne yok inşallah herkes iyidir?
Bak Eski Flan Dermisin bilmiyorum Ama Esma İsmide Cok Hos.Cok Asil. Esma-ül Hüsna :):)
off ya rabbim yardımız olsun.peki as yaptırmazsak ne olur.bide dörtlümü var ya.benim bi arkadas vardı ne ikili yaptırdı ne üçlü.rabbim neyi nasip ederse onu yasıcam dedi bide 6 ayımı mahvedemem onun şüphesiyle dedi.şimdi masallah tosuncuk bi oğlu var.bezen bende düşünmüyo değilim.
Var sayra ismi kuzenim kızına koydu bu ismi.Kızlar Kayra ismine uygun kız ismi önerisi olan var mı?
ya eskiden yapıyodu zaman geçti de diyemiyorum en başından beri yapmıyor zaten
ya eskiden yapıyodu zaman geçti de diyemiyorum en başından beri yapmıyor zaten
ben yıllardır güzellik merkezinde aldırıyorum
kişiye özel sir ağdalar var onlarla yaptırıyorum
doktoruma da sordum hijyenik olduktan sonra hiç bir zararı yok dedi
yani yaptırmaya devam
sıcak sıcak
nette araştırdım ağda iyi diyende var kötü diyen var. tam çözemedim. belli bir süre daha ağdayla kendimiz alrız sonra güzellik slnlarında aldırmaya mı gitcez?
sıcak sıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?