2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

ah canım iç sorma bende de vardı hem e tam bir hafta sürdü tuzlu ayran içtim olmadı limon yedim olmadı tansiyopn genelde düşük öçtüm 10/7 normal ne yapacağımı şaşırdım sadece zonkluyor zonklamanın yeri değişiyor kafam yastıkta iken bir şey yok ama kaldırınca deli gibi zonklama çok şükür 2 gündür nispeten daha iiii allah yardımcımız olsun hayırlısı ile bir doğurup kucağmıza alsak da rahatlasak

Canım hiç kafana takma, ben 12 yıldan sonra anladım ki gerçekten kasıtlı yapmıyorlar, erkeklerin çoğunluğunun mizacı bu. Benimkide dün doğum günümü unuttu. Sana verdiği değeri bununla ölçme bence...

of of nasıl unutulur ya hem hatırlatıyorum

slm tatlı analar ve kuzuları
sıcak sıcak
ya birşey sorcam size genital bölgenizi neyle alıyorsunuz?
nette araştırdım ağda iyi diyende var kötü diyen var. tam çözemedim. belli bir süre daha ağdayla kendimiz alrız sonra güzellik slnlarında aldırmaya mı gitcez?

selammmmmmmmmm kızlarrrrrr nasılsınz bugün? ne var ne yok inşallah herkes iyidir?

ben yıllardır güzellik merkezinde aldırıyorum
kişiye özel sir ağdalar var onlarla yaptırıyorum
doktoruma da sordum hijyenik olduktan sonra hiç bir zararı yok dedi
yani yaptırmaya devam

canım ikili tarama testi üçlü ve dörtlü arasında en güvenilir olan,doktorum öyle dedi.bir de sadece en kötüyü düşünme bazen ufak ama farkedilmezse büyüyebilecek bir sıkıntı da ikilide belli olabilir ki sen de önlemini alırsın ilerlemez.ablamın ikinci çocugunda daha üç aylık hamileyken böbreklerden birinin büyük olduğu görüldü ve dogumdan itibaren gerekli tedviyle bi sıkıntı yaşamadı bir şeyi de kalmadı .Allah korusun görülmeseydi böbrek rahatsızlığıyla uğraşacaktı ki o rahatsızlığın adını bile anmak istemiyorum.Allah'ım herkesten uzak etsin.

ya eskiden yapıyodu zaman geçti de diyemiyorum en başından beri yapmıyor zaten

Bende onu diyorum işte. Erkekler bizler gibi ayrıntılara önem vermezler. Bu hep böyleydi öncesi ve sonrası yok. Bu yüzden özel günleri pek hatırlayamazlar.Ama bu sana değer vermediği anlamına gelmez. Bence onun telefonuna bütün özel günlerinizi kur. Hatırlamasına vesile olur.

ya eskiden yapıyodu zaman geçti de diyemiyorum en başından beri yapmıyor zaten

ayyy yavrum takma kafana yaa ben 7 aylık evliyim.nisanda dogum günümdü o zamanda 4 aylık evli oluyodum düşün yani.brnim kocam hatırlamadı.sonradanda hatırlamadı.1 hafta sonra evlilik cüzdanını eline aldı neye baktıysa artık.askım bnm dogum gnün kutlu olsun diye sırnasmaya basladı.bende bugun bnm dogum günüm değil dedim biliyorum hayatım senin kızgın halin cok hosuma gidiyo 1 hafta boyunca içten içe kızmanı izledim severek diyip bide kata kulle yapıyo.yoksa biliyomus dogum günümü ama kızgın halimi cok seviyomus ondan bi hafta sonra kutlamıs.ama kocalarımız canlarımız :):):):)

ben yıllardır güzellik merkezinde aldırıyorum
kişiye özel sir ağdalar var onlarla yaptırıyorum
doktoruma da sordum hijyenik olduktan sonra hiç bir zararı yok dedi
yani yaptırmaya devam

bende kendim yapıyordum ama dışarda yaptırmaya başlıcam. bu sıcakta insan uğraşamıyor tek başına. temiz bir yer bulmalıyım ozaman.

Epilatörle alıyorum ilk alınca acıyor ama sonra alısıyor

Ben sir ağda yaptırıyorum yıllardır, hamile kalınca ay aman değiştirsem mi zararı olur mu diye hiç düşünmedim. Ya ben bu kadar ince düşünmüyorum ben de bir sorun mu var :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…