2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
bende kendim yapıyordum ama dışarda yaptırmaya başlıcam. bu sıcakta insan uğraşamıyor tek başına. temiz bir yer bulmalıyım ozaman.

benim hiç vaktim olmuyor yıllardır da çalıştığım için gidiyorum 10 dakkada oldu bitti maşallah
ama önemli olan temizlik bir de durumundan bahset zaten daha dikkat ediyorlar :)

oh çok şükür okumaya yetişebildim ne çok kaynatmışsınız yaw, sadece bu günü okumak saatlerimi aldı
herkes iyidir umarım

PAŞAM olumlu şeyler düşün olumlu şeyler olsun eşine de bebeğine de yazık üzme kimseleri, kendine dikkat et rabbim koruyacak inşallah bu defa bebeğini

normal doğum yapmış biri olarak bu filmin gerçekliğine kimse inandıramaz beni. su kesesi nerede patladı o su nasıl o kadar pırıl pırıl, o bebek neden o kadar temiz doğdu. herşeyden geçiyorum doğuran bir kadın da kocası da o kadar sakin olamaz mümkün değil, epiduralle bile...

bu göbeğin aynısı bende de var aldığım 2,5 kg ama göbek maşallah. ilk hamileliğimde 5. ayda çıkmıştı karnım bunda 2 aylıkken göründü sıpam

arkadaslar bebek alısverişlrinizi 7.aydan sonra yapın derim ben tecrübeli bi anne olaraktan...gereksiz hiçbişey almamaya çalışın...dogumdan sonra ihtiyac oldukca alırsnz...

bence de ilk 3-4 ay için fazla birşey almayın özellikle 0-3 ay olanlardan 3 parçadan fazla kesinlikle almayın ben birer kere bile giydiremedim. bebekler ilk ayda yaklaşık 1,5 kilo alıyor ve 0-3 aylar öylece kalıyor. bir de çok hediye geliyor cicili bicili hepsini giydirmeye yetişemiyor insan

ahahhaaa
benim ananem diyoki eve gidiyodum baktım sancı geldi
girdim samanlığa doğurdum
o sırada komşu ordan geçiyodu beraber teyzenin kordonu kestik aldık çıktık

koyun gibi yani :) ben de çok dinledim bu hikayelerden orak biçerken doğurup ertesi gün yeniden tarlaya giden falan. çok şanslıyız çok

yeşil zeytini ben de çok tüketiyorum mide yanmama çok iyi geliyor. kokularla aram berbat en ufak kokuyu duyup lavaboya atıyorum kendimi, evdeki oda spreyini bile kapattım parfüm sıkmayı bıraktım, iyilere bile tahammülüm yok varın kötüleri siz düşünün

içinde olduğun hafta söyleniyor sayarken biten değil. biz ilkini 20. haftada öğrenebildik. şimdiki doktorum 18den önce birşey söylemek yanlış olur dedi öylece geri döndük 16 dan sonra kesin birşeyler söylenebilir sanırım ama 7. ayda cinsiyeti değişen bebek biliyorum sürprizlere hazırlıklı olmak lazım

Yok canım ya görse söylerdi bence bu dru hiç sevmedim ultrasona bakıo ama bebişimi zor görüom insan bi tahminde bulunurdu hiç yoktan kaynanamda ya kız ya oğlan tavşan çıkacak hali yok ya dio:)

bu iletide isim karışıklığı var sanki ama kadın haklı nihayetinde tavşan çıkacak değil ya :)

slm kızlar isim düşünmeye başladınız mı...

biz düşünüyoruz da cinsiyeti bilmeden çok zor oluyor. kız olursa zehra kesin de yanına birşey bulacağız, erkek hiç düşünemiyoruz ilkimiz zaten erkek onun adı deniz enes. sena çok hoşumuza gidiyor övgü anlamına geliyormuş. zehra sena fena değil ama biraz daha şık bir isim mi arasak zehranın yanına kız olacağı kesin ya hiç erkek ismi bakamıyoruz, yavuz ismi çok hoşuma gidiyor, poyraza da hastaydım bir zamanlar ama kurtlar vadisi poyraz isminden soğuttu beni. bakalım hayırlısı

arkadaslar kocamın internetten sipariş verdigine bakın hastaneden cıkarken bunlarla cıkacakmıs.ayyy deliricem.cocugu simdiden fanatızm içine sokmaya calısıyo

sen annesiysen o da babası bir giysi için kıracak mısın adamı emin ol deymez, hastaneden öyle getir evde "aaaaa işedi bu tuluma" der çıkarırsın olur biter, dalaştığına deymez

Kızlar Kayra ismine uygun kız ismi önerisi olan var mı?

sena diyebilirim takığım bu ara bu isme bir de sarya var yakın zamanda duyduğum özgürlük anlamına geliyormuş ama ismin kökeni konusunda sıkıntı var bazı kaynaklarda farsça bazılarında ermenice bazılarında kürtçe olarak geçiyor. kulağa gelişi çok güzel bence.

hamişler dişeti kanaması olanlar var mı???var ise nasıl bir çözüm buldunuz??durduk yere kanıyor ya...

nane ve adaçayını demle soğut günde 3 defa gargara yap 3 günde kesileceğinin garantisini veririm

3-6 ay arasında diş tedavisi yapılabiliyor diye duymuştum, kırık derin değilse belki morfinsiz dolgu yapılabilir, bir diş hastanesiyle görüş istersen tek doktorla kalma

umay nelek adı değil canım anneleri koruduğuna inanılan göktürk tanrıçasının adı, kuranla falan alakası yok haberin olsun sana bilgi veren yanlış vermiş. konudaki bilgim kesin.

izin alabilirsem inşallah gidicem zemheri ilgine teşekkürler bacım...

takma kafana canım ınankı tek senınkı böle değil herkesinki böle boş ver üzülme. yuvanda mutlu olduktan sonra hergün yıl dönümüdür..

çooooook sevindimmmmmmm sakın gitme beraberce doğuracağız ve inş. Berab erce de büyüteceğiz allahın izniyle

kızlar aysekayra kız olursa isme karar verdi :):) Şİfa Olacak :):)Hayırlu Ugurlu Olsun.Adı Gİbi Sİfa Dagıtır İNş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…