canım benim de seninkiyle beraber yani son adet baslangıcı 16 nisan,buna göre 12+2 deyiz ve tahmini dogumumuz 21 ocak:)))[/QUOT
benim de aynı tarihler ama doktor birkaç günlük geç döllenme olduğunu ve 4 gün kadar geriden gittiğimizi söyledi ??
Benim tarihim de sizinkiyle aynı kızlar :)
bende kendim yapıyordum ama dışarda yaptırmaya başlıcam. bu sıcakta insan uğraşamıyor tek başına. temiz bir yer bulmalıyım ozaman.
Var sayra ismi kuzenim kızına koydu bu ismi.
Anlamı neymiş peki canım?
selam canımm hoşgeldin, paşam seni soruyodu az evvel :))
Epilatörle alıyorum ilk alınca acıyor ama sonra alısıyor
Hanımlar,
Sizleri bilmem ama ben cok göbeklendim. 63.8 ile hamile kaldım, su anda 63.4'um ama maasallah göbeğim benden onde gidiyor. Bu hafta doktor kontorlum var, ikili test falan yapacağım ve bunu doktora soracağım. Cok hızlı bir sekilde kilo almamama rağmen genişliyorum. 6. ayda falan patlamaktan korkuyorum. Uyumak benim içinde bir sorun. Sol tarafınızda yatın diyorsunuz ama bebiş altta ve solda. ben solda yatardım zaten ama rahatsızlık verdiği için sağda uyumaya calisiyorum. Size bu maili yazarken bile oguruyordum... Maşallah deyiniz :) Arka tarafta totom gorunmuyor, totomun ustu bile cok genişlemiş Eki Görüntüle 752554
arkadaslar bebek alısverişlrinizi 7.aydan sonra yapın derim ben tecrübeli bi anne olaraktan...gereksiz hiçbişey almamaya çalışın...dogumdan sonra ihtiyac oldukca alırsnz...
ahahhaaa
benim ananem diyoki eve gidiyodum baktım sancı geldi
girdim samanlığa doğurdum
o sırada komşu ordan geçiyodu beraber teyzenin kordonu kestik aldık çıktık
kalıcı bi çözüm yok canım maalesef
ama benim yaptıklarım limon koklamak,leblebi yemek,midem bulanınca hemen uzanmak
bi de bulantım olduğu öğün sıcak yemek yemeğe kendimi zorlamıyorum peynir ve yeşil zeytin tüketiyorum çok iyi geliyo
hem doyuyorum hem faydalı midem de bulanmıyo
bide kızlar şimdi hamilelik takviminde 12 hafta iiçerisndeyim yazıyoya aslında 11+2 yim .mesela sizdede 15 haftanın içerisinde yazıyor.ama 14+ dır.peki bu duruma göre ne zaman öğrendiniz cinsiyetini 12+ damı 13+ damı 14+ damı.karısık oldu biraz ama.
Yok canım ya görse söylerdi bence bu dru hiç sevmedim ultrasona bakıo ama bebişimi zor görüom insan bi tahminde bulunurdu hiç yoktan kaynanamda ya kız ya oğlan tavşan çıkacak hali yok ya dio:)
slm kızlar isim düşünmeye başladınız mı...
arkadaslar kocamın internetten sipariş verdigine bakın hastaneden cıkarken bunlarla cıkacakmıs.ayyy deliricem.cocugu simdiden fanatızm içine sokmaya calısıyo
Kızlar Kayra ismine uygun kız ismi önerisi olan var mı?
hamişler dişeti kanaması olanlar var mı???var ise nasıl bir çözüm buldunuz??durduk yere kanıyor ya...
aynen canım üstelik bide sapasağlamdişim kenardan kırılmış dün farkettim napcamı bilmiyorum bende..işyeri hekimine sordum normal diyo 3 öğün fırcala diyo bido karbonatla gargara yap dedi bugün yaptım bakalım nolcak..
benim de kanıyor hem de her fırçalamam da..hatta dün eşime sordum senin de kanıyor mu diye,sanki o da hamileymiş gibi :)))
ne güzel arkadaşlar isim telaşına düşmüşler,ben hele bir cinsiyetini öğreneyim kafamı öyle yoracağım..ama şimdiden de düşünmüyor değilim..
Erkek olursa Onat ismini çok seviyorum.Anlamı da temiz,dürüst kimse demek..inşallah benim bebişim de öyle olur..
Kız ismi içinse şimdi size tuhaf gelecek ama Umay ismi aklımı çeldi.Anne doğum yaparken ona yardım eden meleğin adıymış..ama daha kararsızım tabi..eşimse henüz isimle ilgili bir yorum yapmıyor,cinsiyeti belli olsun ondan sonraymış..Azcık garantici bir kocaya sahibim de))
aysekayra sen bana kızdınmı yavrum :):)
kız sen bana kızdınmı cevapta vermedin :):)
Yok canım kızmadımki cümlenin sonuna gülücük koyduysam telaşlanma :)))
Biraz zor dayanıyorum ama olsunayyy ben epilatörle alamam kız çok acır ne güzel dayanabiliyorsan.
izin alabilirsem inşallah gidicem zemheri ilgine teşekkürler bacım...
oh çok şükür okumaya yetişebildim ne çok kaynatmışsınız yaw, sadece bu günü okumak saatlerimi aldı
herkes iyidir umarım
PAŞAM olumlu şeyler düşün olumlu şeyler olsun eşine de bebeğine de yazık üzme kimseleri, kendine dikkat et rabbim koruyacak inşallah bu defa bebeğini
normal doğum yapmış biri olarak bu filmin gerçekliğine kimse inandıramaz beni. su kesesi nerede patladı o su nasıl o kadar pırıl pırıl, o bebek neden o kadar temiz doğdu. herşeyden geçiyorum doğuran bir kadın da kocası da o kadar sakin olamaz mümkün değil, epiduralle bile...
bu göbeğin aynısı bende de var aldığım 2,5 kg ama göbek maşallah. ilk hamileliğimde 5. ayda çıkmıştı karnım bunda 2 aylıkken göründü sıpam
bence de ilk 3-4 ay için fazla birşey almayın özellikle 0-3 ay olanlardan 3 parçadan fazla kesinlikle almayın ben birer kere bile giydiremedim. bebekler ilk ayda yaklaşık 1,5 kilo alıyor ve 0-3 aylar öylece kalıyor. bir de çok hediye geliyor cicili bicili hepsini giydirmeye yetişemiyor insan
koyun gibi yani :) ben de çok dinledim bu hikayelerden orak biçerken doğurup ertesi gün yeniden tarlaya giden falan. çok şanslıyız çok
yeşil zeytini ben de çok tüketiyorum mide yanmama çok iyi geliyor. kokularla aram berbat en ufak kokuyu duyup lavaboya atıyorum kendimi, evdeki oda spreyini bile kapattım parfüm sıkmayı bıraktım, iyilere bile tahammülüm yok varın kötüleri siz düşünün
içinde olduğun hafta söyleniyor sayarken biten değil. biz ilkini 20. haftada öğrenebildik. şimdiki doktorum 18den önce birşey söylemek yanlış olur dedi öylece geri döndük16 dan sonra kesin birşeyler söylenebilir sanırım ama 7. ayda cinsiyeti değişen bebek biliyorum sürprizlere hazırlıklı olmak lazım
bu iletide isim karışıklığı var sankiama kadın haklı nihayetinde tavşan çıkacak değil ya :)
biz düşünüyoruz da cinsiyeti bilmeden çok zor oluyor. kız olursa zehra kesin de yanına birşey bulacağız, erkek hiç düşünemiyoruz ilkimiz zaten erkek onun adı deniz enes. sena çok hoşumuza gidiyor övgü anlamına geliyormuş. zehra sena fena değil ama biraz daha şık bir isim mi arasak zehranın yanınakız olacağı kesin ya hiç erkek ismi bakamıyoruz, yavuz ismi çok hoşuma gidiyor, poyraza da hastaydım bir zamanlar ama kurtlar vadisi poyraz isminden soğuttu beni. bakalım hayırlısı
sen annesiysen o da babası bir giysi için kıracak mısın adamı emin ol deymez, hastaneden öyle getir evde "aaaaa işedi bu tuluma"der çıkarırsın olur biter, dalaştığına deymez
sena diyebilirim takığım bu ara bu isme bir de sarya var yakın zamanda duyduğum özgürlük anlamına geliyormuş ama ismin kökeni konusunda sıkıntı var bazı kaynaklarda farsça bazılarında ermenice bazılarında kürtçe olarak geçiyor. kulağa gelişi çok güzel bence.
nane ve adaçayını demle soğut günde 3 defa gargara yap 3 günde kesileceğinin garantisini veririm
3-6 ay arasında diş tedavisi yapılabiliyor diye duymuştum, kırık derin değilse belki morfinsiz dolgu yapılabilir, bir diş hastanesiyle görüş istersen tek doktorla kalma
umay nelek adı değil canım anneleri koruduğuna inanılan göktürk tanrıçasının adı, kuranla falan alakası yok haberin olsun sana bilgi veren yanlış vermiş. konudaki bilgim kesin.
kızlar dün gece çok ağladım, bebeğimi de üzdüm, konuya gelince dün evlilik yıldönümümüzdü ve eşimde tık yokve bu 3. yıldönümüz ve şimdiye kadar özel bişey olmadı. birinde annemlerdeydik, birinde taşınıyorduk. ama bu sene bahanemiz yoktu bi de hamileydim 2 sene bekleyişten sonra. ağladım gece yatınca duydu sesimi, bi de unuttum diyo, kaç gündür ben söylüyorum, ondan önceki gecede 12 yi geçince kutladı bunu da ben hatırlattım tabi, nasıl unutur, ben de unutmadın önemsemedin sadece dedim, büyük bişey beklemedim ki bi çiçek, bi pasta falan, bi de özür dilerim seneye unutmucam diyo, çok kırıldım kızlar ya
ben geldim dünkü olaydan sonra eşimle bri gzüel konuştum :99::99:ban herşey normal oldugunu hata yaptıgımı 3 öldü diye bununda ölüceginin garantisi varmı dedi en iyi doktora gidioruz ilaçlarını içiyorsun diger gebeligin gibi degil dedi eşim epey nasihat etti birazdan canımı sıkmadı degil dedim korkuyorum bebekelrimin haftası geliyor ya gdierse deidm oda kızıd ya durusa paşam dedi sen anneleri olabilrisin deid bende babalarıyım dedi sen zannediyorsunki dedi üzülmüyorum amma yanlışsınd edi sen her 3 dogumunda o dogum hanedeyken ben öldür öldüm dirildim dedi ayakta zor durudm dedi sen üüzlme diye ayakta kalmayı başardım dedi sen düşünmedigimimi düşünüyorsund edi yok deid yanlızşsın hep aklımdalar sen almadım bebekelrimiiz deid 3 bebegimi grödüm dedi ne aglşadım biliyormusun dedi yapma paşam dedi strese girme kötü düşünmeki kötü olmasın pozitif ol canım benim dedi öyle rahatla bebegimiz alıcaz bu sefer bak ben inanıyorumd edi snede inan dedi daha aklıma gelmeyen laflar sonra dedi gel bak san ne göstericem bir arkadaşımız yazmış benim yazdıgımın latın san nasılda deger veriyorlar bak herkez neler yazmış sana dedi okadar kişiye sevdirmişsind edi benim sevdigim gibi dedi farzet ilk bebegimiz canım dedi keyfine bak günlerin tadını çıkar bir bakmışsın ocak olmuş bebegimiz kucagına almışsın dedi bak ozamn diceksinki ah keşke üzülmeseydim deymiyormuş diceksin dedi buraya yazdımd edi olurda gene yıkım yaşarız gene üzülmek aglamak kendini suçlamak yok herşeye hazırlıklı olucaz paşam dedi bunu unutma olurmu dedi çocukları olmayanlar ne yapsın dedi sana soruyorumd edi üzülme allah korousun korktugumuz başımıza gelrise biz bize yeteri be gülüm dedi
Epey dertleştik sonra kkyı açtım kaç kişi özelime mesaj atmış geri gel paşam senisz buranın ytadı çıkmaz saçını başını ylarım diyenmi dersinizhatta burdan olmayan bri bayanda mesaj atmış her zaman yazılarını okuyorum gerilim filmi gibi dedi sakın bizi bırakma dedi günlük bölümüne yazıyorum hep okadar içtem yazıyorsunki dedi hep devam et dedi anlıcagınız burdayım gitmeyide düşünmüyorum çünkü sizleri üzmek istemiyorum benim tek korkum üüzntülerimle sizleride üzmek strese sokmak Sizden tek istedigim 17 haftam gelince 20 haftama kadar dogumuma kadar yanımda olun olurmu inanın morale ok ihtiyacım var bir face bri burası hayatım benim tv bile izlemiyorum benim için kkk çok dergli çok gzüel dosluklar edindim burda inanın hepsi kardeşten öte oldular benle güldüler benle agladılar Başınızı agrıttım kusura bakmayım orkideyle konuştuk bugün sagolsun beni çok gzüeül ikna etti O iknatlada buraya geri geldim çok kabiliyetli pokemonların annesi tavsiye ederim :18::18:
Bugün haber geldi eşimin bri akrabası vardı kanserdi vefat etmiş ondan geç griidm buraya evi temziledim iftarlık yemek yaptım şimdi banada gelen olur cenaze için belim koptu okadar diyim çok yoruldumama deydi gzöüm alsa tatlı yapıcem bakalım
Sizlerden ne var ne yok bakalım görüşmeyeli kusura bakmayın üzdüm sizleride birdaha üzmem işallah
Arkadaş patates demiş canım onun içinde şeker var yemesi sakıncalı kilopyu haşilamada ols asüper alırısın 2 senedi ne patates nede pilav yiyopurm şöyle özledim patates yemegini inanaınbugün eger briden kaybolursam bilinki geldiler
siz biz hadi geldim saçımı başımı yok bekliyom
canım benim de seninkiyle beraber yani son adet baslangıcı 16 nisan,buna göre 12+2 deyiz ve tahmini dogumumuz 21 ocak:)))[/QUOT
benim de aynı tarihler ama doktor birkaç günlük geç döllenme olduğunu ve 4 gün kadar geriden gittiğimizi söyledi ??
tatlım benim doktorumda bana aynını söyledi geç döllenme olmuş,3 gün geriden geliyor dedi ama ikili tarama için gittiğimizde yetişmişti normal zamanına minnoşum.merak etme senin minnoş da yetişir:)))
tatlım benim doktorumda bana aynını söyledi geç döllenme olmuş,3 gün geriden geliyor dedi ama ikili tarama için gittiğimizde yetişmişti normal zamanına minnoşum.merak etme senin minnoş da yetişir:)))
kızlar geriden gelmelere bak takılmayın maşallah açığı kapatıyorlar benim ki tam bir hafta öndeydi
her gittiğimde 3 5 gün öne atıyor tahmini doğumdan önce gelcek benim minnak :)
siz kendinize iyi bakın da onlar orda rahatına bakıyolar
kızlar geriden gelmelere bak takılmayın maşallah açığı kapatıyorlar benim ki tam bir hafta öndeydi
her gittiğimde 3 5 gün öne atıyor tahmini doğumdan önce gelcek benim minnak :)
siz kendinize iyi bakın da onlar orda rahatına bakıyolar
önde değil tabiki gerideydi :) pardon
Cok sukur randevu guzel gecti oglusum iyiymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?