2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn datlummmmmmmmmmmm kıymatlummmm
öncelikle başınızz sağolsunnn...

yok bebemmm geldiğine göre artıkkkk saçını tiftiklettirmemmm...
yawww şimdi ben geldim sen yoksun özeldende msj attım sana nerdesinnnnn yahuuu

Nisa kız kardeşimin ismi. Babam ilk ismi koyduğunda annem hiç beğenmemiş ama laf da geçirememiş. Kız üç yaşına gelmişti, hala Hayrunisa mı, Nurinisa mı diye soruyorlardı. Biz de sadece Nisa diyorduk. Yok Temmuz diyen bile olmuştu, o derece bilinmiyordu isim. Şimdi 23 yaşında kız kardeşim, çok seviyor ismini. Biz de çok seviyoruz. Kız kardeşimi tanıyan bir sürü kişi de Nisa koydu kızının ismini

Berra ismini ben de çok seviyordum, çok da güzel anlamları var. Sonra öğrendim ki, peygamberimiz bu ismi koyan bir sahabenin çocuğunun ismini değiştirip Zeynep yapmış. Ondan sonra vazgeçtim.

Berre/Berra
Peygamber Efendimiz"in, güzel manalı olan bazı isimleri daha güzeliyle değiştirdiği de olmuştur. Mesela Peygamberimiz, "iyi insan, kusursuz kimse, günahsız" anlamına gelen Berre/Berra ismini Zeynep"e çevirmiştir. Bu ismi taşıyanın zihninde, kendini beğenme gibi bir mana oluşabilir diye.
Aslında kötü değil fakat Peygamber efendimiz daha da iyisi olsun diye değiştirmiş. Bence koyulabilir.

Valla bunu söylemem yanlış belki ama dayanamayacağım. Yerden göğe kadar haklısın. normalde "aa o da şöyle düşünmüştür, bizim de hormonlarımız var" gibi bir şeyler söylemeliyim gaz vermemek için, ama yapmamalıydı böyle.

Ben ağdayla alırdım hep kendim,ama sonra acil dr a gitmek zorunda kalınca 2-3 kez jilet oldu maalesef.
Şimdi de korkuyorum lekelenmem ara ara oluyor.Bulunduğum yerde de bildiğim kuaför yok.Kara kara düşünüyorum. :18:

ben evde sir yapıyorum ama sıcakta çok zor oluyor, oğluma hamileyken doğuma kadar hep kendim yaptım ayna koydum karşıma ama hamileliğimin çoğu kıştı zorlanmamıştım şimdi nasıl olacak bilmiyorum

Anlamı neymiş peki canım?

benim bir önceki iletimde anlamı var. bir bak istersen

Anlamı çok güzel, çocuk kibirlenir diye değiştirmiş. Ben vazgeçtim işte onu duyunca.
Bir gün trende bir anne kız vardı. Kız küçük, çok tatlı bir şey. Karşılarında da yaşlı bir amca vardı, kıza ismini sordu. Kız Berra deyince kulak kabarttım. Amca anlamını sordu. Annesi de anlamını bilmediğini rüyasında gördüğünü söyledi.

Teyzeleri biz doktora gittik.. Ve yine erkek dedi %100 değil ama anketi onayladım pipiyi gördük resmen... Ama 1 sn durmadı resim zor aldı doktor... Çok yaramaz bu dedi :)

Eki Görüntüle 753147

Teyzeleri biz doktora gittik.. Ve yine erkek dedi %100 değil ama anketi onayladım pipiyi gördük resmen... Ama 1 sn durmadı resim zor aldı doktor... Çok yaramaz bu dedi :)

tamamdır artık o zaman oğlumuza isim bulma zamanı gelmiş :)
maşallah hareket hareket dışarı çıktıklarında da bu kadar harekete sevincekmiyiz bakalım :)

Eki Görüntüle 753147

maşallah kuzucuğa annesi.Yaw ultrason fotolarınız nasıl bu kadar net çıkıyo?Benimkiler çok bugulu,göbeğim çok ondan olabilirmi acaba?

anammm gitmiş aysekayra Saka Saka Şifa Koymıcak Sevmiyoda O ismi takıldım.Şimdi ben Giderim O gelir.bu Ne Demesin :):)

Ne gidecem kız herif kızıyo telefonu kırarım yeter diyo onu kandırıyım diye kactım ama simdi gercekten kacıyom kızdırmayım sunu gorusuruz canlarım optmm

Anladım canım. Hayırlısı bakalım. Daha çok zaman var.

OĞLUMUZUN ADI AYAZ çok önceden karar vermiştik.. kız olsaydı CEMRE NAZ olacaktı ama AYAZ ben geliyorum dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…